redcon Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Βγηκε 415 με Ελληνικα, ορματε!!! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Βγηκε 415 με Ελληνικα, ορματε!!! :-) Δώσε και κανένα link... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Δώσε και κανένα link... http://*****berry.com/leaked-os-5-0-0-415-blackberry-bold-9700 στα comments εχει πολλα links. PS κρακμπερυ ειναι, δεν ξερω πως να το γραψω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilith240484 Δημ. December 8, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Ειναι και Multilanguage! Μολις εγκατασταθηκε ! για λεπτομερειες,αυριο!!! Παράθεση it's just the way the game is played....:spider: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyotis Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Μολις μου ηρθε....ποση ωρα πρωτη φορτιση και γιατι ?? Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Το έβαλα παραγγελία χτες στις 4:30 το απόγευμα, έστειλα τα δικαιολογητικά, και σήμερα στις 10 το πρωί το είχα στο μαγαζί στη Vodafone!!! Και με 416 κι όχι 426 ευρώ!!!!! ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ!!!! Μη χαραμίζετε τσάμπα έστω και τα 10 ευρώ!!! Φοβερή η ExpanSYS. Πραγματικά. Σε 16 ώρες από την παραγγελία το είχα από Μασσαλία στην Ελλάδα και στην πόρτα μου. Τα κουπόνια που ισχύουν αυτή τη στιγμή είναι τα εξής: WEBUSER: 5 ευρώ έπτωση σε αγορές άνω των 15 ευρώ 10XMAS2009: 10 ευρώ έκπτωση σε αγορές άνω των 100 ευρώ FESTIVAL09: 10 ευρώ έκπτωση σε αγορές άνω των 50 ευρώ, μέχρι 31/12/2009 Τεσταρισμένοι κωδικοί! :) Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Kαλησπερα παιδια,να θεσω λοιπον ενα ερωτημα που δεν εχει συζητηθει μεχρι τωρα,προφανως γιατι δεν ειμαστε πολλοι ακομα με τη συγκεκριμενη συσκευη.πως σας φαινεται το trackpad??προσωπικα δε νομιζω να γυρισω ξανα σε trackball!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Trackpad δούλεψε πρώτο το Omnia i900 νομίζω, και είναι όντως πολύ βολικό... Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 πραγματι,εχεις δικιο φιλε μου αλλα για καποιους που χρησιμοποιουσαν blackberry ειναι κατι καινουργιο.παροτι αντιμετωπιστηκε στην αρχη με πολυ σκεπτικισμο τελικα θεωρω οτι η blackberry εκανε διανα με την εισαγωγη του στα μοντελα της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Ναι, σίγουρα για την ΒΒ αυτό το μοντέλο ήταν μεγάλη καινοτομία!! Μεγάλη επέκταση μνήμης, υποστήριξη full HD .Η264 υλικού, καλό GPS και με καλό δέκτη (εντάξει κάποια που άκουσα για το Diamond2 ΔΕΝ τα φτάνει, αλλά είναι καλό), και τρελλή αναμονή! +70 ώρες ονομαστική σε σχέση με το μπαμπά 9000, και πάνω από 100 ώρες διαφορά σε σχέση με το 9520/9550. Μπορώ να πω πως στις πρώτες μου ώρες με ΒΒ στα χέρια (με έκαψε στην μισθοδοσία μου αυτή η Vodafone και τα καλά της λόγια για αναμονές κλπ κλπ κλπ!!) έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος... Βέβαια είμαι της αφής (i900, iPhone, Samsung H1 VF360), οπότε θέλει λίγο προσαρμογή για μένα το QWERTY! Σίγουρα πάντως για μένα το πρωτόγνωρο ήταν η συμπίεση των δεδομένων, που με κάνει να σκέφτομαι ήδη τη μείωση του πακέτου μου... :) Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 η συμπιεση δεδομενων ειναι κατι που η bb κανει εδω και πολυ καιρο και το κανει απιστευτα!200 mb το μηνα εμενα προσωπικα μου ειναι υπεραρκετα.τωρα για την αφη φιλε μου εχω και ενα htc hd2 που το πηρα μαζι με το 9700 αλλα οσο και αν δεν το πιστευεις εχει χρησιμοποιηθει ελαχιστα!!:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Οχι, σε πιστεύω!!! Εγώ το βλέπω στο dummy, και λέω σε ποιούς θα το πουλήσουμε. Μια σαγιονάρα των 699 ευρώ!!! Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyotis Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Το touchpad ακουει καλυτερα και απο οθονη I phone. Απιστευτο απλα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 το μονο που δεν ξερω ακομα ειναι ποσο πιο ευαισθητο ειναι σε σχεση με το trackball σε θεμα αντοχης και ποσο πολυπλοκη ειναι η αντικατασταση του!!:worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 το μονο που δεν ξερω ακομα ειναι ποσο πιο ευαισθητο ειναι σε σχεση με το trackball σε θεμα αντοχης και ποσο πολυπλοκη ειναι η αντικατασταση του!!:worry::worry: Προφανώς λιγότερο ευαίσθητο από το trackball μιας και δεν έχει κινούμενα μέρη κλπ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 πρεπει να εχεις δικιο φιλε μου λογικα.απο διαδικασια αντικαταστασης πως το βλεπεις?μαλλον για πιο πολυπλοκο το κοβω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilith240484 Δημ. December 11, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 πρεπει να εχεις δικιο φιλε μου λογικα.απο διαδικασια αντικαταστασης πως το βλεπεις?μαλλον για πιο πολυπλοκο το κοβω! εως πολυ , αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος αντικαταστασης μιας και δεν ειναι τοσο ευαισθητο σαν κατασκευη απο την trackball. Αντιθετως στην χρηση του ειναι απιστευτα ακριβες και πολυ πιο βολικο στο χερι. Παντως μια σημειωση για την ,415 παιδια. Εχει σημαντικη μειωση μπαταριας δυστυχως σε σχεση με την .405 και δεν καταλαβαινω τον λογο. Μπορει καποιος να επιβεβαιωσει η να το αντικρουσει? απλα για να ξερω αν ειναι να προχωρησω σε downgrde στην 4.05.:( Παράθεση it's just the way the game is played....:spider: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Ερώτηση: Πήρε κανείς το 9700 από WIND ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 εως πολυ , αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος αντικαταστασης μιας και δεν ειναι τοσο ευαισθητο σαν κατασκευη απο την trackball. Αντιθετως στην χρηση του ειναι απιστευτα ακριβες και πολυ πιο βολικο στο χερι. Παντως μια σημειωση για την ,415 παιδια. Εχει σημαντικη μειωση μπαταριας δυστυχως σε σχεση με την .405 και δεν καταλαβαινω τον λογο. Μπορει καποιος να επιβεβαιωσει η να το αντικρουσει? απλα για να ξερω αν ειναι να προχωρησω σε downgrde στην 4.05.:( οταν λες σημαντικη μειωση ειναι κατα το ημισι?ρωταω γιατι ελεγα να την περασω το σαββατοκυριακο.:confused::confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jokulsarlon Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 απο 8900 σε 9700. μιλαμε τεραστια διαφορα. το 9700 τα ΣΠΑΕΙ touchpad απιστευτο, τρομερη μπαταρια, ταχυτατο το καλυτερο blackberry που εχω πιασει και εχω περασει απο 8300, 8310, 9000, 9500, 8900 και τωρα 9700 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilith240484 Δημ. December 12, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Ερώτηση: Πήρε κανείς το 9700 από WIND ?? δεν ξερω αν μιλας για ανεπισημες κυκλοφοριες αλλα επισημα δεν κυκλοφορει απο πουθενα. Μιλησα με τα κεντρικα της Wind την ΠΑρασκευη και δεν εχεουν καν ενημερωση. οταν λες σημαντικη μειωση ειναι κατα το ημισι?ρωταω γιατι ελεγα να την περασω το σαββατοκυριακο.:confused::confused::confused: Οχι κατα το ημιση αλλα ειναι μειωση κατα 15%. Ασε να το φορτισω αλλη μια φορα και θα σου πω με σιγουρια. Δεν χανεις κατι να την βαλεις παντως! Παράθεση it's just the way the game is played....:spider: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 απο 8900 σε 9700. μιλαμε τεραστια διαφορα. το 9700 τα ΣΠΑΕΙ touchpad απιστευτο, τρομερη μπαταρια, ταχυτατο το καλυτερο blackberry που εχω πιασει και εχω περασει απο 8300, 8310, 9000, 9500, 8900 και τωρα 9700 Θα συμφωνησω και εγω μαζι μου. Ειναι εκπληκτικο κινητο, απο ποιοτητα κατασκευης μεχρι ταχυτητα στο μενου, οθονη. Το ιδανικο blackberry με το ιδανικο μεγεθος. Τωρα που γλυκαθηκα με την ολη φαση των bb σκεφτομαι να πουλησω το 8520 μου και να παρω το 9700 :happy: Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koukas Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Εσυ φίλε Bill είσαι το τέλειο case study για την RIM. για αυτό έβγαλε το 8520 για να γλυκαθούν κάποιοι ποy δεν ήξεραν τί είναι blackberry από την τιμή και μετά αν κάνουν upgrade στα μεγάλα. Αλλά εσύ είσαι και γρήγορος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilith240484 Δημ. December 16, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Guys η Cosmote θα το κυκλοφορησει απο Γεναρη ... Θα ειναι η πρωτη που θα το φερει, τουλαχιστον ετσι λενε! Παράθεση it's just the way the game is played....:spider: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Guys η Cosmote θα το κυκλοφορησει απο Γεναρη ... Θα ειναι η πρωτη που θα το φερει, τουλαχιστον ετσι λενε! Ταυτόχρονα θα το φέρουν όλοι τον Ιανουάριο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts