ilka71 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 (edited) ρε παιδια εχω ρυθμιση να ελεγχει για νεα email καθε μιση ωρα και αντι αυτο να γινεται στο background καθε μιση πεταγεται η αρχικη οθονη του προγραμματος των email!σπαστικο.εκανα hr αλλα παλι τα ιδια!τι να δοκιμασω? εχω την 1.66 να βαλω την 3.14 αξιζει η να μεινω στην 1.66? εαν βαλω την 3.14 θα μπορω να περασω απο πανω την 1.66 εαν θελω να γυρισω πισω? Edited December 28, 2010 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 5 ωρες και 20 λεπτα μουβγαλε η μπαταρια σημερα με 2 3 μικρα τηλεφωνιματα και κανα μισαωρο ιντερνετ ειναι τωρα καλο αυτο?? τι να συμβενει αραγε ???? :X επισεις βλεπω αργει ανταποκριση σε οτι παω να κανω τι τρεχει στα ξαφνικα καμια ιδεα??? Δεν είναι φυσιολογικό. Μάλλον πας για hard reset. εαν βαλω την 3.14 θα μπορω να περασω απο πανω την 1.66 εαν θελω να γυρισω πισω? Γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Δεν είναι φυσιολογικό. Μάλλον πας για hard reset. Γίνεται. πως γινεται?γιατι στην σελιδα με τις ρομ λεει οτι δεν γινεται να κανω downgrade τι θα βελτιωθει με την 3.14? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 πως γινεται?γιατι στην σελιδα με τις ρομ λεει οτι δεν γινεται να κανω downgrade Γίνεται. Περνάς την 1.66 από πάνω. τι θα βελτιωθει με την 3.14? Για εμένα αν είναι να κάνεις κάτι, να βάλεις μια Omega, μόνο εκεί θα δεις διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Γίνεται. Περνάς την 1.66 από πάνω. Για εμένα αν είναι να κάνεις κάτι, να βάλεις μια Omega, μόνο εκεί θα δεις διαφορά. δεν ξερω απο flashing και θα κανω καμμια μακακια και θα μπρικαρω το κινητο.ετσι και αλλιως χρησιμοποιω το spb shell και δεν θα καταλαβω διαφορα με την ομεγα αφου δεν θα την χρησιμοποιω! εισαι σιγουρος οτι μπορω να γυρισω πισω? τι φτιαχνει με την 3.14? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 εισαι σιγουρος οτι μπορω να γυρισω πισω? Τρεις φορές με ρώτησες. Νομίζω ότι ήμουν ξεκάθαρος. τι φτιαχνει με την 3.14? Ουσιαστικά τίποτα μιας και η 1.66 δεν είχε προβλήματα. Υποτίθεται ότι παρέχει κάποιες minor βελτιώσεις αλλά στην πράξη αυτό που μένει είναι ότι "τρώει" πολύ RAM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caipirinhas Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Ρε παιδιά το είχα ξαναθίξει σε κάποιο άλλο thread, αλλά με τις απαντήσεις των παιδιών δεν κατάφερα να βγάλω άκρη. Δοκιμάζω και εδώ.. Είχα περάσει την superam. Αλλά όταν πήγα να κάνω αυτό που πρέπει για να φορτώσω τις επαφές μου, μου έδειξε μόνο μία επαφή την εξυπηρέτηση πελατών. Έτσι κατάλαβα ότι δεν έχω περάσει τις επαφές μου στη SIM, αλλά μάλλον στο τηλέφωνο. Πως μπορώ να κάνω αντιγραφή των επαφών μου στη SIM ώστε όταν φορτώσω το android να τις βρω? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Πως μπορώ να κάνω αντιγραφή των επαφών μου στη SIM ? Έναρξη/ Κλήσεις/ Διαχειριστής SIM/ Μενού/ Επαφές σε SIM... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 μόλις έτρεξα Windows XP στο HD2, Και μπορώ να πω ότι είναι μια πολύ αστεία εμπειρία, όπως επίσης και αργή. :D Σύντομα όμως θα φτιάξει η ταχύτητα (και όχι δεν χρησιμοποίησα Remote Desktop) Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caipirinhas Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Έναρξη/ Κλήσεις/ Διαχειριστής SIM/ Μενού/ Επαφές σε SIM... Έυχαριστώ. Αλλά όταν κάνω αυτό που λες, μου βγάζει όλες τις επαφές μου τικαρισμένες. μόλις πατάω done για να επιβεβαιώσω την κίνηση αυτή, μου λέει ένα μήνυμα error και μου λέει bar parameter. μόνο οκ μπορώ να πατήσω.. ξέρεις γιατί το κανει αυτό? μήπως να κάνω ένα hard reset?? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 μόλις έτρεξα Windows XP στο HD2, Και μπορώ να πω ότι είναι μια πολύ αστεία εμπειρία, όπως επίσης και αργή. :D Σύντομα όμως θα φτιάξει η ταχύτητα (και όχι δεν χρησιμοποίησα Remote Desktop) Ή πες μας περισσότερα ή μην λες τίποτα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Έυχαριστώ. Αλλά όταν κάνω αυτό που λες, μου βγάζει όλες τις επαφές μου τικαρισμένες. μόλις πατάω done για να επιβεβαιώσω την κίνηση αυτή, μου λέει ένα μήνυμα error και μου λέει bar parameter. μόνο οκ μπορώ να πατήσω.. ξέρεις γιατί το κανει αυτό? μήπως να κάνω ένα hard reset?? Ευχαριστώ! 1. Όχι δεν χρειάζεται hard reset 2. Το πρόβλημα δημιουργείται α. Από τον αριθμό των επαφών που υπερβαίνει τη χωρητικότητα της SIM και β. Από τις πρώτες επαφές της λίστας που δεν περιλαμβάνουν ονοματεπώνυμα αλλά επωνυμία εταιρίας. Θα διαπιστώσεις ότι τα παραπάνω είναι προυπόθεση για τη σωστή καταxώριση των επαφών στη SIM. 3. Με αφορμή το προηγούμενο post σου θα δεις ότι δεν υπάρχει άλλο thread σαν αυτό thanks κυρίως στον Athanaso77 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caipirinhas Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Δλδ πρέπει να καταχωρήσω τις επαφές μου σαν όμομα και επιθετο και όχι σαν επωνυμία εταιρίας για να μπορούν να περαστούν στην SIM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Δλδ πρέπει να καταχωρήσω τις επαφές μου σαν όμομα και επιθετο και όχι σαν επωνυμία εταιρίας για να μπορούν να περαστούν στην SIM? Νομίζω πως ναι. Δοκίμασε το ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Φίλε επειδή βλέπω ότι όλη την διαδικασία την κάνεις για να μπορέσεις να περάσεις τις επαφές σου στο android στην superram rom προτείνω τα εξής 1.συγχρονισμός με google 2.sprite migrate http://www.spritesoftware.com/Great-for-You/Migrate/How-Does-It-Work- και φόρτωμα αρχικά μια sense android rom,γιατί στην super ram δε δουλεύει το migrate και στη συνέχεια από τη sense rom πας στα πρόσωπα--->μενού--->εξαγωγή στην sd και θα σου βγάλει ένα vcf αρχείο το οποίο μετά μπορείς να κάνεις εισαγωγή στην super ram.Mάλιστα αν κάνεις εισαγωγή πριν βάλεις τον google λογαριασμό σου,θα τα αποθηκεύσει στη μνήμη του τηλεφώνου. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nifas Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 ενας ακομα τροπος και μαλιστα πολυ ευκολος για να περαστουν οι επαφες που ειναι στη μνημη του τηλεφωνου με wm σε android ειναι να γινει αρχικα συγχρονιμος με outlook μεσω wm και μετα ενω το κινητο τρεχει android το συνδεουμε με το pc μεσω usb κανονικα και μεσω του προγραμματος android-SYNC (pre-alpha) περνιουνται ολες οι επαφες του outlook σε μισο λεπτο. google it και δοκιμαστε το δουλεψε τελεια σε μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caipirinhas Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 thanks παίδες.. θα δοκιμάσω όλα όσα λέτε και ελπίζω να βγάλω άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 thanks παίδες.. θα δοκιμάσω όλα όσα λέτε και ελπίζω να βγάλω άκρη. Οτιδήποτε και να δοκιμάσεις, μην ασχολείσαι με τη SIM, έχει απαρχαιωμένες δυνατότητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgioar Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Αν είναι αυτή η περίπτωσή σου δεν μπορείς να κάνεις τίποτα... http://img63.imageshack.us/img63/4507/imag0003y.jpg Εάν δεν έχεις stock-spl στη συσκευή σου η HTC δεν καλύπτει εγγύηση και η αλλαγή πλακέτας είναι ασύμφορο στην περίπτωση που αναλάβεις εσύ το κόστος. Υπάρχει μία λύση πάντως και λέγεται jtag και πρέπει να το στείλεις στο εξωτερικό (Πολωνία) για να στο φτιάξουν κάτι "τύποι" εκεί αλλά και αυτό έχει το κόστος του. Σε ευχαριστώ πολύ athanaso77.Μμμ αν καί τελικά από χτες είμαι κάτοχος του iphone θα προσπαθήσω να φτιάξω τον Λέοντα μού γιατί πολλά χαρακτηριστικά του είναι μοναδικά ακόμα και μετα απο ένα χρονο παρουσίας του.Ελπίζω να τα καταφέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Windows xp στο HD2? Δηλαδη στο ΗD7 θα μπαινουν ανετα? Δηλαδη ηταν τοσο καλυτερο το viliv s5 που ετρεχε windows xp εδω κ 2 χρονια με μονο 4,7 ιντσες οθονη? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caipirinhas Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Οτιδήποτε και να δοκιμάσεις, μην ασχολείσαι με τη SIM, έχει απαρχαιωμένες δυνατότητες. Ναι, απλά θέλω να κάνω import τις επαφές και στο android.. Σε αυτό που λες συμφωνώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nifas Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 υπαρχει video στο youtube που δειχνει το hd2 να τρεχει windows7(οχι Mobile, τα κανονικα) αλλα ισως και να ειναι fake δεν ειμαι σιγουρος. http://www.youtube.com/watch?v=pUK4rnQk9lY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 (edited) θελω καποιος με την μαμα ρομ 3.14 να μου πει απο την λιστα στους ηχους και ειδοποιησεις ποια απο ολες ειναι για να βαλω εναν ηχο ειδοποιησης εισερχομενου MMS? Edited December 28, 2010 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 υπαρχει video στο youtube που δειχνει το hd2 να τρεχει windows7(οχι Mobile, τα κανονικα) αλλα ισως και να ειναι fake δεν ειμαι σιγουρος. http://www.youtube.com/watch?v=pUK4rnQk9lY Αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από remote desktop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 παιδες για την εκδοση t-mobile ερωτηση.να το αγοραω?η θα εχω προβλημα(αλλες ρομ αντροιδ κτλ).με σιμ δικτυα ολα κανονικα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts