dalton114 Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 υπαρχει εκδοση bb manager για mac με τις ιδιες δυνατοτητες με αυτη των windows.να σε ρωτησω η εκδοση της avea ειχε ελληνικα μεσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 ναι κανονικα ελληνικα υπαρχει στο mac κατι αντιστοιχο με το rom.exe που ετρεξα πριν ανοιξω το bb manager για να δει την αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Τι ακριβώς είναι το "rom.exe"; Σε κάθε περίπτωση, δεν απαιτείται κάποια τέτοια κίνηση για να "δει" την αναβάθμιση, ίσως απλά διευκολύνει κάποιο βήμα από τα 2-3 που υπάρχουν για την αναβάθμιση. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 ισως κατι να καταλαβα λαθος εγω εκανα την εξης διαδικασια εγκατεστησα ενα ερχειο με ονομα 9700M_PBr6.0.0_rel2554_PL6.6.0.216_A6.0.0.576.exe που βρηκα εδω http://greekberry.com/2011/05/27/official-os-6-0-0-576-from-avea-turkey/ μετα ανοιξα τον desktop manager και ειδε την ενημερωση και εγω απλα του ειπα οκ στο μακ τι κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 οταν συνδεεις το bb στον desktop manager μπορεις να κανεις ενημερωση στην τελευταια διαθεσιμη εκδοση του εχει στειλει η rim για το κινητο σου(μας).Η διαδικασια που ακολουθησες και που την κανουμε ολη μας ειναι να βρουμε την τελευταια leaked version(οι Leaked versions ειναι ουσιαστικα versions του os ασ πουμε προσαρμοσμενες απο τους παροχους κινητης για αυτο θα βρισκεις avea vesrion,vodafone uk version κτλ, σβηνεις το vendor.xml και βγαινουν πιο συχνα εγω εχω την 6.0.0.600 και δεν εχει καμια ουσιαστικη διαφορα με την δικη σου.)και την κατεβασουμε απο σαιτ οπως το greekberry ή το *****berry - o desktop manager αναγνωρισε στον υπολογιστη σου οτι υπαρχει καινουργια εκδοση και εκανε την ενημερωση.στο mac δεν κανεις τιποτα διαφορετικα απο οτι κανεις στην εκδοση των windows.-παλι θα κατεβαζεσ απο μονος σου την leaked version ή θα ευρισκε αυτοματα την τελευταια επισημη απο τους σερβερ της rim. Ελπιζω να βοηθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Δε μπορεις να κανεις αναβαθμιση λογισμικου στο blackberry απο το mac. Μονο σε pc παιζει αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 ΦΥΣΙΚΑ και μπορείς! Έχω κάνει. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisk78 Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 (edited) Μου συνεβει το εξης ¨..κανοντας ενα update στο bberry desktop manager αρχισε το κινητο μου να μου ζηταει συνεχεια το password στην αρχικη οθονη και αφου το εγραφα , το σωστο εννοειται , μου ζητουσε να γραψω τη λεξη blackberry πραγμα που εκανα . για να μη πολυλογω η καταληξη ηταν να παρει λαθος 7 φορες τον σωστο κωδικο που ειχα και αρχισε αυτοματα να κανει wipe . ολο αυτο προεκυψε απο τη στιγμη που εκανα αναβαθμιση sto desktop manager sto pc και δεν καταλαβα πως προκυπτει ολο αυτο . η εκδοση λογισμικου που εχω ειναι η 6.0 Bundle 2229 . εκανα επαναφορα δεδομενων απο το bberry protect . εχω προβλημα με το λογαρισμο του gmail εχω .δεχομαι emails αλλα δεν μπορω να στειλω κ με πηγαινει αυτοματα στις ρυθμισεις που απλα δεν ανοιγει καν το εικονιδιο .συνεπως δεν μπορω να στειλω απο τον λογαριασμο μου !!!! Ασ με βοηθησει καποιος ....(να σημειωθει οτι κ στα εισερχομενα emails δεν εχω καμια ηχητικη κ οπτικη (led) ενδειξη παροτι το εχω ρυθμισει ) Edited June 26, 2011 by dennisk78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 ΦΥΣΙΚΑ και μπορείς! Έχω κάνει. δεν μας λες και το πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Τα αρχεια αναβαθμισης λειτουργικου ειναι .exe (windows format) άρα δεν υπαρχει περιπτωση να τρεχουν σε mac για να μπορεσεις μετα να κανεις αναβαθμιση Εκτος αν ο φιλος εννοει οτι εχει mac αλλα τρεχει με εικονικη μηχανη windows Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Μου συνεβει το εξης ¨..κανοντας ενα update στο bberry desktop manager αρχισε το κινητο μου να μου ζηταει συνεχεια το password στην αρχικη οθονη και αφου το εγραφα , το σωστο εννοειται , μου ζητουσε να γραψω τη λεξη blackberry πραγμα που εκανα . για να μη πολυλογω η καταληξη ηταν να παρει λαθος 7 φορες τον σωστο κωδικο που ειχα και αρχισε αυτοματα να κανει wipe . ολο αυτο προεκυψε απο τη στιγμη που εκανα αναβαθμιση sto desktop manager sto pc και δεν καταλαβα πως προκυπτει ολο αυτο . η εκδοση λογισμικου που εχω ειναι η 6.0 Bundle 2229 . εκανα επαναφορα δεδομενων απο το bberry protect . εχω προβλημα με το λογαρισμο του gmail εχω .δεχομαι emails αλλα δεν μπορω να στειλω κ με πηγαινει αυτοματα στις ρυθμισεις που απλα δεν ανοιγει καν το εικονιδιο .συνεπως δεν μπορω να στειλω απο τον λογαριασμο μου !!!! Ασ με βοηθησει καποιος ....(να σημειωθει οτι κ στα εισερχομενα emails δεν εχω καμια ηχητικη κ οπτικη (led) ενδειξη παροτι το εχω ρυθμισει ) Μπορείς να μπεις στις ρυθμίσεις των email; Εννοώ μέσω setup/email settings. Ή και στο web interface αν μπορείς να μπεις είναι το ίδιο. Δοκίμασε να αφαιρέσεις τελείως το gmail και μετά από επανεκκίνηση της συσκευής να το ξαναπροσθέσεις. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasf Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Αναβάθμισα και εγώ το λειτουργικό του 9700 από os5 σε os6. Δεν εντόπισα προβλήματα από τη μετάβαση, είναι ταχύτατο το τηλέφωνο (ελεύθερη μνήμη 75ΜΒ) θα ήθελα όμως να ρωτήσω μήπως ξέρετε τα εξής: 1. Τα πρηγούμενα ringtones της έκδοσης 5 εξαφανίστηκαν, ενώ τα νέα της 6 είναι πολύ λιγότερα. Μπορεί κανείς να επαναφέρει τους ήχους της 5; 2. Επηρεάζεται καθόλου η απόδοση της μπαταρίας από τη νέα έκδοση; Ευχαριστώ Παράθεση iphone 6 64GB iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisk78 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Μπορείς να μπεις στις ρυθμίσεις των email; Εννοώ μέσω setup/email settings. Ή και στο web interface αν μπορείς να μπεις είναι το ίδιο. Δοκίμασε να αφαιρέσεις τελείως το gmail και μετά από επανεκκίνηση της συσκευής να το ξαναπροσθέσεις. δεν μπορω να κανω τιποτα με το εμαιλ ..δεν μου ανοιγει καν το εικονιδιο ...μηπως να ξαναπερασω το os 6 ????:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Αναβάθμισα και εγώ το λειτουργικό του 9700 από os5 σε os6. Δεν εντόπισα προβλήματα από τη μετάβαση, είναι ταχύτατο το τηλέφωνο (ελεύθερη μνήμη 75ΜΒ) θα ήθελα όμως να ρωτήσω μήπως ξέρετε τα εξής: 1. Τα πρηγούμενα ringtones της έκδοσης 5 εξαφανίστηκαν, ενώ τα νέα της 6 είναι πολύ λιγότερα. Μπορεί κανείς να επαναφέρει τους ήχους της 5; 2. Επηρεάζεται καθόλου η απόδοση της μπαταρίας από τη νέα έκδοση; Ευχαριστώ 1. Μπορείς να πας εδώ από τη συσκευή σου και να πάρεις τα ringtones από την ίδια τη RIM. 2. H μπαταρία λογικά θα έχει κάποια μικροδιαφορά, αλλά δεν έχω τη συγκεκριμένη συσκευή και δεν ξέρω αν θα είναι προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο. Πάντως μην περιμένεις κάποια τραγική μεταβολή. δεν μπορω να κανω τιποτα με το εμαιλ ..δεν μου ανοιγει καν το εικονιδιο ...μηπως να ξαναπερασω το os 6 ????:( Battery pull έχεις κάνει, έτσι; Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisk78 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 1. Μπορείς να πας εδώ από τη συσκευή σου και να πάρεις τα ringtones από την ίδια τη RIM. 2. H μπαταρία λογικά θα έχει κάποια μικροδιαφορά, αλλά δεν έχω τη συγκεκριμένη συσκευή και δεν ξέρω αν θα είναι προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο. Πάντως μην περιμένεις κάποια τραγική μεταβολή. Battery pull έχεις κάνει, έτσι; εχω κανει .....(μου εχουν σπασει τα νευρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasf Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 (edited) 1. Μπορείς να πας εδώ από τη συσκευή σου και να πάρεις τα ringtones από την ίδια τη RIM. 2. H μπαταρία λογικά θα έχει κάποια μικροδιαφορά, αλλά δεν έχω τη συγκεκριμένη συσκευή και δεν ξέρω αν θα είναι προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο. Πάντως μην περιμένεις κάποια τραγική μεταβολή. Ευχαριστώ thief. Μήπως ξέρει κανείς καμμία εφαρμογή για ένδειξη μπαταρίας που να αντικαθιστά το σχηματάκι τη μπαταρίας που έχει το τηλ. ή να το συμπληρώνει με ένδειξη ποσοστού. Edited June 27, 2011 by costasf Παράθεση iphone 6 64GB iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 εχω κανει .....(μου εχουν σπασει τα νευρα) Θα πρότεινα να κάνεις wipe ή να ξαναπεράσεις το OS και, αν γίνεται γιατί δεν έχω δουλέψει ποτέ το protect, να μην κάνεις restore στα service books και στις ρυθμίσεις λογαριασμού. Ακόμα καλύτερα, μπορείς να κάνεις backup στο pc και να επαναφέρεις επιλεκτικά μόνο αυτά που χρειάζεσαι. Δε μου είπες όμως, στο web interface μέσω του υπολογιστή σου δε μπορείς να μπεις για τις ρυθμίσεις; Ευχαριστώ thief. Μήπως ξέρει κανείς καμμία εφαρμογή για ένδειξη μπαταρίας που να αντικαθιστά το σχηματάκι τη μπαταρίας που έχει το τηλ. ή να το συμπληρώνει με ένδειξη ποσοστού. Μπορείς να δοκιμάσεις το MeterBerry (δεν είναι free) που σου βγάζει εικονίδιο το οποίο μπορεί να κάνει αυτό που θες. Έχει προφανώς και άλλες διάφορες λειτουργίες η εφαρμογή. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisk78 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Θα πρότεινα να κάνεις wipe ή να ξαναπεράσεις το OS και, αν γίνεται γιατί δεν έχω δουλέψει ποτέ το protect, να μην κάνεις restore στα service books και στις ρυθμίσεις λογαριασμού. Ακόμα καλύτερα, μπορείς να κάνεις backup στο pc και να επαναφέρεις επιλεκτικά μόνο αυτά που χρειάζεσαι. Δε μου είπες όμως, στο web interface μέσω του υπολογιστή σου δε μπορείς να μπεις για τις ρυθμίσεις; απο browser μ[αινω κανονικα στο gmail αν εννοεις αυτο ...ποιες ρυθμισεις πρεπει να κανω ??? σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Εννοώ τις ρυθμίσεις του blackberry - πχ mobileemail.vodafone.gr, αν έχεις vodafone. Δεν είναι βέβαιο αν θα έχεις πρόσβαση σε τέτοια σελίδα γιατί από ένα σημείο και μετά σταμάτησε να χρησιμοποιείται. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisk78 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Εννοώ τις ρυθμίσεις του blackberry - πχ mobileemail.vodafone.gr, αν έχεις vodafone. Δεν είναι βέβαιο αν θα έχεις πρόσβαση σε τέτοια σελίδα γιατί από ένα σημείο και μετά σταμάτησε να χρησιμοποιείται. θα κανω wipe και θα τα ξαναφορτωσω ολα απο την αρχη ...ξερεις ποια ειναι η τελευταια εκδοση os 6 για να τη περασω ??που να δουλευει και καλα βεβαια !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Καλύτερα να σου πει κάποιος κάτοχος, αφού δεν το έχω και μερικές εκδόσεις είχαν διάφορα θέματα τα οποία δεν γνωρίζω. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 http://www.filefactory.com/file/ccb97f4/n/9700jAllLang_PBr6.0.0_rel2647_PL6.6.0.223_A6.0.0.600_*****berry.exe Πολυ καλη η 6.0.0.600 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 δεν λεω καλη η 6.0.0.600 αλλα μου αφηνει ελευθερη μνημη κατω απο 70mb και εγω περασει μονο το bb protect εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 ετσι ειναι το os 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasf Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Αναβάθμισα και εγώ το λειτουργικό του 9700 από os5 σε os6. Δεν εντόπισα προβλήματα από τη μετάβαση, είναι ταχύτατο το τηλέφωνο (ελεύθερη μνήμη 75ΜΒ) θα ήθελα όμως να ρωτήσω μήπως ξέρετε τα εξής: 1. Τα πρηγούμενα ringtones της έκδοσης 5 εξαφανίστηκαν, ενώ τα νέα της 6 είναι πολύ λιγότερα. Μπορεί κανείς να επαναφέρει τους ήχους της 5; 2. Επηρεάζεται καθόλου η απόδοση της μπαταρίας από τη νέα έκδοση; Ευχαριστώ Τελικά μετά από χρήση μερικών ημερών με την 6 έχω να πω τα εξής: 1. Πολύ πιο ωραίο UI και με περισσότερες πληροφορίες και δυνατότητες 2. Ο browser δεν μου φαίνεται πιο γρήγορος. Η δε δυνατότητα ανοίγματος πολλών οθονών ταυτόχρονα καλή μεν αργή δε! 3. Έχασα την ευκολία με την οποία έκανα κλήσεις σε τηλέφωνα που δεν ήταν σε πλήκτρα ταχείας κλήσης. Η 5 σε πήγαινε κατευθείαν στον κατάλογο. Αυτό τώρα έχει αντικατασταθεί από το global search. Υπάρχει τρόπος να παρακαμφθεί και να λειτουργήσει η πληκτρολόγηση ενός ονόματος στην οθόνη αναμονής όπως στην 5; 4. Η εφαρμογή κέντρο εφαρμογών είναι άδεια και όταν προσπάθησα να κάνω update τις εφαρμογές μου έβγαλε error 404! Ξέρει κανείς αν μπορεί να διορθωθεί αυτό; 5. Έχω την εντύπωση ότι η μπαταρία κρατάει λιγότερο αλλά για αυτό θα μπορώ να μιλήσω σε κανά 10ριά μέρες αφού του κάνω 2-3 φορτίσεις. 6. Κατά την πληκτρολόγηση μέιλς τρώει μικρά κολλήματα. Δεν είναι ενοχλητικό αλλά ξενίζει ειδικά εάν έχεις συνηθίσει την 5 χωρίς κανένα τέτοιο πρόβλημα. 7. Πολύ χρήσιμες οι επιλογές που βγάζει στην οθόνη κατά τη διάρκεια της κλήσης (σίγαση κλπ.) Αν ξέρει κάποιος πως μπορούν να αντιμετωπιστούν τα 3 και 4 παραπάνω θα του ήμουν ευγνώμων. Παράθεση iphone 6 64GB iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts