Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 7 Series

niknik
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά θα ασχοληθεί άλλη εταιρία με τα WP7 εκτός της Nokia; Ξέρω ότι έχουν ανακοινώσει κι άλλες εταιρίες συσκευές με το νέο λειτουργικό της MS, αλλά μήπως αλλάζει τελικά το τοπίο, ιδίως με φόντο την παρακάτω είδηση;

Nokia will be able to customize 'everything' in Windows Phone 7, but likely won't

Αληθεύει όντως ότι η MS αρνήθηκε να επιτρέψει στην HTC να βάλει Sense στα WP7;

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators

Εν μέρει ναι. Και λέω εν μέρει γιατί στην ουσία δεν της αρνήθηκε, αλλά σε πρώτη φάση και με την μορφή του λειτουργικού είναι αδύνατη δημιουργία ξεχωριστού shell για τη συσκευή. Άφησε όμως μια πόρτα ανοιχτή για το μέλλον.

Modpic.gif

Ναι, έχουν πει ότι τέρμα τα custom shells τύπου Sense.

Edit: τώρα είδα το παραπάνω μήνυμα, δεν το ήξερα αυτό.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Γι'αυτό τι έχετε να πείτε;;;;

Nokia and Microsoft only works if Samsung, HTC and LG clear off

http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg

• Administrators
Αν ισχύει... κρίμα για αυτούς που έδωσαν τα χρήματα για μία συσκευή με αυτό το λειτουργικό!

Modpic.gif

• 1 month later...
  • Administrators

Κυκλοφορεί σταδιακά η πρώτη σημαντική αναβάθμιση για τα Windows Phone 7 κινητά.

Η Microsoft διαθέτει από σήμερα την πρώτη σημαντική αναβάθμιση για την πλατφόρμα των Windows Phone 7, πέντε μήνες μετά την κυκλοφορία των πρώτων 10 συσκευών που την υποστηρίζουν.

Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό αυτής της αναβάθμισης η οποία έχει ονομαστεί «NoDo», είναι η υποστήριξη της λειτουργίας Copy & Paste για την οποία η Microsoft είχε δεσμευθεί ότι βρισκόταν στις άμεσες προτεραιότητες της.

Ακόμα οι εφαρμογές και τα παιχνίδια θα έχουν πιο γρήγορη εκκίνηση ενώ σε περίπτωση επιστροφής από αδράνεια (resume), η εφαρμογή θα ανοίγει πιο γρήγορα. Η αναζήτηση στο Windows Marketplace δεν ήταν ότι το ευκολότερο αφού συνήθως τα αποτελέσματα από τραγούδια και άλμπουμ επισκίαζαν τις εφαρμογές και τα παιχνίδια από τα αποτελέσματα. Το πρόβλημα αυτό αποτελεί παρελθόν αφού οι δύο αυτές κατηγορίες θα προηγούνται στη λίστα αποτελεσμάτων.

Άλλες βελτιώσεις που φέρνει η NoDo ενημέρωση έχουν να κάνουν με τον αριθμό των Wi-Fi προφίλ που πλέον δεν έχουν κάποιο όριο, βελτιώσεις στο Outlook, στο συγχρονισμό με το λογαριασμό σας στο Facebook καθώς και στην κάμερα.

Το μήνυμα της αναβάθμισης έχει ξεκινήσει να εμφανίζεται σταδιακά στα Windows Phone 7 κινητά τηλέφωνα ανά τον κόσμο και η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες.. Το Φθινόπωρο η Microsoft έχει προγραμματίσει την κυκλοφορία μιας δεύτερης αναβάθμισης με την ονομασία «Mango» η οποία θα προσθέσει στην πλατφόρμα τη δυνατότητα multitasking αλλά και τον Internet Explorer 9.0 σε mobile έκδοση με υποστήριξη HTML 5.

Πηγή

Modpic.gif

πω πω πρωτοποριες που ενσωματωνει η microsoft :confused::blink: :lol::lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Administrators

Θα μας τρελάνει αυτή η Microsoft...

Αναβάθμισε το Bing Mobile... και τα WP7 δεν το υποστηρίζουν! :wacko:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=298511

Modpic.gif

Απορω με την microsoft. θα μπορουσε να μην βγαλει καθολου τα wp7 και να βελτιωσεις/τελειοποιησει τα wm6.5.5 με καποιες ισως πρωτοποριακες δυνατοτητες, και να χτυπησει καπως τον ανταγωνισμο.

Αυτη την στιγμη υπαρχει κοσμος που αγοραζει ακομα το hd2, ενω το hd7 ουτε το κοιταζουν καν !!!!

αυτη η microsoft βγαζει μονη της τα ματια της !!!!

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

• Administrators
Απορω με την microsoft. θα μπορουσε να μην βγαλει καθολου τα wp7 και να βελτιωσεις/τελειοποιησει τα wm6.5.5 με καποιες ισως πρωτοποριακες δυνατοτητες, και να χτυπησει καπως τον ανταγωνισμο.

Η αλήθεια είναι ότι λόγω πλατφόρμας δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο πάνω στα 6.X.

Μια εταιρία της εμβέλειας την Microsoft όμως, θα μπορούσε να είχε κάνει σίγουρα καλύτερα πράγματα όσον αφορά το νέο λειτουργικό της. Αν μη τι άλλο... η τεχνογνωσία υπάρχει.

Modpic.gif

Εγω παντως οταν κυκλοφορησαν τα windows 7 που εβγαλε η microsoft για τους υπολογιστες, και βλεποντας οτι εχουν κανει πολυ καλη δουλεια, σε συγκριση παντα με παλιοτερα λειτουργικα της ιδιας εταιρειας οπου ειχε κανει "τσαπα******ες" (βλεπε vista, millenium), ημουν πολυ σιγουρος οτι και τα wp7 θα ηταν κατι το καλοστημενο.

δυστυχως ομως για μια ακομα φορα η microsoft καταφερε και με διεψευσε :(.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι αυτη η κριτικη.

να καταλαβω οτι δεν εχει ετοιμο το market και τα ελληνικα.

Να καταλαβω πως εχει τους περιορισμους ενος ΑιΦον.

Αλλα το λειτουργικο απο την αλλη ,ειναι σε επιπεδο σταθεροτητας και απροβληματιστης λειτουργιας στα ιδια επιπεδα με το iOS και σε ταχυτητα ωρες ωρες απλησιαστο απο τα αλλα.

απλα δειτε το scrolling και το pinch/zoom σε σχεση με την 2.3.3 σε ενα Galaxy S /Nexus S ακομα και με το flash απενεργοποιημενο.

Αντωνη το εχεις πιασει στα χερια σου ποτε αυτο το λειτουργικο;

Ποια συσκευη ειχες;

Εγω τυχαινει την Παρασκευη να εχω στα χερια μου και το Galaxy S/16gb ασπρο φιλου για να του περασω την 2.3.3

ειλικρινα ακομα και αυτη ΔΕΝ νομιζω να ειναι πιο σταθερη και λειτουργικη απο το Omnia 7.

Προφανως μιλαω για πολυ συσγκεκριμενα πραγματα και οχι για χαζουλες εφαρμογες που σε αλλα android δουλευουν και σε αλλα οχι.

Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει να εχω ενα κινητο γεματο με πολλα πραγματα και να εχω απειρες επιλογες με κινδυνο να μην ξερω τι εχω.

Το wp7 προσωπικα με εχει καλυψει πληρως αλλα εδω που ειμαι εχω την δυνατοτητα αγορας των εφαρμογων που με ενδιαφερουν.

Αυτος ειναι καθοριστικος παραγοντας...

Να κανω και μια αλλη ερωτηση;

Αν ειχε copy /paste,ελληνικα μενου και πληκτρολογιο,multitask αλα webOS,marketplace ανοιχτο και για Ελλαδα θα ηταν καλο σαν συστημα;

Απο την αλλη οι συσκευες για wp7 ειναι απιστευτα ποιοτικες.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Αστο Μητσακο. Είναι καμένο χαρτί απο το όνομα τους κ μόνο.

Μια φθηνή απομίμηση ios είναι τα 7αρια κ τπτ παραπάνω. Χωρίς καθόλου υποστήριξη.

Τι να το κάνω ένα σταθερό λογισμικό "άδειο" ;;

Έχουμε και τα iPhones σε αυτά τα χάλια χωρίς jb αλλα και πάλι η υποστήριξη είναι τεράστια.

Written from best iPhone 4G 32g, viaTapatalk

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

@pik

Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δουλεψει πολυ καποιο wp7 κινητο. ενα hd7 εχω πιασει αλλα οχι για πολυ. εμενα αυτο το λιγο που το δουλεψα δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε η με ενθουσιασε κατι.

Για το αν ειναι πολυ σταθερα και πολυ γρηγορα το πιστευω εφοσον τα δουλευεις και εχεις αμεση γνωμη. Προσωπικα για μενα ομως, εγω αυτο που ζηταω απο ενα λειτουργικο ειναι να ειναι "γεματο" σε ολους τους τομεις. τοσο σε δυνατοτητες οσο και σε ευχρηστια και σε επιλογες. αν ειναι να εχω ενα λειτουργικο που δεν κολλαει ποτε αλλα κανει 5 πραγματα μονο, εμενα προσωπικα δεν θα με γεμισει κατι τετοιο.

με αυτη την λογικη εγραψα οτι περιμενα κατι πολυ καλυτερο.

Και οπως εχω πει και αλλες φορες, ευχομαι πραγματικα να κανει κατι η microsoft και να βελτιωσει τα wp7. γιατι ολο αυτο συμφερει εμας και τον ανταγωνισμο.

LG G2 32GB D800 LTE

• Administrators

Αν ειχε copy /paste,ελληνικα μενου και πληκτρολογιο,multitask αλα webOS,marketplace ανοιχτο και για Ελλαδα θα ηταν καλο σαν συστημα;

Θα ήταν μια καλή αρχή με πολλά υποσχόμενο μέλλον. Στην παρούσα φάση δεν έχει έρθει καν αυτή η αρχή.

Modpic.gif

Απο την αλλη οι συσκευες για wp7 ειναι απιστευτα ποιοτικες.

Aν είχε και flash player,τότε απλά δε θα είχε τρανταχτές ελλείψεις σε σχέση με τον ανταγωνισμό.προσωπικά όμως για μένα το μεγαλύτερο λάθος τους,ήταν ότι έδωσαν μια κλωτσιά σε όλους αυτούς που χρόνια τώρα,προγραμμάτιζαν για τα windows mobile.Aν υπήρχαν αυτά που ανέφερεις συν η συμβατότητα με εφαρμογές των wm και windows ce + ένα ανανεωμένο market που θα έφερνε καλύτερες εφαρμογές internet browsing και social network,θα ήταν ιδανικό.και θα είμασταν ευχαριστημένοι και οι χρήστες των wm.

Καλημέρα

Εχω την αισθηση οτι ολη η απεχθεια που εχει καταφέρει να συγκεντρωσει πάνω της η Μicrosoft ολα αυτα τα χρόνια, τώρα βγαίνει και για το νέο λειτουργικό της..

Εχω περάσει ολα αυτα τα χρόνια απο όλες τις κινητες συσκευες που δεν θεωρούσα ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΑ...απο το Νοκια σε qtek 2200 σε iPhone μεχρι τις τελευταίες android και WP7 συσκευες...

Μαζί με ολα τα αλλα εχω και ενα ΗΤC HD2 (κατα την γνώμη μου η καλλίτερη κινητη συσκευή που εχει βγει τα τελευταία χρόνια).

Το καλό με το HD2 ειναι οτι εχω την δυνατότητα να έχω ταυτόχρονα Android kai WP7 οποτε εβαλα WP7 και 2 εκδόσεις android στην καρτα... Για WinMo 6.XX εχω ακόμη το παλιο καλό HD.

Ετσι μπορώ να ξεκινησω την συσκευή με οποιο λειτουργικό θέλω...

Αν και εγώ οπως οι περισσότεροι είμουν πολυ επιφυλακτικός στην αρχή με WP7 και ετρεχα συνήθως Android...σιγα σιγα εμπαινα ολο και περισσότερο σε WP7 απο οτι σε Android και μου άρεσε ολο και περισσότερο..

Ειναι μια φρέσκια εκδοχή εργασίας που δεν μοιαζει με καποια απο τις υπάρχουσες, απιστευτα γρήγορη και σταθερή. Νομίζω οτι ο χρόνος εκκίνησης του λειτουργικού

ειναι μακράν ο καλλίτερος που υπάρχει !!!!!

Ναι σίγουρα εχει προβλήματα ...ναι σίγουρα του λείπουν πολλα ακόμα..αλλα ρε παιδια υπήρχε καποιο λειτουργικό στην 1η εκδοση που δεν είχε προβλήματα (winmo iphone android) ???? Δεν ειναι πρόοδος να γίνεται μια 1η αναβαθμιση σε 5 μήνες απο την κυκλοφορία ??? Δεν ειναι ένδειξη οτι για πρώτη φορα έχουμε 12.000 εφαρμογές σε τόσο συντομο διαστημα (πιο γρήγορα απο ολους τους αλλους)

Θα πρότεινα λοιπόν σε όλους σας πρίν απο τις κρίσεις σας αν έχετε την δυνατότητα να δοκιμάσετε μια συσκευή για καποιες μέρες ...Θα εκπλαγείτε απο το ποσο εκλυστική μπορει να ειναι !!!!!!

Γιατι απόψεις οπως "ειναι καμενο χαρτι απο το ονομα και μόνο" και "πω πω πρωτοπορίες η Microsoft" δεν μπορώ να καταλάβω πως προωθούν την κουβέντα...

Μην ξεχνάτε οτι η Apple εβαλε το copy-paste και την 2η καμερα μετα απο 3 χρόνια και μας το παρουσίασε κιόλας με μεγαλες παρατες και εκδηλώσεις σαν τεραστια αναβάθμιση.

Γιαυτο λοιπον λέω οτι, αν και τα πρώτα δείγματα ειναι πολυ ενθαρυντικά, πρέπει να περιμένουμε να δούμε. Δεν ειναι για πέταμα ουτε αψογο!!!!!!!

Ολοι μας τόσα χρόνια φωνάζουμε και πολεμάμε να έχουμε περισσοτερες επιλογες !!!!

Ε... μας αρέσει δε μας αρέσει ειναι μια ακόμη επιλογή και μάλιστα πολυ καλή.

Και ας είμαστε και πιο φειδωλοι στις κρίσεις μας....

Αυτή ειναι η αποψη μου για το θέμα

colossus

Καλημέρα

Εχω την αισθηση οτι ολη η απεχθεια που εχει καταφέρει να συγκεντρωσει πάνω της η Μicrosoft ολα αυτα τα χρόνια, τώρα βγαίνει και για το νέο λειτουργικό της..

Εχω περάσει ολα αυτα τα χρόνια απο όλες τις κινητες συσκευες που δεν θεωρούσα ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΑ...απο το Νοκια σε qtek 2200 σε iPhone μεχρι τις τελευταίες android και WP7 συσκευες...

Μαζί με ολα τα αλλα εχω και ενα ΗΤC HD2 (κατα την γνώμη μου η καλλίτερη κινητη συσκευή που εχει βγει τα τελευταία χρόνια).

Το καλό με το HD2 ειναι οτι εχω την δυνατότητα να έχω ταυτόχρονα Android kai WP7 οποτε εβαλα WP7 και 2 εκδόσεις android στην καρτα... Για WinMo 6.XX εχω ακόμη το παλιο καλό HD.

Ετσι μπορώ να ξεκινησω την συσκευή με οποιο λειτουργικό θέλω...

Αν και εγώ οπως οι περισσότεροι είμουν πολυ επιφυλακτικός στην αρχή με WP7 και ετρεχα συνήθως Android...σιγα σιγα εμπαινα ολο και περισσότερο σε WP7 απο οτι σε Android και μου άρεσε ολο και περισσότερο..

Ειναι μια φρέσκια εκδοχή εργασίας που δεν μοιαζει με καποια απο τις υπάρχουσες, απιστευτα γρήγορη και σταθερή. Νομίζω οτι ο χρόνος εκκίνησης του λειτουργικού

ειναι μακράν ο καλλίτερος που υπάρχει !!!!!

Ναι σίγουρα εχει προβλήματα ...ναι σίγουρα του λείπουν πολλα ακόμα..αλλα ρε παιδια υπήρχε καποιο λειτουργικό στην 1η εκδοση που δεν είχε προβλήματα (winmo iphone android) ???? Δεν ειναι πρόοδος να γίνεται μια 1η αναβαθμιση σε 5 μήνες απο την κυκλοφορία ??? Δεν ειναι ένδειξη οτι για πρώτη φορα έχουμε 12.000 εφαρμογές σε τόσο συντομο διαστημα (πιο γρήγορα απο ολους τους αλλους)

Θα πρότεινα λοιπόν σε όλους σας πρίν απο τις κρίσεις σας αν έχετε την δυνατότητα να δοκιμάσετε μια συσκευή για καποιες μέρες ...Θα εκπλαγείτε απο το ποσο εκλυστική μπορει να ειναι !!!!!!

Γιατι απόψεις οπως "ειναι καμενο χαρτι απο το ονομα και μόνο" και "πω πω πρωτοπορίες η Microsoft" δεν μπορώ να καταλάβω πως προωθούν την κουβέντα...

Μην ξεχνάτε οτι η Apple εβαλε το copy-paste και την 2η καμερα μετα απο 3 χρόνια και μας το παρουσίασε κιόλας με μεγαλες παρατες και εκδηλώσεις σαν τεραστια αναβάθμιση.

Γιαυτο λοιπον λέω οτι, αν και τα πρώτα δείγματα ειναι πολυ ενθαρυντικά, πρέπει να περιμένουμε να δούμε. Δεν ειναι για πέταμα ουτε αψογο!!!!!!!

Ολοι μας τόσα χρόνια φωνάζουμε και πολεμάμε να έχουμε περισσοτερες επιλογες !!!!

Ε... μας αρέσει δε μας αρέσει ειναι μια ακόμη επιλογή και μάλιστα πολυ καλή.

Αυτή ειναι η αποψη μου για το θέμα

colossus

+10000000000 απο εμενα!!και το λεει καποιος που οταν ειχαν πρωτοβγει τα WP7 δεν ηθελα ουτε να τα βλεπω με τα "πλακακια"!

Edited by skiros

• Administrators

Κρίνουμε βάσει αυτών που έχουμε και όχι αυτών που "θα" έχουμε στο μέλλον.

Εν έτη 2011 αυτές οι ελλείψεις που αναφέρεις δεν δικαιολογούνται. Το iphone όταν πρωτοβγήκε έφερε καινοτομίες που εξανέμισαν τις υπόλοιπες ελλείψεις και γιαυτό κέρδισε την αγορά.

Τα WP7 δεν έφεραν τίποτα. Κατά συνέπεια οι κρίσεις μας είναι άκρως ρεαλιστικές και όχι ιδεαλιστικές όπως ενδεχομένως θα προτιμούσες εσύ. ;)

Modpic.gif

και παλι athanaso77 δεν ειναι ετσι...

ρεαλιστικες σε σχεση με το ανδροιδ;

με το αχανες και παιδικο appmarket?

με τα εικονιδια παιδικης ηλικιας;

η να μιλησω για την ταχυτητα η το scrolling σε browser?

προφανως δεν εχουμε ιδιες αναγκες αλλα να λεμε οτι ειναι απαραδαικτο ειναι αν μη τι αλλο υπερβολη.

ξαναλεω οταν φτασει Ελλαδα και με τις εφαρμογες ανοικτες θα ειναι ηδη σε καταπληκτικο επιπεδο.

Τυχαια εδωσα το galaxy s δυο μερες μετα που το ειχα;

Αυτο δεν ηταν κινητο ηταν μπερδεμα σκετο.

Ποτε ξανα android.

Μονο τα iOS και wp7 ειναι καλα λειτουργικα(δεν μιλαω για webOS μαλλον εχασαν το τρενο)

απολυτα συμφωνος με τον κολοσσο.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

• Administrators

Ο καθένας έχει την άποψη του η οποία είναι και απολύτως σεβαστή. Εγώ, εσύ, ο οποιοσδήποτε μπορεί να λέει ότι θέλει. Την πραγματικότητα όμως την διαμορφώνει η αγορά και οι προτιμήσεις του κόσμου, τα οποία αποδεικνύουν περίτρανα ποιο λειτουργικό έχει (μέχρι τώρα πάντα) αποτύχει και ποιο/ποια όχι. Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

(Το ότι έδωσες το Galaxy S σε δύο μέρες θα καταλαβαίνεις και μόνος σου φαντάζομαι ότι δεν μας λέει και τίποτα μιας και το Galaxy S μόνο του έχει πουλήσει περισσότερο από όλα τα windows phones μαζί!)

Modpic.gif