Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 7 Series

niknik
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

....και με την κατανάλωση μπαταρίας,τι γίνεται...???

Την τσακιζει ...στα αληθεια...για μενα ειναι απαγορευτικό ...

Αυτο ειναι τρικακι που γινεται με πολλα τα προγραμμα τα που εχουν agents που τρεχουν στο παρασκηνιο...

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Την τσακιζει ...στα αληθεια...για μενα ειναι απαγορευτικό ...

Αυτο ειναι τρικακι που γινεται με πολλα τα προγραμμα τα που εχουν agents που τρεχουν στο παρασκηνιο...

Το περίμενα......................δεν είναι για εμάς αυτή η λύση!:)

Είναι μια λύση ανάγκης...... εμένα προσωπικά με τρελαίνει να είμαι στη δουλειά με wireless δίκτυο και να μου δίνει τα push notifications μέσω του data plan που έχω.....

Galaxy S6 Edge+,LG GFLEX 2,LG G2,Galaxy Note 2

Κατασκευές Αλουμινίου www.afoimitropouloi.gr

καλησπερα αμα κανο reset στο κινητο για να φυγουν ολα τα apps και τα games απο το κινητο θα χασο το ελληνικο μενου που ειχα βαλη με το κολπο με το registry?
Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb

Απο τη στιγμή που περασες mango και έχεις ελληνικά δεν θα έχεις πρόβλημα με το reset, αρκεί βέβαια να μην γυρίσεις σε pre-mango backup...

Οπότε πλέον μπορείς να του περάσεις το ποιο νέο mango και να έχει και ελληνικό μενού?

Μιλάω πάντα για το htc trophy 7 του είχα περάσει την επίσημη mango όταν πρώτο βγήκε που ήταν ΧΩΡΙΣ ελληνικό μενού αλλά με ελληνικό πληκτρολόγιο και marketplace.

Οπότε ρωτάω τώρα πλέον αν του περάσω τι ποιο νέα mango θα έχω και ελληνικό μενού ΧΩΡΙΣ να χρειάζεται να πειράξω κάτι απλά να κάνω επίσημη αναβάθμιση στη ποιο νέα mango.

Δεν υπάρχει πιο νέο mango,όλες οι συσκευές φοράνε το ίδιο λειτουργικό...

Μολις πηρα αναβαθμηση στο Trophy.

OS Version: 7.10.7740.16

Εγώ έχω Trophy απο Vodafone ελληνικό και δεν μου έχει έρθει τίποτα. Να ανησυχήσω ??

Τώρα έχω OS version : 7.10.7720.68

bootloader : 4.6.2250.0(129185)

Chip SOC : 2.2.5.0

Less Is More

Θα έρθει σταδιακά σε όλους αν και δεν φέρνει και τίποτα καινούριο,διορθώνει 2 bugs που δεν μας πολυενδιαφερουν τους περισσότερους:

1) Fixes an email issue related to Microsoft Exchange Server 20003. With this fix, when you reply to or forward a message, the original message is now included in your response.

2) Fixes a voicemail notification issue

Καλημέρα σας,

είμαι και εγώ ένας από αυτούς που πρέπει να διαχειρίζονται πολλά email. Φυσικά μπορώ να προσθέσω όλους τους λογαριασμούς μου στο κινητό και να λαμβάνω και να στέλνω από αυτό που θέλω.

Στο hotmail και google account που χρησιμοποιώ, έχω όλα τα email μου κατωχυρωμένα μέσω POP3, ότι έρθει ή στείλω το κάνω από εκεί όταν είμαι στο pc. Ανάλογα με το λογαριασμό που έχει έρθει μήνυμα, το διαλέγω και απαντώ από εκεί.

Μέσα από τη σελίδα του gmail στο κινητό (το οποίο είναι χάλια Interface) μου επιτρέπει να διαλέξω ποιό λογαριασμό email θέλω για να στείλω.

Στη σελίδα του hotmail δεν το κάνει αυτό.

Έχω βάλει τον κύριο λογαριασμό Gmail και Hotmail στο κινητό, λαμβάνω τα email από τους διαφορετικούς λογαριασμούς, αλλά όταν κάνω reply στέλνει μέσω του κύριο account και όχι από αυτό που μου έχει έρθει το μήνυμα.

Γνωρίζετε κάποιο τρόπο, κάπως, να διαλέγω από ποιό email να απαντήσω;

Στο Android που έχει ένας φίλος, υπάρχει το app της google το οποίο το κάνει αυτό. Σε εμάς κάτι ανάλογο;

To Outlook που έχει το κινητό, μπορεί να βοηθήσει κάπως;

Edited by kordellas

Αν κατάλαβα καλα θες να στέλνεις απάντηση απο τα account απο τα οποία σου έχει έρθει το μήνυμα. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να περάσεις όλα τα email account που έχεις στο κινητό και μετά να τα κάνεις λινκ μεταξύ τους. Αυτό σημαίνει οτι σε ενα live tile θα δεχεσαι notifications για τα email των account που εχεις κανει link με τη δυνατοτητα να απαντάς απο το account που δεχτηκες το mail

Γεια σας εχω διαβασει διαφορα στο internet για μια εφαρμογη που ονομαζετε ''xbox companion'' αλλα δεν εχω δει πουθενα ημερομηνεια κυκλοφοριας η καπια beta της εφαρμογης.Ξερει κανεις τιποτα???

γεια σας παιδια εχω μια απορία . έχω το htc trophy (κλειδωμένο) και παρατήρησα οτι εχει να μου ερθει update εφαρμογης στο marketplace πανω απο μηνα. ομως οταν μπαινω στην σελιδα της εφ. στο MP το update εχει βγει.τι μπωρει να φταιει?
:elephant:

γεια σας παιδια εχω μια απορία . έχω το htc trophy (κλειδωμένο) και παρατήρησα οτι εχει να μου ερθει update εφαρμογης στο marketplace πανω απο μηνα. ομως οταν μπαινω στην σελιδα της εφ. στο MP το update εχει βγει.τι μπωρει να φταιει?

Συμβαινει μερικες φορες ..Αν ξερεις μια εφαρμογη οτι εχει update πηγαινε στην σελιδα της εφαρμογη στο μαρκετ και βγες εξω ..Μπες ξανα αμεσως στην ιδια σελιδα θα εχει ετοιμο το κουμπι για αναβαθμιση

στο trophy ξεκλειδωνουμε οπου ναναι (μετα απο Updates) ή ακολουθουμε αλλη διαδικασια?

χωρις custom rom εχουμε τα καλουδια (εγκατασταση απο pc/internet κλπ? εφαρμογων?)

thanks

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Εντόπισα ένα μικρό θεματάκι μετά απο επιτυχές update σε 7740, αδυνατούσα να συνδεθώ στο wifi του σπιτιού μου (δεν εμφανιζόταν καν το SSID) αρχικά έκανα restart ->το trophy -> μετά to router και παρόλα αυτά τίποτα δεν άλλαζε. Κατα το παρελθόν είχα το ίδιο θέμα με ένα android όπου άλλαζα το channel στο σπίτι μου απο 13 σε 6 ας πούμε και το έβλεπε. Το ίδιο ήθελε και τώρα. Ενώ μέχρι χθές "έβλεπε" κανονικά το channel 13 μετά το update απαιτεί channel 1 - 11 για να το εμφανίσει .
Less Is More

παιδιά καλησπερα έκανα το τελευταίο update στο trophy μου και ξανακλειδωσε τι κάνουμε τώρα ;

HTC 7 trophy 16GB Memory upgrade :D

Εντόπισα ένα μικρό θεματάκι μετά απο επιτυχές update σε 7740, αδυνατούσα να συνδεθώ στο wifi του σπιτιού μου (δεν εμφανιζόταν καν το SSID) αρχικά έκανα restart ->το trophy -> μετά to router και παρόλα αυτά τίποτα δεν άλλαζε. Κατα το παρελθόν είχα το ίδιο θέμα με ένα android όπου άλλαζα το channel στο σπίτι μου απο 13 σε 6 ας πούμε και το έβλεπε. Το ίδιο ήθελε και τώρα. Ενώ μέχρι χθές "έβλεπε" κανονικά το channel 13 μετά το update απαιτεί channel 1 - 11 για να το εμφανίσει .

To ειδα να το αναφερουν και στο xda αυτο ..Ετσι πρεπει να ειναι ..μεχρι καναλι 11

παιδιά καλησπερα έκανα το τελευταίο update στο trophy μου και ξανακλειδωσε τι κάνουμε τώρα ;

Δεν θα επρεπε ...Μην κανεις τιποτα και φερε πισω το backup που εκανε πριν το update .....αμεσως

παιδια παίζει καποιο πρόβλημα με την κάμερα του κινητου μετα το update(mango),επειδη με το που έκανα το update,άρχισε να τραβαει πολύ χάλια φωτογραφίες...ξέρει κανείς κατι???

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

ΕΧΩ ΕΝΑ HTC HD7. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ MANGO ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ MARKETPLACE ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΩ ΝΕΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕΣΩ ZUNE.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ WPCENTRAL.

ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ MARKETPLACE ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΦΥΣΙΚΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.

ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ???

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

Edited by athanaso77
Κεφαλαία

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

ΕΧΩ ΕΝΑ HTC HD7. ....

ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ MARKETPLACE ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΦΥΣΙΚΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.

ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ???

Συμβαινει αυτο αρκετες φορες ... Μπορει να δεις ξαφνικα ολες τις ενημερωσεις μαζεμενες...

Mια μπακαλικη λυση...Πηγαινε στο μαρκετ στην σελιδα εφαρμογής που ξερεις οτι εχει αναβαθμιση ..βγες απο την σελιδα της και οταν ξαναμπεις θα εχει το update button.

Διάβασα ένα post στο xda, για κάτι που δεν το ήξερα και δεν το είχα δει ούτε εδώ:

Remove alphabetical app list:

1,

HKCU/Software/Microsoft/Start/GroupingThreshold

Write here for example:100 or 1000 or 10000

2, restart phone

Δούλεψε κανονικά. Το value αλλάζουμε μόνο σε έναν μεγαλούτσικο αριθμό και γίνεται.

Βασικά επειδή τα μισά είναι ελληνικά και τα μισά Αγγλικά, γι' αυτό δεν μου αρέσει.

Edited by flik