Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 7 Series

niknik
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ελα βρε... μη βαράς... εντάξει, μπορεί να το ξεχείλωσα λίγο, αλλά το θέμα Skype είναι πονεμένη ιστορία για τα κινητά μας. Και με ξέρεις, δεν γκρινιάζω επειδή θεωρώ άχρηστη την MS ή το λειτουργικό. Γκρινιάζω γιατί είναι ένα από τα πραγματάκια που λείπουν από το να μπορούμε να κάνουμε τα πάντα με το κινητό μας. Πόσο μάλιστα όταν πλέον μιλάμε για την ίδια εταιρεία πλέον.

Καλα...ΟΚ ...Λειπει το skype σε οσους το χρειαζονται...Αυτο ειναι σιγουρο...Ελπιζω οι φημες να ειναι αληθινες και να το εχουμε τον Δεκεμβρη...Αλλα παλι μην ξεχνας οτι μπροστινη καμερα εχουν πολυ λιγα τηλέφωνα ακομη...Ισως και αυτο να παιζει τον ρόλο του...

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλα...ΟΚ ...Λειπει το skype σε οσους το χρειαζονται...Αυτο ειναι σιγουρο...Ελπιζω οι φημες να ειναι αληθινες και να το εχουμε τον Δεκεμβρη...Αλλα παλι μην ξεχνας οτι μπροστινη καμερα εχουν πολυ λιγα τηλέφωνα ακομη...Ισως και αυτο να παιζει τον ρόλο του...

το skype Προσωπικα εγω και πιο πολυ το χρησημοποιουμε για κληση πιστευω ειναι απαραδεκτο που δεν εχει βγει ακομα για windows phone το tango γιατη βγηκε και φαντασου δεν ειναι της microsoft :P

Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb

το skype Προσωπικα εγω και πιο πολυ το χρησημοποιουμε για κληση πιστευω ειναι απαραδεκτο που δεν εχει βγει ακομα για windows phone το tango γιατη βγηκε και φαντασου δεν ειναι της microsoft :P

Ούτε το Tango,έχει βγει για όλες τις συσκευές.........

Όταν στέλνω μια φωτογραφία στο skydrive εκεί ανεβαίνει με χαμηλότερη ανάλυση, το έχει παρατηρήσει άλλος αυτό?? Και αν γίνετε να την στείλεις στην ανάλυση που έχει τραβηχτεί??

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Όταν στέλνω μια φωτογραφία στο skydrive εκεί ανεβαίνει με χαμηλότερη ανάλυση, το έχει παρατηρήσει άλλος αυτό?? Και αν γίνετε να την στείλεις στην ανάλυση που έχει τραβηχτεί??

Αν θυμάμαι καλα στο σαιτ του skydrive εχει μια επιλογή για το μεγεθος των φωτο που ανεβαζουμε

Αυτό είναι για όταν κάνεις upload εκείνη την στιγμή μέσα από τον browser.

Λίγο που το έψαξα τώρα διάβασα ότι η MS δεν δίνει την δυντότητα να κάνεις upload την φώτο στην αρχική της μορφή. Η αιτιολογία είναι ότι πρώτον δεν θέλει να "αφήνει" τους πελάτες της να καταναλώνουν 3+ΜΒ για κάθε φώτο που ανεβάζουν και δεύτερον ότι αυτός ο τρόπος δεν αποτελεί backup.

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Αυτό είναι για όταν κάνεις upload εκείνη την στιγμή μέσα από τον browser.

Λίγο που το έψαξα τώρα διάβασα ότι η MS δεν δίνει την δυντότητα να κάνεις upload την φώτο στην αρχική της μορφή. Η αιτιολογία είναι ότι πρώτον δεν θέλει να "αφήνει" τους πελάτες της να καταναλώνουν 3+ΜΒ για κάθε φώτο που ανεβάζουν και δεύτερον ότι αυτός ο τρόπος δεν αποτελεί backup.

Αυτό είναι τελείως ηλίθιο φίλε μου. Αν δεν την αποθηκεύει σε φουλ ανάλυση τι backup είναι??? Αν ισχύει αυτό είναι άχρηστο το skydrive για φωτογραφίες.

Το ξέρω. ΑΚούγεται χαζό. Δες και μία απάντηση από αλλού...

"The main problem is actually not in the "feature" itself, but in MS' communication about the feature. Many (including myself) assUmed the upload to Skydrive was a "backup" method for photos. When I complained to some MS folks about the "stupidity" (the word I used) of a low-res backup, they set me straight- it's not a backup- it's a method to "share" photos with other people (who might not appreciate a 3MB download to their phone or PC per picture to view your photos.) "

Κάτι που θέλω να ρωτήσω στο Office:

Θέλω έναν πίνακα εισαγωγής-παρακολούθησης-επεξεργασίας ωρών εργασίας που έχω φτιάξει να τον επεξεργάζομαι είτε στο κινητό, είτε στον υπολογιστή, μέσω Skydrive. Υπάρχει επιλογή που να κάνει το αρχείο συμβατό και με τις δύο συσκευές? Γιατί όταν το ανοίγω στο Trophy, δεν μου δίνει την επιλογή Edit.

(Χρησιμοποιώ τα Office 2010)

Στο skydrive δοκίμασε να το κάνεις edit και μετα download στο κινητο σου...

Galaxy S6 Edge+,LG GFLEX 2,LG G2,Galaxy Note 2

Κατασκευές Αλουμινίου www.afoimitropouloi.gr

Στο skydrive δοκίμασε να το κάνεις edit και μετα download στο κινητο σου...

Ούτε εκεί το κάνει. Μη συμβατό μου υποδεικνύει..

Υπάρχει τρόπος να το συμβατικοποιήσω αυτόματα?

Ούτε εκεί το κάνει. Μη συμβατό μου υποδεικνύει..

Υπάρχει τρόπος να το συμβατικοποιήσω αυτόματα?

Άνοιξε το αρχείο στον υπολογιστή σου και κανε το save as... Εκει επέλεξε format που να είναι συμβατό με office 2007, που χρησιμοποιώ και εγώ και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με edit στο skydrive...

Galaxy S6 Edge+,LG GFLEX 2,LG G2,Galaxy Note 2

Κατασκευές Αλουμινίου www.afoimitropouloi.gr

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω για να είμαι σίγουρος (γιατί από όσα διαβάζω θα τρελαθώ).... δεν γίνεται αυτόματα συγχρονισμός των επαφών από το outlook σε ένα windows phone 7????

Το λέω γιατί η λύση που έχω δει σε διάφορα σημεία μέσω csv ή vCards αρχείων και gmail ή οτιδήποτε άλλο δεν είναι σωστή, για τον πολύ απλό λόγο ότι το μεν csv αν έχεις και σημειώσεις και σημεία στίξης βγαίνει χάλια, και οι δε vCards δεν περιέχουν όλα τα πεδία (όπως για παράδειγμα δεύτερο κινητό κλπ) αλλά μόνο τα βασικά......

Άρα...???? Απευθείας δεν το κάνουν?! :confused:

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω για να είμαι σίγουρος (γιατί από όσα διαβάζω θα τρελαθώ).... δεν γίνεται αυτόματα συγχρονισμός των επαφών από το outlook σε ένα windows phone 7????

Το λέω γιατί η λύση που έχω δει σε διάφορα σημεία μέσω csv ή vCards αρχείων και gmail ή οτιδήποτε άλλο δεν είναι σωστή, για τον πολύ απλό λόγο ότι το μεν csv αν έχεις και σημειώσεις και σημεία στίξης βγαίνει χάλια, και οι δε vCards δεν περιέχουν όλα τα πεδία (όπως για παράδειγμα δεύτερο κινητό κλπ) αλλά μόνο τα βασικά......

Άρα...???? Απευθείας δεν το κάνουν?! :confused:

Πρέπει να μεταφέρεις τις επαφές στο Live account σου με Hotmail connector και από εκεί θα τις συγχρονίσει στο τηλέφωνό σου.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Πρέπει να μεταφέρεις τις επαφές στο Live account σου με Hotmail connector και από εκεί θα τις συγχρονίσει στο τηλέφωνό σου.

Και ξέρεις αν μεταφέρονται όλα τα πεδία ή λείπουν κάποια?

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Τα ΠΜ στο twitter που πάω να τα διαβάσω?? Στις επαφές δεν βρήκα κάτι.

Δε γνωρίζω

Τα ΠΜ στο twitter που πάω να τα διαβάσω?? Στις επαφές δεν βρήκα κάτι.

Δεν πρέπει να γίνεται από το λειτουργικό. Μόνο με εφαρμογή.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

εγω πάντως τα έβαλα ολα στο Live account μου , εβαλα και τον connector στο outlook και γυρισα default calendar το Live και ολα παιζουν αψογα(μεχρι στιγμης).

ειναι στη γενικη φιλοσοφια του "cloud" και αυτο ολα στο ιντερνετ.....

Για ποιο κινητό μιλάς; Προχθές που ήμουν στο Πλαίσιο είχε το Radar με ελληνικό μενού. Λογικά τα καινούρια θα έρθουν με ελληνικό μενού. Τα παλιά που πήραν την αναβάθμιση έχουν το πρόβλημα.

Επίσης, για να γελάσουμε λίγο και να κλάψουμε μαζί, μαζί με το Radar είχε το iPhone, το GaxalySII και ένα ΝΟΚΙΑ. Πάνω από τα κινητά είχε μία επιγραφή με τα θετικά και τα αρνητικά τους. Στο Radar έλεγε ότι έχει σαν αρνητικό την δύσκολη μεταφορά αρχείων Office (hello???) και την μη υποστήριξη ελληνικών. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι το κινητό που βρίσκεται ακριβώς κάτω από την επιγραφή είχε κανονικότατο ελληνικό μενού και κανονικότατο ελληνικό πληκτρολόγιο. Μάλλον εκεί στο Πλαίσιο θα περίμεναν στο σασί να μην γράφει "HTC" αλλά "Έινζ-Τι-Σι" ή "ΕΤΣ";

Δεν θέλω να σε γελάσω, αλλά νομίζω ότι το επίσημο Mango που πήρε το Trophy δεν έχει Ελληνικά. Ελληνικα θα έχουν μόνο τα 2ης γενιάς κινητά, που έρχονται τώρα με το Mango προεγκατεστημένο. Για εμάς τους παλιούς η μόνη λύση είναι να ξεκλειδώσεις το κινητό και να βάζει μία Custom ROM.

Για το htc trophy 7 μιλάω βγήκε ελληνικό μενού?

Δεν θέλω να σε γελάσω, αλλά νομίζω ότι το επίσημο Mango που πήρε το Trophy δεν έχει Ελληνικά. Ελληνικα θα έχουν μόνο τα 2ης γενιάς κινητά, που έρχονται τώρα με το Mango προεγκατεστημένο. Για εμάς τους παλιούς η μόνη λύση είναι να ξεκλειδώσεις το κινητό και να βάζει μία Custom ROM.

Δεν ειναι ακριβως ετσι... Και αν και το εχω ξαναγραψει πολλες φορές ας το ξεκαθαρισουμε λιγο...

Τα Ελληνικά ειναι γλώσσα που υπάρχει στο Mango ανεξαρτητα απο συσκευή. Το γεγονος οτι δεν τα εχουμε χωρις να κανουμε τιποτα ειναι ευθυνη τις Vodafone που πριν να πουλησει τα τηλεφωνα στην Ελλαδα δεν εβαλε το κλειδι στην registry οτι ειναι για Ελλαδα. Βαλανε το δικό τους θέμα vodafoneRed αλλα οχι την γλώσσα (το ιδιο εγινε και για πολλες αλλες χωρες).

Ετσι λοιπόν αν πριν πας σε αναβαθμιση mango κανεις μια αλλαγη στην registry τοτε και το trophy αλλα και ολα τα αλλα τηλεφωνα εχουν κανονικα και επισημα Ελληνικα.

Αυτο εχει γινει απο μένα σε τουλάχιστον 10 τηλεφωνα (HTC και LG) χωρις κανενα απολυτως προβλημα.