Jump to content

Blackberry Bold 9700

lilith240484
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι εκδοσεις για το 9700 εχουν σχεδον τελειοποιηθει, οποτε δεν εχεις προβλημα σταθεροτητας

Παρε την τελευταια απο εδω και πατα εκει που λεει direct download

http://www.multiupload.com/1Q1QACGLL2

Εγω εχω την εκδοση την επισημη που εχει η βονταφον στο σαιτ της ριμ αυτη που δινεις εχει τεραστιες διαφορες?

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την έβαλα κι εγώ πρόσφατα (προχθές). Όπως αναφέρει και ο φίλος πριν, πλέον οι roms του 9700 είναι σε τέτοιο υψηλό επίπεδο ώστε δε βλέπεις εμφανείς διαφορές.

Απλά προσωπικά θέλω να είμαι ... updated ! :)

Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK

Γιάννης

Την έβαλα κι εγώ πρόσφατα (προχθές). Όπως αναφέρει και ο φίλος πριν, πλέον οι roms του 9700 είναι σε τέτοιο υψηλό επίπεδο ώστε δε βλέπεις εμφανείς διαφορές.

Απλά προσωπικά θέλω να είμαι ... updated ! :)

διορθωνει τα προβληματακια της 5.0.0.862?

Never Give Up:!:

Join friend!

Τι προβλήματα σου είχε εμφανίσει η .862 φίλε μου ?

"προβλημα" τα options και ακομα ενα μενου καθως και το ονομα στο ευρετηριο ηταν κινεζικα! και οταν εγραφα sms κολουσε λιγο ο κερσορας.

αλλα ΟΚ τωρα ολα ειναι κανονικα :D

Never Give Up:!:

Join friend!

Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Είχα αγοράσει το 9700 πριν από περίπου ένα χρόνο από τη vodafone χρησιμοποιούσα το ίντερνετ κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Από το Σεπτέμβρη μένω στις Βρυξέλλες και έχω επιλέξει και στην τωρινή μου εταιρία το blackberry internet service θέλοντας να χρησιμοποιήσω την ίδια συσκευή που είχα αγοράσει από την Ελλάδα. Παρότι το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά δεν μπορώ να συνδεθώ στο ίντερνετ. Καθότι είμαι εντελώς άσχετος, ήθελα να ρωτήσω αν αυτό είναι θέμα ξεκλειδώματος του τηλεφώνου,μιας και κατά τα άλλα λειτουργεί κανονικά, το πρόβλημα εντοπίζεται μόνοσ το ίντερνετ. Σημειωτέον ότι η βελγική εταιρία που είμαι τώρα συνεργάζεται με την vodafone.

Eυχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Ίντερνετ υποθέτω εννοείς γενικά, έτσι; Ούτε push mail κλπ. Σου έχουν έρθει τα μηνύματα ότι το τηλέφωνο έγινε registered στο δίκτυο; Αν ναι, ίσως χρειάζεται να κάνεις εκ νέου αποστολή των service books - εγώ θα έκανα ένα wipe (μετά από backup, για τα δεδομένα σου) αφού άλλαξες πάροχο.

Αν δεν έχεις λάβει τα μηνύματα, να μιλήσεις πρώτα με τον πάροχο για να επιβεβαιώσουν ότι όλα είναι οκ. Θέμα ξεκλειδώματος δεν παίζει σε ελληνικό blackberry (άσε που αν είναι κλειδωμένο, δε βλέπει ούτε δίκτυο για απλές κλήσεις). Το μόνο που φαντάζομαι είναι να μη μπορεί να κάνει το registration η συσκευή επειδή είναι δηλωμένη στον ελληνικό σου πάροχο - σε τέτοια περίπτωση, πρέπει να πάρεις εδώ τηλέφωνο για να σου πουν πώς θα το αποδεσμεύσεις.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

καλα αυτο το κιν θα με τρελανει!ολο κατι νεο βλεπω οταν το αφηνω πανω στην θηκη του κλειδωνει μονο του αμεσως και οταν το πιανω και το σηκωνω λιγο ξεκλειδωνει μονο του!και το κανει μονο πανω στην θηκη!

καλα αυτο το κιν θα με τρελανει!ολο κατι νεο βλεπω οταν το αφηνω πανω στην θηκη του κλειδωνει μονο του αμεσως και οταν το πιανω και το σηκωνω λιγο ξεκλειδωνει μονο του!και το κανει μονο πανω στην θηκη!

To hostler (original θήκη), που έρχεται με το κινητό στην συσκευασία, έχει ενσωματωμένα από μέσα από το δέρμα, 2 μεταλλικές πλάκες για να κάνει hibernate το κινητό και να ελαττώνει την ακτινοβολία (το λεγόμενο sar)

Όταν λοιπόν έχεις το κινητό μέσα στο hostler το κινητό έιναι hibernate.

Το ιδιο συμβαίνει και όταν το ακουμπήσει πάνω στην θήκη (σε μία πλευρά της θήκης και όχι στην άλλη). το κινητό είναι σε αναμονή μειώνοντας το sar.....

Ελπίζω να βοήθησα.

To hostler (original θήκη), που έρχεται με το κινητό στην συσκευασία, έχει ενσωματωμένα από μέσα από το δέρμα, 2 μεταλλικές πλάκες για να κάνει hibernate το κινητό και να ελαττώνει την ακτινοβολία (το λεγόμενο sar)

Το ιδιο συμβαίνει και όταν το ακουμπήσει πάνω στην θήκη (σε μία πλευρά της θήκης και όχι στην άλλη). το κινητό είναι σε αναμονή μειώνοντας το sar.....

Ελπίζω να βοήθησα.

ναι,νομιζω το 9700 και γενικα τα bb ειναι τηλ που αξιζουν τα λεφτα που δινεις btw εχθες εβαλα ενα αρχειο .flac και το επαιζε κανονικα οποτε ενα + και αυτο

ναι,νομιζω το 9700 και γενικα τα bb ειναι τηλ που αξιζουν τα λεφτα που δινεις btw εχθες εβαλα ενα αρχειο .flac και το επαιζε κανονικα οποτε ενα + και αυτο

Δική μου άποψη είναι πως το τηλέφωνο θέλω να είναι ένα εργαλείο δουλειάς, επικοινωνιακό μέσο και όχι gadget...

και το BB είναι ένα απίστευτο επικοινωνιακό μέσο (φτηνό σαν κόστος BIS ή BES) εκτός από τη συσκευή που θα πρέπει να δώσεις κάτι παραπάνω....

Αυτή η συμπίεση δεδομένων σε συνδιασμό με mail και BB messenger και social networking, είναι φανταστικό.....

Είναι από τις λίγες φορές στην ζωή μου που δεν κοιτάω καινούργια κινητά παρα μόνο blackberry.....

και για να γελάσουμε λίγο όπως γράφουν και σε ένα πολύ γνωστό site για bb:

A person with an iphone is trendy, A person with a blackberry is important!

Ελπίζω να βοήθησα.

Οι "πλάκες" είναι μαγνήτες. Απ'όσο ξέρω υπάρχουν μόνο για να μπαίνει το κινητό σε sleep mode, η μείωση του SAR από πού προκύπτει; Η κεραία δεν απενεργοποιείται.

Th|eF

Οι "πλάκες" είναι μαγνήτες. Απ'όσο ξέρω υπάρχουν μόνο για να μπαίνει το κινητό σε sleep mode, η μείωση του SAR από πού προκύπτει; Η κεραία δεν απενεργοποιείται.

http://na.blackberry.com/eng/navigation/search.do?siteSearch=9700+sar&searchMode=simple&pageServletPath=%2F&pageQueryString=&domainID=47&firstTime=true

Στο παραπάνω link, μπορείς να κατεβάσεις το original user manual από την blackberry για το 9700.

Διάβασε στην σελίδα 20 που αφορά το SAR

H RIM δίνει 2 μετρήσεις για την συσκευή.

Μία όπως την γνωρίζουμε με το κινητό γυμνό χωρίς θήκη, bluetooth, hands-free κτλ και

μία με το δικό της holster (Μαγνήτες) όπως λες και εσύ όπου βλέπεις χαμηλότερο SAR από ότι χωρίς.

http://img20.imageshack.us/img20/2402/31855365.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Οι δύο μετρήσεις αφορούν μέτρηση στο κεφάλι (αυτί) και μέτρηση στο σώμα. Πάντα υπάρχουν και οι δύο μετρήσεις για κάθε συσκευή, απλά αυτή στο κεφάλι είναι προφανώς πιο σημαντική. Τo holster είμαι βέβαιος ότι δε μειώνει το SAR, εξ άλλου αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα το χρησιμοποιούσαν πολλοί για προστασία. Edited by thief

Th|eF

Οι δύο μετρήσεις αφορούν μέτρηση στο κεφάλι (αυτί) και μέτρηση στο σώμα. Πάντα υπάρχουν και οι δύο μετρήσεις για κάθε συσκευή, απλά αυτή στο κεφάλι είναι προφανώς πιο σημαντική. Τo holster είμαι βέβαιος ότι δε μειώνει το SAR, εξ άλλου αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα το χρησιμοποιούσαν πολλοί για προστασία.

Σύμφωνα πάντα με το user manual:

Για την Ευρώπη (εμάς δηλ.)

sar value (Head - αυτί όπως λές και εσύ): 1,36 w/kg

sar value Body : 1,18 w/kg

Στο user manual συνεχίζει μετά από τις 2 τιμές (μία στο κεφάλι, αυτί και μία στο σώμα, όπως πολύ σωστά τόνισες), και λέει:

The highest reported SAR value for this BlackBerry device when clipped on a belt, in a Research In Motion approved holster equipped with an integrated belt clip, is outlined below.

και μας δίνει τις χαμηλότερες : 0,56 w/kg και 0.52 w/kg

Με απλή μετάφραση, όταν χρησιμοποιείς original hostlers από την RIM (εννοεί, αυτή την θηκη που έρχεται στο πακέτο με τους μαγνήτες γιατί για μία απλή θήκη από δέρμα ή πλαστικό ΔΕΝ ισχύει, οι maximum τιμές sar είναι 0,56 και 0,52.

Διευκρίνηση:

** In Europe, the SAR limit for mobile devices used by the public is 2.0 watts/kg (W/kg) averaged over 10 grams

of tissue for the body or head (4.0 W/kg averaged over 10 grams of tissue for the extremities - hands, wrists,

ankles and feet). Studies suggest that the standard incorporates a substantial margin of safety to give additional

protection for the public and to account for any variations in measurements.

Συνεπώς στο user manual οι τιμές που μας ενδιαφέρουν εμάς στην Ελλάδα είναι για 10 grams ιστού.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Όλα τα κινητά πομποί και δέκτες καθ΄όλη την διάρκει που έιναι ανοιχτά.

Το κινητό μας λόγω του push mail, messenger και όλα αυτά που κάνει ένα BB καθώς τραβα συνέχεια data από το δίκτυο. είναι σε εκπομπή μεγαλύτερη από ένα απλό κινητό που δεν τρέχει απο πίσω όλα αυτά.

Αυτός έιναι και ο λόγος που η RIM δίνει θήκες με μαγνήτες και όχι μία απλή δερμάτινη ή πλαστική.

Edited by KofoE

Σε έχει μπερδέψει μάλλον το συγκεκριμένο manual. Ρίξε μια ματιά στο αντίστοιχο του 9520 και θα καταλάβεις.

Οι πρώτες δύο τιμές του 9700 στα 10 γραμμάρια, 1.36 και 1.18, δεν είναι εντός και εκτός θήκης αλλά αναφέρονται σε διαφορετική έκδοση (πιθανώς revision) του 9700. Είναι και οι δύο τιμές για το κεφάλι. Το πρώτο ζεύγος αναφέρεται στο κεφάλι, το δεύτερο μετά την παράγραφο που κάνεις quote αναφέρεται στο σώμα. Άνοιξε περισσότερα αντίστοιχα manual άλλων blackberry και θα δεις ότι κάθε φορά αναφέρεται σε κάποια άλλη έκδοση η δεύτερη τιμή, όπως στο storm2 αναφέρεται στο 9520 και 9550 (σε κάποιο παλαιότερο θυμάμαι είχε διαφορά το ευρωπαϊκό από το αμερικάνικο αν θυμάμαι καλά). Ή αν θες, κοίτα το 9000 που δεν είχε κάποιο άλλο revision (ήταν κοινό παντού) και αναφέρει τα ίδια ακριβώς, χωρίς όμως δεύτερη μέτρηση. Η Rim τονίζει την επίσημη θήκη με το κλιπ ζώνης για άλλους λόγους, πιθανώς για τη θέση που θα βρίσκεται το κινητό - άλλο να είναι στη θήκη και άλλο μέσα σε μια τσέπη κολλημένο πάνω σου.

Επειδή έχω ανοίξει holster, μέσα δεν έχει τίποτα πέρα από τους μαγνήτες. Να διευκρινήσω εδώ ότι δεν είναι πατέντα της Rim αυτοί οι μαγνήτες, τους έχουν κι άλλοι κατασκευαστές σε αντίστοιχες υλοποιήσεις. Δεν υπάρχει τρόπος με το μαγνητάκι αυτό να μειωθεί η τιμή του SAR της συσκευής (πέραν του ότι μιλάμε για σχεδόν υποδιπλασιασμό της τιμής, που είναι τεράστια διαφορά). Η απλή μετάφραση που κάνεις δεν αντιστοιχεί σ'αυτό που γράφει ούτε λέει ότι μειώθηκε η ακτινοβολία λόγω της θήκης, απλά ότι οι τιμές αυτές (που είναι και οι δύο στο σώμα) μετρήθηκαν με θήκη της blackberry που τοποθετεί το τηλέφωνο σε συγκεκριμένη θέση.

Th|eF

καλησπερα παιδια.προσφατα μου εκαναν δωρο ενα bb bold 9700 και εχω 2 ερωτησεις.1η:εχω καρτοκινητο vodafone χωρις καποια πακετο bb.μπορω να εγκαταστησω το bb app world?

η 2η:εγκατεστησα την εφαρμογη για το facebook αλλα οταν παω να κανω log in μου πεταει το μυνημα:we cannot reach the facebook server at this time.please try again later (100).τι μπορω να κανω;

Edited by Mitcoc
Συπμληρωση

Καλησπέρα. Για το appworld δε θυμάμαι, αλλά δοκίμασε να το βάλεις με wifi και κλειστό το "mobile network". Σε κάθε περίπτωση, αν πρόκειται να λειτουργήσει κάτι από το AppWorld, θα είναι με χρήση wifi και μόνο.

Το facebook σου βγάζει αυτό το μήνυμα γιατί δεν έχεις BIS. Η επίσημη εφαρμογή χρειάζεται BIS για να λειτουργήσει.

Th|eF

αυτο για το app world το εχω δοκιμασει αλλα δυστηχως μου βγαζει ενα μυνημα.το κινητο το πηρα χωρις κουτι μονο τη συσκευη.για να ενεργοποιησω το Bis πρεπει να εχω καποιο κωδικο η τιποτα τετοιο;

Όχι, πρέπει να έχεις σύνδεση με πάγιο. Ρίξε μια ματιά στο FAQ για να δεις κάποια πράγματα, τα έχουμε συζητήσει όλα αυτά πολλές φορές - υπάρχει και συγκεκριμένο θέμα για χρήστες καρτοκινητών.

Th|eF

καλησπερα παιδια.προσφατα μου εκαναν δωρο ενα bb bold 9700 και εχω 2 ερωτησεις.1η:εχω καρτοκινητο vodafone χωρις καποια πακετο bb.μπορω να εγκαταστησω το bb app world?

η 2η:εγκατεστησα την εφαρμογη για το facebook αλλα οταν παω να κανω log in μου πεταει το μυνημα:we cannot reach the facebook server at this time.please try again later (100).τι μπορω να κανω;

1: Μπορείς να εγκαταστήσεις το app world με τη χρήση wifi και το network απενεργοποιημένο. Αν ψαξεις λίγο στο forum για τα ΒΒ θα βρεις το σχετικό link.

2: Σωστα σου λέει γιατι χρειάζεσαι data plan δηλαδή σύνδεση με πακέτο δεδομένων και ενεργοποιηση της υπηρεσίας Blackberry Internet Service καθως όλα τα δεδομενα σου περνάνε απο το server της RIM

[sIGPIC][/sIGPIC]