Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όσο αφορά τη σύνδεση του HTC στο PC, έχω να πω ότι 80-90%, όταν αφορά windows 7, δε συνδέεται με ΤΙΠΟΤΑ αν δεν απενεργοποιηθεί η επιλογή enable faster data synchronization (βρίσκεται ακριβώς κάτω από την επιλογή του active sync)

Στο σπιτι ειχα σοβαρο προβλημα.Τωρα στη δουλεια παλι με win 7 συνδεθηκε μια χαρα.Θα μας τρελανουν...:mad:

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• Administrators
Στο σπιτι ειχα σοβαρο προβλημα.Τωρα στη δουλεια παλι με win 7 συνδεθηκε μια χαρα.Θα μας τρελανουν...:mad:

Γιάννη κάποιο σκάλωμα "έφαγε" το PC στο σπίτι, μάλλον με τους drivers!

Modpic.gif

Γιάννη κάποιο σκάλωμα "έφαγε" το PC στο σπίτι, μάλλον με τους drivers!

Μαλλον αλλα απο οτι και Ο Pavlos13616 και αλλοι εχουν προβληματα με συνδεση...

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ναι... Πρόβλημα με τη σύνδεση είχα κι εγώ και πολλοί άλλοι με win 7 (συνήθως x64). Αλλά με την απενεργοποίηση που είπα ενώνεται 100%

Βγήκε HD3 @karchariasgr ?

δε ξέρω γι αυτό ρωτάω.. μήπως έχουμε κανένα νεότερο. το λατρεύω το HD2, με την τεράστια οθονάρα του, αλλά πολλά κολλήματα τα windows mobile και σκέφτομαι να παω προς iphone 4 για αλλαγή. αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος..

δε ξέρω γι αυτό ρωτάω.. μήπως έχουμε κανένα νεότερο. το λατρεύω το HD2, με την τεράστια οθονάρα του, αλλά πολλά κολλήματα τα windows mobile και σκέφτομαι να παω προς iphone 4 για αλλαγή. αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος..

πολlα κολληματα??? ποιος σου ειπε οτι εχει κολληματα?

το κινητο ειναι sθper με το καταλληλο στησιμο!:D

Edited by sakisdani

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

δουλεύω συσκευές με Windows Mobile από το P3300, στο P3650, στο T8282 και τώρα στο HD2 και συνέχεια υπάρχουν bugs.. με coocking rom και το κατάλληλο στήσιμο που λες και εσύ. Μου την δίνει που πάντα στην ανάγκη πρέπει να βγάλω την μπαταρία για να ξεκολλήσει και περιμένω να φορτώσει μετά.. :/ δε λέω ότι το iPhone 4 δε θα έχει bugs, όλο και θα έχει αλλά λέω να το δοκιμάσω.

Από την άλλη λατρεύω την HTC και το design της.. Πως θα παώ σε συσκευή με μικρότερη οθόνη γμτ..

Αυτό τι λέει?

http://www.htc.com/europe/product/hd7/overview.html

δουλεύω συσκευές με Windows Mobile από το P3300, στο P3650, στο T8282 και τώρα στο HD2 και συνέχεια υπάρχουν bugs.. με coocking rom και το κατάλληλο στήσιμο που λες και εσύ. Μου την δίνει που πάντα στην ανάγκη πρέπει να βγάλω την μπαταρία για να ξεκολλήσει και περιμένω να φορτώσει μετά.. :/ δε λέω ότι το iPhone 4 δε θα έχει bugs, όλο και θα έχει αλλά λέω να το δοκιμάσω.

Από την άλλη λατρεύω την HTC και το design της.. Πως θα παώ σε συσκευή με μικρότερη οθόνη γμτ..

Αυτό τι λέει?

http://www.htc.com/europe/product/hd7/overview.html

Με την επίσημη 1.66 δεν είχα ΠΟΤΕ κόλλημα. Το τηλέφωνο ήταν ανοιχτό για 15-20 μέρες χωρίς reset, και δεν έκαμνε κιχ! Και μηλάω για φουλ χρήση! Το ίδιο συμβαίνει και τώρα με την 3.14.

Τα προβλήματα ξεκινάνε όταν αρχίζουμε να περνάμε εφαρμογές τρίτων, οι οποίες κατά 99% δεν είναι πιστοποιημένες από την Microsoft. Στην περίπτωση αυτή δεν φταίει ούτε η HTC ούτε η Microsoft. Εν γνώσει σου περνάς εφαρμογές οι οποίες ξέρεις ότι μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα…

H apple αυτό έχει καταφέρει γι’αυτό και το iphone θεωρείται πιο σταθερό. Κανείς δεν μπορεί να κάνει εγκατάσταση μια εφαρμογή, εάν αυτή δεν είναι πιστοποιημένη. Εκτός βέβαια εάν είσαι JB και βάζεις ότι σου αρέσει. Τότε όμως ξεκινάνε τα κολλήματα ΚΑΙ στο Iphone…!

:)

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

συμφωνώ αλλά.. δε ξέρω.. είμαι πολύ μπερδεμένος. είναι που η apple κάνει μόνη της το hardware και το software και η συσκευή είναι ποιο σταθερή. επίσης έχει άπειρες εφαρμογές καλούδια πολύ καλύτερα και εντυπωσιακά σε σχέση με τα Windows Mobile. Τα games τους έχουν τρομερά γραφικά και μπορείς να χειριστείς πολύ ποιο άνετα την multitouch οθόνη σε σχέση με το HTC. από την άλλη το home tab του HTC Sense είναι όλα τα λεφτά ενώ με ξενερώνει η απλότητα του iPhone στο θεμα αυτό

συμφωνώ αλλά.. δε ξέρω.. είμαι πολύ μπερδεμένος. είναι που η apple κάνει μόνη της το hardware και το software και η συσκευή είναι ποιο σταθερή. επίσης έχει άπειρες εφαρμογές καλούδια πολύ καλύτερα και εντυπωσιακά σε σχέση με τα Windows Mobile. Τα games τους έχουν τρομερά γραφικά και μπορείς να χειριστείς πολύ ποιο άνετα την multitouch οθόνη σε σχέση με το HTC. από την άλλη το home tab του HTC Sense είναι όλα τα λεφτά ενώ με ξενερώνει η απλότητα του iPhone στο θεμα αυτό

Εδώ είσαι 100% ΛΑΘΟΣ. :happy:

Αυτό που κάνει είναι οτι φτιάχνει το software για ΜΙΑ και ΜΟΝΟ συσκευή η οποία λέγεται Iphone. Έτσι το πάντρεμα έχει 100% επιτυχία. Συν οτι δεν αφήνει κανέναν μή εξουσιοδοτημένο να μπεί στα χωράφια της.

Όσον αφορά τις εφαρμογές ... εκεί έχεις δίκιο. Δεν παίζεται!

Είμαστε off topic όμως. Οπότε καλύτερα να μην συνεχίσουμε εδώ. :)

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

• Administrators

Στα windows mobile δεν θα δούμε νέες συσκευές. Ο απόγονος (αν μπορεί να θεωρηθεί έτσι του HD2) είναι το HD7 με WP7.

Ας κλείσουμε όμως το off-topic γιατί έχουμε ξεφύγει κατά πολύ.

Modpic.gif

@karhariasgr

Εγω θα ελεγα να δοκιμασεις να βαλεις android στο hd2.θα δεις πραγματικα ενα αλλο κινητο!

• Administrators
Εγω θα ελεγα να δοκιμασεις να βαλεις android στο hd2.θα δεις πραγματικα ενα αλλο κινητο!

Μην χρειαστεί να κάνεις επανεκκίνηση όμως... θα χρειαστεί να περιμένεις πολύ!

Modpic.gif

Επανέρχομαι στο θέμα landscape σε όλες τις εφαρμογές και κυρίως σε αυτές του office, μια που ήταν αυτό που με ενδιέφερε κυρίως. Λοιπόν με το BSB TWEAKS μάλλον έβγαλα τελικά άκρη και πλέον τα office γυρνάνε σε landscape. Απλά το word θέλει λίγο χρόνο μέχρι να φορτώσει καλά, για αυτό και δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Θέλω να πω ότι ναι μεν ανοίγει το αρχείο που θέλει κάποις, αλλά σε συμβατική μορφή, το οποίο και το διαβάζεις κανονικά, για να γυρίσει όμως σε landscape θέλει να περιμένω λίγο και μετά το γυρνά αμέσως όποτε θέλω. Τέλος πάντων! Έκανα όμως το εξής. Κατήργησα το BSB TWEAKS, γιατί κάτι είχα μυριστεί και βλέπω ότι εξακολουθεί να μου γυρνά σε landscape όσα προγράμματα είχα βάλει!!! Έμειναν οι αλλαγές στην registry ή συμβαίνει κάτι άλλο; Κουφό δεν είναι; Ακαδημαϊκή η ερώτηση, μια που η δουλειά μου έγινε τελικά!!:)

Κάποιες παρατηρήσεις. Τις επαφές δεν μου τις βγάζει σε landscape. Ουσιαστικά όταν περιστρέφω το κινητό και είμαι στις επαφές, τότε μαυρίζει η οθόνη και μένουν μόνο οι ενδείξεις της μπαταρίας, σήματος κτλ στην επάνω γραμμή και στην κάτω το ''ΠΙΣΩ'' & ''ΜΕΝΟΥ''.

Κάτι άλλο. Μπορούμε να ακούμε μουσική μέσω του bluetooth μέσω κάποιας ρύθμισης ή θέλει ειδικό bluetooth;

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

τέλος πάντων.. ευχαριστώ για τις συμβουλές πολύ φοβάμαι ότι θα αφήσω την παρέα. αν το μετανιώσω θα γυρίσω με την ουρά στα σκέλια ζητώντας συγνώμη :D

αυτο ειναι οντως τραγικο στην ολη υποθεση...:mad:

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

• Administrators
Κατήργησα το BSB TWEAKS, γιατί κάτι είχα μυριστεί και βλέπω ότι εξακολουθεί να μου γυρνά σε landscape όσα προγράμματα είχα βάλει!!! Έμειναν οι αλλαγές στην registry ή συμβαίνει κάτι άλλο; Κουφό δεν είναι; Ακαδημαϊκή η ερώτηση, μια που η δουλειά μου έγινε τελικά!!:)

Δεν είναι κουφό από τη στιγμή που πείραξες τη registry δεν έχει σημασία με ποιο τρόπο το έκανες, οι αλλαγές μένουν. Νομίζω όμως ότι το BsB Tweaks έχει την επιλογή για την επαναφορά των default ρυθμίσεων κάτι που νομίζω ότι δεν έκανες.

Κάποιες παρατηρήσεις. Τις επαφές δεν μου τις βγάζει σε landscape. Ουσιαστικά όταν περιστρέφω το κινητό και είμαι στις επαφές, τότε μαυρίζει η οθόνη και μένουν μόνο οι ενδείξεις της μπαταρίας, σήματος κτλ στην επάνω γραμμή και στην κάτω το ''ΠΙΣΩ'' & ''ΜΕΝΟΥ''.

Ότι δεν υποστηρίζει landscape, δεν εμφανίζεται.

Κάτι άλλο. Μπορούμε να ακούμε μουσική μέσω του bluetooth μέσω κάποιας ρύθμισης ή θέλει ειδικό bluetooth;

Στις ρυθμίσεις του bluetooth υπάρχει η δυνατότητα να μεταφέρεις του ήχους σου στο bluetooth hands-free σου. Έτσι θα ακούς. Τώρα η ποιότητα εξαρτάται από το hands-free.

Modpic.gif

athanaso77 (Θανάσης; ) σε ευχαριστώ για ακόμη μια φορά για τις πολύτιμες συμβουλές και οδηγίες που δίνεις σε όλους μας!!

Ναι δεν έκανα επαναφορά των default ρυθμίσεων.;)

Θα κοιτάξω πάλι τις ρυθμίσεις του bluetooth, αν και είχα κάνει αυτή τη ρύθμιση στο παρελθόν χωρίς αποτέλεσμα! Θα το ψάξω ξανά!!

Να είσαι καλά!!

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

• Administrators

Πήγαινε στις ρυθμίσεις του bluetooth από το Wireless Manager και θα βρεις αυτό που σου λέω.

(Γιάννης εδώ :rolleyes: )

Modpic.gif

δε ξέρω γι αυτό ρωτάω.. μήπως έχουμε κανένα νεότερο. το λατρεύω το HD2, με την τεράστια οθονάρα του, αλλά πολλά κολλήματα τα windows mobile και σκέφτομαι να παω προς iphone 4 για αλλαγή. αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος..[/QUOT

κοληματα???? κατι δεν παει καλα εχω να δω κολημα στη συσκευη μου ουυυυυυυυυυ μηνες!!!

συνέχεια κάτι θα μου κάνει, ίσως να φταίει και η ROM που φοράω, αλλά και κάθε τόσο που θα αλλάξω η επόμενη ROM θα παρουσιάσει κάποιο άλλο bug.

Πχ.. εδώ κ μέρες χάνει την ώρα και την μέρα :/ Δε ξέρω γιατί το κάνει αυτό αλλά σχεδόν πάντα έχει διαφορά 1 ώρα από την κανονική και καμιά φορά έχει κ μερικές μέρες (πίσω) από την σημερινή ημέρα. Σήμερα έχει σκυλιάσει και δε κάνει ενημέρωση για τον καιρό.. :/

2.30 λεπτά να κάνει επανεκκίνηση από android σε wm και το αντίστροφο

αργεί λίγο αλλά οκ τι είναι δυόμισι λεπτά μπροστά στην αιωνότητα;:lol:

2.30 λεπτά να κάνει επανεκκίνηση από android σε wm και το αντίστροφο

αργεί λίγο αλλά οκ τι είναι δυόμισι λεπτά μπροστά στην αιωνότητα;:lol:

εμενα αργει μονο οταν παει απο wm σε android.. εμφανιζει μια μαυρη οθονη με ακαταληπτα συμβολα κι αριθμους που τρεχουν (παντα τρομαζω οτι θα κολλησει) και παιζει να κανει πανω απο 2.30 λεπτα....:blink:

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Aυτά τα σύμβολα και τα γράμματα είναι η εκκίνηση του linux που διαβάζει το hardware.Kάτι ανάλογο σαν το bios του pc.Και για να τα βλέπεις σημαίνει ότι έχεις αρκετά παλιό build,γιατι στα τελευταία builds,έχουν απενεργοποιήσει την fb console και βλέπεις απλά ένα λογότυπο.

2.30 λεπτά εννοώ ότι χρειάζεται από τη στιγμή που θα πατήσεις reboot στο android,μπουτάρει στα wm και μέσω του android loader ξαναμπουτάρεις σε android