LeeoN Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 (edited) και εμενα!!!επρεπε να χουμε trophy! edit. ο απο πανω μας διαψευδει! Μωρέ να είχαμε 1000 φορές, αλλά που να βρίσκαμε; :P Όταν το έψαχνα, είχε εξαφανιστεί απο όλες τις Vodafone :P. Έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι. ΘΕΛΩ ΤΟ UPDATE ΤΩΡΑ! *κραυγή απο Angry Bird* edit σε 22 λεπτα τελείωσαν και τα 2 :( :( update no Greek. Είσαι σίγουρος οτι ειναι το Mango και όχι κάποιο "προεόρτιο" update; Edited September 27, 2011 by LeeoN Παράθεση Nokia N-gage Wasn't a bad phone... it was a good console.:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Ούτε σε μένα πάντως έχει προστεθεί ως γλώσσα εμφάνισης η ελληνική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Τι εννοείς No Greek;;; Όχι ελληνικό μενού, όχι ελληνικό πληκτρολόγιο ή όχι και τα δύο;;; όχι ελληνικο μενού, πληκτρολόγιο κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salida Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 το κρίσιμο ερώτημα είναι αν κλείδωσαν ή οχι ?? Παράθεση Less Is More Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Μωρέ να είχαμε 1000 φορές, αλλά που να βρίσκαμε; :P Όταν το έψαχνα, είχε εξαφανιστεί απο όλες τις Vodafone :P. Έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι. ΘΕΛΩ ΤΟ UPDATE ΤΩΡΑ! *κραυγή απο Angry Bird* edit Είσαι σίγουρος οτι ειναι το Mango και όχι κάποιο "προεόρτιο" update; αυτή είναι η αναβάθμιση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3794630#post3794630 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 το κρίσιμο ερώτημα είναι αν κλείδωσαν ή οχι ?? το touchexplorer ανοίγει αλλά στο myDevice δεν δείχνει τίποτα. Τα παιχνίδια τρέχουν οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosm10 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 (edited) Για την ώρα βρίσκομαι στο τρίτο update που βρήκε διαθέσιμο..... Το 1ο ήταν το Mango 7720.68 To 2ο ήταν εκκαθαριση της Beta Το 3o είναι το LG Update.... Σε αναμονή.... [ATTACH]22081[/ATTACH] [ATTACH]22082[/ATTACH] Edited September 27, 2011 by nikosm10 Παράθεση Galaxy S6 Edge+,LG GFLEX 2,LG G2,Galaxy Note 2 Κατασκευές Αλουμινίου www.afoimitropouloi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeeoN Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 LOL Είμαι ο μόνος με Optimus 7 χωρίς update? :lol::lol: Παράθεση Nokia N-gage Wasn't a bad phone... it was a good console.:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosm10 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Ποια έκδοση του λειτουργικού φοράς? Έχεις κάνει update το zune για να μπορέσει να δει το update? Παράθεση Galaxy S6 Edge+,LG GFLEX 2,LG G2,Galaxy Note 2 Κατασκευές Αλουμινίου www.afoimitropouloi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 ειμαι και εγω...δεν μου ηρθε.zune την τελευταια εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeeoN Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Ποια έκδοση του λειτουργικού φοράς? Έχεις κάνει update το zune για να μπορέσει να δει το update? την 4.8.2345.0 Και στο τηλέφωνο το 7392. Παράθεση Nokia N-gage Wasn't a bad phone... it was a good console.:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeone Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 LOL Είμαι ο μόνος με Optimus 7 χωρίς update? :lol::lol: και 'γω μια από τα ίδια αν σε παρηγορεί αυτό. και έχω την τελευταία έκδοση του zune Παράθεση www.flier.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 (edited) - Μόλις τώρα το σύνδεσα και βρήκε το LG update .... :D - Έχω LG E-900 από ελληνική Vodafone!! - Τελείωσε η πρώτη φάση και μπήκε σε κατάσταση εγκατάστασης λειτουργικού :cool: ... - .... Σφάλμα ενημέρωσης: "Πρόβλημα με τη δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας" :( ... κωδικός σφάλματος 801812DD ... πάει η χαρά :mad: - EDIT: - Τώρα εμφανίστηκε ειδοποίηση για αναβάθμιση στην συσκευή .... ξαναεπιχειρώ!!! - ... Ολοκλήρωσε το αντίγραφο ασφαλείας !!! ... επανεκκίνησε!!! .... unsuccessfull update!!!! - Είμαι με RTM 7720 .... Edited September 27, 2011 by hitech Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeeoN Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 και 'γω μια από τα ίδια αν σε παρηγορεί αυτό. και έχω την τελευταία έκδοση του zune οχι δεν με παρηγορεί. Πάμε να βρούμε τουν υπεύθυνο που διαχειρίζεται τα updates να του κάψουμε το Xbox? :p:lol::lol: Παράθεση Nokia N-gage Wasn't a bad phone... it was a good console.:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Έχω το hd 7 αλλά δεν βλέπω τίποτα από αναβάθμιση :scared: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosss5 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Ναι και επισημα με mango Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliol Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 (edited) HTC Trophy από Vodafone ελλάδας, με 4392, μου βρήκε (με κόλπο) το update και τώρα είναι στην φάση του Backup!!!! Το "κόλπο" είναι το εξής: Ανοίγετε το zune, συνδέετε το τηλέφωνο, μόλις το εμφανίσει πηγαίνετε στο μενού Settings, Update, περιμένετε 3-4 δευτερόλεπτα και κλείνετε το internet (έχω laptop με διακόπτη για την wireless).... Αν το πετύχετε (θέλει λίγη προσπάθεια - εμένα έπιασε την τέταρτη φορά!) θα σας πει ότι βρήκε Update (την version 7403 λέει, στην συνέχεια θα βάλει την 7720!!!) Edited September 27, 2011 by deliol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malevolent Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 (edited) Σε όσους έχει έρθει το Update για το LG E900 ας μας πούνε τι ρυθμίσεις γλώσσας έχουν στο zune και στο λογαριασμό του zune τους καθώς και στο hotmail που έχουν βάλει στο κινητό τους. υ.γ. μπήκα στο ελληνικό Marketplace και δείχνει φωτογραφίες συσκευών με ελληνικά μενού. μήπως είχατε όλες τις ρυθμίσεις για αγγλικά και τώρα κατεβάζετε την αγγλική έκδοση του mango; γιατί είδα και κάποια παράπονα για έλλειψη ελληνικών... Edited September 27, 2011 by malevolent Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega1908 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 ρε παιδια για παρεις την αναβαθμηση πρεπει να κανω εισοδο(λογαριασμος,email) του μαιλ και στο zune?η δεν χρειαζεται? Παράθεση :elephant: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliol Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 ρε παιδια για παρεις την αναβαθμηση πρεπει να κανω εισοδο(λογαριασμος,email) του μαιλ και στο zune?η δεν χρειαζεται? Δεν χρειάζεται να κάνεις sign in στο zune.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega1908 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 οπότε περιμένω...πειραζει που εχω βαλει αγγλικο μαιλ?εχει παρει κανεις με trophy την αναβάθμιση? Παράθεση :elephant: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliol Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 (edited) Εγώ έχω Trophy ! Πάει το πρώτο Update, είμαι στην 7403, ακόμα ξεκλείδωτη!!! Πάμε για το ..κυρίως πιάτο!!! Βρήκε (χωρίς το κόλπο) την 7720.68 και ξεκινάμε.!!!! Edited September 27, 2011 by deliol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 (edited) μολις μου ηρθε update της htc το περναω εχω 7720 unbranded apo ellada ξερει κανεις πια ειναι η τελικη εκδωση? εκανε κανεις update? Edited September 27, 2011 by ViEL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega1908 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 εχεις βαλει ελληνικο μαιλ? Παράθεση :elephant: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 εχεις βαλει ελληνικο μαιλ? ολα ελληνικα αυτοι που εχουν ηδη 7720 τι θα γινει? θα το παρουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts