Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 7 Series

niknik
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Προσπαθω να αναβαθμισω την συσκευη μου omnia 7 και στο zune μου γραφει error code 80070424. Βοηθεια παιδια τι πρεπει να κανω?
:p

εχω καιρο αυτην την απορια, αλλα με το μανγκο θα λυθει το προβλημα με τα mms? προς το παρον δεν υπαρχει τροπος να στειλω η να λαβω τετοιου ειδους μηνυμα με το τροφυ μου :(:(

εχω καιρο αυτην την απορια, αλλα με το μανγκο θα λυθει το προβλημα με τα mms? προς το παρον δεν υπαρχει τροπος να στειλω η να λαβω τετοιου ειδους μηνυμα με το τροφυ μου :(:(

Σε ποια εταιρια εισαι ??? Εχεις βαλει τις ρυθμισεις του παροχου σου για MMS ???

Προσπαθω να αναβαθμισω την συσκευη μου omnia 7 και στο zune μου γραφει error code 80070424. Βοηθεια παιδια τι πρεπει να κανω?

Το μηνυμα αυτο ειναι θέμα Windows ...Για καποιο λόγο( Virus η χαλασμενα Windows κλπ) δεν δουλευει το update

Δες εδω για λυση

http://www.techiecorner.com/112/error-number-0x80070424-in-windows-update-solution/

Λοιπόν κύριοι.

Ξέρετε να υποθέσω το γνωστό θέμα του λειτουργικού με τα ασύρματα bluetooth handsets, όπου μόνο για μουσική και ομιλία κάνουν. Αν βάλεις δηλαδή ένα βίντεο να παίξει ή κανένα πρόγραμμα streaming radio (πχ tunein) αυτό θα παίξει από το μεγάφωνο. Αν θέλετε σε αυτές τις περιπτώσεις ακουστικά, μόνο ενσύρματα.

Λοιπόν σήμερα δοκίμασα το Navigon και προς μεγάλη μου έκπληξη το ασύρματο bluetooth άκουγες τις οδηγίες του προγράμματος! Ό,τι πρέπει δηλαδή πχ αν δε θες να κοιτάς το κινητό (τοχεις στην τσέπη) και θέλεις οδηγίες, οπότε απλά ακούς και πηγαίνεις ξέρωγω.

Αυτά. Ελπίζω η μλκία με το bluetooth στην τελική mango να τη φτιάξουν.

LG Optimus 7 με 7720 RTM εδώ ε.

Αυτά.

Δεν ειναι ακριβως ετσι το θεμα με τα bluetooth ακουστικα , ολα τα htc υποστιριζουν την λειτουργια A2DP .Αυτη η λειτουργια σου δινει την δυνατοτητα οταν εχεις{ bluetooth stereo ακουστικο} προφανως τετοιο ειναι το δικο σου , να ακους ολους τους ηχους αν το επιλεξεις μονο απο το ακουστικο οπως και το navigon που δοκιμασες σημερα.

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

Δεν ειναι ακριβως ετσι το θεμα με τα bluetooth ακουστικα , ολα τα htc υποστιριζουν την λειτουργια A2DP .Αυτη η λειτουργια σου δινει την δυνατοτητα οταν εχεις{ bluetooth stereo ακουστικο} προφανως τετοιο ειναι το δικο σου , να ακους ολους τους ηχους αν το επιλεξεις μονο απο το ακουστικο οπως και το navigon που δοκιμασες σημερα.

Κατ' αρχάς η A2DP λειτουργία που λες δεν είναι θέμα συσκευής, αλλά λειτουργικού.

Για πέρνα ένα βίντεο από το zune, συνέδεσε τα ασύρματα ακουστικά και πες μας αν παίζει ο ήχος του βίντεο από τα ακουστικά ή από το μεγάφωνο του τηλεφώνου.

Σε ποια εταιρια εισαι ??? Εχεις βαλει τις ρυθμισεις του παροχου σου για MMS ???

στην κοσμοτε... δεν εκανα τιποτα επιπλεον για τις ρυθμισεις αλλα αυτες ειναι μεσα στη σιμ, με τα δυο τελευταια τηλεφωνα που ειχα, και τα δυο της htc, δεν ειχα προβλημα ουτε εκανα τιποτα επιπλεον ... παντως απο οτι εχω ακουσει και αλλοι δεν μπορουν να στειλουν μμσ

Κατ' αρχάς η A2DP λειτουργία που λες δεν είναι θέμα συσκευής, αλλά λειτουργικού.

Για πέρνα ένα βίντεο από το zune, συνέδεσε τα ασύρματα ακουστικά και πες μας αν παίζει ο ήχος του βίντεο από τα ακουστικά ή από το μεγάφωνο του τηλεφώνου.

Δεν διαφωνω πουθενα μαζι σου , τα ασυρματα ακουστικα που δινει η htc με τις συσκευες ,ειναι stereo και εχεις τη δυνατοτητα να ακους ολους τους ηχους απο εκει αν το επιλεξεις .Υπαρχουν και stereo bluetooth ακουστικα που υποστιριζουν την δυνατοτητα αυτη ,οσο για την δοκιμη που θελεις δεν δυναμαι να το κανω αυτη την στιγμη

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

Συγνώμη ρε παίδες που ξαναρωτάω, αλλά επειδή με έχει ανησυχήσει λίγο το θέμα, έχει σχηματίσει κανείς ολοκληρωμένη άποψη για την κατανάλωση σε MB του λειτουργικού; Εσείς πως το δουλεύετε; Έχετε κλειστά όλα τα synchronisations και το location; Το ρωτάω γιατί εχώ τα είχα όλα ενεργοποιημένα και μέσα σε 3 μέρες μου έφαγε 40ΜΒ χωρίς μάλιστα να του κάνω ιδιαίτερη χρήση μιας και την περισσότερη ώρα ήμουν σπίτι με WiFi. Υπάρχει περίπτωση με το WiFi ανοιχτό να χρησιμοποιεί και το δίκτυο τηλεφωνίας; Κανονικά δεν θα έπρεπε να απενεργοποιείται;

Τις 2 τελευταίες μέρες τα έχω κλείσει όλα, ακόμα και το 3G, και έχω χαλάσει 3ΜΒ. Μου φαίνενται πάντως υπερβολικά τα 40ΜΒ σε 3 μέρες, μόνο και μόνο για τα synch που κάνει στα mail και στα post στο facebook. Τα mail είναι 3-4kB το καθένα, και το ίδιο φαντάζομαι και το facebook. Αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως έκανε καμιά ζημιά το XBOX και κατέβασε τίποτα από μόνο του.

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

• Administrators
Έχει αναφερθεί και στο παρελθόν, το λειτουργικό καταναλώνει πολλά ΜΒ και καλό είναι να μην είναι ενεργή η σύνδεση δεδομένων μέσω του παρόχου αν κάποιος δεν έχει πολλα ΜΒ free διαθέσιμα.

Modpic.gif

κοίτα αυτό που λες για τα πολλά mb τα 200mb που έδινε μέχρι πριν λίγο καιρό η voda πότε δεν τα ξόδεψα με αρκετό σερφαρισμα και πάντα ενεργοποιούσα άλλο ένα πακέτο πριν λήξει άπλα τώρα την πάτησα και επίσης το tethering μου είναι άκρως απαραίτητο γιατί με 100-200 mb που πάντα μου περίσσευαν εγώ έκανα και την δουλειά μου στο λαπτοπ και βαριέμαι να βγάζω την κάρτα και να την πετάω στο λαπτοπ που έχει εσωτερικό modem αφού προσπάθησα να αγοράσω ένα usb για να κάνω την δουλειά μου ή ηλιθιότητα της microsoft στο μεγαλείο της

• Administrators
κοίτα αυτό που λες για τα πολλά mb τα 200mb που έδινε μέχρι πριν λίγο καιρό η voda πότε δεν τα ξόδεψα με αρκετό σερφαρισμα και πάντα ενεργοποιούσα άλλο ένα πακέτο πριν λήξει άπλα τώρα την πάτησα και επίσης το tethering μου είναι άκρως απαραίτητο γιατί με 100-200 mb που πάντα μου περίσσευαν εγώ έκανα και την δουλειά μου στο λαπτοπ και βαριέμαι να βγάζω την κάρτα και να την πετάω στο λαπτοπ που έχει εσωτερικό modem αφού προσπάθησα να αγοράσω ένα usb για να κάνω την δουλειά μου ή ηλιθιότητα της microsoft στο μεγαλείο της

Αν περιμένεις να καταλάβουμε τι θέλεις να πεις χωρίς τη χρήση ούτε ενός σημείου στίξης... :wacko:

Modpic.gif

Παίδες, με βλέπω να πηγαίνω φυλακή από τα χρέη.

Προσπαθώ να καταλάβω τι παίζει με τις χρεώσεις, και πραγματικά δεν βγάζω άκρη. Σήμερα σύμφωνα με την Cosmote είχα 40ΜΒ υπόλοιπο στις 12:05 και 28ΜΒ υπόλοιπο στις 19:10. Μέσα σε αυτές τις 5 ώρες ήμουν εκτός σπιτιού για περίπου μία ώρα στην οποία δεν χρησιμοποίησα το τηλέφωνο ούτε για μία κλήση. Όλα τα locations, synchs, xbox κτλ κτλ κτλ είναι κλειστά. Όσο ήμουν εντός σπιτιού έχω ανοιχτό το WiFI και κλειστό ακόμα και το data connection.

Συνολικά έχουμε... από 3 του μήνα που "κλείνει" ο μήνας, μέχρι τις 6 είχα φάει 42ΜΒ. Από τις 6 μέχρι σήμερα το μέσημέρι που ήμουν πιο προσεχτικός άλλα 2ΜΒ, και από το μεσημέρι μέχρι τώρα άλλα 12ΜΒ. Ειλικρινά τρομάζω τι μπορεί να έχει γίνει από τις 26 Αυγούστου που το αγόρασα, μέχρι τις 3 Σεπτέμβρη. Εύχομαι να με χρεώσουν με το 1€/μέρα και όχι με ογκοχρέωση, διότι η συνδρομή μου είναι παλιό πρόγραμμα που δεν υπάρχει πλέον.

Πάντως εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί ρουφάει τοοοοσο τραγικά τα ΜΒ. Ακόμα και με κλειστά όλα και χωρίς χρήση. Κάτι έχω σκεφτεί, αλλά μπορεί να είναι πολύ χαζή η ερώτησή μου. Μήπως παίζει ρόλο ότι το κινητό είναι Γερμανικό και τρώει τίποτα κολλήματα η Cosmote και νομίζει ότι βρίσκομαι στο Ντούισμπουργκ ξέρω γω; Αλλά και το Roaming κλειστό το έχω.

Πάντως φίλοι μου, όποιος δει αυτό το μήνυμα, ας πει ο καθένας αν θέλει σε τι πρόγραμμα έχει την σύνδεσή του και αν έχει αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με υπερκατανάλωση. Εμένα ακόμα δεν έχει έρθει ο πρώτος λογαριασμός και δεν μπορώ να ξέρω.

Εγώ πάντως δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με την κατανάλωση data. Έχω διαρκώς ανοιχτό το 3G. 2 φορές τη μέρα θα τσεκάρω και Facebook που λόγω εικόνων κλπ τραβάει MB. Browsing περιστασιακά. Κυρίως email. 150-160ΜΒ/μήνα είναι η κατανάλωση μου το τελευταίο 3μηνο.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Στα mail τι ρυθμίσεις έχεις; Γιατί εγώ στην αρχή το είχα να μου έρχονται αμέσως. Και καθημερινά πρέπει να λαμβάνω γύρω στα 50-60. Αλλά αυτά ρε γμτ είναι μερικά kΒ. Δεν δικαιολογείται.

Στα mail τι ρυθμίσεις έχεις; Γιατί εγώ στην αρχή το είχα να μου έρχονται αμέσως. Και καθημερινά πρέπει να λαμβάνω γύρω στα 50-60. Αλλά αυτά ρε γμτ είναι μερικά kΒ. Δεν δικαιολογείται.

Mail λαμβάνω περί τα 10 ημερησίως μέσο όρο. Εχω επιλογή να τσεκάρει κάθε μιση ώρα.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Προσπαθώ να καταλάβω τι παίζει με τις χρεώσεις, και πραγματικά δεν βγάζω άκρη. Σήμερα σύμφωνα με την Cosmote είχα 40ΜΒ υπόλοιπο στις 12:05 και 28ΜΒ υπόλοιπο στις 19:10. Μέσα σε αυτές τις 5 ώρες ήμουν εκτός σπιτιού για περίπου μία ώρα στην οποία δεν χρησιμοποίησα το τηλέφωνο ούτε για μία κλήση. Όλα τα locations, synchs, xbox κτλ κτλ κτλ είναι κλειστά. Όσο ήμουν εντός σπιτιού έχω ανοιχτό το WiFI και κλειστό ακόμα και το data connection.

Συνολικά έχουμε... από 3 του μήνα που "κλείνει" ο μήνας, μέχρι τις 6 είχα φάει 42ΜΒ. Από τις 6 μέχρι σήμερα το μέσημέρι που ήμουν πιο προσεχτικός άλλα 2ΜΒ, και από το μεσημέρι μέχρι τώρα άλλα 12ΜΒ. Ειλικρινά τρομάζω τι μπορεί να έχει γίνει από τις 26 Αυγούστου που το αγόρασα, μέχρι τις 3 Σεπτέμβρη. Εύχομαι να με χρεώσουν με το 1€/μέρα και όχι με ογκοχρέωση, διότι η συνδρομή μου είναι παλιό πρόγραμμα που δεν υπάρχει πλέον.

Πάντως εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί ρουφάει τοοοοσο τραγικά τα ΜΒ. Ακόμα και με κλειστά όλα και χωρίς χρήση. Κάτι έχω σκεφτεί, αλλά μπορεί να είναι πολύ χαζή η ερώτησή μου. Μήπως παίζει ρόλο ότι το κινητό είναι Γερμανικό και τρώει τίποτα κολλήματα η Cosmote και νομίζει ότι βρίσκομαι στο Ντούισμπουργκ ξέρω γω; Αλλά και το Roaming κλειστό το έχω.

Πάντως φίλοι μου, όποιος δει αυτό το μήνυμα, ας πει ο καθένας αν θέλει σε τι πρόγραμμα έχει την σύνδεσή του και αν έχει αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με υπερκατανάλωση. Εμένα ακόμα δεν έχει έρθει ο πρώτος λογαριασμός και δεν μπορώ να ξέρω.

χωρις να ειμαι 100 % σιγουρος! εχεις να περνεις αυτοματα mail? νομιζω πως οταν η οθονη ειναι κλειδωμενη το wifi ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ! οποτε μμηπως σου κατεβαζει τα μαιλ απο το data connection!!!! και γιαυτο εχεις αυτες τις χρεωσεις! δοκιμασε να περνει μmanual τα μαιλ μηπως και ειναι αυτο

Να υποθέσω οτι εχει yahoo mail provider και εισαι ακομα στην αρχικη rom?

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να υποθέσω οτι εχει yahoo mail provider και εισαι ακομα στην αρχικη rom?

Εχω ξαναπει οτι με το Yahoo υπαρχουν πολλα προβληματα με την χρηση data (χρησιμοποιει χωρις λογο πολλα MB) και εχουν γινει πολλες συζητησεις στον διαδικτυο...

Δεν παρακολουθησα την εξελιξη του προβληματος γιατι δεν χρησιμοποιω yahoo αλλα ...

Προτεινω σαν λυση σε οσους εχουν να πανε στο gmail και να το ρυθμισουν να κανει ληψη και των μαιλ απο yahoo...και να καταργησουν το yahoo απο το τηλεφωνο τους

Το διάβασα και γω αυτό για το Yahoo, αλλά δεν έχω περάσει καν αυτό το mail στο κινητό, διότι πλέον βρίσκεται σε αχρηστία. Πάντως αυτό με την απενεργοποίηση του WiFi δεν το είχα σκεφτεί. Θα περιμένω να μου έρθει ο πρώτος λογαριασμός να δω τι έπαιξε. Αν κατέβασε σε κάποια φάση καμιά 40αριά MB με την μία, τότε κάπου θα έκανα κάποιο κατέβασμα κατά λάθος χωρίς να το καταλάβω. Αν οι καταναλώσεις είναι πολλές μικρές, τότε θα πρέπει να είμαι πιο προσεχτικός και μάλλον θα κοιτάξω από τα 100ΜΒ που έχω τον μήνα, να πάω στα 250ΜΒ ή 350ΜΒ. Μία άλλη υπόθεση που μπορώ να κάνω είναι να χρησιμοποίησε πολλά data το Navigon. Θυμάμαι πότε το χρησιμοποίησα και θα το τσεκάρω κι αυτό. Ας ελπίσουμε να μην ξεπέρασα κατά πολύ το όριο, διότι είδα ότι η χρέωση είναι 0.1€/ΜΒ.

Guest PranKsteR
Λένε ότι θα κυκλοφορήσει στις 15 του μήνα. Θα κυκλοφορήσει σε όλες τις χώρες ταυτόχρονα ή θα περιμένουμε σαν τη Νοκια 3 βδομάδες στην Ελλάδα την Αννα;

καλησπέρα , αντιμετωπίζω ένα χαζό πρόβλημα με τις επαφες στο trophy μου.

Ενα δεχομαι κανονικα τα Mail απο το Live account μου , οτι αλλαγές κανω στις επαφες απο το pc (Live account) δεν μου τις ενημερωνει στο τηλ.

Ενώ το αντίθετο γίνεται (αλλαγή στο κινητό ενημερώνει το web)

Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι στις ρυθμίσεις του λογαριασμού στο κινητό

settings --> email & accounts --> Windows live ,στο content to Synchronize εμφανίζει μονο email !!

ενω πριν μπεις μεσα στο μενου του Live account δείχνει οτι συγχρονίζει τα πάντα

Βοήθεια κανείς ???

κανεις δεν συγχρονίζει με Live ??

Οσο αφορα τα Μβ με 250 που εχω και αρκετη χρηση με 2 mail και serfing δεν εχω κανενα προβλημα.

παντως πρεπει γρηγορα να βγει ενα app που να μετραει τα mb.

• Administrators
Τα off-topic/flame posts μεταφέρθηκαν και κλειδώθηκαν. Ας επανέλθουμε... Edited by athanaso77

Modpic.gif