Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως να του αλλάξεις rom;

θα του αλλαξω προγραμμα πλοηγησης... (αλλα δε νομιζω να φταιει αυτο. Κανεις αλλος με energy δε χρησιμοποιει igo primo?) :wacko:

Sent from my iPhone 4G using Tapatalk

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

θα του αλλαξω προγραμμα πλοηγησης... (αλλα δε νομιζω να φταιει αυτο. Κανεις αλλος με energy δε χρησιμοποιει igo primo?) :wacko:

Ειρηνη καποια στιγμη ειχα και εγω προβλημα και απλα ειχα διαγραψει το sys αρχειο και μου ειχε φτιαξει 1 μονο του μετα απο επανεκινηση και ειχε δουλεψει!:rolleyes:

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

καλημέρα φίλοι. έβαλα την ομεγα 24 χτ ελληνική. όλα καλά αλλά μόλις κάνω εκκίνηση του igo 8 μου βγάζει το εξής μήνυμα μόλις ξεκιάει η εφαρμογή : failed to open file: gfx/sky0.bmp exiting appliation. Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω ή να κατεβάω κάποιο fix? ευχαριστώ εκ των προτέρων

Κοίτα Ειρήνη , το πρόγραμμα διαβάζει το data (που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα αρχεία) και ξεκινά κανονικά βρίσκοντας το gps με αυτόματο τρόπο και δημιουργώντας το sys.txt , του οποίου η ανάγνωση θα προηγείται πλέον του data κατά την εκκίνηση διότι πρόκειται για αρχείο προσωπικών ρυθμίσεων . Ότι δεν περιλαμβάνεται στο sys θα αντλείται από το data .

Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι απαραίτητο για να λοκάρει δορυφόρους το πρόγραμμα .

Κάπου αλλού είναι το πρόβλημά σου . Μήπως σου έπεσε η συσκευή κάτω ? Μήπως προσπάθησες να συνδέσεις εξωτερικό gps και πειράχθηκαν οι ρυθμίσεις στη θύρα com στην συσκευή ? το τελευταίο το έπαθα με το diamont και έκανα hard reset για να επανέλθει .

• Administrators
καλημέρα φίλοι. έβαλα την ομεγα 24 χτ ελληνική. όλα καλά αλλά μόλις κάνω εκκίνηση του igo 8 μου βγάζει το εξής μήνυμα μόλις ξεκιάει η εφαρμογή : failed to open file: gfx/sky0.bmp exiting appliation. Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω ή να κατεβάω κάποιο fix? ευχαριστώ εκ των προτέρων

Έχεις απευθυνθεί στο θέμα της omega, νομίζω ότι αρκεί. :rolleyes:

Modpic.gif

Κανεις αλλος με energy δε χρησιμοποιει igo primo?

εχω την nrg και δεν εχω προβλημα με το primo.εχω βαλει το θεμα του kastel http://www.gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=186&t=6564 με το παρακατω sys και ολα ειναι οκ, με χαμηλη απεικονηση.

Ανδρεας

χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one

destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid

Ειρήνη έστω και καθυστερημένα σου στέλνω το δικό μου sys που δουλεύει άψογα στο HD2. Θα πρέπει όμως πρίν κάνεις εκκίνηση του προγράμματος να σβήσεις τον φάκελο save που υπάρχει στο root του primo. Είναι ένας φάκελος που δημιουργείται μόνος του σύμφωνα με τις ρυθμίσεις που κάνεις.

Ταυτόχρονα βέβαια θα σου σβηστούν τα αγαπημένα και το ιστορικό. Αν δεν θέλεις να τα χάσεις, μεταφέρεις τον φάκελο save στο pc (cut-paste), και μετά αφού δημιουργηθεί ο καινούργιος φάκελος save στο Primo μεταφέρεις τα αρχεία favorites και HISTORY από τον παλιό φάκελο save που έχεις απο προηγούμενα στο pc σε αυτόν του Primo

• Administrators

Να επαναλάβω βέβαια ότι το αν πιάνει δορυφόρους η συσκευή δεν έχει να κάνει με το sys.txt, αρκεί βέβαια σε αυτό να περιλαμβάνεται μόνο το παρακάτω...

[gps]

port=4

baud=57600

Όλα τα άλλα είναι περιττά για το πρόβλημα της Ειρήνης. Εκτιμώ πως κάτι άλλο είναι.

Modpic.gif

Να επαναλάβω βέβαια ότι το αν πιάνει δορυφόρους η συσκευή δεν έχει να κάνει με το sys.txt, αρκεί βέβαια σε αυτό να περιλαμβάνεται μόνο το παρακάτω...

[gps]

port=4

baud=57600

Όλα τα άλλα είναι περιττά για το πρόβλημα της Ειρήνης. Εκτιμώ πως κάτι άλλο είναι.

Επίτρεψε μου να διαφωνήσω. Μπορεί να έχεις τις σωστές ρυθμίσεις στο sys.txt αλλά άν υπάρχει διαφορετική καταγραφή στο system.ini που βρίσκεται στον φάκελο save το πρόγραμμα διαβάζει αυτή.

Ένας εύκολος βέβαια τρόπος για να διαπιστωθεί αν είναι θέμα του δέκτη gps, είναι να ανοίξει κάποιο άλλο πρόγραμμα πχ Google maps η HTC GPSΤool και να δεί αν λειτουργεί ο δέκτης.

Γνωρίζει κανείς ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιεί ο energy για την περιστροφή της οθόνης και που το βρίσκουμε;

• Administrators
Δεν μετακόμισε, έκλεισε για ευνόητους λόγους τους οποίους δεν δυνάμεθα να συζητάμε εδώ.

Modpic.gif

• Administrators
Επίτρεψε μου να διαφωνήσω. Μπορεί να έχεις τις σωστές ρυθμίσεις στο sys.txt αλλά άν υπάρχει διαφορετική καταγραφή στο system.ini που βρίσκεται στον φάκελο save το πρόγραμμα διαβάζει αυτή.

Ένας εύκολος βέβαια τρόπος για να διαπιστωθεί αν είναι θέμα του δέκτη gps, είναι να ανοίξει κάποιο άλλο πρόγραμμα πχ Google maps η HTC GPSΤool και να δεί αν λειτουργεί ο δέκτης.

Ε καλά... εννοείται ότι σβήνουμε τα περιεχόμενα του φακέλου save όταν κάνουμε τέτοιες αλλαγές.

Όσον αφορά για την λειτουργία του δέκτη, υπάρχει και το παλιό καλό... GPS Test.

(Sorry για τα συνεχόμενα μηνύματα λόγο κεκτημένης ταχύτητας. Κάποιος mod ας τα συνενώσει).

Modpic.gif

καλησπέρα ηθελα να ρωτήσω σχετικα με το push mail το κινητο ειναι μόνιμα συνδεμενο στο νετ για να περνουμε τα μαιλ μας σε πραγματικό χρονο η οταν παει ενα καινούργιο μαιλ στο σερβερ τοτε μονο συνδέεται το κινητο στο νετ και λαμβάνει το μαιλ; ρωτάω γιατι δεν θελω να είναι μόνιμα το gprs του κινητού ανοιχτο

Sent using RapidRead!

• Administrators
καλησπέρα ηθελα να ρωτήσω σχετικα με το push mail το κινητο ειναι μόνιμα συνδεμενο στο νετ για να περνουμε τα μαιλ μας σε πραγματικό χρονο η οταν παει ενα καινούργιο μαιλ στο σερβερ τοτε μονο συνδέεται το κινητο στο νετ και λαμβάνει το μαιλ; ρωτάω γιατι δεν θελω να είναι μόνιμα το gprs του κινητού ανοιχτο

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3093035#post3093035

Modpic.gif

οποτε αν καταλαβα καλά το push mail αφορά μονο οσους εχουν λογαριασμο στο gmail και οχι hotmail yahoo κτλ σωστα;;

Sent using RapidRead!

Παιδια σας ευχαριστω ολους ανεξαιρετως για τη βοηθεια! Η συσκευη δε μου επεσε ουτε χτυπηθηκε αλλα ενα θεμα με το gps το εχει. Δε λοκαρε αμεσως ποτε, ουτε οταν το πηρα. Και την πρωτη φορα που περασα το primo με αλχημειες ειχε δουλεψει. Θα δοκιμασω κι αυτα τα 2 sys που προτεινατε και αν παλι δε δουλεψει.. Ουτε η εκδοση του primo φταιει γιατι αυτος που μου την εδωσε το δουλευει σε hd2 μια χαρα. :wacko:

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Παιδια καλησπερα μολις απεκτησα και εγω το μηχανημα και του εχω περασει android 2.3 μεσα.

Πιστευετε οτι ειναι καλυτερo με wm 6.5 η με android??

Αν καποιος γνωριζει και την διαδικασια για την επιστρογη στην μαμα rom(6.5) ας μου στειλει ενα pm η ας γραψει εδω. Ευχαριστω

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

• Administrators

Είναι διαφορετικά λειτουργικά. Έχεις την πολυτέλεια να τα δουλέψεις και τα δύο και να κρίνεις μόνος σου.

Αν καποιος γνωριζει και την διαδικασια για την επιστρογη στην μαμα rom(6.5) ας μου στειλει ενα pm η ας γραψει εδω. Ευχαριστω

Διάβασε στο πρώτο post.

Modpic.gif

Παιδια καλησπερα μολις απεκτησα και εγω το μηχανημα και του εχω περασει android 2.3 μεσα.

Απο τίποτε που έβαλα android τα windows mobile μου φαίνεται ένα απαρχαιωμένο λειτουργικό σύστημα στο οποίο ποτε δε θα γύριζα παλι για κανένα λόγο.καμιά σχέση. Βάλε μια καλη σταθερή ρομ(κατά προτίμηση nand) κ θα βγάλεις τα συμπεράσματα σου.

Sent from my HTC HD2

Δυστυχώς το HD2 λόγω προβληματικής οθόνης/digitizer και πρόσφατης σχετικά αγοράς πάει για αντικατάσταση. Επειδή όμως υπάρχει πλέον έλειψη σε HD2 αφού σταμάτησε η παραγωγή του μου πρότειναν αν δεν θέλω να περιμένω 2-3 βδομάδες, να πάρω κάποιο άλλο HTC... HD7 το αποκλείω με αυτά που διαβάζω... Οπότε ή περιμένω ή πάω για desire hd. Τι λέτε, γιατί εγώ έχω κολλήσει...

καλησπέρα

ένας φίλος έχει το iphone4

και χρησιμοποιεί το live map είναι ένα προγραμματάκι που μοιάζει κάπως με το πρόγραμμα του Χρυσού οδηγού .Βέβαια ο χρυσός οδηγός χρησιμοποιεί και την κάμερα και το gps ενώ το live map χρησιμοποιεί gps

λοιπόν η ερώτηση είναι υπάρχει και για εμάς κάτι τέτοιο?

και αν ναι που θα βρω το cab?

ΥΓ-ένα ακόμη παρόμοιο προγρ. είναι και το spot 4u

ευχαριστω;)

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Γνωρίζει κανείς ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιεί ο energy για την περιστροφή της οθόνης και που το βρίσκουμε;

Δεν γνωρίζει κανείς;

Έχω ρυθμίσει το send key να γυρίζει την οθόνη σε παρατεταμένο πάτημα, αλλά αυτή γυρίζει στην λάθος μεριά(τα κουμπιά αριστερά) ενώ ξέρω οτι στις ROM του energy η οθόνη γυρίζει σωστά ,δηλαδή τα κουμπιά δεξιά ,όπως και στον opera ή και αλλού.