unagi Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 ^ Η unagi :p Συνέχισε την σειρά πάντως, και εγώ δεν την σταματάω. Θέλω να δω πως θα τελειώσει. Σε ποια σεζόν είσαι; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 ωωω σόρυ κυρία/δεσποινίς unagi..τελειώνω τη 2η και η αλήθεια ειναι ότι τώρα άρχισε να μου φαίνεται ενδιαφέρουσα...μου το πρότειναν πολλοί φίλοι γι αυτό και το πήρα αποφαση να το ξεκινήσω χωρια ότι ξέμεινα κι απο σειρες... Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 ^ Δεν πειράζει :) Συνέχισε. Ο 4ος κύκλος είναι φοβερός :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Lost Prison break Castle Criminal minds The killing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 1. Breaking Bad 2. Dexter 3. Two and a half men 4. Game of thrones 5. Friends Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 με εκπλήσσει που δεν ανέφερε κάποιος σειρές όπως the wire και sopranos (άσχετα που είδα μονο 6 επεισόδια από sopranos και το παράτησα) 1. The wire 2. Sherlock 3. X-φίλες 4. Dexter / Breaking bad 5. Scrubs / Office (μια κωμωδία τελοσπάντων) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 1. Game Of Thrones 2. Breaking Bad 3. Mentalist 4. Sherlock 5. The Big Bang Theory Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 (edited) Και οι δικές μου: 1. The Big Bang Theory. Θεωρώ πως η ερμηνίες των βασικών πρωταγωνιστών, ειδικά του Sheldon Cooper είναι φανταστικές. Ο άνθρωπος "παίζει" με όλο του το σώμα. Τώρα την βλέπω για 4η φόρα και περιμένω να αρχίσει η 7η season. 2. Το 24,αν και κάποιες seasons κάνανε μεγάλη "κοιλιά". Tο φινάλε της πρώτης season είναι από τα καλύτερα που έχω δει. Σειρά με μεγάλη αγωνία. 3. Τα φιλαράκια. Δεν χρειάζετε να πω κάτι. Κι εδώ βέβαια το "τραβήξανε" λίγο. Ο Τζόυ στο τέλος ήτανε χαζος και δύο season δεν ήξερε αν είναι ερωτευμένος με την Ρέιτσελ ή όχι. 4. Dexter. Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω το τέλος της season με τον Τριάδα. Αν το είχανε σταματήσει δύο season πριν θα το είχα πρώτο. Τώρα το μυστικό του Dexter δεν το ξέρει μόνο η κυρά Μαρία στο χωριό μου. 5. Bones. Σαν αστυνομική σειρά δεν λέει και πολλά, αλλά μου αρέσει η χημεία που έχουν όλοι οι πρωταγωνιστές μεταξύ τους. Περνάει ένα διασκεδαστικό 40λέπτο. Edited August 22, 2013 by nektaria Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 1 Friends , all seasons 2 Six Feet Under all seasons 3 True Blood Οι πρωτες 5 seasons 4 Game of thrones oi πρώτες 3 seasons 5 Grimm H δεύτερη season Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Οποίος έχει δει breaking bad δεν γίνεται να μην την εχει βάλει νο1. 1 breaking bad 2 got 3 prison break 4 walking dead 5 lost Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Οποίος έχει δει breaking bad δεν γίνεται να μην την εχει βάλει νο1 Αυτό διαβάζω παντού. Έχω όλα τα επεισόδια και περιμένω να τελειώσει για να ξεκινήσω την προβολή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Αυτό διαβάζω παντού. Έχω όλα τα επεισόδια και περιμένω να τελειώσει για να ξεκινήσω την προβολή :) Ξεκινησε τα. Σε λίγες βδομάδες τελειώνει, προλαβαίνεις να δεις οτι εχει βγει αλλα και φρεσκα επεισόδια οταν θα βγαίνουν. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Οποίος έχει δει breaking bad δεν γίνεται να μην την εχει βάλει νο1. 1 breaking bad 2 got 3 prison break 4 walking dead 5 lost Γίνεται :O 1 homeland 2 got 3 breaking bad 4 castle 5 prison break Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Γίνεται :O 1 homeland 2 got 3 breaking bad 4 castle 5 prison break Για το got θα διαφωνήσω. Το homeland καλο;;; Πρώτη φορά το ακούω Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 1 breaking bad 2 spartacus 3 prison break 4 game of thrones 5 supenatural Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 2000+ 1. TBBT 2. HOUSE 3. Breaking Bad 4. FlashForward 5. Firefly ALL TIME 1. MacGyver 2. The X-Files 3. The Muppet Show 4. The A-Team 5. Futurama Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Για το got θα διαφωνήσω. Το homeland καλο;;; Πρώτη φορά το ακούω Εξαιρετικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Εμένα μου κάνει εντύπωση πως δεν έχει αναφερθεί το FlashForward. Μιλάμε ότι είναι από τις πιο καλογυρισμένες σειρές που έχω δει τα τελευταία 25+ χρόνια. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Εμένα μου κάνει εντύπωση πως δεν έχει αναφερθεί το FlashForward. Μιλάμε ότι είναι από τις πιο καλογυρισμένες σειρές που έχω δει τα τελευταία 25+ χρόνια. όντως πολύ καλή σειρά.ίσως επειδή ήταν μόνο μια σεζόν ξεχάστηκε γρήγορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 όντως πολύ καλή σειρά.ίσως επειδή ήταν μόνο μια σεζόν ξεχάστηκε γρήγορα! Καλημέρα. Το κόψανε ή τελείωσε σε μια σεζόν ? Για να ξέρω αν το αρχίσω ή όχι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Καλημέρα. Το κόψανε ή τελείωσε σε μια σεζόν ? Για να ξέρω αν το αρχίσω ή όχι :) Δυστυχώς κόπηκε. Έδειχνε όντως πολύ καλό αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η πλοκή Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Βασίζεται σε αυτό το βιβλίο. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1313 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Για το got θα διαφωνήσω. Το homeland καλο;;; Πρώτη φορά το ακούω Εξαιρετικο,οταν το αρχισεις θα θες να το δεις ολο σε μια μερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 1. The big bang theory 2. Two and a half men 3. X-Files 4. Friends 5. Prison Break Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 αρκετοι δεν εχετε δει all-time classic σειρες και βαζετε μονο αυτες που παιχτηκαν προσφατα. δειτε καποιες απο τις παρακατω και ειμαι σιγουρος οτι θα αλλαξει η λιστα σας (prison break?? αληθεια?? :p) 1. the wire 2. lost 3. battlestar galactica 4. sopranos 5. carnivale/deadwood/rome mini series: band of brothers, pacific (ναι δηλωνω HBO fan, αλλα ΙΜΟ βγαζει τις καλυτερες σειρες) κι εννοειται οτι υπαρχουν δυνατες τωρινες, οπως game of thrones, breaking bad, walking dead, suits, the americans, house of cards, sons of anarchy, dexter, vikings, boardwalk empire, true blood, hannibal, american horror story, κτλ (στανταρ ξεχναω καποιες :lol:) ορεξη να χετε να βλεπετε. :cool: Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts