ioathe Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Τον προηγουμενο μηνα τελειωσα τα πολυ καλα Venetica (φοβερο για μενα) Mass effect 2 Τωρα παιζω το Bad company 2 και περιμενω το expansion του Dragonage. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Bioshock (X360) Resident Evil 5 (X360) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Αυτόν τον καιρό ασχολούμαι σχεδόν αποκλειστικά με την Starcraft II beta και κανά MW2 για διάλλειμα... Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soka Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Ειμαι λατρης του PRO. Το 1ο που επαιξα ηταν το 06, επαιξα πολυ 08, τωρα πολυ 09 κ τωρα θα αρχισω το 10. Επειδη ετυχε να επανελθω αναγκαστικα στο 08 για λιγο αφοτου ειχα παιξει το 09 εχω να πω οτι η διαφορες ειναι γιγαντιες. Καμμια σχεση το ενα με το αλλο οσον αφορα το ρεαλισμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 AION & call of duty mw2!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyroscesarsc Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 COD MW2!!! Στις διακοπές του Πάσχα έπαιζα κάνα 8ωρο την μέρα! Καμιά φορά και παραπάνω! Πολύ κάψιμο! :p:lol: Τώρα το pc είναι γιά επισκευή και έχω φρικάρει! :lol::lol: Που και που παίζω και λίγο Civilization, Medieval COD5(ΜΟΝΟ online όπως και το mw2)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilivithrini Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 1. Assasins Creed II 2. Sims 3 3. MOHAA: Spearhead (μόνο online και συνήθως με φίλους) 4. Warlords Battlecry 2 (παλιό αλλά ιδανκό για να καταπολεμήσω τις αϋπνίες μου :D) Παράθεση Think of me long enough to make a memory... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Το Borderlands. Λέει πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Δοκίμασα πριν λίγο το black mirror 2, αλλά δεν με εντυπωσίασε. Μου φένεται αργό για την φάση που είμαι τώρα. Adventure είναι βέβαια, τι θα ήταν, αλλά λέω τώρα. Πολύς κοσμος πάντως το βρήκε ωραίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 εγω παιζω σε pc pro και κανα burnout και αλλα ραλακια:):p Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 εγω παιζω σε pc pro και κανα burnout και αλλα ραλακια:):p Burnout Revenge, το αγαπημενο μου:) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Το Tekken Dark Resurrection είναι από τα καλύτερα στο είδος τους για το psp, όπως και τα Ridge Racer, GoW Chains of Olympus, TR Legend, TH Underground 2 Remix κ.ά. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Παλαιότερα ενώ έπαιζα συνέχεια παιχνίδια πλέον παίζω μια στο τόσο. Μέχρι στιγμής όμως παίζω το hero of sparta 2. Θα συμφωνήσω πως το tekken για το psp είναι παρά πολύ καλό. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 (edited) Το Tekken Dark Resurrection είναι πραγματικά εθιστικό!.. :happy: Ενώ το είχα παρατήσει εδώ και μισό χρόνο, τώρα που ξανάπεσε στα χέρια μου δεν το αφήνω αν δεν κάνω Tekken Lord και την Lili ! Γουρλίδικο το site! Μόλις έγινα Dragon Lord! Σόρυ αν έγινα off-topic! Edited August 23, 2010 by Pitsikoulina Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themaras7 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 εγώ παίζω φανατικά nba2k10!!!από τα καλύτερα μπασκετάκια ever!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 pro evolution soccer 2011 [και λίγο 2010]. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickthegreek82 Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Κατεβάζω το CIV V! Παράθεση .: www.educ8s.tv :. Δωρεάν μαθήματα προγραμματισμού! .: www.educ8s.com :. Ανάπτυξη εκπαιδευτικών mobile εφαρμογών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agganis Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Καθε χρονο.... Pro Evolution Soccer Football Manager Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 εγω παιζω σε pc pro και κανα burnout και αλλα ραλακια:):p ετσι ακριβως κι εγω...:) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 σαν games στηριζω τους εξης τιτλους οποτε και να βγουν.. medal of honour assassins creed call of duty grand theft auto Εξομοιωτες παιζω το fsx ...εχω προσθεσει μπολικα addon..ισα ισα που την παλευει το pc μου.. και το πιο καψιμο το ριχνω στον εξομοιωτη για αυτ/τα το Live for speed. Δειτε και ενα βιντεο εδω παρουσιαση που εχω φτιαξει (p.s εγω οδηγω μετα τα 7 λεπτα) lfs + triple screen (wideview) setup + logitech g25 wheel + extra mod Bmw cluster for pc online γενικα medal of honour age of mythology και τους εξομοιωτες Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 FINAL FANTASY XII άλλες 135 ώρες και τέλος:p:D Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrobilos Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 fifa 2010, football manager, ενώ η πόρωση το carbon... http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=17511&stc=1&d=1288906823 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Mafia 2 Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Αυτόν τον καιρό Aquaria. Είμαι κοντά στον τερματισμό όμως. Πάρα πολύ καλό και εθιστικό παιχνίδι, κάτι που δεν περίμενα από τον τίτλο του και από την εισαγωγή του. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toliswr Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 football manager και τα μυαλα στην ανοδο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts