Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 7 Series

niknik
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πότε θα είναι διαθέσιμο επίσημα;
Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Καλησπερα εχω κανει την διαδικασια,εχω κατεβασει το νεο zune(μαλλον)αλλα οταν τρεχω το παραθυρο για το backup και την εκτελεση του mango μου βγαζει το παρακατω

Error: The installed version of the tool (4.7.1404) needs to be updated to match the Zune version (4.8.2098). Please install the tool version 4.8.2098 που τα βρισκω αυτα τα tool;;;Εφαγα ολα τα λινκ του κολλοσου αλλα τιποτα

Φιλικά Γιώργος

Καλησπερα εχω κανει την διαδικασια,εχω κατεβασει το νεο zune(μαλλον)αλλα οταν τρεχω το παραθυρο για το backup και την εκτελεση του mango μου βγαζει το παρακατω

Error: The installed version of the tool (4.7.1404) needs to be updated to match the Zune version (4.8.2098). Please install the tool version 4.8.2098 που τα βρισκω αυτα τα tool;;;Εφαγα ολα τα λινκ του κολλοσου αλλα τιποτα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=310256

δες εδω στο τελος

δεν καταλαβα,δηλαδη δεν γινεται;;;;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=310256

Στο πρωτο ποστ εβαλα τη λυση στο προβλημα....

δεν καταλαβα,δηλαδη δεν γινεται;;;;

πρεπει να το τρεξεις με το παλιο zune! οχι με το beta! η αλλιος υπαρχει μια αλλη λυση που εξηγητε εκει που σου ειπα

ειμαι σε καλο δρομο,το κανει εγκατασταση...Τελικα το zune beta χρειαζεται;;;

Ναι διαφορετικά μετα δεν θα βλεπει το τηλεφωνο

και κλασικα αν εισαι τυχερος..Το κινητο εκανε λιγο πριν το τελος disconect και παπαλα..Τωρα αναβοσβηνει το λαμπακι και μου βγαζει το εικονιδιο με το pc και το κινητο..Παπαλα το trophy μου...Δεν το βλεπει ο υπολογιστης....:mad::mad::mad:

Τελικα εκανε επανεκινηση και εχει μεινει στην εικονα με το windows phone εγραφε με κοκκινα γραμματα phone resele νομιζω.τωρα εβγαλε μια μαυρη οθονη που λεει οτι πετυχε το backup..ανοιξε και λειτουργει φαινεται καλουτσικα αλλα και εγω δεν μπορω να το συνδεσω και να κανω register ας πω στο windows phone support,μου λεει να εποικινωνισω μαζι τους,ουτε της επαφες του fb μου βλεπει.

Edited by dimgeo

Φιλικά Γιώργος

I know many of you also want to know about our global rollout plans for services like Marketplace and Xbox LIVE.

As we announced last month, starting this fall you’ll be able to buy apps from Windows Phone Marketplace in 35 countries: Australia, Austria, Belgium, Brazil, Canada, Chile, Colombia, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Hong Kong, Hungary, India, Ireland, Italy, Japan, Korea, Mexico, Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Russia, Singapore, South Africa, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, United Kingdom, and the United States. (The specifics of how you buy an app and which apps are available in Marketplace do vary by country.)

This fall you’ll see a significant increase in the number of new countries where the Xbox LIVE service for Windows Phone is available. The Zune Marketplace for music, video, and podcasts is also expanding to more markets. We’re not quite ready to announce specifics just yet—expect to hear more later this summer.

Finally, we get many questions about specific phone features—especially ones related to searching and mapping— and where they’ll be available. Here’s a list of ones we hear about most:

◦Bing search (accessed from the phone’s hardware Search button) is available in 33 countries: Argentina, Australia, Austria, Belgium, Brazil, Canada, Denmark, Finland, France, Germany, Hong Kong, India, Indonesia, Ireland, Italy, Japan, Korea, Malaysia, Mexico, Netherlands, New Zealand, Norway, Philippines, Portugal, Russia, Singapore, South Africa, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, United Kingdom, and the United States. (Elsewhere, handset and mobile operators can configure the hardware search button to a locally-relevant search site).

◦Local search results show up in 6 countries: Australia, Canada, France, Germany, United Kingdom, and the United States.

◦Maps is supported in 19 countries: Australia, Austria, Belgium, Brazil, Canada, Denmark, Finland, France, Germany, Italy, Netherlands, New Zealand, Portugal, Singapore, Spain, Sweden, Switzerland, United Kingdom, and the United States.

◦Voice-to-text and Voice-to-dial is available in 6 countries: France, Germany, Italy, Spain, United Kingdom, and the Unites States.

◦Voice search is supported in 4 countries: France, Germany, United Kingdom, and the United States.

The future

While I hope you’ll agree that Mango is a step forward, I’m all too aware that there’s still much to do. Two areas we’re working hard to address in future releases are languages with complex scripts and extending services to more markets. Let me briefly explain.

Complex scripts are used to write languages such as Arabic and Hindi, where the displayed character depends on its neighbor (“contextual shaping”), and languages written right-to-left such as Hebrew and Urdu. Many of the controls used in Windows Phone require enhancement to properly display such scripts.

You’ll see the first fruit of this work in Mango: text messages will render properly in Arabic and Hebrew. Clever programmers can also create apps in some of these languages. But Internet Explorer Mobile, email, and the copy and paste feature can still become confused by complex scripts in Mango. The good news is we understand the problem and know what needs to be done.

Extending services such as Marketplace or Xbox LIVE to more markets, on the other hand, is a very different type of challenge—as much legal and organizational as it is technical. But we’re working hard to scale up our engineering effort from a couple dozen countries to the entire world.

I hope to write about both challenges, and how we’re addressing them, in future blog entries. In the meantime, I’d love to hear what you think.

ελλαδα μονο app store για την ωρα οπως φαινεται

http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg

Δυο πράγματα δεν καταλαβαίνω:

1) Τι σημαίνει ότι το bing search δεν θα είναι διαθέσιμο για την Ελλάδα; Τι το ξεχωριστό θα έχει το bing search στις χώρες που θα είναι διαθέσιμο;

2) Τι σημαίνει ότι οι χάρτες δεν θα υποστηρίζονται στην Ελλάδα; Το bing maps έχει κανονικότατα όλες τις ελληνικές οδούς, καθώς και τους μονόδρομους.

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Δυο πράγματα δεν καταλαβαίνω:

1) Τι σημαίνει ότι το bing search δεν θα είναι διαθέσιμο για την Ελλάδα; Τι το ξεχωριστό θα έχει το bing search στις χώρες που θα είναι διαθέσιμο;

2) Τι σημαίνει ότι οι χάρτες δεν θα υποστηρίζονται στην Ελλάδα; Το bing maps έχει κανονικότατα όλες τις ελληνικές οδούς, καθώς και τους μονόδρομους.

Προηγμένες υπηρεσίες τοπικων χαρτών και τοπικης αναζήτησης (local scout).

μια ερωτηση! για να κατεβαζω paid εφαρμογες

αμα φτιαξω μια εικονικη πιστοτικη της πειραιως δηλωνοντας Ελλαδα κανονικη διευθυνση τηλ και ολα με Αγγλικο ταχ κωδικα θα μπορω να κατεβαζω?

και αν κανω unistall η καποιο restore μετα θ απρεπει να ξαναπληρωσω?

Αυτό ακριβώς έχω κάνει και εγώ. Λειτουργεί κανονικά και κατεβάζω τις paid εφαρμογές. Για το άλλο ερωτημα δεν είμαι σίγουρος αλλα δε νομίζω ότι ξαναπληρώνεις επειδή χρεώνονται στο Live ID σου.

Sent from my 7 Trophy using Board Express

μια ερωτηση! για να κατεβαζω paid εφαρμογες

αμα φτιαξω μια εικονικη πιστοτικη της πειραιως δηλωνοντας Ελλαδα κανονικη διευθυνση τηλ και ολα με Αγγλικο ταχ κωδικα θα μπορω να κατεβαζω?

και αν κανω unistall η καποιο restore μετα θ απρεπει να ξαναπληρωσω?

Μια εφαρμογή που εχεις κατεβάσει μπορεις να την εγκαταστήσεις σε 5 διαφορετικα τηλεφωνα...

Στο ιδιο τηλεφωνο οσες φορες θέλεις ....

Καλημερα ! Εχω παρατηρησει οτι σε μια βδομαδα εχω ξοδεψει οσα mb ξοδευα σε ενα μηνα οι εφαρμογες που εχω ειναι οι κλασικες που βαζει ενας αρχαριος οταν ανοιγει το κιν. δλδ ειναι απο την λιστα που εχει εδω στο φορουμ σαν προτεινομενες. αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι χρησιμοποιησα λιιιγο παραπανω το gmaps. δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. μπορει να βοηθησει καποιος ? ευχαριστω !!!!

Γεια σας παιδιά,

Θέλω να φτιάξω μια εφαρμογή η οποία να τραβάει δεδομένα απο έναν sql server.

Ο sql ΔΕΝ θα είναι στην συσκευή.

Απο που μπορώ να βρω πληροφορίες.

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

• Administrators
Καλημερα ! Εχω παρατηρησει οτι σε μια βδομαδα εχω ξοδεψει οσα mb ξοδευα σε ενα μηνα οι εφαρμογες που εχω ειναι οι κλασικες που βαζει ενας αρχαριος οταν ανοιγει το κιν. δλδ ειναι απο την λιστα που εχει εδω στο φορουμ σαν προτεινομενες. αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι χρησιμοποιησα λιιιγο παραπανω το gmaps. δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. μπορει να βοηθησει καποιος ? ευχαριστω !!!!

Δυστυχώς τα WP7 είναι αρκετά λαίμαργα στην κατανάλωση μέσω internet και θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Έχουν αναφερθεί και στο παρελθόν ανάλογα παράπονα.

Modpic.gif

Το gmap ειναι το προβλημα οι χαρτες που κατεβαινουν ειναι μεγαλοι σε μεγεθος ...

Το χρησιμοποιω μονο με wi-fi ...

Αλλα οπως ειπε και ο athanaso το WP7 θέλει συνδεση με περισσοτερα MB ...

Γεια σας παιδιά,

Θέλω να φτιάξω μια εφαρμογή η οποία να τραβάει δεδομένα απο έναν sql server.

Ο sql ΔΕΝ θα είναι στην συσκευή.

Απο που μπορώ να βρω πληροφορίες.

Eδω εχει ολες τις πληροφορίες που χρειαζεσαι

Edited by colossus_r

μία ερώτηση ενός πρωτάρη στα wp7!

Περιμένω από στιγμή σε στιγμή τη συσκευή (καλώς εχόντων των πραγμάτων και αύριο το πρωί) και έχω ένα θέμα με τις επαφές μου!

Αυτή τη στιγμή έχω το samsung h1, οι επαφές αποθηκεύονται στο τηλέφωνο και επειδή χρησιμοποιούσα το 360 της βόνταφον είναι και στο λογαριασμό μου στο 360. Επειδή νομίζω ότι το τηλέφωνο ΔΕΝ υποστηρίζει αντιγραφή σε sim, γνωρίζει κανείς αν και πώς μπορώ να τις κάνω import στο lg?

επίσης, όταν προσθέσω λογαριασμούς fb και άλλα, θα γίνει "συγχώνευση" των επαφών με το ίδιο ακριβώς όνομα, όπως γίνεται στο android? ευχαριστώ πολύ!

• 2 weeks later...

Windows-phone-7-device-firmware-updates-being-rolled-out-for-omnia-7-optimus-7-and-others

http://www.mobiletechworld.com/2011/07/21/windows-phone-7-device-firmware-updates-being-rolled-out-for-omnia-7-optimus-7-and-others/

- Stathis -

Εμένα στο Optimus 7 μου πάντως δε μου έβγαλε κάποιο διαθέσιμο update. Δεν ξέρω αν σχετίζεται με το ότι έχω περασμένο το Mango Beta.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Εμένα στο Optimus 7 μου πάντως δε μου έβγαλε κάποιο διαθέσιμο update. Δεν ξέρω αν σχετίζεται με το ότι έχω περασμένο το Mango Beta.

Ναι αυτο ειναι ...εισαι σε beta Mango