MaXAiRO Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Pokemon X & Y παίζει κανείς να ανταλλάξουμε friend codes; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 και το most wanted ηταν απλα κορυφαιο αξιος διαδοχος του U2 Θα συμφωνήσω. Πιστεύω το τελευταίο NFS που άξιζε το όνομα του τίτλου. Ίσως λίγο και το Pro Street για μένα. Αλλά σαν τα Underground και κυρίως το 2, τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Θα συμφωνήσω. Πιστεύω το τελευταίο NFS που άξιζε το όνομα του τίτλου. Ίσως λίγο και το Pro Street για μένα. Αλλά σαν τα Underground και κυρίως το 2, τίποτα! μετα το most wanted αρχιζα και εκανα εμετο με αυτα που εβγαιναν:mad: Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 μετα το most wanted αρχιζα και εκανα εμετο με αυτα που εβγαιναν:mad: :lol::lol::lol: Εγώ μέχρι το Pro Street έχω παίξει. Μου άρεσε μέχρι ένα σημείο αν και από κάποια στιγμή και μετά γινόταν βαρετό. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν το drag. Toyota Supra και έγραφε 6αρια ή κάποιο American Muscle :p Πιο πρόσφατα δεν έχω παίξει. Δεν με τράβηξε κανένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 :lol::lol::lol: Εγώ μέχρι το Pro Street έχω παίξει. Μου άρεσε μέχρι ένα σημείο αν και από κάποια στιγμή και μετά γινόταν βαρετό. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν το drag. Toyota Supra και έγραφε 6αρια ή κάποιο American Muscle :p Πιο πρόσφατα δεν έχω παίξει. Δεν με τράβηξε κανένα! και καλα εκανες ουτε εγω τα επαιξα αλλα εβλεπα τον αδερφο μου που τα επαιζε και δεν μπηκα καν στον κοπο να ασχοληθω:rolleyes: Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Noμίζω ότι το καλύτερο της σειράς ήταν το NSF: Porsche Unleashed Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Καλό άλλα γιατί να οδηγείς μονο μια μάρκα...; Αναλογικά με την εποχή που βγήκε θεωρώ το NFS 3: Hot Pursuit ως το καλυτερο. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Noμίζω ότι το καλύτερο της σειράς ήταν το NSF: Porsche Unleashed Καλό άλλα γιατί να οδηγείς μονο μια μάρκα...; Αναλογικά με την εποχή που βγήκε θεωρώ το NFS 3: Hot Pursuit ως το καλυτερο. Δεν έχω παίξει κανένα απ τα 2. @gnt μιλάς για το παιχνίδι του 2000 νομίζω σωστά; Είδα κάτι βιντεακια στο youtube αλλά δεν τρελάθηκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Noμίζω ότι το καλύτερο της σειράς ήταν το NSF: Porsche Unleashed το porsche challenge σου αρεσε? τη θεωρω αλλη μια πατατα της εποχης:X Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Ναι, γι'αυτό μιλάω. Είμαι old school gamer, να φανταστείς αυτόν τον καιρό παίζω το ιστορικά ακριβές mod Europa Barbarorum του Rome: Total War, ενώ το πιο σύγχρονο παιχνίδι που έχω παίξει είναι το Borderlands. :up: Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Ναι, γι'αυτό μιλάω. Είμαι old school gamer, να φανταστείς αυτόν τον καιρό παίζω το ιστορικά ακριβές mod Europa Barbarorum του Rome: Total War, ενώ το πιο σύγχρονο παιχνίδι που έχω παίξει είναι το Borderlands. :up: Αα εσύ είσαι παλιός! Εγώ είμαι απ τους πιο σύγχρονους! Rome: Total War παίζει ο αδερφός μου. Θα του πω να περάσει το mod να το δούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 για old school gaming μεχρι προσφατα επαιζα το mgs 1 και ctr στο κινητο μου:cool: Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Και γω το δεύτερο αλλά μόνο σε τραπέζι να μπορώ να πατάω R1 :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Καλό άλλα γιατί να οδηγείς μονο μια μάρκα...; Αναλογικά με την εποχή που βγήκε θεωρώ το NFS 3: Hot Pursuit ως το καλυτερο. Ή το 4, το Road Challenge .. Δεν έχει μπάτσους αλλά μου αρέσει περισσότερο ... Το καλύτερο Need For Speed είναι μακράν το Most Wanted, για αυτό και απέκτησε και ριμέικ ... Και ας λάτρεψα και το 4 και τα Underground .. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Έχω παίξει πολλά. NFS Τα δύο που έχω λιώσει περισσότερο όμως είναι τα NFS3: HP και Underground 1. Προτιμω το πρώτο underground γιατί είναι πιο.. plug n play από το δεύτερο. ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και γω το δεύτερο αλλά μόνο σε τραπέζι να μπορώ να πατάω R1 :p Υπάρχουν δύο είδη gamer. Αυτοί που παίζουν Mario Kart και αυτοι που παίζουν CTR. Μάντεψε ποια είναι τα cool kids Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Υπάρχουν δύο είδη gamer. Αυτοί που παίζουν Mario Kart και αυτοι που παίζουν CTR. Μάντεψε ποια είναι τα cool kids ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ :") Υπάρχουν βέβαια και οι πραγματικά cool τύποι που παίζουν GT & Forza :P Βέβαια ο ένας δεν έχει παίξει Kingdom Hearts ακόμα και ο άλλος λέει πως δεν του άρεσαν τα RPG, σας παρακαλώ να αποχωρήσετε από το θέμα :p Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 (edited) Δείτε εδώ και εδώ αλλά και εδώ και θα καταλάβετε γιατί δεν ασχολήθηκα ποτέ με console gaming. Εκεί, μαζοχιστικά στο PC, παλιά να τσακώνομαι με τους Amigaδες (ειδικά στην BBS κάποιου γνωστού εδώ :ninja: ) και τους Αtarάδες και ύστερα με τους κονσολάδες. Ωραίες εποχές! Edited March 7, 2014 by gnt Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Δείτε εδώ και εδώ αλλά και εδώ και θα καταλάβετε γιατί δεν ασχολήθηκα ποτέ με console gaming. Εκεί, μαζοχιστικά στο PC, παλιά να τσακώνομαι με τους Amigaδες (ειδικά στην BBS κάποιου γνωστού εδώ :ninja: ) και τους Αtarάδες και ύστερα με τους κονσολάδες. Ωραίες εποχές! Καλά εσύ έχασες τόσα πολλά παιχνίδια αποκλειστικότητες που λιγάκι δύσκολο να λες πως ασχολήθηκες με το gaming εξ αρχής ... Φιλικά και με διάθεση για πείραγμα :) Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Σίγουρα θα έχασα. Τι Altered Beast στην Αmiga, τι Ζelda στα ΝΕS, τα διάφορα exclusives που λες στις κονσόλες κα. Το θέμα είναι ότι εν έτει 2014, ελάχιστα σύγχρονα παιχνίδια μου κάνουν αίσθηση για να ασχοληθώς μαζί τους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εξαιρετικές προτάσεις στην αγορά. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Γιάννη, μην μιλήσουμε για το τι έχεις χάσει στο ps3 :p Η ότι δε θεωρείς το gta3 πρωτοποριακό (και το συγκρίνεις με παιχνίδι 8 χρόνων μετά)........ Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Αυτο τον καιρο παιζω ενα νεο παιχνιδακι με τουβλακια. Θα γινει must σιγουρα. Tetras, Petras, Tetris, καπως ετσι το λενε. Μετραει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Γιάννη, μην μιλήσουμε για το τι έχεις χάσει στο ps3 :p Η ότι δε θεωρείς το gta3 πρωτοποριακό (και το συγκρίνεις με παιχνίδι 8 χρόνων μετά)........ Έλα ρε .. Το GTA ?? Απίστευτα παιχνίδια .. Μόνο μακριά από το tray μου ... Και τα "μπασκετάκια" και τα "ποδοσφαιράκια" ... :p Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Αυτο τον καιρο παιζω ενα νεο παιχνιδακι με τουβλακια. Θα γινει must σιγουρα. Tetras, Petras, Tetris, καπως ετσι το λενε. Μετραει καπου το πηρε το ματι μου αυτο:p αξιζει λες?:) Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Μπα.. καμια βλακεια θα ειναι. Ρωσος το εφτιαξε. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notios7 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 war thunder και τα μυαλα στα κιγκλιδωματα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts