Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπορεις αν θελεις επισης, να κολησεις και στο καρφακι που θα κοψεις ενα strap, και να το περασεις απο την υποδοχη που εχει το hd2 για να βαλεις λουρακι, οποτε θα το εχεις παντα μαζι σου.

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0453421&catid=100503

Καλημέρα.

Χωρίς παρεξήγηση, αλλά η τρύπα για το λουράκι που είναι;

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Εκτός από αυτό χρειάζεται πρώτα να έχεις εγκαταστήσει το CHT. Αυτό κάνει όλη τη δουλειά. Ο editor που αναφέρεσαι χρησιμοποιείται απλά για την παραμετροποίησή του.

Εντούτοις συνιστώ πλέον την 2.0 έκδοση με τον αντίστοιχο editor φυσικά.

ευχαριστω.οταν παω να ανοιξω το editor μου λεει οτι απαιτειται νεοτερη εκδοση microsoft.net compact framework.τι πρεπει να κανω?

HTC Desire s

Sonyericsson Neo V

ευχαριστω.οταν παω να ανοιξω το editor μου λεει οτι απαιτειται νεοτερη εκδοση microsoft.net compact framework.τι πρεπει να κανω?

ενταξει το βρηκα το λεει λιγο πιο πισω.ευχαριστω και παλι..

HTC Desire s

Sonyericsson Neo V

• Administrators
Ενημερωτικά... δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα, το απαγορεύουν οι κανονισμοί του forum. Γιαυτό υπάρχει η "Τροποποίηση".

Modpic.gif

μια τελευταια ερωτηση :D.δεν αλλαζει το wallpaper και στο home και στο lockscreen.αντ'αυτου το background ειναι ασπρο.τι κανω λαθος?

HTC Desire s

Sonyericsson Neo V

Αλλάζεις το wallpaper μέσω του CHTEditor; Δουλεύει άψογα και χωρίς προβλήματα αυτό.

το αλλαζω απο το καθορισμο ταπετσαριας στην αρχικη οθονη και δε γινεται τιποτα.το background γινεται απλα ασπρο.

HTC Desire s

Sonyericsson Neo V

• Administrators
το αλλαζω απο το καθορισμο ταπετσαριας στην αρχικη οθονη και δε γινεται τιποτα.το background γινεται απλα ασπρο.

Μήπως δεν είναι συμβατό το συγκεκριμένο wallpaper που θέλεις να αλλάξεις;

Modpic.gif

Καλημέρα.

Χωρίς παρεξήγηση, αλλά η τρύπα για το λουράκι που είναι;

επειδη δεν εχω το hd2 τωρα για να σου πω, θυμαμαι οτι αμα ανοιξεις το πισω καπακι θα το βρεις. αν ξερει καποιο παιδι ας μας πει.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

• Administrators
επειδη δεν εχω το hd2 τωρα για να σου πω, θυμαμαι οτι αμα ανοιξεις το πισω καπακι θα το βρεις. αν ξερει καποιο παιδι ας μας πει.

Δεν έχω δει κάτι τέτοιο ούτε και εγώ.

Modpic.gif

Καλησπέρα!

Δοκιμάζω τώρα το wtask manager αλλά πρόσεξα ότι τα προγράματα δεν κλείνουν πατώντας το x!Πως μπορώ να το αλλάξω και να κλείνουν κανονικά?

Έχω την Omega v19 rom πάνω

• Administrators

Η rom έχει ήδη εγκατεστημένο task manager, τον Arkswitch. Για ποιο λόγο έβαλες και το wktask;

Προσωπικά ήμουν χρόνια οπαδός του wktask, όμως στα WM6.5.X ο Arkswitch ταιριάζει περισσότερο και κάνει και μια χαρά τη δουλειά του ειδικά όπως το έχει στήσει ο Γιάννης.

Modpic.gif

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=83

Το "κακό" με την έκδοση 2.0 του CHT είναι ότι έχει τόσα πολλά νέα πράγματα και τέτοιες δυνατότητες παραμετροποίησης, που στην αρχή ξενίζει με τη διαφορετικότητά του. Αν κάποιους (που του αρέσει να "πειράζει" τη συσκευή του) του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία και ασχοληθεί λίγο παραπάνω, δεν θα το αποχωριστεί.

δυστυχώς σε μένα φίλε Γιάννη ότι ρύθμιση και να του έκανα υπήρχαν φορές πού ότ

αν γυρνούσα στη κεντρική οθόνη μου έκανε από ψιλόκόλληματα έως κ πάγωμα οθόνης έως κ 1 sec!!Υπόψην είχα κάνει αρκετές δομικές κ με καθαρό τηλέφωνο κάνοντας hard reset αλλά τίποτα.Κρίμα γιατί μου αρέσει πιο πολύ απ το 1.85 συν το ότι παίρνει και πιο πολύ παραμετροποιση αλλά δε μου αρέσει να βλέπω σε συσκευή με 1giga snapdragon ανόητα ψιλοκόλληματα οπότε το έβγαλα μέχρι νεωτέρας..

Εχω μαμα ROM 1.66 κ με το cht1.85 δουλεύει ρολόι..

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

αν γυρνούσα στη κεντρική οθόνη μου έκανε από ψιλόκόλληματα έως κ πάγωμα οθόνης έως κ 1 sec!!Υπόψην είχα κάνει αρκετές δομικές κ με καθαρό τηλέφωνο κάνοντας hard reset αλλά τίποτα.Κρίμα γιατί μου αρέσει πιο πολύ απ το 1.85 συν το ότι παίρνει και πιο πολύ παραμετροποιση αλλά δε μου αρέσει να βλέπω σε συσκευή με 1giga snapdragon ανόητα ψιλοκόλληματα οπότε το έβγαλα μέχρι νεωτέρας..

Εγώ έχω τη 2.0 με τη μαμά 3.14 (Αγγλική) και το μονο πρόβλημα που έχω είναι πολλές ειδοποιήσεις για λάθος όταν γυρνώ στην αρχική οθόνη από κάπου αλλού στο μενού. Κατά τα λοιπά είναι άψογο.

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

τα κολληματα αυτα ηταν ο κυριος λογος κατα τον οποιο το απεγκατεστησα κι εγω! αλλωστε δεν ειμαι γενικοτερα οπαδος της παραμετροποιησης, πλην ορισμενων λειτουργικων κατ εμενα σημειων! :)

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

παιδια εχω μια ερωτηση. εχω ολες τις επαφες μου στο outlook και θελω να τις περασω στη sim μου.πως μπορω να το κανω αυτο χωρις να χρησιμοποιήσω καποιο κινητο ???? ευχαριστω πολυ

Άμα έχεις κάποιον μηχανισμό που να συνδέει την sim με τον υπολογιστή, ναι.
Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη.

• Administrators
παιδια εχω μια ερωτηση. εχω ολες τις επαφες μου στο outlook και θελω να τις περασω στη sim μου.πως μπορω να το κανω αυτο χωρις να χρησιμοποιήσω καποιο κινητο ???? ευχαριστω πολυ

Για ποιο λόγο να τις περάσεις στη sim; :confused:

Η sim έχει πλέον απαρχαιωμένες δυνατότητες!

Modpic.gif

το .cab που μπλοκαρει εισερχομενα sms απο συγκεκριμενουσ αριθμους, εχει τη δυνατοτητα να μπλοκαρει και sms διαφημηστικα 4ψηφιων και 5ψηφιων αριθμων;

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

• Administrators

Δεν έχουν κάτι το ιδιαίτερο σε σχέση με αυτά που βρίσκεις σε πληθώρα επιλογών στο ebay.

Modpic.gif

παιδια καλησπερα.καμμια προταση για καρτα μνημης:!:ψαχνω για καποια αξιοπιστη εψαχνα στις σελιδες ποιο πισω αλλα δεν καταφερα να το βρω που το ειχα δει

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

• Administrators
Πάρε μία επώνυμη (πχ. SanDisk, Kingston κτλ) και κατά προτίμηση class4 και πάνω. Όσον αφορά το μέγεθος, όσο σηκώνει η τσέπη σου.

Modpic.gif

Καλησπέρα σε όλους και ζητώ συγγνώμη απο τώρα αν κάνω ερωτήσεις που έχουν ήδη απαντηθεί....δυστυχώς δεν έχω το χρόνο να κοιτάξω το topic...:(:(:(:(:(:(

Λοιπόν ερώτηση νούμερο 1:

Δεν ξέρω αν έχει εμφανιστεί και σε άλλους πάντως όταν το κινητό είνια στην αναμονή (σβησμένη οθόνη) και μου έρθει μήνυμα και δεν το κοιτάξω εκείνη τη στιγμή και πριν τελειώσει ο ήχος του μηνύματος η δόνηση συνεχίζει και αφού έχει τελειωσει ο ήχος μηνύματος αυτή συνεχίζει...θα σταματήσει μόνο αν κάνω κάποια κλήση ή βγάλω την μπαταρία!!!!:blink::cry:......υπάρχει κάποιο πρόβλημα??? μήπως δεν έχω κοιτάξει κάποια ρύθμιση??

και ερώτηση νούμερο 2:

Τέλη Οκτώβρη με την αλλαγή ώρας το κινητό δεν άλλαξε ώρα μόνο του και ας ήταν σωστά ρυθμισμένο.....και απο τότε αρκετά συχνά ενώ έχω επιλέξει σωστό time zone πηγαίνει μόνο του 1 ή 2 ώρες μπροστά.....

Υπάρχει μήπως κάτι που δεν έχω δει/ρυθμίσει καλά...

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά και συγγνώμη και πάλι αν έχουν απαντηθεί αυτά τα έρωτήματα αλλά ειλικρινά δεν έχω το χρόνο να το ψάξω περισσότερο!!