Jump to content

Φήμες / Νέα για το επόμενο iPhone

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ok, κλειδώσατε το άλλο θέμα. Μόνο που αυτό δεν προσδιορίζει του πότε είναι το επόμενο iphone. Με την αναζήτηση που έκανα δεν είδα κάτι για 4G. Δεν κατάλαβα ότι αυτό το θέμα αναφέρετε σε αυτή τη συσκευή. Ο τίτλος "Πληροφορίες, φήμες, νέα για το επόμενο iphone" δεν προσδιορίζει και πολλά... Βάλτε και μια ημερομηνία ή κάτι σχετικό...

Ευχαριστώ.

(p.s. Συγγνώμη προς τους Moderators για την ταλαιπωρία...)

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

• Απαντήσεις 480
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ok, κλειδώσατε το άλλο θέμα. Μόνο που αυτό δεν προσδιορίζει του πότε είναι το επόμενο iphone. Με την αναζήτηση που έκανα δεν είδα κάτι για 4G. Δεν κατάλαβα ότι αυτό το θέμα αναφέρετε σε αυτή τη συσκευή. Ο τίτλος "Πληροφορίες, φήμες, νέα για το επόμενο iphone" δεν προσδιορίζει και πολλά... Βάλτε και μια ημερομηνία ή κάτι σχετικό...

Ευχαριστώ.

(p.s. Συγγνώμη προς τους Moderators για την ταλαιπωρία...)

Φίλε μου ομολογώ πως δεν μπορώ να ακολουθήσω τον συλογισμό σου. Δεν υπάρχει κάποια φήμη για την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του iphone επόμενης γενιάς όπως επίσης δεν υπάρχει και κάποια σαφή ένδειξη για την ονομασία του (το εάν δηλαδή θα ονομάζεται 4G ή κάτι άλλο). Εάν με το 4G αναφέρεσαι στο ότι θα είναι το τέταρτο κατά σειρά iphone τότε οκ πάω πάσο. Πάντως η Apple όπως απέδειξε και με το 3GS δεν ακολουθεί αυτήν την πολιτική για την ονομασία των μοντέλων της. Οπότε πιστεύω πως ο τίτλος του συγκεκριμένου θέματος είναι ορθός και επεξηγηματικός και δεν χρειάζεται κάποια αλλαγή.

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Μόνο φήμες υπάρχουν για το επόμενο.

Κια όπως έγινε με το 3GS, καμία δεν έχει βάση.

Ελάχιστοι (και πάνω από όλα τυχεροί, όχι επειδή είχαν πληροφορίες βάσιμες) πετυχαίνουν.

Φιλόδοξα σχέδια στο Photoshop, φήμες για επεξεργαστές, οθόνες, λειτουργίες, ονομασίες, όπως έχει δείξει η ιστορία, δεν έχουν υπόσταση. Καλώς ή κακώς, μπροούμε να αφήσουμε την φαντασία μας να οργιάσει και να πούμε ότι θέλουμε, αλλά την αλήθεια θα την μάθουμε στις 27 Ιουνίου (όπως κάθε χρόνο άλλωστε).

Προσωπικά, και καθαρά λόγω ανταγωνισμού, πιστεύω σε μια αύξηση της ανάλυσης της οθόνης, σίγουρα αύξηση στην ισχύ του (επεξεργαστή και μνήμη RAM). Θα ήθελα να το δω να διαφοροποιείται εμφανισιακά (ίσως στα πρότυπα των MacBook Pro Unibody) με χρήση αλουμινίου στο πίσω καπάκι. Θα ήθελα και αύξηση στην διάσταση της οθόνης, αλλά δεν το προβλέπω να έρχεται.

Βέβαια, είναι τόσο κοντά ο ανταγωνισμός πλέον, που πρέπει να κινηθεί σε μια μεγάλη αναβάθμιση για να κρατήσει/κερδίσει πελάτες. Το Nexus One, HTC Desire και HD2 θα «φανέ» πολλούς iPhone-άκηδες αν δεν ανανεωθεί. :rolleyes:

Και αν δεν είμαι ικανοποιήμενος από το νέο iPhone, θα είμαι και εγώ ένας από αυτούς! :p

^ Kαλά τα specs κτλπ, αλλά ας μην ξεχνάμε οτι το iPhone δεν έκανε τόσες πωλήσεις λόγω του δυνατού του hardware, της ανάλυσης της οθόνης του κτλπ ;)
What u take is what u give...

Παντως η Apple με το 3GS,εδειξε οτι θελει να βελτιωνει το προιον της ουσιαστικα σε καθε γενια.Απο κει και περα ολα φημες ειναι,αλλα και το Α4 υπαρχει,και οι αισθητηρες των 5MP της OmniVision υπαρχουν,οπως υπαρχουν και τα 64gb flash chips και οι WVGA OLED της Samsung.Εαν βαλουν και κανα led-flash στο πακετo,I'm sold :)
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Παντως η Apple με το 3GS,εδειξε οτι θελει να βελτιωνει το προιον της ουσιαστικα σε καθε γενια.Απο κει και περα ολα φημες ειναι,αλλα και το Α4 υπαρχει,και οι αισθητηρες των 5MP της OmniVision υπαρχουν,οπως υπαρχουν και τα 64gb flash chips και οι WVGA OLED της Samsung.Εαν βαλουν και κανα led-flash στο πακετo,I'm sold :)

Οδυσσέα, μόνο για το OLED δεν νομίζω να γίνει. Τα υπόλοιπα δεν μου φαντάζουν δύσκολα μη πραγματοποιήσιμα.

Και γω μονο για τις OLED εχω βασιμες αμφιβολιες.

Θες γιατι δεν πιστευω μεσα μου οτι θ'αλλαξει το aspect ratio της οθονης για να παμε σε WVGA,θες γιατι η Apple ψωνιζει κατοπιν συμφωνιας απο αλλο μαγαζι(LG),θες γιατι μια "απλη" AMOLED(τις "super" AMOLED ακουγεται οτι τις κραταει για παρτη της η Samsung,προς το παρον) θα ειναι πισωγυρισμα στη αναγνωσιμοτητα υπο συνθηκες εντονου φωτος,θες γιατι δεν πιστευω οτι η παραγωγικη δυνατοτητα της Samsung μπορει να ανταποκριθει στις ποσοτικες αναγκες του iphone...χλωμο παντως

Παντως μια αλλαγη στην αναλυση θα ηταν ευπροσδεκτη

Edited by NTROPIC
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Φίλε μου ομολογώ πως δεν μπορώ να ακολουθήσω τον συλογισμό σου. Δεν υπάρχει κάποια φήμη για την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του iphone επόμενης γενιάς όπως επίσης δεν υπάρχει και κάποια σαφή ένδειξη για την ονομασία του (το εάν δηλαδή θα ονομάζεται 4G ή κάτι άλλο). Εάν με το 4G αναφέρεσαι στο ότι θα είναι το τέταρτο κατά σειρά iphone τότε οκ πάω πάσο. Πάντως η Apple όπως απέδειξε και με το 3GS δεν ακολουθεί αυτήν την πολιτική για την ονομασία των μοντέλων της. Οπότε πιστεύω πως ο τίτλος του συγκεκριμένου θέματος είναι ορθός και επεξηγηματικός και δεν χρειάζεται κάποια αλλαγή.

Sorry, βασικά δεν το διατύπωσα καλά... Εννοώ θα έπρεπε να λέει τουλάχιστον, μετά το iphone 3gs... ;) Με την έννοια ότι θα μπορούσε να αναφέρεται στο 3gs (είναι επόμενο από το 3g).

Τέλος πάντων, όπως είπες δεν ξέρουμε τπτ ακριβώς? Μάλιστα... Αναμονή λοιπόν...

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

με καθε επιφυλαξη,

iPhone 4G Video Calls Revealed by O2 iPhone Plan

http://www.iphonehellas.gr/14611/iphone-4g-video-calls-revealed-by-o2-iphone-plan/#more-14611

με καθε επιφυλαξη,

iPhone 4G Video Calls Revealed by O2 iPhone Plan

http://www.iphonehellas.gr/14611/iphone-4g-video-calls-revealed-by-o2-iphone-plan/#more-14611

Οδυσσέα δεν νομίζω ότι αυτό φανερώνει. Θα μπορούσε απλά η δεύτερη φωτογραφία να είναι από κάπου αλλού ή όπως τυχαίνει πολλές φορές να κόλλησε από κάποιο άλλο τηλέφωνο. Δεν νομίζω να έχει πληροφορίες η Ο2 περί βιντεοκλήσεων για το νέο iPhone και να μην έχει διαρρεύσει αλλού. Βέβαια, έχουν λυσσάξει blogs, sites, forums περί βίντεο κλήσεων και λοιπών προδιαγραφών του επόμενου τηλέφωνου...:)

Ειτε αυτο ισχυει ειτε προκειται για συγκαλυψη απο την O2 στα πλαισια μιας σκοτεινης συνωμοσιας...:shifty: :p

Νομιζω παντως οτι και στο SDK 3.2 υπηρχαν καποιες σκορπιες ενδειξεις,αν και οχι κατι χειροπιαστο.

Τεσπα,μιλαμε για ενα υπερεκτιμημενο feature και παντελως αχρηστο,κατα τη γνωμη μου.Δεν αμφιβαλλω οτι η Αpple θα το ενσωματωσει καποια στιγμη με εξυπνο κι αποτελεσματικο τροπο,αλλα για μενα θα ειναι απλως μια ανουσια αυξηση του βαρους της συσκευης.

+1000 Οδυσσέα

η εργονομία ενός τηλεφώνου κάνει φοβερά δύσχρηστη τη video κλήση!

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Οδυσσέα! Άχρηστη λειτουργία. Παντελώς όμως.

Αν μπορούσε να αξιοποιηθεί μια τέτοια κάμερα για Skype video calling τότε θα αύξανε λίγο την χρησιμότητά της, αλλά και πάλι δεν θα την έκανε ούτε ελάχιστα χρήσιμη. :D

Για άλλους είναι άχρηστο και για άλλους είναι χρήσιμο ή αναγκαίο.

Εμένα για παράδειγμα θα με ενδιέφερε αυτή η δυνατότητα.

Όσο για τη μεταβολή του όγκου της συσκευής, με την προσθήκη της κάμερας για βιντεοκλήσεις, αυτό νομίζω δεν είναι πρόβλήμα διότι η μεταβολή είναι απειροελάχιστη και άρα αμελητέα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όσο για τη μεταβολή του όγκου της συσκευής, με την προσθήκη της κάμερας για βιντεοκλήσεις, αυτό νομίζω δεν είναι πρόβλήμα διότι η μεταβολή είναι απειροελάχιστη και άρα αμελητέα.

Μην ξεχνάμε πως δεν είναι μόνο ο όγκος της συσκευής που θα αλλάξει αλλά και η κατανάλωση. Αυτό με την σειρά του προϋποθέτει μια αύξηση στο μέγεθος της μπαταρίας για να επιτευχθεί τουλάχιστον η ίδια μέση αυτονομία. Κανείς δεν θα ήθελε μια καινούρια συσκευή με μικρότερη αυτονομία από ότι η προηγούμενη. Και επειδή οι καινούριες τεχνολογίες γύρω από τα υλικά που χρησιμοποιούνται στις μπαταρίες θα αργήσουν να ενσωματοθουν στα smartphones, καλό θα είναι να συνυπολογίσουμε και αυτόν τον παράγοντα όταν αναφερόμαστε σε πιθανές ελλείψεις στα χαρακτηριστικά μιας συσκευής. ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Ο ογκος ισως οχι,αλλα το βαρος?Και 10 γραμμαρια να προστεθουν ειναι αρκετα κατα τη γνωμη μου.Εκτος κι αν "αφαιρεθουν" απο καποιο αλλο τμημα της συσκευης

εδώ αναφέρουν αρκετα, ουδείς γνωρίζει βέβαια

http://www.chip.de/artikel/Apple-iPhone-4G-Alle-Handy-Geruechte-im-Test-3_41317731.html

μεγαλύτερη οθόνη

πιο γρήγορος επεξεργαστης,

μπροστινη κάμερα,

5 ΜΡ κάμερα κ.α.

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

ανακαλυψε ε και η apple τη video κληση και κατι εγινε.. :P σιγα τα νεα..και να εχει και να μην εχει νομιζω ελαχιστα ενδιαφερει αυτον που θα παιρνε iphone...και γενικοτερα νομιζω ελαχιστο κοσμο ενδιαφερει το video calling.

Πραγματικά το photoshop κανει θαυματα.

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Μπαντοφλίτσα ....:p

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

• 2 weeks later...