kai_kala Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Το limia 610 θα αναβαθμιστει σε 7,8? Υποστηριζεται usb mass storage? Εγκατασταση εφαρμογών εκτος marketplace, όπως στα win mobile? Και το σηματικότερο αποθήκευση ιστοσελίδων απο τον browser? kai downloading αρχείων?????? Επι πολλα χρονια ημουν κατοχος μια wm 6.5 συσκευης. Με τα στραβα(κυριως) και τα καλα της περασα 4 χρονια. Σκοπευω να αγορασω μια WP συσκευη και συγκεκριμενα το Samsung omnia W. Να το τολμησω; Η να ακολουθησω την μάζα στο android; Η αναβαθμιση σε 7.8 θα λυσει τα παραπάνω προβλήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangel161 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Επι πολλα χρονια ημουν κατοχος μια wm 6.5 συσκευης. Με τα στραβα(κυριως) και τα καλα της περασα 4 χρονια. Σκοπευω να αγορασω μια WP συσκευη και συγκεκριμενα το Samsung omnia W. Να το τολμησω; Η να ακολουθησω την μάζα στο android; Η αναβαθμιση σε 7.8 θα λυσει τα παραπάνω προβλήματα; Το 610 θα πάρει την 7.8 αλλά δεν θα υποστηρίζει τίποτα από αυτά που ζητας. Εκτος ίσως από το sideload Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Επι πολλα χρονια ημουν κατοχος μια wm 6.5 συσκευης. Με τα στραβα(κυριως) και τα καλα της περασα 4 χρονια. Σκοπευω να αγορασω μια WP συσκευη και συγκεκριμενα το Samsung omnia W. Να το τολμησω; Η να ακολουθησω την μάζα στο android; Η αναβαθμιση σε 7.8 θα λυσει τα παραπάνω προβλήματα; Πάρε το HTC Windows Phone 8S,που είναι σχετικά φτηνό και με Win8..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangel161 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Νομίζω ότι το 8s σημερα είναι εξαιρετική επιλογη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIORGOSGGGGGG Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Καλησπέρα .Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω.υπάρχει καμια εφαρμογή torrent ή παρομοια για να κατεβαζω ταινίες στο lumia 800; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 γιατι να τις κατεβάζεις απο τορεντ ? απο το Pc βάλτες με το zune.. ερωτηση Πως στέλνω mail με Pdf attach ???? Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIORGOSGGGGGG Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 γιατι να τις κατεβάζεις απο τορεντ ? απο το Pc βάλτες με το zune.. ερωτηση Πως στέλνω mail με Pdf attach ???? Δεν έχω ιντερνετ σπίτι και ήθελα να τις κατεβάζω στο κινητό και να τις περνάω στο λάπτοπ. Εφαρμογή υπάρχει ομως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PakosX Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Καλησπέρα παίδες, Έχω μεγάλο πρόβλημα με τις ρυθμίσεις του nokia lumia 900 μου όσον αφορά τη σύνδεση με το δίκτυο της WIND. Πριν παραθέσω τις δικές μου ρυθμίσεις που κατα πάσα πιθανότητα είναι λάθος θα ήθελα να μάθω (αν κάποιος ξέρει) ποιές είναι οι σωστές ρυθμίσεις για πρόσβαση στο internet μέσω 3g δικτύου της WIND για WP7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Καλησπέρα παίδες, Έχω μεγάλο πρόβλημα με τις ρυθμίσεις του nokia lumia 900 μου όσον αφορά τη σύνδεση με το δίκτυο της WIND. Πριν παραθέσω τις δικές μου ρυθμίσεις που κατα πάσα πιθανότητα είναι λάθος θα ήθελα να μάθω (αν κάποιος ξέρει) ποιές είναι οι σωστές ρυθμίσεις για πρόσβαση στο internet μέσω 3g δικτύου της WIND για WP7? http://www.wind.com.gr/files/1/Device_Settings/Rythmiseis%20Internet/Windows%20phone.pdf δεν ξέρω αν βοηθάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loop3636 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 (edited) Mην κάνεις το λάθος που έκανα και εγώ θα ξενερώσεις οσο δε πάει ΔΕΝ ΕΧΕΙ σχέση με την ευελιξεία που είχε ενα pocketpc να σου πω και άλλο δε θα βρείς εφαρμογές απο το νετ να τις κατεβάσεις μεσω τορρεντ ή να στις δώσει κάποιος μονο μεσω marketplace και με πιστωτική δηλαδή βάζεις στην χρήση της συσκευής σου και ενα νταβατζη που λέγεται microsoft καθώς και της κοινοποιήσεις προσωπικά σου έγγραφά (doc, xls, pdf) αφού ο μόνος τρόπος να τα περάσεις στη συσκευή είναι το skydrive Δε ξέρω στα phone 8 πάντως στα οικτρά 7,5 ή χρήση zune (ας πούμε κάτι σαν το activesync) προυποθέτει την χρήση νετ για να επιτρέψει την εγκατάσταση της ΑΛΛΙΩΣ δεν αναγνωρίζει το pc την συσκευή --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited January 11, 2013 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Δεν έχω ιντερνετ σπίτι και ήθελα να τις κατεβάζω στο κινητό και να τις περνάω στο λάπτοπ. Εφαρμογή υπάρχει ομως; Κανε share το ιντερνετ του κινητου και συνδεσου απο το λαπτοπ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TzatzikiTeloSs Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Πότε θα ερθει στην Ελλαδα αυτη η αναβαθμιση για 610 και αλλεw σησκεβες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delos89 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 πως μπορώ να αλλαξω ήχο κλήσεις και να βάλω καποιο δικό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Ναι μπορείς να βάλεις δικό σου ήχο δες στο http://www.windowsphone.com/el-gr/how-to/wp7/start/create-ringtones Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 (edited) Πότε θα ερθει στην Ελλαδα αυτη η αναβαθμιση για 610 και αλλεw σησκεβες; Ριξε μια ματια εδω εδω και εδω Edited January 18, 2013 by ppkmoby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kai_kala Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Καλημέρα σε όλους! Ειμαι έτοιμος να αγοράσω το Trophy απο εδω: http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.007914 Ρώτησα και στο φορουμ του trophy αλλα επειδη δεν πήρα απάντηση είπα να ρωτήσω και εδω. Στο site γράφει: "το λειτουργικό του σύστημα Windows 7 Αγγλικά(αναβαθμίζεται σε 7.5 Mango με ένα απλό update στην πρώτη σύνδεση στο Internet ή τον υπολογιστή σας) θα σας προσφέρει ένα πλήθος εφαρμογών για το γραφείου και την διασκέδασή σας." Μετά την αναβαθμιση θα έχω ελληνικα στο μενού και σε γραμματοσειρά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 21, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Για το trophy μπορείς να απευθυνθείς και εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=259697 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kai_kala Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Για το trophy μπορείς να απευθυνθείς και εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=259697 Εκει ρωτησα πρώτα mod αλλα επειδη δεν πηρα απαντηση ποσταρα εδω. Παντως το ερωτημά μου αφορα μαλλον περισσότερο το λειτουργικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Απο την αναβαθμηση οχι, δεν θα εχεις Ελληνικα αλλα υπαρχουν παρα πολλοι και απλοι τροποι να τα περασεις οποτε μην μασας!!! Το τηλεφωνο το εχω 2 χρονια τωρα και δεν σκεφτομαι καν να το αλλαξω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deeplow Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Καλημέρα σε όλους! Ειμαι έτοιμος να αγοράσω το Trophy απο εδω: http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.007914 Ρώτησα και στο φορουμ του trophy αλλα επειδη δεν πήρα απάντηση είπα να ρωτήσω και εδω. Στο site γράφει: "το λειτουργικό του σύστημα Windows 7 Αγγλικά(αναβαθμίζεται σε 7.5 Mango με ένα απλό update στην πρώτη σύνδεση στο Internet ή τον υπολογιστή σας) θα σας προσφέρει ένα πλήθος εφαρμογών για το γραφείου και την διασκέδασή σας." Μετά την αναβαθμιση θα έχω ελληνικα στο μενού και σε γραμματοσειρά; Μπορείς να φλασαρεις κάποια ρομ και να έχεις τα πάντα αλλά το φλασάρισμα πρέπει να γίνει πριν την αναβάθμιση. Στο φορουμ του τροφυ έχει όλους τους οδηγούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Απο την αναβαθμηση οχι, δεν θα εχεις Ελληνικα αλλα υπαρχουν παρα πολλοι και απλοι τροποι να τα περασεις οποτε μην μασας!!! Το τηλεφωνο το εχω 2 χρονια τωρα και δεν σκεφτομαι καν να το αλλαξω!! βάζοντας την 7.5 μαμά νομίζω μπαίνουν και τα ελληνικα (αν κάνω λάθος διορθώστε με ,γιατι ποτέ δεν του έβαλα ελληνικο μενου - δεν μου αρεσει καθόλου) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Τα WP7.5 δεν έχουν τα Ελληνικά, ανεξάρτητα από το ποια χώρα προορίζεται η συσκευή; :confused: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas77kostas Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 καλησπερα!πως μπορω να καταλαβαινω οτι εχω καποια δραστηριοτητα στο fb?κατι σαν ειδοποιηση ηχητικη?εκτος απο email που νομιζω οτι γινεται? Παράθεση Ζητείται προίκα χωρίς νύφη για σοβαρό σκοπό…:wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 καλησπερα!πως μπορω να καταλαβαινω οτι εχω καποια δραστηριοτητα στο fb?κατι σαν ειδοποιηση ηχητικη?εκτος απο email που νομιζω οτι γινεται? Δυστυχώς το θέμα ειδοποίησεις και wp δεν πάνε καλά... Δεν γίνεται φίλε... Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 καλησπερα!πως μπορω να καταλαβαινω οτι εχω καποια δραστηριοτητα στο fb?κατι σαν ειδοποιηση ηχητικη?εκτος απο email που νομιζω οτι γινεται? Στο live tile "Εγω" (Me) εχει ολες τις ειδοποιησεις που εχεις απο FB twitter κλπ ...!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts