Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Σε σχεση με τα wm ειναι ενα πολυ πιο ευελικτο λειτουργικο με πολλα περιθωρια παραμετρων. Μαλλον αυτο κυριως τα κανει και τοσο αγαπητα.

Δεν θα έλεγα ότι τα windows mobile στερούνται ευελιξίας, το αντίθετο μάλιστα. Απλά είναι ένα λειτουργικό που ποτέ δεν φτιάχτηκε ή παραμετροποιήθηκε για να δουλεύει με το δάχτυλο. Με τις φιλότιμες προσπάθειες της HTC επιτεύχθηκε και αυτό αλλά μέχρι εκεί. Όπως και να έχει, όταν πιάσεις μια συσκευή με android και πλοηγηθείς στο internet καταλαβαίνεις αμέσως τη διαφορά. Αλλά το μυστικό της επιτυχίας των νέων λειτουργικών, είναι το market και οι εφαρμογές του...

Modpic.gif

Δεν θα έλεγα ότι τα windows mobile στερούνται ευελιξίας, το αντίθετο μάλιστα. Απλά είναι ένα λειτουργικό που ποτέ δεν φτιάχτηκε ή παραμετροποιήθηκε για να δουλεύει με το δάχτυλο. Με τις φιλότιμες προσπάθειες της HTC επιτεύχθηκε και αυτό αλλά μέχρι εκεί. Όπως και να έχει, όταν πιάσεις μια συσκευή με android και πλοηγηθείς στο internet καταλαβαίνεις αμέσως τη διαφορά. Αλλά το μυστικό της επιτυχίας των νέων λειτουργικών, είναι το market και οι εφαρμογές του...

Το market ειναι αυτο που τα εξυψωνει, αλλα κι αυτο που τα "χαντακωνει" στους απαιτητικους χρηστες. Ναι αυτο εννοουσα οταν αναφερθηκα στην παραμετροποιηση κι ευελιξια τους Γιαννη. Ισως δε το διατυπωσα σωστα. Συγγνωμη για το offtopic

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

ρε παιδια εχω δοκιμασει και με την 1.66 και με την 3.14 και στα 3 ακουστικα bt που εχω σε φιλους που εχουν για ηχο οταν τους καλεις ενα τραγουδι αυτο ακουγεται "μπουκωμενο" και με πολλα παρασιτα.με το ακουστικο του κινητου ακουγεται μια χαρα.αρα τι φταιει?με αλλο κινητο και τα 3 bt ακουγονται μια χαρα . Edited by ilka71

• Administrators
με αλλο κινητο και τα 3 bt ακουγονται μια χαρα .

Με άλλο κινητό ακούς μια χαρά μουσική στο bluetooth handsfree σου; Ποιο κινητό;

Modpic.gif

Με άλλο κινητό ακούς μια χαρά μουσική στο bluetooth handsfree σου; Ποιο κινητό;

ρε συ την μουσικη που εχουν μερικοι οταν τους καλεις λεω!

• Administrators
ρε συ την μουσικη που εχουν μερικοι οταν τους καλεις λεω!

Αυτό είναι διαφορετικό.

Θέλω να καταλήξω στο ότι όπως η συσκευή έτσι και το αντίστοιχο bluetooth hands-free, πρέπει να υποστηρίζει το πρωτόκολλο A2DP για μονόδρομη δικάναλη μεταφορά στερεοφωνικού ήχου.

Modpic.gif

Αυτό είναι διαφορετικό.

Θέλω να καταλήξω στο ότι όπως η συσκευή έτσι και το αντίστοιχο bluetooth hands-free, πρέπει να υποστηρίζει το πρωτόκολλο A2DP για μονόδρομη δικάναλη μεταφορά στερεοφωνικού ήχου.

με τα ιδια ακουστικα με το hd ακουγοταν μια χαρα το τραγουδι αυτου που καλουσα!

• Administrators
με τα ιδια ακουστικα με το hd ακουγοταν μια χαρα το τραγουδι αυτου που καλουσα!

Χμ... άργησα, αλλά τώρα κατάλαβα ότι λέμε διαφορετικό πράγμα.

Modpic.gif

Μπορεί κάποιος να προτίνει μια θήκη για το HD2? Επίσης μου έπεσε κάτω και έχει γίνει ένα σημάδι πάνω αριστερά...Τί κάνουμε γιαυτό????

• Administrators
Μπορεί κάποιος να προτίνει μια θήκη για το HD2? Επίσης μου έπεσε κάτω και έχει γίνει ένα σημάδι πάνω αριστερά...Τί κάνουμε γιαυτό????

Για το σημάδι δεν μπορείς να κάνεις και πολλά και δεν αξίζει να αλλάξεις κάσα αν δουλεύει κανονικά.

Για θήκη... προτείνω κάποια του τύπου silicone ή gel που βρίσκεις σε μεγάλη ποικιλία στο ebay και σε εξευτελιστικές τιμές.

Modpic.gif

Αν θέλεις κάτι πιο οικονομικό για θήκη, υπάρχουν επιλογές στο netimes.com, το οποίο είναι αξιόπιστο και παρ' όλο που τα φέρνει τα προιόντα από την άλλη άκρη της γης (Hong Kong), τα φέρνει σχετικά σύντομα. Είχα παραγγείλει πέρυσι για το HD2 από το εν λόγω κατάστημα.

Κυρίως όμως, σου προτείνω να αγοράσεις θήκες από το pdair.com, το οποίο έχει μεν ακριβότερες θήκες, τις θεωρώ ποιοτικότερες δε από αυτές του netimes. Είναι πολύ καλής ποιότητας δέρμα και όχι δερματίνη, αποστέλλονται στον ίδιο περίπου χρόνο με αυτές από το netimes και σου δίνουν δώρο ένα μπρελόκ! :p

Πήρα για πρώτη φορά από το συγκεκριμένο site πριν από 15 ημέρες περίπου μία θήκη για αυτό που έχω ως avatar και έμεινα πολύ ευχαριστημένος!

Και τα 2 είναι πολύ αξιόπιστα πάντως από άποψη συναλλαγών, ασφάλειας και παράδοσης.

Η επιλογή είναι δική σου. Ελπίζω να σε κάλυψα. ...

τα windows 7ετοιμαζομαι να τα ξηλωσω με την πρωτη ευκαιρια και απο τον σταθερο υπολογιστη λογω ασυμβατοτητας σε hardware περιφερειακα.το εχω μισησει αυτο το λειτουργικο...

οσον αφορα το android,την σοφη απαντηση την εδωσε ο ζαχαρακης."εδω και τρια χρονια ειναι ενα πολλα υποσχομενο λειτουργικο"

καποιες σημαντικες για μενα ομως διαφορες του desireHD ειναι οτι γραφω ταχυτατα sms χωρις να μπουκωνει και να γραφει αλλα αντ αλλων οπως κανει το leo στη γρηγορη γραφη,με hands free ακουω και τον παραμικρο ψιθυρο σε συνομιλια,στο ιντερνετ υποστηριζει flash,και δεν χρειαζεται restart .

Ε όχι σε σταθερό είναι αψογα δεν υπήρξε συσκευή που να μην πέξει!!!

Ενταξη θες και τους ανάλογοθς οδηγους μερικές φορές αλλα γενικός πολή καλή λειτουργεία! Τρονε σίγοθρα απιστευτους πόρους! Αλλά με ένα δινατο συστημα και ενα σοστό BUILD ;) παμε πολύ καλα πλέον! αν θεσ στήλε ΠΜ να σου πω ποιο έβαλα!

όσο γιαυτό που είπες δεν συγκρίνουμε ποτε τόσο ανησα δεδομένε προσ συγκρηση! :p

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC ONE X Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4

HTC Sensation CyanogenMod 9 Nightly & Energy™

HTC HD2 T-Mobile MAGLDR TyphooN CyanogenMod 7 Nightly

• Administrators
Κυρίως όμως, σου προτείνω να αγοράσεις θήκες από το pdair.com, το οποίο έχει μεν ακριβότερες θήκες, τις θεωρώ ποιοτικότερες δε από αυτές του netimes. Είναι πολύ καλής ποιότητας δέρμα και όχι δερματίνη, αποστέλλονται στον ίδιο περίπου χρόνο με αυτές από το netimes και σου δίνουν δώρο ένα μπρελόκ! :p

Καλές αλλά αγοράζει κανείς ακόμα θήκες από δέρμα; :rolleyes:

Modpic.gif

Μόλις πήρα από nettimes μια gel..δείχνει καλή.. Το housing είναι που με καίει.. έπεσε με γωνία κάτω στο τσιμέντο και φαίνεται μλκ. Κανείς που να έχει αλλάξει housing, καμιά πρόταση για κανένα φθηνό?

• Administrators
Ξέρω έναν χαζό παλιομοδίτη! :lol:

Δεν το εννοούσα έτσι, ελπίζω να μην με παρεξήγησες. :rolleyes:

Μόλις πήρα από nettimes μια gel..δείχνει καλή.. Το housing είναι που με καίει.. έπεσε με γωνία κάτω στο τσιμέντο και φαίνεται μλκ. Κανείς που να έχει αλλάξει housing, καμιά πρόταση για κανένα φθηνό?

Δεν ξέρω αν πήρες αυτή, αλλά είναι από τις καλύτερες κατά τη γνώμη μου.

Όσον αφορά το housing, θα το αγοράσεις από ebay, θα έχεις ένα ρίσκο για τη σωστή τοποθέτηση μιας και δεν είναι απλή η δουλειά της αλλαγής και θα βγάλεις και τη συσκευή εκτός εγγύησης. Νομίζεις ότι αξίζει;

Εναλλακτικά μπορείς να επικοινωνήσεις και με την ACE Hellas για το κόστος το οποίο όμως θα ανέβει αισθητά.

Modpic.gif

Nαι αυτή πήρα... χαίρομαι που είναι καλή.... Για το casing λέω να πάρω αυτό:

http://cgi.ebay.co.uk/ORIGINAL-HTC-HD2-T8585-CHASSIS-MIDDLE-HOUSING-COVER-NEW-/330530405605?pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item4cf525bce5#ht_2444wt_1139

Λές να είναι δύσκολη η αλλαγή?

Δεν το εννοούσα έτσι, ελπίζω να μην με παρεξήγησες. :rolleyes:

Εννοείται ότι δεν σε παρεξήγησα! Δεν έπρεπε καν να το σκεφτείς αυτό :)

Να 'σαι καλά Γιάννη!

• Administrators
Λές να είναι δύσκολη η αλλαγή?

Είναι ναι γιατί θα χρειαστεί να "ξηλώσεις" τα πάντα και όλα αυτά εγκυμονούν πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις σε κάποιον μη έμπειρο.

Modpic.gif

Ε όχι σε σταθερό είναι αψογα δεν υπήρξε συσκευή που να μην πέξει!!!

Ενταξη θες και τους ανάλογοθς οδηγους μερικές φορές αλλα γενικός πολή καλή λειτουργεία! Τρονε σίγοθρα απιστευτους πόρους! Αλλά με ένα δινατο συστημα και ενα σοστό BUILD ;) παμε πολύ καλα πλέον! αν θεσ στήλε ΠΜ να σου πω ποιο έβαλα!

όσο γιαυτό που είπες δεν συγκρίνουμε ποτε τόσο ανησα δεδομένε προσ συγκρηση! :p

Οντως αψογα, αν και καταναλωνουν πολλους πορους! Τα περασα σε ενα μικρακι netbook μεσω usb flash, και παει μπουσουλωντας! :lol: παντως στο leo θελω πολυ να δω πως τρεχουν. Ξεκινω ψαξιμο και διαβασμα! :p

@cdrov: με τη θηκη δε θα φαινεται καν! Ξεχνα το! Παρεμπιπτοντως αυτες ακριβως τις θηκες εχω παρει κι εγω σε διαφορα χρωματα, και ειναι αψογες 9 μηνες που εχω τη συσκευη! ;)

Sent from my iPhone 4G using Tapatalk

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

• Administrators
παντως στο leo θελω πολυ να δω πως τρεχουν. Ξεκινω ψαξιμο και διαβασμα! :p

Μην περιμένεις να βρεις κάτι έτοιμο... :rolleyes:

Άντε να βρεις τα Windows 95 αλλά μέχρι εκεί.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν σου λέω γιατί βλέπω την υπογραφή σου και εκνευρίζομαι (ζηλεύω)! :p

Modpic.gif

Μην περιμένεις να βρεις κάτι έτοιμο... :rolleyes:

Άντε να βρεις τα Windows 95 αλλά μέχρι εκεί.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν σου λέω γιατί βλέπω την υπογραφή σου και εκνευρίζομαι (ζηλεύω)! :p

Ελααα πες τιποτα σε πμ αμα ξερεις, κι εγω θα βοηθησω αλλου! :p με την πρωτη ευκαιρια! :p

Sent from my iPhone 4G using Tapatalk

www.macspot.gr

Με τα HARD CASE - κορνίζα που λετε την πατησα σαν αγραμματος.... μπενω ΕΒΑΥ βρίσκω μια διάφανη που μαρεσε ερχετε και να μην μπαίνει με τίποτα!... μα γιατι μα γιατι...

μετά από μισή ώρα πεδέματος θυμήθηκα ότι έχω Τ ΜΟΒΙΛΕ συσκευη και διαφέρει στις διαστασεις!!!

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC ONE X Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4

HTC Sensation CyanogenMod 9 Nightly & Energy™

HTC HD2 T-Mobile MAGLDR TyphooN CyanogenMod 7 Nightly