mips Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Oι διαφορες δεν πιστευω να ειναι μεγαλες αναμεσα στα δυο μιας και το δικο σου δεν το εχω δουλεψει και δεν ξερω.Το ΗD 2 εναι τελειο.Αλλα συνηθως μας τρελλαινει καθε καινουργιο τηλεφωνο με απειρες δυνατοτητες.Ειναι και θεμα κολληματος. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Εσεις για ποιο λογο περασατε σε HD2 που δεν το κανει το HD σκετο? Μιλάς για το προηγούμενο Touch HD; Το HD2 είναι μακράν ανώτερο σε όλα. Όλα όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Oλα σαν ποια? Ταχυτητα? Μαλλον ναι. Αλλα? Πρακτικα τι μπορεις να κανεις με το ενα που δεν μπορεις να κανεις με το αλλο εστω κ λιγο πιο αργα? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Oλα σαν ποια? Ταχυτητα? Μαλλον ναι. Αλλα? Πρακτικα τι μπορεις να κανεις με το ενα που δεν μπορεις να κανεις με το αλλο εστω κ λιγο πιο αργα? Το θέμα της ταχύτητας και της απόκρισης είναι σημαντικό σε αυτές τις συσκευές. Και εδώ η διαφορά είναι μεγάλη. Ειδικά η χρήση της capacitive οθόνης είναι ξεχωριστή σε σχέση με την παρωχημένη resistive του HD. Με τη βοήθεια της capacitive η χρήση με το δάχτυλο είναι απόλαυση και δεν απαιτείται η χρήση stylus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 τι μπορεις να κανεις με το ενα που δεν μπορεις να κανεις με το αλλο εστω κ λιγο πιο αργα? Και με seat ibiza πας ταξίδι, αλλά το απολαμβάνεις καλύτερα με μια Ferrari!!:lol::lol: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Θα διαφωνήσω... Από windows mobile σε Android θέλουν να πάνε πολλοί. Από Android σε windows mobile ελάχιστοι (για να μην πω κανένας). Είναι θέμα κινήτρου. Πραγματικά να μην πεις κανένας γιατί είμαι και εγώ εδώ , πήρα πριν λίγες μέρες ένα hd2 (το τρίτο αφού τα άλλα δύο τα έδωσα , δεν μπορώ μακρυά του μάλλον) και αυτός που το είχε μου το έστειλε με android (κάποιου cotula νομίζω έγραφε στην εκκίνηση) περασμένα στην nand . Ένα απλό interface με εικονίδια μου φάνηκε και τίποτε άλλο , πλην το browsing και τα sms που δεν με απασχολούν ιδιαίτερα καθώς δεν τα πολυχρησιμοποιώ . Μετά από δυο μέρες ξαναμπήκαν τα 6,5 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Αργά ή γρήγορα και εσύ θα λυγίσεις. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 (edited) Αργά ή γρήγορα και εσύ θα λυγίσεις. :rolleyes: Για μένα windows 6.5.x με OMEGA και android στην sd είναι ο καλύτερος συνδυασμός για να κάνεις τα πάντα. Και με seat ibiza πας ταξίδι, αλλά το απολαμβάνεις καλύτερα με μια Ferrari!!:lol::lol: Διαφωνώ κάθετα.Πρέπει να ταξιδέψεις με μοτό!!! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ο μόνος λόγος που κράτησα 10 μέρες το android ήταν το angry birds. Μόλις ανακάλυψα το Huff and Puff στα WM 6.5, αυτό ήταν το android αποτέλεσε παρελθόν από το HD2. Προφανώς και είναι θέμα πως έχει συνηθίσει κανείς και εγώ έχω συνηθίσει με τα WinMo. Ωχ μπορώ να πώ σχεδόν το ίδιο (μαζί με το browsing στο android) Τώρα θα με βάλεις να ψάχνω αυτό το Huff and Puff :lol: υ.γ.1 @kastel (πρέπει να είσαι ο ίδιος) έχεις κάνει απίστευτη δουλειά στο Igo Primo. Μόλις πάρω πίσω το Leo απο το service πρέπει να περάσω το νέο update.Σε ευχαριστώ και απο εδώ υ.γ.2 έκανα quote σε post που ακόμη δεν είχε γραφτεί:lol: Edited April 9, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastel71 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 (edited) Πραγματικά να μην πεις κανένας γιατί είμαι και εγώ εδώ , πήρα πριν λίγες μέρες ένα hd2 (το τρίτο αφού τα άλλα δύο τα έδωσα , δεν μπορώ μακρυά του μάλλον) και αυτός που το είχε μου το έστειλε με android (κάποιου cotula νομίζω έγραφε στην εκκίνηση) περασμένα στην nand . Ένα απλό interface με εικονίδια μου φάνηκε και τίποτε άλλο , πλην το browsing και τα sms που δεν με απασχολούν ιδιαίτερα καθώς δεν τα πολυχρησιμοποιώ . Μετά από δυο μέρες ξαναμπήκαν τα 6,5 . Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ο μόνος λόγος που κράτησα 10 μέρες το android ήταν το angry birds. Μόλις ανακάλυψα το Huff and Puff στα WM 6.5, αυτό ήταν... το android αποτέλεσε παρελθόν από το HD2. Προφανώς και είναι θέμα πως έχει συνηθίσει κανείς και εγώ έχω συνηθίσει με τα WinMo. Edited April 9, 2011 by kastel71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis36th Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 mac osx snow leopard εχει δοκιμασει να περασει κανεις σε αυτο το κινητο;με τοσα που εχω δει και ακουσει ολα ειναι δυνατα Παράθεση Anyone who has never made a mistake has never tried anything new nokia 6610,motorola c261,motorola razr v3i,nokia 5320 xpressmusic,sony ericsson w995,nokia c6-01,sony xperia u,nokia lumia 630 dual Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Πχ το HD2 παιζει καλυτερα τα Flash? Σε web σελιδες? Δηλαδη ας πουμε μπορει να δει κανεις το http://www.kontrachannel.gr ζωντανα? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Πχ το HD2 παιζει καλυτερα τα Flash? Σε web σελιδες? Δηλαδη ας πουμε μπορει να δει κανεις το http://www.kontrachannel.gr ζωντανα? Καλύτερα παίζει. Όχι όμως περισσότερα από ότι το HD σου και σε αυτό δεν φταίει η συσκευή αλλά οι περιορισμοί του λειτουργικού. Αν θέλεις πλήρη flash χρήση... το Android είναι μονόδρομος. mac osx snow leopard εχει δοκιμασει να περασει κανεις σε αυτο το κινητο; Δεν παίζει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Αν τα windows mobile υποστήριζαν flash θα μπορούσες να δεις κανονικά.Αν του βάλεις μια android sd ρομ ως δεύτερο λειτουργικό ή nand android rom ως κύριο λειτουργικό τότε μπορείς να βλέπεις kontrachannel και όχι μόνο.Το browsing είναι για πολλούς από εμάς ο κύριος λόγος που χρησιμοποιούμε android στο hd2. Υπόψιν ότι με την τελευταία επίσημη 3.14 rom της htc,μπορεις να έχεις android 99,9% λειτουργικό από την sd χωρίς να έχεις απώλεια της εγγύησης. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis36th Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Δεν παίζει αυτό. το ξερω οτι δε γινεται.απλα με τοσους διαφορετικους τροπους να βαλεις android,wp7 αν δεν κανω λαθος και τα wm 6,5 αυτο το κινητο δεν εχει ορια.το βλεπω να μπαινει στα ρεκορ guiness αυτο το κινητο μετα απο μερικα χρονια οτι και να γινει :p :p :p Παράθεση Anyone who has never made a mistake has never tried anything new nokia 6610,motorola c261,motorola razr v3i,nokia 5320 xpressmusic,sony ericsson w995,nokia c6-01,sony xperia u,nokia lumia 630 dual Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 το ξερω οτι δε γινεται.απλα με τοσους διαφορετικους τροπους να βαλεις android,wp7 αν δεν κανω λαθος και τα wm 6,5 αυτο το κινητο δεν εχει ορια.το βλεπω να μπαινει στα ρεκορ guiness αυτο το κινητο μετα απο μερικα χρονια οτι και να γινει :p :p :p Μπορείς να "παίξεις" και με άλλα λειτουργικά. Το συγκεκριμένο που ζητάς δεν παίζει. http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=531 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Χμμμ... Οποτε οντως ειναι καλυτερο. Οποτε και επισημα υποστηριζει 2 λειτουργικα? Ειναι ευκολη η εναλλαγη τους? Παντως με το Hd κανω σχεδον τα παντα. Μαλιστα με τον νεο browser uzardwebp παιζει σχεδον τα παντα κανονικα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Καλησπέρα! Θα ήθελα να παραθέσω κάποιες μετρήσεις που έκανα σχετικά με 2 κάρτες μνήμης που έχω και πήρα μετρήσεις με το sktools/benchmark module. Η πρώτη λοιπόν κάρτα μνήμης είναι μία Transcend 16 Gb ταχύτητας 6 και η δεύτερη μια Apacer 32 Gb ταχύτητας 4. Έκανα διαδοχικές μετρήσεις γιατί τα αποτελέσματα διαφέρουν όπως θα δείτε :) Transcend 16 Gb mode 6 1314 write kb/s 5515 read kb/s 4803 items/s 1820 write kb/s 6796 read kb/s 1656 write kb/s 6627 read kb/s 1638 write kb/s 6781 read kb/s 4764 items/s ---------------------------- Apacer 32 Gb mode 4 1420 write kb/s 4938 read kb/s 5943 items/s 1534 write kb/s 4880 read kb/s 5844 items/s 1393 write kb/s 4849 read 1500 write kb/s 4872 read kb/s 1495 write kb/s 4899 read kb/s 1515 write kb/s 4837 read kb/s 1219 write kb/s 4907 read kb/s 5625 items/s Παρατηρούμε λοιπόν ότι οι μετρήσεις της Transcend αποκλίνουν περισσότερο και πως τα highest values της πραγματικά δεν φτάνονται από την mode 6. Οι διαφορές μεταξύ των δύο δεν θα έλεγα ότι είναι τραγικές με μερικές μετρήσεις της Apacer παρότι mode 4 να περνάνε την mode 6. Τέλος οι μετρήσεις της Apacer αποκλίνουν σχετικά λίγο. Σαν προσωπικό γενικό συμπέρασμα θα έλεγα ότι οι διαφορές τους είναι αρκετά μικρές (παρότι υπάρχουν) και για μένα αμελητέες σε σχέση με αυτό που κερδίζει κανείς σε μέγεθος ;) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Οποτε και επισημα υποστηριζει 2 λειτουργικα? Επίσημα ένα. Ανεπίσημα πέντε. Ειναι ευκολη η εναλλαγη τους? Χρειάζεται κάποια διαδικασία, ειδικά την πρώτη φορά. Μετά είναι παιχνιδάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Και ποιος στα μαθαινει βρε παιδια ολα αυτα? Αν ειναι να παερασουμε την μιση ζωη μας μαθαινοντας ολα αυτα περνουμε και ενα viliv με windows 7 πανω και τελειωνουμε. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Και ποιος στα μαθαινει βρε παιδια ολα αυτα? Αν ειναι να παερασουμε την μιση ζωη μας μαθαινοντας ολα αυτα περνουμε και ενα viliv με windows 7 πανω και τελειωνουμε. Αν σου δημιουργηθηκε η εντυπωση οτι αγοραζοντας το HD2 θα τρεχεις ευκολα και γρηγορα 5 λειτουργικα με το που το βγαλεις απο το κουτι τοτε τσαμπα θα χαλασεις τα λεφτα σου. Θα πρεπει να εχεις χρονο και ορεξη να πειραματιστεις για να μαθεις! Αν θελεις κατι που να μην το πειραζεις τοτε παρε το HD2 ΜΟΝΟ για να τρεχεις WM6.5 και ασε τα υπολοιπα λειτουργικα. Να ξερεις ομως οτι θα εχεις μια Buggati Veyron και την οδηγεις σαν Fiat Punto... Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 10, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Αν ειναι να παερασουμε την μιση ζωη μας μαθαινοντας ολα αυτα περνουμε και ενα viliv με windows 7 πανω και τελειωνουμε. Αν είχες δίκιο όλοι viliv θα είχαμε. Τα έχεις δει να κυκλοφορούν πουθενά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Αν είχες δίκιο όλοι viliv θα είχαμε. Τα έχεις δει να κυκλοφορούν πουθενά; Εγώ προσωπικά δεν ήξερα τι είναι τα viliv πριν διαβάσω αυτό το thread... :O Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 10, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Εγώ προσωπικά δεν ήξερα τι είναι τα viliv πριν διαβάσω αυτό το thread... :O Ένα τουβλάκι είναι που τρέχει windows xp λειτουργικό. Έχουν καταργηθεί καιρό τώρα! :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Αν είχες δίκιο όλοι viliv θα είχαμε. Τα έχεις δει να κυκλοφορούν πουθενά; Σωστόοοοος ;) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 καλησπερα παιδια να ρωτησω αν υπαρχει android rom για τη συσκευη μας που να μπαινει στην κυρια μνημη σαν βασικο λειτουργικο συστημα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts