Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εμένα δεν μου ανάβει το flash τώρα μετά την αναβάθμιση !!

δεν ξέρω όμως αν φταίει που δεν έχω μπαταρία είναι στο 10%

το έχει πάθει και άλλος?

και κάποιες φώτο που δοκίμασα .... σε τοίχο είναι πάλι το ροζάκι όχι τόσο έντονο μεν αλλά υπάρχει . όταν έβγαλα όμως φώτο την οθόνη του pc που αντανακλά φως τότε βγήκε super photo !!!!

επίσης κυκλοφόρησαν και επίσημα ROM updates !!!! από hTC αλλά

δεν υπάρχει η αγγλική version !!! έλεος δηλαδή.

έχει για όλες τις άλλες χώρες δείτε σχετικό link.

http://www.htc.com/europe/SupportDownload.aspx?p_id=297&cat=2&dl_id=804

δείτε και αυτό

είναι κειμενάκι στο update της καμερας !!

Installation Instructions:

Note: This update is only applicable to ROM version is equal to 1.60.XXX.X, or lower.

έχει βγεί και η rom 1.60 !!!! υπομονή όπου να ναι....

Λοιπον, το φλας δε σου δουλευει προφανως γιατι δεν εχεις επαρκη μπαταρια.

Η 1.60 για την οποια διαβασες, μαρτυρα προφανως πως ηδη οι test roms που δοκιμαζονται για διαφορετικες αγορες/carriers ειναι πολλες. Σιγουρα θα δουμε κι αλλες στην πορεια.

Οσο για το camera hotfix εβγαλα φωτογραφιες στο ιδιο σημειο πριν και μετα την εγκατασταση και μπορω να πω πως το προβλημα εξαλειφεται σε ποσοστο 90% (χοντρικα, για να εχουμε μια ταξη μεγεθους).

Με λιγα λογια, απλα το προβλημα παυει να απασχολει imo...

• Administrators

Έτσι είναι. Το flash δουλεύει κανονικά.

γιατι αφου ηρθε με ελληνικη ρομ δεν το εχει βαλει στο σαιτ ήace hellas?μηπως λεω μηπως ειναι παραεισαγωγης?αλλωστε το πλασιο τα κανει κατι τετοια.λεω μηπως...

Είναι επίσημα ελληνική.

Modpic.gif

.....

επίσης κυκλοφόρησαν και επίσημα ROM updates !!!! από hTC αλλά

δεν υπάρχει η αγγλική version !!! έλεος δηλαδή.

έχει για όλες τις άλλες χώρες δείτε σχετικό link.

http://www.htc.com/europe/SupportDownload.aspx?p_id=297&cat=2&dl_id=804

δείτε και αυτό

είναι κειμενάκι στο update της καμερας !!

Installation Instructions:

Note: This update is only applicable to ROM version is equal to 1.60.XXX.X, or lower.

έχει βγεί και η rom 1.60 !!!! υπομονή όπου να ναι....

Εγώ που έβαλα το s/n της συσκευής μου έβγαλε κανονικά την WWE έκδοση για κατέβασμα! Άρα υπάρχει κανονικότατα!!! :)
Φιλικά Γιώργος

Παιδια βγηκε και ο skyfire browser με πληρη WVGA υποστηριξη. Λιγο πιο αργος απο τον οπερα αλλα παιζει σχεδον τα παντα. YouTube, Vimeo και οτι θελει flash η silverlight το διαχειριζεται πολυ καλα!

To κατεβαζεται τσαμπα εδω: http://www.skyfire.com/

Φιλε μου ωραιο το εβαλα στο hd που εχω αλλα εχω ενα προβληματακι οταν μου ανοιγη ενα παραθυρο στην σελιδα μεσα δεν εχω πληκτρολογιο για να γραφω το πληκτρολογιο γραφη μονο στην μπαρα αναζητησης π.χ. σε καποια σελιδα που ζηταη user+pass για login δεν εχω πληκτρολογιο για να γραψω τι παιζη ??:confused:

ΝΙΚΟΣ

Παίδες γνωρίζει κανείς κάποιον καλό player για mkv video?

Το Tcpmp κάνει κολλήματα σε ένα video 720p.

Ευχαριστώ

Apple Iphone 4s

Apple Ipad 2

HTC HD2

Fujitsu Siemens loox n560

Δημήτρης

παιδια εγω σημερα το πηρα απο τη vodafone και ειναι απιστευτο παρα πολυ γρηγορο το παλιο hd μοιαζει δεκαετιας.Οσο για το ροζακι στην καμερα εμενα δεν μ το κανει δεν ξερω αν ληθηκε το προλημα σε αυτη τη rom η απλα ετυχε να ειναι ενταξει το δικο μ.

Γεια χαρά σε όλους σας εδώ και 3 μέρες έχω το htc hd2 και προσπαθώ και εγώ να το συγυρίσω έχω 2 απορίες και θα ήθελα την βοήθεια σας όταν λέει

Go to HKLM\Software\Opera\Info and change EnableVisualBack from 0 to 1

Go to HKLM\Software\Opera\Prefs\User Prefs and change History Thumbnail Size from 128 to 512

Go to HKLM\Software\Opera\Prefs\User Prefs and change Maximum Allowed Tabs from 3 to say 9 (or any number)

Που είναι τελικά αυτό μέσα στο PC μου μέσα στο κινητό και που το βρίσκεις ,πως το αλλάζεις;

Υπάρχει εφαρμογή που να κάνει αυτόματο rotation αλλά σε όλες τις λειτουργίες του π.χ. για να στείλεις μήνυμα στην μουσική κτλ;

Ευχαριστώ θερμά!

• Administrators
Γεια χαρά σε όλους σας εδώ και 3 μέρες έχω το htc hd2 και προσπαθώ και εγώ να το συγυρίσω έχω 2 απορίες και θα ήθελα την βοήθεια σας όταν λέει

Go to HKLM\Software\Opera\Info and change EnableVisualBack from 0 to 1

Go to HKLM\Software\Opera\Prefs\User Prefs and change History Thumbnail Size from 128 to 512

Go to HKLM\Software\Opera\Prefs\User Prefs and change Maximum Allowed Tabs from 3 to say 9 (or any number)

Που είναι τελικά αυτό μέσα στο PC μου μέσα στο κινητό και που το βρίσκεις ,πως το αλλάζεις;

Χρειάζεσαι ένα registry editor για να πας εκεί. Εμείς χρησιμοποιούμε τον Resco Explorer. Εναλλακτικά μπορείς να πας στον free PHM Registry.

Modpic.gif

τωρα εχω το νοκια ε71 και σκεφτομαι να το αλλαξω με αυτο το θηριο. η μπαταρια τι λεει? Και αν καποιος ξερει σε σχεση με το ε71
Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα

Οσοι το πηραν απο εδω ελλαδα απο πλαισιο μεσα στην συσκευασια εχει καμια θηκη;
~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

Οσοι το πηραν απο εδω ελλαδα απο πλαισιο μεσα στην συσκευασια εχει καμια θηκη;

Καλημέρα, το πήρα από vodafone και έχει ένα δερμάτινο πουγκί, αλλά εμένα δεν μου λέει τιποτα, είναι στενό και με το που βάζεις το τηλ. μέσα ανάβει η οθόνη...πρέπει να βρούμε άλλη θήκη.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ HOME SCREEN TAB

με μια second today βάζοντας εκεί τα today plug-ins που θέλετε !!

Manila Today Page (MTP) v0.4.0.0

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=508102

Καλημέρα, στις ελληνικές εκδόσεις, υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει κάποιος το λειτουργικό στα αγγλικά? Και απλά να έχει πληκτρολόγιο GR/EN? Η είναι αναγκαστικά ελληνικά όλα...??

Καλημέρα και από εμένα και καλορίζικα τα θηρία σε όλους τους νέους κατόχους!!!

Ρε παιδιά έχω κι εγώ να κάνω μια ερώτηση αν ξέρετε και συγνώμη εαν είναι εκτός topic...αυτή η ....... η Cosmote πότε επιτέλους θα το φέρει το HD2? Τους τηλεφωνώ και ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ να μου απαντήσουν, όλο γενικότητες ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΙ.

Μήπως έχει ακούσει κάποιος κάτι για το πότε θα ξεκινήσει να το διαθέτει η cosmote?

Ευχαριστώ.

HTC HD2 ROM Omega XT v30 Elegancia RADIO 2.15.50.14

HTC Sensation Android: 2.3.5, Sense: 3.5, Insertcoin: 3.4.1, kernel: 2.6.35... Bricked

αυτο το screen protector το εχει παρει κανεις? δουλευει χωρις προβλημα με την οθονη?

http://www.handtec.co.uk/product.php/2463/htc-hd-2---hd2--/d4ccfd029cab4a56f7dc03dd1b05b00a?xPackID=694

υπαρχει κανα promotional code για handtec??

Καλημέρα και από εμένα και καλορίζικα τα θηρία σε όλους τους νέους κατόχους!!!

Ρε παιδιά έχω κι εγώ να κάνω μια ερώτηση αν ξέρετε και συγνώμη εαν είναι εκτός topic...αυτή η ....... η Cosmote πότε επιτέλους θα το φέρει το HD2? Τους τηλεφωνώ και ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ να μου απαντήσουν, όλο γενικότητες ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΙ.

Μήπως έχει ακούσει κάποιος κάτι για το πότε θα ξεκινήσει να το διαθέτει η cosmote?

Ευχαριστώ.

επειδη και εγω ειμαι cosmote και δεν ξερουν ποτε θα ερθει λεω να το παρω απο εξω που ειναι και πιο φτηνο...και αν θυμαμι καλα την επιδοτηση μπορεις να την βαλεις στα παγια ..ετσι δεν ειναι?

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

screen protector εχω παρει εγω αλλα δεν τον πέρασα ακόμη. μάλλον υποσεινήδητα περιμένω να γίνει ζημιά κ μετά να το βάλω (έλληνας :D ).

Βλέπω συνέχεια να μιλάτε για την μια rom για την άλλη rom κτλ. Εγώ φοράω την εργοστασιακή 1.43.405.1 (70124) WWE, αξίζει να παράσω κάποια άλλη? Θα είναι γνήσια ή χάνω την εγγύηση?

• Administrators

Εάν βάλεις το S/N της συσκευής σου στο site της HTC, θα σου δώσει την επίσημη διαθέσιμη για download.

Καλημέρα, στις ελληνικές εκδόσεις, υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει κάποιος το λειτουργικό στα αγγλικά? Και απλά να έχει πληκτρολόγιο GR/EN? Η είναι αναγκαστικά ελληνικά όλα...??

Μάλλον θα βγάλει ένα patch η ACE Hellas για να έχεις και αγγλικό μενού. Αυτό στις ελληνικές συσκευές μόνο. Το ελληνο/αγγλικό πληκτρολόγιο υπάρχει ήδη.

Modpic.gif

Και εγω το ιδιο σκεφτομαι cdcd_x.Απο expansys με μεταφορικα βγαινει 600€ αλλα φανταζομαι δεν εχει το ndrive που δινει η Vodafone.Ο Γερμανος παντως θα το φερει αρχες Ιανουαριου,τοτε λογικα θα το φερει και η Cosmote...Αραγε θα εχει και η Cosmote καποιο προγραμμα πλογησης,η θα κανει καποια καλυτερη τιμη?Δεν ξερω αν αξιζει και αν μπορω να περιμενω μεχρι τοτε,με βλεπω να το παραγγελνω συντομα...

Εάν βάλεις το S/N της συσκευής σου στο site της HTC, θα σου δώσει την επίσημη διαθέσιμη για download.

Μάλλον θα βγάλει ένα patch η ACE Hellas για να έχεις και αγγλικό μενού. Αυτό στις ελληνικές συσκευές μόνο. Το ελληνο/αγγλικό πληκτρολόγιο υπάρχει ήδη.

Βάση του forum της ace αναφέρει ότι :

Αγαπητά μέλη,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως απο αυτή την εβδομάδα ξεκινάει η διάθεση του HD2, απο τις αλυσίδες καταστημάτων Vodafone και Πλαίσιο.

Η συσκευή θα διατίθεται με ελληνικό μενού χωρίς δυνατότητα αλλαγής στα αγγλικά.

Επιπλέον δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει εφαρμογή language switcher λόγω αυξημένων τεχνικών δυσκολιών με τα WM 6.5.

Το ίδιο ισχύει για κάθε επερχόμενο μοντέλο. Η τελευταία συσκευή με την δυνατότητα προσθήκης του language switcher είναι το HTC Touch Pro2.

Το έκανα αλλά δε λειτουργεί, μου βγάζει μύνημα The Page Cannot Be Found.. ??? What?!?! Σε σας λειτουργεί κανονικά το site?

Καλημέρα σε όλους! Μόλις το πήρα στα χέρια μου!Ναι έχει μια θήκη αλλά τίποτα ιδιαίτερο! Παιδιά θέλω βοήθεια! Δεν μπορώ με τίποτα να ανοίξω το πίσω κάλυμμα να βάλω την κάρτα μνήμης γιατί φοβάμαι μην του κάνω ζημιά...! Είμαι σίγουρος ότι θα ναι πολύ εύκολο. Μήπως πρέπει να πατάω συγχρόνως και το πλήκτρο έντασης της φωνής;
Bill

χαχα!! ωραίος!!

οχι φιλε, στην δεξιά πλευρα εχει μια μικρη εγκοπη, βάλε το νυχι σου εκεί μέσα κ τραβα με δυναμη. Δε θελει πολυ δυναμη, θα δεις οτι θα ανοιξει μονο του, ζημια δε μπορει να γινει.

Βάση του forum της ace αναφέρει ότι :

Η συσκευή θα διατίθεται με ελληνικό μενού χωρίς δυνατότητα αλλαγής στα αγγλικά.

Επιπλέον δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει εφαρμογή language switcher λόγω αυξημένων τεχνικών δυσκολιών με τα WM 6.5.

Το ίδιο ισχύει για κάθε επερχόμενο μοντέλο. Η τελευταία συσκευή με την δυνατότητα προσθήκης του language switcher είναι το HTC Touch Pro2.

Ωραία.....:cry:

Συνεπώς πάμε να το πάρουμε από έξω να τελειώνουμε...

Ας είναι καλά οι συνφορουμίτες μετά...για να έχουμε κ ελληνικά στα μηνύματα κτλ...:!: