AfterForever Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Απαράδεκτο το γεγονός ότι ακόμη και με την τελευταία beta όταν έχεις συνδεμένο bluetooth handfree όταν βάζεις βιντεάκι ή ακόμη και ίντερνετ ραδιόφωνο, δεν ακούγεται από εκεί, αλλά μόνο από το μεγάφωνο. Ενώ με ενσύρματα ακουστικά κανονικά όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Απαράδεκτο το γεγονός ότι ακόμη και με την τελευταία beta όταν έχεις συνδεμένο bluetooth handfree όταν βάζεις βιντεάκι ή ακόμη και ίντερνετ ραδιόφωνο, δεν ακούγεται από εκεί, αλλά μόνο από το μεγάφωνο. Ενώ με ενσύρματα ακουστικά κανονικά όλα. Το habdsfree (μονο ακουστικο+mic) ειναι μονο για phone calls. Δοκιμασες με BT ακουστικά(stereo) και δεν δουλευει ???? Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Γεια σας, Στις ρυθμίσεις των κλήσεων, έχει στο Μy phone number το προηγούμενο αριθμό μου. Πως γίνεται να τον αλλάξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Γεια σας, Στις ρυθμίσεις των κλήσεων, έχει στο Μy phone number το προηγούμενο αριθμό μου. Πως γίνεται να τον αλλάξω; Δεν καταλαβαινω τι λες ...στο Τηλεφωνο/Ρυθμισεις κλησεων ??? Δεν εχει κατι τετοιο εκει ...Εκτος και αν εννοεις κατι αλλο Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Δεν καταλαβαινω τι λες ...στο Τηλεφωνο/Ρυθμισεις κλησεων ??? Δεν εχει κατι τετοιο εκει ...Εκτος και αν εννοεις κατι αλλο Ναι εκεί λέω. Phone > Call Settings. Το πρώτο που εμφανίζει είναι το "My phone number", πάνω από το "Voicemail number". Μήπως έχει προστεθεί στο Mango και για αυτό δεν το βλέπεις εσύ (τη τελευταία έκδοση έχω, 7720); :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Ναι εκεί λέω. Phone > Call Settings. Το πρώτο που εμφανίζει είναι το "My phone number", πάνω από το "Voicemail number"./ Στην εκδοση 7720 με Ελληνικά δεν υπάρχει ...Προφανως εχεις mango χωρις Ελληνικά Μήπως έχει προστεθεί στο Mango και για αυτό δεν το βλέπεις εσύ (τη τελευταία έκδοση έχω, 7720); :/ Τι με ρωτας αν εχω βαλει mango ???? Κοιτα την υπογραφή μου ... Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Το habdsfree (μονο ακουστικο+mic) ειναι μονο για phone calls. Δοκιμασες με BT ακουστικά(stereo) και δεν δουλευει ???? Με ενσύρματα ακουστικά ακούγονται τα πάντα από τα ακουστικά. Με bluetooth ακουστικά στερεοφωνικά (MW600), μόνο η μουσική ακούγεται (και οι κλήσεις προφανώς). Βίντεο, streaming μουσική από προγράμματα (πχ tunein radio), ακούγονται από το μεγάφωνο του τηλεφώνου δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo14 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Χτες μου έβγαλε update στο zune, ίσως η Microsoft ετοιμάζετε να δώσει τελικά το official update για την 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ , μια χαρά το προχωράει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Χτες μου έβγαλε update στο zune, ίσως η Microsoft ετοιμάζετε να δώσει τελικά το official update για την 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ , μια χαρά το προχωράει τι update ακριβως?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo14 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 (edited) αφορούσε το zune και το αναβάθμισε σε ver 4.8.2345 Edited August 24, 2011 by teo14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 αφορούσε το zune μόνο όχι το τηλέφωνο ΑΑΑ ειναι update που βγηκε για να μπορει να διαβασει το zune ta 7.5, στην ουσια το beta εγινε official ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Επειδή όταν πρωτο λειτουργήσω το WP7 κινητό δεν θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεων σχετικά με τις επαφές, και επειδή έχω διαβάσει διάφορα και έχω ψιλοχαθεί, το καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να περάσει όλες τις επαφές στον Live λογαριασμό του ή με το Mango έχουν λυθεί τα προβλήματα που υπήρχαν πιο πριν; Θα μπορώ δηλαδή να περάσω κανονικά το mail μου και μετά τις επαφές από την sim και να μην γίνει μπάχαλο; Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Για ποια προβλήματα μιλάς; Αν θες τη γνώμη μου φτιάξε έναν dummy windows live λογαριασμό (χωρίς τίποτα μέσα) και βάλε και τον gmail λογαριασμό σου όπου θα έχεις φορτωμένες επαφές/ημερολόγιο και να συγχρονίζεις με αυτό. Έτσι θα έχεις τις επαφές σου σε έναν λογαριασμό ανεξαρτήτως λειτουργικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Θυμάμαι όταν είχε πρωτοβγεί το WP7, ότι ο κατάλογος γέμιζε με όλες τις επαφές από το MSN και δεν μπορούσες να κάνεις κάτι με αυτό. Μπορεί να θυμάμαι λάθος. Η απορία μου είναι αν πλέον μπορείς μέσα από το κινητό να παρέμβεις σε αυτό ή αν θα πρέπει να καθίσεις να στρώσεις τις επαφές σου στο MSN. Δηλαδή αν στο contact list μου μπει ο Κήτσος και εγώ τον σβήσω, θα σβηστεί αυτόματα και από το MSN ή μόνο από το κινητό; Καταλαβαίνεις ότι όλα αυτά τα χρόνια έχω γεμίσει με 100 επαφές, άλλες διπλές, άλλες τριπλές, άλλες από άτομα που ούτε καν θυμάμαι κτλ κτλ. Επίσης αν κάνω τον dummy λογαριασμό που λες, το ενσωματωμένο MSN θα χρησιμοποιεί αυτό το λογαριασμό ή θα μπορώ να βάλω τον κανονικό μου; Υ.Γ.: Μπορεί να λέω και βλακείες, απλά προσπαθώ να καταλάβω λίγο τι παίζει, γιατί διάβαζα κάτι σχόλια παλιά και η μόνη λύση που δινόταν ήταν να γίνει reset το κινητό. Δεν ξέρω λοιπόν αν όλα αυτά έχουν λυθεί με το Mango. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 http://www.wpcentral.com/ms-confirms-front-facing-cameras-skype-support news news news mango υποστηρηξη μπροστινης καμερας και κειτουργια αργοτερα με το skype Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 (edited) Θυμάμαι όταν είχε πρωτοβγεί το WP7, ότι ο κατάλογος γέμιζε με όλες τις επαφές .......... Εχεις παρει wp7 κινητο η μιλαμε για οταν το παρεις ??? ΜΕ ερωτησεις τυπου "διαβαζα σχολια παλια" και "θυμάμαι οταν ειχε πρωτοβγει " δεν βγαινει ακρη ... Παρε το κινητο πρώτα, πες μας τι λογαρισμους (mail /επαφων) εχεις , που εχεις τις επαφες σου και τι ακριβως θελεις να κανεις και τοτε θα τα πουμε... Edited August 25, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Δεν το χω παρει ακόμα. Απλά για να απέφευγα τυχών προβλήματα ρωτάω. Όταν το πάρω και αν προκύψει κάτι θα ξαναρωτήσω... thanx... Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo14 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 και ναι επιτέλους είναι γεγονός το mango υποστηρίζει tethering δείτε εδώ τι λένε λινκ δεν ξέρω αν το έχουν ξαναποστάρει αλλά δεν βρήκα κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salida Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 (edited) Υπάρχουν κάποια κρυφά μενού στα windows phone που εμφανίζονται με διάφορους τρόπους ανάλογα με τον κατασκευαστή της συσκευής και χρησιμοποιούνται για διαγνωστικούς και όχι μόνο σκοπούς.Θα είμαι σύντομος και περιεκτικός. Συσκευές Samsung Ανοίγετε το dialer και πατήστε ##634# Συσκευές LG & Dell Ανοίγετε το dialer και πατήστε ##634# μολίς ζητήσει κωδικό (οχι στα Dell) βάλτε 277634#*# Συσκευές HTC Ανοίγετε το dialer και πατήστε ##3282# Όσοι θέλουν να μάθουν κάτι παραπάνω ας ανατρέξουν εδώ. Edited August 25, 2011 by salida Παράθεση Less Is More Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wphone7 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Καλησπέρα σε όλους σας, αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα αλλά το forum το διαβάζω χρόνια. Έχω ένα LG E900 (το οποίο δεν έχω αναβαθμίσει σε mango, περιμένω το επίσημο update). Χθες εγκατέστησα τη νέα έκδοση του Zune, η οποία σου ζητά να κάνεις login με το windowslive ID σου: http://i51.tinypic.com/2aac7yr.png Δοκιμάζω λοιπόν να κάνω login με το windowslive ID μου και λαμβάνω το παρακάτω μήνυμα λάθους: http://i56.tinypic.com/5y6whv.png Το παραπάνω μήνυμα λάθους αν το καταλαβαίνω καλά σημαίνει ότι στο windowslive ID μου δεν έχω δηλώσει ως χώρα κατοικίας την Ελλάδα. Ωστόσο την Ελλάδα έχω δηλωμένη ως χώρα. Επίσης και στα Regional Settings του Η/Υ είναι δηλωμένη η Ελλάδα αλλά και στο τηλέφωνο (Settings --> Region). Ξέρει κανείς τι συμβαίνει; ΥΓ.: οι επιλογές υποστήριξης της Microsoft Ελλάδας για ιδιώτες είναι άθλιες. Ντροπή για μία εταιρεία του μεγέθους της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 (edited) Καλησπέρα σε όλους σας, αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα αλλά το forum το διαβάζω χρόνια. Έχω ένα LG E900 (το οποίο δεν έχω αναβαθμίσει σε mango, περιμένω το επίσημο update). Χθες εγκατέστησα τη νέα έκδοση του Zune, η οποία σου ζητά να κάνεις login με το windowslive ID σου: Δοκιμάζω λοιπόν να κάνω login με το windowslive ID μου και λαμβάνω το παρακάτω μήνυμα λάθους: Το παραπάνω μήνυμα λάθους αν το καταλαβαίνω καλά σημαίνει ότι στο windowslive ID μου δεν έχω δηλώσει ως χώρα κατοικίας την Ελλάδα. Ωστόσο την Ελλάδα έχω δηλωμένη ως χώρα. Επίσης και στα Regional Settings του Η/Υ είναι δηλωμένη η Ελλάδα αλλά και στο τηλέφωνο (Settings --> Region). Ξέρει κανείς τι συμβαίνει; ΥΓ.: οι επιλογές υποστήριξης της Microsoft Ελλάδας για ιδιώτες είναι άθλιες. Ντροπή για μία εταιρεία του μεγέθους της. Πρωτο μηνυμα νεο thread ???? Δεν υπηρχε κανενας λογος να ανοιξεις νέο thread για μια ερωτηση που μπορει να γινει σε καποιο απο τα υπαρχοντα... H νεα εκδοση του Zune ειναι για mango που θα υποστηριζει και Ελλαδα. Και το τηλ σου δεν ειναι mango... H Ελλαδα θα υποστηριζεται μονο στην Mango εκδοση... Το τηλεφωνο που δεν ειναι σε mango δεν υποστηριζει ακομη Ελλαδα. Αλλαξε τα σε UK μεχρι να βαλεις mango... Edited August 25, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Υπάρχουν κάποια κρυφά μενού στα windows phone που εμφανίζονται με διάφορους τρόπους ανάλογα με τον κατασκευαστή της συσκευής και χρησιμοποιούνται για διαγνωστικούς και όχι μόνο σκοπούς.Θα είμαι σύντομος και περιεκτικός. Συσκευές Samsung Ανοίγετε το dialer και πατήστε ##634# Συσκευές LG & Dell Ανοίγετε το dialer και πατήστε ##634# μολίς ζητήσει κωδικό (οχι στα Dell) βάλτε 277634#*# Συσκευές HTC Ανοίγετε το dialer και πατήστε ##3282# Όσοι θέλουν να μάθουν κάτι παραπάνω ας ανατρέξουν εδώ. Να σημειωσω οτι αν δεν ξερετε η δεν καταλαβαινετε τι κανει καθε μενου στη συσκευή σας ΜΗΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΑΙ. Μπορει να χαλάσετε την συσκευή σας Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 και ναι επιτέλους είναι γεγονός το mango υποστηρίζει tethering ... - Εχθές το διάβασα κι εγώ στα πεταχτά χωρίς να επεκταθώ σε αναζήτηση ... αλλά έτσι όπως θέλουν να το πλασάρουν ,κατά την αποψή μου είναι "άχρηστο" ... - Το "κλειδί " του θέλουν να το έχουν οι πάροχοι και να το παρέχουν σαν υπηρεσία , αν κατάλαβα καλά; ... σα δε ντρέπονται λέω εγώ !!! ... - Βεβαίως .. ας είναι καλά η κοινότητα (xda's) ... !! - Ακύρωσαν την μεταφορά δεδομένων μέσω bluetooth, τώρα τους ενοχλεί και το tethering ... Σε λίγο θα μας επιβάλλουν να πληρώνουμε για να μπαίνουμε και στα μενού της συσκευής !!! ... :mad: Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Εγώ απορώ με τις τιμές data στην Ελλάδα ποιος θα χρησιμοποιεί tethering. Μόνο extreme επαγγελματικές περιπτώσεις μπορώ να φανταστώ. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Το Μessenger στο Μango είναι μόνο για chat ή έχει και δυνατότητα κλήσης όπως στον υπολογιστή; Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts