ilka71 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Για το ξυπνητήρι, μόνο μικρό .wav στο φάκελο Windows. αυτο καταλαβα .αρα αυτο που βαζω εγω 11mb δεν το παιζει επειδη ειναι μεγαλο.ποσο μικρο να το κανω ?ξερεις κανενα ευκολο προγραμμα να το "κοψω"? mp3 ξερω να κοβω αλλα wav οχι :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niksoul1 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Καλησπερα, εχω βαλει το radio .50.14 Βλεπω ομως πολλες αποσυνδεσεις την ωρα που μιλαω, εχει συμβει καμια 10ρια φορες. Ποιο radio μου προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 αυτο καταλαβα .αρα αυτο που βαζω εγω 11mb δεν το παιζει επειδη ειναι μεγαλο.ποσο μικρο να το κανω ?ξερεις κανενα ευκολο προγραμμα να το "κοψω"? mp3 ξερω να κοβω αλλα wav οχι :O Το τελικό πρέπει να είναι μερικά kb. Δοκίμασε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Καλησπερα, εχω βαλει το radio .50.14 Βλεπω ομως πολλες αποσυνδεσεις την ωρα που μιλαω, εχει συμβει καμια 10ρια φορες. Ποιο radio μου προτεινετε? νομιζω εχω και εγω καποιες αποσυνδεσεις εν μεσω κλησης ,λες να ειναι το ραδιο?εγω εχω αυτο της υπογραφης μου.τα ραδιο που τα βρισκουμε γιατι στο επισημο σαιτ μονο ρομ βλεπω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niksoul1 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Δεν γνωριζω αν φταιει αυτο.. Αν καποιος ξερει ας μας βοηθησει! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Το τελικό πρέπει να είναι μερικά kb. Δοκίμασε αυτό. δυστυχως wav σε μερικα kb ειναι πολυ μικρο το μεγεθος για να βαλω εστω και ενα κομμενο κομματι ενος soundtrack 12 mb που θελω...οποτε μενω δυστυχως με το ptravelalarm :O απλα δεν εχει intergration με το ημερολογιο και δεν δειχνει την ωρα του αλαρμ μονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 δυστυχως wav σε μερικα kb ειναι πολυ μικρο το μεγεθος για να βαλω εστω και ενα κομμενο κομματι ενος soundtrack 12 mb που θελω...οποτε μενω δυστυχως με το ptravelalarm :O απλα δεν εχει intergration με το ημερολογιο και δεν δειχνει την ωρα του αλαρμ μονο Δες κι αυτό. Ίσως βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Εσείς είχατε ποτέ πρόβλημα? Χρειάστηκε να εγκαταστήσετε AlarmFixWM ή SKTools για αυτό? Μη βάζεις τίποτα, πλέον δεν έχει προβλήματα το default ξυπνητήρι της συσκευής. Δεν γνωριζω αν φταιει αυτο.. Αν καποιος ξερει ας μας βοηθησει! :) Δεν κατάλαβα ποιο radio έχεις. Δοκίμασε ένα εκ των 2.14 ή 2.15. [bUILD][13.12.2010] darkstone SuperRAM FroYo v1 [kernel: hastarin r8.5.3 Custom] http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=870518 Έχουμε ξεχωριστό θέμα που συζητάμε για το Android σε αυτή τη συσκευή. Ας μην επαναλαμβανόμαστε. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=279151 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caipirinhas Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Έχω κάνει το HSPL στο κινητό, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γτ πρέπει να διαλέξω κάποια άλλη ROM. Επίσης αυτό που δεν μπορώ να διαλέξω είναι ποια ROM να βάλω.. Εδώ πέρα έχετε παραθέσει κάποιες ROM, αρκετές θα έλεγα, αλλά και πάλι δεν ξέρω γτ πρέπει να διαλέξω κάποια και ποια είναι αυτή.. Θα προτιμούσα κάποια με διαφορετικό interface, γτ πχ η MIRI που είδα έχει ίδια εμφάνιση.. Κάποια πρόταση? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Καλημέρα παιδιά, έχω το T-Mobile HD2 και είμαι ευχαριστημένος γενικά εκτός απο ένα πρόβλημα. Όταν τρέχει Windows και παίρνω τηλ η ακουστική είναι κακή (ακούγεται κάτι σαν "χιόνι"). Όταν τρέχει Android είναι μιά χαρά. Έχω radio 2.15.50.14. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος αυτό? Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 13, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Έχω κάνει το HSPL στο κινητό, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γτ πρέπει να διαλέξω κάποια άλλη ROM. Επίσης αυτό που δεν μπορώ να διαλέξω είναι ποια ROM να βάλω.. Εδώ πέρα έχετε παραθέσει κάποιες ROM, αρκετές θα έλεγα, αλλά και πάλι δεν ξέρω γτ πρέπει να διαλέξω κάποια και ποια είναι αυτή.. Θα προτιμούσα κάποια με διαφορετικό interface, γτ πχ η MIRI που είδα έχει ίδια εμφάνιση.. Κάποια πρόταση? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Αν διαβάσεις λίγο θα καταλάβεις αν υπάρχει λόγος να αλλάξεις rom και ποια να βάλεις ανάλογα με τις απαιτήσεις σου. Καλημέρα παιδιά, έχω το T-Mobile HD2 και είμαι ευχαριστημένος γενικά εκτός απο ένα πρόβλημα. Όταν τρέχει Windows και παίρνω τηλ η ακουστική είναι κακή (ακούγεται κάτι σαν "χιόνι"). Όταν τρέχει Android είναι μιά χαρά. Έχω radio 2.15.50.14. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος αυτό? Είσαι με official rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Είσαι με official rom; Όχι εχω βάλει omega v.20 Ελληνική. Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 με αεροπλανικο τροπο εσκασε χαλικι του δρομου πανω στην οθονη (και μετα στο ματι μου) χτες που ταξιδευα. η οθονη δεν επαθε το παραμικρο. αυτο σημαινει οτι τη γλιτωσε η ενδεχεται να τα βγαλει στην πορεια με παντειους τροπους; να χαρω; :confused: Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Το μάτι σου έπαθε τίποτα; Αυτό είναι το σημαντικότερο. Η οθόνη του HD2 είναι σκυλί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Το μάτι σου έπαθε τίποτα; Αυτό είναι το σημαντικότερο. Η οθόνη του HD2 είναι σκυλί. ναι και το ματι μου επαθε και το φρυδι απο πανω, αλλα ειναι υπο ελεγχο. η οθονη φοβηθηκα μην καταρρευσει η χασει σε αποκριση η κατι τετοιο.. ελπιζω οχι! Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 με αεροπλανικο τροπο εσκασε χαλικι του δρομου πανω στην οθονη (και μετα στο ματι μου) χτες που ταξιδευα. η οθονη δεν επαθε το παραμικρο. αυτο σημαινει οτι τη γλιτωσε η ενδεχεται να τα βγαλει στην πορεια με παντειους τροπους; να χαρω; :confused:αφου δεν εδειξε τιποτα μετα το χαλικι,αποκλειεται να δειξει μακροπροθεσμα βλαβη απο αυτη την αιτια:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 (edited) οι default ηχοι που εχει η λιστα των ηχων του ξυπνητηριου που βρισκονται?θελω να στειλω εναν στην γυναικα μου που της αρεσε :p Edited December 13, 2010 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 οι default ηχοι που εχει η λιστα των ηχων του ξυπνητηριου που βρισκονται?θελω να στειλω εναν στην γυναικα μου που της αρεσε :p στο φακελο windows χυμα βρισκονται οι πιο πολλοι, και καποιοι παλι στο φακελο windows σε υποφακελο που ονομαζεται rings. Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 13, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 οι default ηχοι που εχει η λιστα των ηχων του ξυπνητηριου που βρισκονται?θελω να στειλω εναν στην γυναικα μου που της αρεσε :p Χύμα στο φάκελο /Windows ή στον φάκελο /Windows/Rings. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Χύμα στο φάκελο /Windows ή στον φάκελο /Windows/Rings. στο φακελο windows χυμα βρισκονται οι πιο πολλοι, και καποιοι παλι στο φακελο windows σε υποφακελο που ονομαζεται rings. ευχαριστω και τους δυο αλλα ψαχνω τον alarm-light και δεν τον βρισκω :O EDIT οκ τους βρηκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 ευχαριστω και τους δυο αλλα ψαχνω τον alarm-light και δεν τον βρισκω :O EDIT οκ τους βρηκα! Βρίσκεται χύμα στο φάκελο Windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 (edited) βασικα ηταν στον windows/rings αλλα επρεπε απο τον resco να ξετικαρω την επιλογη να μην φαινονται κρυφα αρχεια με καταληξεις DLL, κλπ! συνδεω το κινητο μεσω activesync και εχω ρυθμισει στο κομπιουτερ να φαινονται τα κρυφα αρχεια αλλα δεν μου δειχνει τον φακελο windows!γιατι? Edited December 13, 2010 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 13, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 συνδεω το κινητο μεσω activesync και εχω ρυθμισει στο κομπιουτερ να φαινονται τα κρυφα αρχεια αλλα δεν μου δειχνει τον φακελο windows!γιατι? Κάτι δεν έχεις κάνει σωστά. Αν ενεργοποιήσεις από τον file explorer του υπολογιστή σου να φαίνονται τα hidded files, σίγουρα φαίνεται κανονικά ο φάκελος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Παίδες να ρωτήσω κάτι?Επειδη ο λεόντας θα παει προς πώληση,αλλα έχω βάλει μια αγγλική ROM(ENERGY), που μπορω να βρω την official ελληνική?Κόιταξα στη πρωτη σελίδα αλλα λέει rom upgrade?Κάνει αυτό η θα καταλήξω με κανενα τούβλο?Ευχαριστω εκ των προτέρων!!!!! Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 13, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Παίδες να ρωτήσω κάτι?Επειδη ο λεόντας θα παει προς πώληση,αλλα έχω βάλει μια αγγλική ROM(ENERGY), που μπορω να βρω την official ελληνική?Κόιταξα στη πρωτη σελίδα αλλα λέει rom upgrade?Κάνει αυτό η θα καταλήξω με κανενα τούβλο?Ευχαριστω εκ των προτέρων!!!!! Διάβασε στο πρώτο post, υπάρχουν οι οδηγοί για επαναφορά στην stock κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts