Jump to content

tsilivithrini

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tsilivithrini

  1. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω δικά μου ringtones σαν ήχους μηνυμάτων???
  2. Σωστός! Επιπλέον, λίγοι από αυτούς πληρώνουν φόρους και για να μην ξεχνιόμαστε, τους δίνονται και άτοκα στεγαστικά δάνεια. Και τα λεφτά που βγάζουν που νομίζετε ότι πηγαίνουν; Θα αναφέρω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.. Παντού έχουν ανοίξει μίνι μάρκετς με προϊόντα από τη δική τους χώρα και ψωνίζουν μονάχα από εκεί. Μέχρι και το ψωμί που τρώνε από αυτά τα μαγαζιά το αγοράζουν. Από τη μία καταλαβαίνω ότι αρκετοί από αυτούς είναι οικονομικοί μετανάστες και ζορίζονται. Τουλάχιστον, περιμένει κανείς να σεβαστούν λιγάκι τη χώρα που τους φιλοξενεί και τους βοηθάει... Ρατσίστρια δεν είμαι αλλά σε κάτι τέτοιες καταστάσεις γίνομαι... Κι εμείς οι νέοι πρέπει να ξυπνήσουμε πια... Λύση δεν είναι μονάχα το δημόσιο. Την είχα κι εγώ αυτήν την νοοτροπία. Δυστυχώς ή ευτυχώς ξύπνησα από τον ονειρεμένο κόσμο στον οποίο ζούσα κι άρχισα να βλέπω διαφορετικά κάποια πράγματα. Ήδη έχω ξεκινήσει να ψάχνω εργασία στον ιδιωτικό τομέα. Γιατί όχι; Και δίπλωμα οδήγησης έχω, και τα αγγλικά μου έχω, και από υπολογιστές ξέρω, κι αν τους αρέσει και το πτυχίο μου έχει καλώς.. Κι αν καταφέρω να κάνω τα χόμπυ μου επάγγελμα, δε θα μου κάτσει καθόλου άσχημα να ασχολούμαι δημιουργικά και με όρεξη με αυτό που πραγματικά μου αρέσει!
  3. Μπορείς να συμβουλευτείς τον τιμοκατάλογο των ΕΛ.ΤΑ. για τις χρεώσεις. :secret: Συμβουλή: Καλύτερα να κοιτάξεις τις χρεώσεις για τα ακανόνιστα να είσαι σίγουρος. Είχα στείλει κι εγώ ένα μικρό δέμα, σε σχήμα κλασσικού φακέλου, και μετά συνειδητοποίησα πως αντί για μικρού, μου το χρέωσαν ως ακανόνιστου σχήματος :knife:.
  4. Χθες μου έστειλαν μέσω e-mail το παρακάτω κείμενο: "Ας ξεκινήσουμε από αυτούς που δημιούργησαν το πρόβλημα. Προτάσεις για "νοικοκύρεμα": Κατάργηση χρηματοδότησης των κομμάτων, Μείωση του αριθμού των βουλευτών (π.χ. 200), Οι βουλευτές να κατοχυρώνουν συντάξιμα δικαιώματα μετά τα 16 χρόνια κι όχι τα 8, Να έχει δικαίωμα εκλογής μόνο αν έχει ένσημα τουλάχιστον 10ετίας, Η συμμετοχή του στις επιτροπές να μην πληρώνονται εξτρά, Κατάργηση πολυτελών αυτοκινήτων, χρηματοδότησης ιδιωτικών γραφείων και άλλων προνομίων, Άμεση εφαρμογή του πόθεν έσχες όσων έχουν υπηρετήσει στη Βουλή και δημόσιες θέσεις τα τελευταία 30 χρόνια και δήμευση της περιουσίας των παρανομούντων, η οποία θα αξιοποιηθεί, και τα κέρδη να δοθούν στα ασφαλιστικά ταμεία, Να καταργηθεί αμέσως ο νόμος παραγραφής των αδικημάτων, να μην υπάρχουν όρια. Ο κλέφτης να μην έχει ασυλία, Άμεσος έλεγχος των οικονομικών των κομμάτων (όχι από τους ορκωτούς λογιστές της Βουλής αλλά από αδιάφθορο κομμάτι της δικαιοσύνης). Θα εκπλαγούμε όλοι! Μείωση των δαπανών της Βουλής. Διακομματική Κίνηση Πολιτών Προσεχώς κι άλλες προτάσεις Στην Ελλάδα υπάρχουν 2 κόμματα: Αυτοί και Εμείς."
  5. Τα λεφτά δεν είναι το μοναδικό κίνητρο για αυτούς που φεύγουν στο εξωτερικό.. Οι περισσότεροι φεύγουν για μια καλύτερης ποιότητας ζωή, καλύτερη παιδεία, καλύτερο υγειονομικό σύστημα, καλύτερη αντιμετώπιση του πολίτη.
  6. Καλημέρα! Ξέρει κανείς κατά πόσο αξιόπιστο είναι αυτό το κατάστημα; Έπεσα πάνω του μετά από αναζήτηση στο skroutz.gr.
  7. Εν αρχή ο Θεός γέμισε τη γη με μπρόκολο, κουνουπίδι και σπανάκι, πράσινα, κίτρινα και κόκκινα λαχανικά όλων των ειδών, ώστε ο άνδρας και η γυναίκα να ζήσουν υγιεινά και παντοτινά. Ο σατανάς όμως δημιούργησε τα Haagen Dazs και τα διάφορα cookies. Και ρώτησε: «Λίγη ακόμη σάλτσα βύσσινου;» και ο άνδρας απήντησε: «Ευχαρίστως!» και η γυναίκα πρόσθεσε: «Παρακαλώ για μένα άλλη μια ζεστή βάφλα με σαντιγύ!». Και έτσι πήραν και οι δύο από 5 κιλά . Και ο Θεός δημιούργησε το γιαούρτι, ώστε να διατηρήσει η γυναίκα το σώμα της όπως άρεσε στον άνδρα. Και ο σατανάς δημιούργησε από το σιτάρι το άσπρο αλεύρι και από το ζαχαροκάλαμο τη ζάχαρη και τα συνδύασε. Και η γυναίκα άλλαξε νούμερο στην ένδυσή της και πήγε από το 38 στο 46. Και έτσι είπε ο Κύριος: «Δοκίμασε το φρέσκο μαρούλι μου!» Και ο σατανάς εφεύρε το ντρέσσιγκ και το σκορδόψωμο ως συνοδευτικά. Και οι άνδρες και οι γυναίκες μετά από αυτή την απόλαυση άνοιξαν τις ζώνες τους κατά τουλάχιστον μία τρύπα. Ο Κύριος όμως είπε: «Σας έδωσα φρέσκα λαχανικά και ελαιόλαδο, στο οποίο να μαγειρεύετε υγιεινά!» Και ο σατανάς συνόδεψε τα φαγητά αυτά με δεύτερο πιάτο, από νόστιμες μπουκίτσες από ψωμάκια, τυράκια camembert, αστακό σε βούτυρο μυρωδάτο και φιλετάκια κοτόπουλου. Και οι τιμές χοληστερίνης του ανθρώπου ανέβηκαν στα ουράνια. Έτσι ο Θεός έδωσε στον άνθρωπο αθλητικά παπούτσια, ώστε να χάσει μερικά κιλά με την άθληση... Και ο σατανάς δημιούργησε την δορυφορική τηλεόραση και τα DVD μαζί με τα τηλεχειριστήρια, για να μην κουράζεται ο άνθρωπος με το ζάπινγκ. Και οι άνδρες και οι γυναίκες γελούσαν και έκλαιγαν μπροστά την οθόνη και άρχισαν να φοράνε ελαστικές φόρμες αδυνατίσματος. Έτσι ο Θεός δημιούργησε την πατάτα, φτωχή σε λίπος και κάλιο και γεμάτη θρεπτικές ουσίες. Και ο σατανάς αφαίρεσε την φλούδα και έκοψε το εσωτερικό της σε πατατάκια, τα οποία τηγάνησε και τα κάλυψε με πολύ αλάτι.. Και ο άνθρωπος πήρε μερικά κιλά ακόμη... Ο Θεός όμως έφερε το άπαχο κρέας, ώστε τα τέκνα του να χορταίνουν προλαμβάνοντας λιγότερες θερμίδες. Και ο σατανάς έφερε τα Goodys και το τσίζμπουργκερ των 99 λεπτών. Και ρώτησε ο σατανάς: «Θέλεις και τηγανητές πατάτες;» Και είπε ο άνθρωπος: «Βεβαίως, μια μεγάλη μερίδα με μαγιονέζα!». Kαι σχολίασε ο σατανάς: «Έτσι μπράβο!» Και ο άνθρωπος έπαθε έμφραγμα. Και ο Θεός αναστέναξε και δημιούργησε το τετραπλό μπαϊ-πάς της καρδιάς. Και τότε ο σατανάς είπε: "είπαμε να παίζουμε τίμια"... ...Και δημιούργησε το ΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  8. Στη δουλειά ακούω οπωσδήποτε (για καταπολέμηση άγχους :p) και στο αμάξι για να μην είναι βαρετή η διαδρομή. Στο σπίτι σπάνια γιατί τις ώρες που βρίσκομαι εκεί ενοχλώ... :confused:
  9. Στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Αθηνών υπάρχει ένα βιβλίο που μάλλον μπορεί να σε βοηθήσει αρκετά. Τίτλος: Το δίκαιο του διαδικτύου: ηλεκτρονικές συμβάσεις, πνευματική ιδιοκτησία, προστασία προσωπικών δεδομένων, κατοχύρωση και χρήση «domain name» Συγγραφέας: Σιδηρόπουλος Θεόδωρος Γ. Έκδοση: 2η εκδ. Εκδότης: Αθήνα; Θεσσαλονίκη: Εκδόσεις Σάκκουλα, 2008 Ταξινομικός αριθμός UDC: 34:061.68 Φυσική περιγραφή: xvi, 415 σ. 24 εκ. Θέματα: Ηλεκτρονικό εμπόριο Ηλεκτρονική υπογραφή Domain names Διαδίκτυο -- Δίκαιο και Νομοθεσία ISBN: 978-960-445-377-1 Μπορείς να ξεκινήσεις απο εκεί κι έπειτα να συμβουλευτείς τη βιβλιογραφία που περιλαμβάνει πάνω στο θέμα σου.
  10. Είναι τέλεια η Cookie σου!! Πραγματικά είναι απάνθρωπο αυτό που συμβαίνει, το να αγοράζουν οι γονείς σκυλιά ράτσας, δώρο Χριστουγέννων για τα παιδιά τους, και στο τέλος να καταλήγουν στους δρόμους και να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα... Σπάνια δίνει κάποιος την ευκαιρία να υιοθετήσει ένα αδέσποτο κουτάβι. Όλοι έχουν τη λανθασμένη άποψη ότι τα αδέσποτα ή οι διασταυρώσεις είναι φορείς διάφορων ασθενειών, ενώ δε συμβαίνει κάτι τέτοιο. Από προσωπική μου πείρα, έμαθα ότι περισσότερες ασθένειες και προβλήματα βγάζουν οι καθαρόαιμοι σκύλοι, είτε είναι θέματα υγείας είτε προβλήματα χαρακτήρα/ψυχολογικής ισορροπίας που υπάρχουν σε συγκεκριμένες "ακριβές/επώνυμες" ράτσες. Όσον αφορά τις διασταυρώσεις, έχω συναντήσει πολύ τρυφερά σκυλάκια, με τρελή όρεξη για παιχνίδι, κι όχι τόσο ευαίσθητα στις συνηθισμένες ασθένειες...
  11. Δε νομίζω να κάνεις καλά που δίνεις γάλα στη γάτα. Ειδικά το αγελαδινό. Προκαλεί στομαχικές διαταραχές και μπορεί να επηρρεάσει την ποιότητα του μητρικού γάλακτος που δίνει στα μικρά της...
  12. Δεν είσαι υποχρεωμένος να τα αφήσεις να κάθονται στην αποθήκη για 30 ημέρες. Μπορείς να ζητήσεις να σου τα στείλουν απ'ευθείας. Η Borderlinx δεσμεύεται ότι από τη στιγμή που θα τα στείλουν, σε 48 ώρες θα έχεις το προϊόν στα χέρια σου. Τώρα αν γίνει κουτσουκέλα και δε σου έρθουν ποτέ, υπάρχουν και πάλι αποδείξεις για τις πληρωμές και θα τα πάρεις σίγουρα τα λεφτά σου. Ό,τι ρίσκο παίρνεις για το ebay και για τα διάφορα e-shops του εξωτερικού, το παίρνεις κι εδώ. Τι μπορείς να βρεις που δε το βρίσκεις αλλού; Διάφορες προσφορές που απευθύνονται μόνο σε πολίτες των Η.Π.Α. ή της Μεγάλης Βρετανίας. Γιατί, παραδείγματος χάρην, να μην επωφεληθώ την ευκαιρία να αγοράσω κάτι στη μισή τιμή, την οποία χάνω επειδή κατοικώ στην Ελλάδα; Οτιδήποτε κι αν είναι αυτό. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να μπεις και στην ιστοσελίδα τους.
  13. Η μέθοδος "μισά-μισά" είναι η καλύτερη που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Πριν πάρεις οποιαδήποτε τροφή, καλό θα ήταν να ζητήσεις κάποια δειγματάκια να σου δώσουν για να δεις και ποια θα του αρέσει περισσότερο. Και εννοείται ότι είναι καλύτερο να πας σ'ένα κτηνιατρείο παρά σε pet shop. Στο κτηνιατρείο θα σου δώσουν ότι χρειάζεται ακριβώς το σκυλάκι σου, ενώ στα pet shop θα προσπαθήσουν να σου πουλήσουν αυτό που τους συμφέρει περισσότερο.
  14. "I'll kill myself and then her" από το trailer της ταινίας Knight and day. Γενικά πρέπει να πέφτει πολύ γέλιο σε αυτήν την ταινία..
  15. Το καλοκαίρι δούλευα σ'ένα κτηνιατρείο κι όταν έρχονταν τέτοια περιστατικά συνήθως έφταιγε η διατροφή τους. Δοκίμασες να του δώσεις καμιά άλλη τροφή;
  16. Από 25€ στα 24€; Καλά μιλάμε θα φαληρίσουν........
  17. Εγώ πρόσφατα που έκανα μαζικές αγορές από εναν πωλητή, περίμενα να μου στείλει ο πωλητής ένα καινούριο invoice όπου χρεώνει τα αντικείμενα όλα μαζί, σαν μία αγορά. Έπειτα πλήρωσα και μου τα έστειλε όλα μαζί σε ένα πακέτο. Και φυσικά μετράει για ένα feedback...
  18. Τι είδους πρόβλημα θα μπορούσε να δημιουργηθεί;
  19. Σε ένα διαφημιστηκό mail του PayPal, αναφερόταν το παρακάτω site, το οποίο διευκολύνει τις online αγορές από καταστήματα των Η.Π.Α. και της Μεγάλης Βρετανίας τα οποία δυστυχώς δε στέλνουν τα προϊόντα τους σε άλλες χώρες. Αυτό που το κάνει τόσο ιδιαίτερο είναι ότι δημιουργεί δύο "εικονικές" ταχυδρομικές διευθύνσεις (μία στις Η.Π.Α. και μία στη Μ. Βρετανία) τις οποίες μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για τα e-shops που δε δίνουν τη δυνατότητα για worldwide shipping. Πως γίνεται; 1. Αγοράζετε το προϊόν, το οποίο όμως δεν έρχεται Ελλάδα (κρίμα...). 2. Δηλώνετε την "εικονική" διεύθυνση (είτε Η.Π.Α., είτε Μ. Βρετανία, ανάλογα με την περίπτωση). 3. Ο πωλητής στέλνει το προϊόν εκεί. 4. Ο υπάλληλος της bordelinx παραλαμβάνει το προϊόν και μας δίνει τις δύο εξής δυνατότητες: i. Στέλνει το δέμα στην πραγματική μας διεύθυνση, ή ii. Το κρατάνε σε αποθήκη για 30 ημέρες δωρεάν, ώστε εάν θελήσουμε να πάρουμε κι άλλα πράγματα, τα στέλνουν όλα μαζί σαν ένα δέμα κι έτσι τα μεταφορικά έξοδα είναι πιο οικονομικά. Κι είμαστε όλοι ευτυχισμένοι! Εκτός αυτών, μας προσφέρει κι άλλα εργαλεία όπως είναι το Total cost calculator με το οποίο υπολογίζουμε πόσα χρήματα θα μας κοστίσει το προϊόν στο σύνολο, και το Ebay Tool το οποίο κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά απευθείας από το Ebay. Μπορείτε να επισκευθείτε τη σελίδα και για περισότερες πληροφορίες. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα αλλά μου φαίνεται πολύ καλό και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας!
  20. Είναι οι άτιμοι... Δε θα τους βαρεθώ ποτέ ποτέ ποτέ! Οι άτιμοι... :p
  21. Αν και δεν έχει μεγάλη διαφορά από το original κομμάτι, μου αρέσει πολύ κι αυτή η εκδοχή: Flyleaf - I'm so sick (T-Virus remix) Επίσης τρελαίνομαι να ακούω το μιξάρισμα των δύο παρακάτω κομματιών που έκαναν σε live οι Daft Punk: Around the world & Harder Better Faster Stronger.
  22. Metallica - Unforgiven και Αν ήσουνα αγάπη - Παπαρίζου
  23. Έχω κι εγώ ένα 206 μοντέλο του 2000. Είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο και το πήρα πέρυσι τον Αύγουστο. Το αμαξάκι είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά μου βγάζει κι εμένα προβλήματα με τον εγκέφαλο κάθε τρεις και λίγο. Κατά τ' άλλα είναι πολύ καλό για μέσα στην πόλη που το χρησιμοποιώ και πολύ εύκολο στο παρκάρισμα!
  24. 1. Assasins Creed II 2. Sims 3 3. MOHAA: Spearhead (μόνο online και συνήθως με φίλους) 4. Warlords Battlecry 2 (παλιό αλλά ιδανκό για να καταπολεμήσω τις αϋπνίες μου :D)
  25. Παιδιά, η κλοπή στις μέρες μας είναι γεγονός αναπόφευκτο. Στην οικογένειά μου έχουν κλαπεί 3 φορές κινητά. Πάλι καλά προσωπικά δε μου συνέβει κάτι τέτοιο. Κλέψαν του πατέρα μου το κινητό, όμως, και μέσα είχε όλο το πελατολόγιό του. Αυτός που θα κλέψει/βρει ένα κινητό δεν μπορεί να σκεφτεί ότι ο κάτοχός του το χρησιμοποιεί ως εργαλείο της δουλειάς του; Κι άντε του έκλεψαν το κινητό. Πως να αισθάνθηκε όταν το πρεζόνι του παραβίασε το χώρο της δουλειάς του με τη γνωστή δικαιολογία "Ήρθα να αγοράσω ...", για να εξασφαλίσει την επόμενη δόση του... Η αδερφή μου αγόρασε το W800 με δόσεις και στη βδομάδα πάνω, πριν προλάβει να πληρωσει καν την πρώτη δόση, μπήκε κάποιος στο κατάστημά της και της πήρε ολόκληρη την τσάντα, όπου μέσα βρισκόταν το "ολοκαίνουριο" κινητό της για το οποίο παινευόταν. Παρ'ολα αυτά, δε θα αγόραζα κλεμμένο κινητό, γιατί απλούστατα δε θα ήθελα να βρεθώ στη θέση του πρώην κατόχου του. Ούτε κλεμμένο εσώρουχο δε θα αγόραζα!!! "Μην κανεις κάτι σε κάποιον που δε θα ήθελες να σου το κάνει εκείνος."
×
×
  • Create New...