IVIetaCreatoR Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 (edited) Με 3rd party apps να μπεί. Edited September 17, 2010 by IVIetaCreatoR Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasf Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 1. http://appworld.blackberry.com/webstore/content/11542 2. http://pda.wareseeker.com/System-Utilities/phone-minutes-tracker-blackberry-2.1.zip/331400 Το πρώτο δεν μπορώ να το κατεβάσω σε 9700, ενώ για το δεύτερο ο Norton μου βγάζει αναξιόπιστο σάιτ. Πάντως ευχαριστώ Παράθεση iphone 6 64GB iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Το πρώτο δεν μπορώ να το κατεβάσω σε 9700, ενώ για το δεύτερο ο Norton μου βγάζει αναξιόπιστο σάιτ. Πάντως ευχαριστώ Ο Νορτον είναι για κλάματα. Κατέβασε το άφοβα http://softwaredownloadmirror.com/demo/phone-minutes-tracker-blackberry-2.1/103459521/ Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Παρατήρησα πως το trackpad του 9700, μερικές φορές όταν το πατάω..."τρίζει", εκτός από το "κλικ" που ακούγεται. Έχετε ιδέα τί μπορώ να κάνω γι αυτό? Είναι λίγο εκνευριστικό :worry: Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. September 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 Δυστυχώς παρατηρείται σε πολλά blackberries του μοντέλου αυτού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasf Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 1. http://appworld.blackberry.com/webstore/content/11542ε 2. http://pda.wareseeker.com/System-Utilities/phone-minutes-tracker-blackberry-2.1.zip/331400 Πως μπορώ να κατεβάω το πρώτο; Παράθεση iphone 6 64GB iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Πως μπορώ να κατεβάω το πρώτο; Μπορείς ΟΤΑ από το AppWorld Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasf Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Μπορείς ΟΤΑ από το AppWorld Δεν με αφήνει. Βγάζει error. Καμία ιδέα; Παράθεση iphone 6 64GB iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Δεν με αφήνει. Βγάζει error. Καμία ιδέα; Εννοείται ότι έχεις το appworld 2 και εννοείται ότι μπαίνεις από wifi και κλείνεις το gprs Σωστά? Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasf Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Εννοείται ότι έχεις το appworld 2 και εννοείται ότι μπαίνεις από wifi και κλείνεις το gprs Σωστά? Λάθος! Λάβε υπόψη ότι έχω blackberry μόλις μία εβδομάδα! Παράθεση iphone 6 64GB iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 το gprs πως το κλεινουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Manage Connections / Mobile Network Options / Data Services -> OFF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 στο wifi γιατι δν μπενει? Πρεπει να ενεργοποιησω το bis πως λεγεται για να μπει ιντερνετ μεσω wifi? Κουφο δν ειναι? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 (edited) Έχω παρατηρήσει πως το Led, μετά από ένα χρονικό διάστημα σβήνει, ενώ είναι ρυθμισμένο στο "on". Ξέρετε που μπορεί να οφείλεται αυτό? :worry: @Cavaradossi μπορείς να χρησιμοποιήσεις το wifi χωρίς BIS Επίσης: OS 6 for bold 9700? Edited September 22, 2010 by egoeimai Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbb9700 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 γεια σας!! δεν ξερω πολλα απο blackberry αλλα θελω να αγορασω το 9700...μηπως μπορουσατε να μου πειτε ποσο περιπου κανει? κ αν αξιζει να παρω αυτο η το torch...ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Έχω παρατηρήσει πως το Led, μετά από ένα χρονικό διάστημα σβήνει, ενώ είναι ρυθμισμένο στο "on". Ξέρετε που μπορεί να οφείλεται αυτό? :worry: @Cavaradossi μπορείς να χρησιμοποιήσεις το wifi χωρίς BIS Επίσης: OS 6 for bold 9700? To κόκκινο led?? Όντως σβήνει μετά από ώρα για εξοικονόμηση μπαταρίας. Μετά από πόση ώρα σου σβήνει όμως;;;;; Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 To κόκκινο led?? Όντως σβήνει μετά από ώρα για εξοικονόμηση μπαταρίας. Μετά από πόση ώρα σου σβήνει όμως;;;;; Το πρασινο led. Αφου ειναι σβηστο, παω στις ρυθμισεις, το κανω off\on και ολα οκ... Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Μηπως εχεις εγκαταστησει κανενα προγραμμα που ρυθμισει τα χρωματα του led για εισερχομενες αναπαντητες κλπ; Γιατι αν εχεις εγκαταστησει τοτε αυτο ευθυνεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Μηπως εχεις εγκαταστησει κανενα προγραμμα που ρυθμισει τα χρωματα του led για εισερχομενες αναπαντητες κλπ; Γιατι αν εχεις εγκαταστησει τοτε αυτο ευθυνεται. Αυτό ακριβώς ήταν :) Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Έχει τη δυνατότητα το 9700 να ρυθμιστεί σαν wifi spot ? Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 πως γινεται οταν ανοιγω το wifi να μπενω ιντερνετ μεσω αυτου και οχι να με χρεωνει στην καρτα? αναγκαζομαι οταν θελω να μπω ιντερνετ να το κλεινω για να βγαζω την καρτα σιμ !!γιατι ακομη και οταν εχω ανοιχτο το wifi και εχω συνδεθει κανονικα αυτο μπενει απο την συνδεση και χρεωνομαι!! Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Θα πρέπει από τις ρυθμίσεις να επιλέξεις Hotspot Browser, απλά δε θυμάμαι από πού το κάνεις, είναι Ρυθμίσεις-Advanced και μετά νομίζω Browser... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Ναι, ανοίγεις browser->options->browser cofiguration->browser->hotsopot Ή αλλιώς, βγάζεις off την κεραία, ανοίγεις wifi και σερφάρεις :) Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbb9700 Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 κανενας? γιατι ρε παιδια? μπορει να μν ξερω πολλα αλλα μου αρεσουν τρελα κ ακουω-διαβαζω συνεχως οτι ειναι τελεια!! βοηθεια κανεις? τιμη?κ αλλη 1 ερωτηση: το blackberry εχει απο μονο του ιντερνετ μονο αν ενεργοποιησεις το ΒΙS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Μπορείς να ελέγξεις τις τιμές από το Skroutz πολύ εύκολα και άμεσα, δεν υπάρχει κάτι άλλο σχετικά να σου πούμε. Κοίτα εδώ. Τo blackberry απαιτεί BIS για τη συμπίεση και για όλες τις επίσημες εφαρμογές. Μπορείς να έχεις πρόσβαση στο ίντερνετ και χωρίς BIS, μέσω wifi και με third party εφαρμογές. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts