kostaskor Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 1.Breaking Bad 2. Dexster 3. LOST 4. Prison Break 5. Homeland Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 1) Doctor Who 2) Fringe 3) Homeland 4) Grey's Anatomy 5) The Big Bang Theory 6) Μιας και το (2) τελειωσε --> The Newsroom Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Supernatural Game of Thrones The Walking Dead Homeland NCIS Los Angeles Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Σε τυχαία σειρά. 1. 24 2. Homeland 3. Battlestar Galactica 4. CSI 5. Dexter Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasiaaris Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 1.Grey's anatomy 2.American horror story 3.Criminal minds 4.Sherlocks 5.Supernatural Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Μετά το Breaking Bad, το top 5 μου πάει κάπως έτσι 1. Buffy the Vampire Slayer 2. Breaking Bad 3. Doctor Who 4. Friends 5. The X-Files Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Εμένα πάει ως εξής: 1. Buffy the Vampire Slayer (πρώτο και με διαφορά!!) 2. Lost 3. Angel 4. The Shield 5. Doctor Who Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRG13 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 1)How i met your mother 2)The big bang theory 3)Shit.what my dad said 4)Detective Monk 5)CSI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 1.Breaking Bad (την ειδα τωρα που τελειωσε , μεσα σε 10 μερες πιστευω παιρνει την πρωτια απο ολες τις σειρες που εχω δει ) 2.House M.D ( το εβλεπα χρονια ,πιθανον νουμερο ενα μεχρι να εκτοπιστει απο το BrBa , ως ρολος ομως πιστευω ο House παραμενει ο Νο1 πρωταγωνιστης για μενα ) 3.FRIENDS (ιστορικη σειρα μας μεγαλωσε, not much to say ) 4.LOST (ειδικα οι πρωτοι κυκλοι με την τρομερη σασπενς που ειχαν αλλα και οι 2 τελευταιοι εκαναν τη σειρα μοναδικη , δε θα μπορουσε να μην ειχε θεση παρα το πολυ κακο για πολλους τελος) 5.30 Rock ( απο τις νεωτερες κωμωδιες πιστευω η καλυτερη και πιο προσεγμενα φτιαγμενη - αν και με ιδιαιτερο χιουμορ - και πολυ ωραιες κωμικες ερμηνειες ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 εχουμε και λεμε σαν σειρες. alf ο εξωγηινος dr who το παλιο ο ιπποτης της ασφαλτου φτωχη μου Αναστασια... το κακο ειναι οτι δεν ειναι μονο 5 οι αγαπημενες μου. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Από αυτές που βλέπω τώρα... 1) Person Of Interest 2) Games Of Throne 3) Homeland 4) The Blacklist 5) White Collar All time Dexter MacGyver Friday Night Lights Person Of Interest Game Of Thrones Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Sopranos It's always sunny in Philadelphia The big bang theory Nurse Jackie Extras Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 1. The Good Wife 2. House of Cards! 3. Friends 4. Homeland 5. CSI *εν αναμονή για να ξεκινήσω να βλέπω τα Breaking Bad και Suits Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 1 prison break 2 breaking bad 3 arrow 4 walking dead 5 homeland Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 1)game of thrones 2)breaking bad 3)dexter 4)hannibal 5)sons of anarchy Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 1) Prison Break 2) Breaking Bad 3) 24: Jack Bauer 4) Two and a half men 5) Homeland Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 1)six feet under 2)breaking bad 3)lost 4)house 5)true blood Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 1) Breaking Bad 2) The Sopranos 3) Dexter 4) True Detective 5) Game of Thrones Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul7 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Homeland Grimm Vampire diaries Game of thrones Falling skies Παράθεση Cry of the Nazgul! Galaxy 4- / - / - iPad Mini Retina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Καλά ρε παιδιά... X-Files κανένας;! : ( Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Ε βάλαμε λίγο πιο πρόσφατες :p Άμα πιάσουμε κ παλιές εγώ θέλω να προσθέσω και το sledge hammer, αν το θυμάται κανείς.. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Ε βάλαμε λίγο πιο πρόσφατες :p Άμα πιάσουμε κ παλιές εγώ θέλω να προσθέσω και το sledge hammer, αν το θυμάται κανείς.. Πως δε το θυμομαστε....τρελλη σειρα τρελλος πρωταγωνιστης... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaramigos Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 -Dexter -Homeland -How I met your mother -Game of thrones -Breaking bad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Αυτήν την εποχή βλέπω (παίζουν ακόμα): 1.The big bang theory 2.supernatural 3.silicon valley 4.walking dead (αν και δεν ξερω ακόμα γιατι...) 5.Doctor who All time best: 1. THE BIG BANG THEORY 2. BREAKING BAD 3. PRISON BREAK 4. DEXTER (ΕΚΤΌΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ :mad: ) 5. SUPERNATURAL Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blue_Cross Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Λοιπον αυτην την περιοδο βλεπω Smallville. Ειμαι στον εκτο κυκλο και συνεχιζω Το δικο μου Top 6 1. Doctor Who 2. Smallville 3. Heroes (Τον Γεναρη του 15 θα επιστρεψουν) 4. Supernatural 5. Charmed 6. The Vampire Diaries Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts