Jump to content

Επώνυμες Dual SIM συσκευές

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ και πιο χαζά κινητά έχουν ρε συ... :( Νόμιζα ότι το έχεις, για αυτό σε ρώτησα και έτσι με σιγουριά ότι θα πάρω απάντηση!:O

Για πες μας ένα χαζό dual sim με 3G :confused:

• 4 weeks later...
  • Απαντήσεις 78
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
αν ειναι ευκολο να μας πει κάποιος ποιες απο αυτες τις συσκευες λειτουργουν ταυτοχρονα και οι 2 sim. ευχαριστω πολυ

Το B5722 και το B7722 σίγουρα ναι. Για τις υπόλοιπες δεν θυμάμαι ποια ναι και ποια όχι.

Huawei U8520 Duplex

Καλά χαρακτηριστικά. Θα το φέρει κανείς στα μέρη μας;

Για πες μας ένα χαζό dual sim με 3G :confused:

Τώρα είδα το ποστ!:p Βασικά λάθος quote. Για το μετρητή δεδομένων μιλούσα παιδιά! Όχι για το 3G!

Huawei U8520 Duplex

Καλά χαρακτηριστικά. Θα το φέρει κανείς στα μέρη μας;

Καλό είναι να κάνουμε μία κρούση, εγώ ήδη ενημέρωσα το birdphone να το χουν στα υπ' όψην, όπως ενημέρωσα και για το LG Optimus Net P698.

Update: Συνήθως Huawei έφερνε η Wind, θα στείλω κανένα email...

Edited by soublaki-3

Λοιπόν, επικοινώνησα με τη Wind σχετικά με το Huawei U8520 Duplex και το LG Optimus Net Dual P698 και δεν έχουν ιδέα...Η πλάκα είναι ότι μου πρότειναν ένα Huawei...με μία SIM...:lol:

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
Έχει βγει κ το samsung c3752 αλλά μόνο το pixmamia http://www.pixmania.gr/gr/gr/11951414/art/samsung/dual-sim-c3752-aene.html?srcid=7255&Partenaire=skroutz&CodePromo=oui&aftrack=TVRRMU96VXlNRGs7MTMzMTg0NDU5OTs το έχει. Έχω το c6112 και είμαι πολύ ευχαριστημένος :D και θέλω κάποιο καλύτερο με πλήκτρα :happy:

Το c3752 έχει 3mp λογικά θα βγάζει λίγο καλύτερες φωτό, αν και μου αρέσει και το d880 αν και παλιό ;) Θα το κοιτάξω πάντως και αυτό αξίζει :D

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Καλησπερα σας.Θα ηθελα την αποψη σας.Προκειται να αγορασω καινουριο κινητο ομως εχω ενα θεματακι.

Βασικα θελω Samsung dual sim , οχι touch (δεν με νοιαζει τοσο αν ειναι μονο το κεντρικο πληκτρο) , και να εχει wifi.

Ευχαριστω πολυ.

Καλησπερα σας.Θα ηθελα την αποψη σας.Προκειται να αγορασω καινουριο κινητο ομως εχω ενα θεματακι.

Βασικα θελω Samsung dual sim , οχι touch (δεν με νοιαζει τοσο αν ειναι μονο το κεντρικο πληκτρο) , και να εχει wifi.

Ευχαριστω πολυ.

Κοίτα τότε το πολύ καλό Samsung Galaxy Y Duos (S6102).

Το πήρα πρόσφατα.Είναι βέβαια touch, αλλά κάνει τα πάντα (έχει GB 2,3), ροοτάρεται πανεύκολα και είναι πολύ τίμιο για τα λεφτά του.

Πολύ καλή επιλογή. :)

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max