Γιάννης Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Εγώ έχω χύμα ringtone σε έναν φάκελο My Documents που έχω στο root της storage card και τα βλέπει κανονικά. Αν έχεις το πρόβλημα που λες μη κάνεις επανεκκινήσεις, άλλαξε τον τρόπο σύνδεσης, δλδ μη διαλέγεις το να βλεπει την συσκευή σου σαν δίσκο αλλά να συνδέεται με το active sync. Ευχαριστω αλλα πως γινεται αυτο ???? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Μάλλον ξετσέκαρες την επιλογή να σε ρωτάει τι να κάνει κάθε φορά που συνδέεις το κινητό με το pc. Λοιπόν πήγαινε στο τελευταίο tab "Settings" και πάτα την πρωτελευταία επιλογή "Other, Miscellaneous settings". Εκεί διάλεξε την τελευταία επιλογή "USB to PC" και από εκεί μπορείς να του πεις τι να κάνει κάθε φορά που το συνδέεις στον υπολογιστή σου. Αν κάθε φορά θα θέλεις να συνδέεται διαφορετικά τότε τσέκαρε την επιλογή που λέει "Ask me first......blah blah blah" ώστε να σε ρωτάει κάθε φορά. Προσωπικά εγώ το έχω μόνιμα να κάνει σύνδεση με το Active Sync και έτσι και φορτίζει και αποθηκεύει πάντα αυτόματα τις επαφές (και τις αλλαγές που έχω κάνει) στο Outlook και μπορώ να διαχειριστώ κανονικά την συσκευή απο το pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Μάλλον ξετσέκαρες την επιλογή να σε ρωτάει τι να κάνει κάθε φορά που συνδέεις το κινητό με το pc. Λοιπόν πήγαινε στο τελευταίο tab "Settings" και πάτα την πρωτελευταία επιλογή "Other, Miscellaneous settings". Εκεί διάλεξε την τελευταία επιλογή "USB to PC" και από εκεί μπορείς να του πεις τι να κάνει κάθε φορά που το συνδέεις στον υπολογιστή σου. Αν κάθε φορά θα θέλεις να συνδέεται διαφορετικά τότε τσέκαρε την επιλογή που λέει "Ask me first......blah blah blah" ώστε να σε ρωτάει κάθε φορά. Προσωπικά εγώ το έχω μόνιμα να κάνει σύνδεση με το Active Sync και έτσι και φορτίζει και αποθηκεύει πάντα αυτόματα τις επαφές (και τις αλλαγές που έχω κάνει) στο Outlook και μπορώ να διαχειριστώ κανονικά την συσκευή απο το pc. Ουτε εστι συνδεεται με Active Sync. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 κανε δεξί κλικ στο εικονίδιο του Active Sync δεξια κατω στην οθόνη σου και πήγαινε "Ρυθμίσεις σύνδεσης" . Μήπως έχει ξετσεκάρει την επιλογή "Να επιτρέπονται συνδέσεις USB" ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Καλησπέρα, Ακολουθώ τα παραπάνω αλλά φθάνοντας στο συγκεκριμένο path (Start-Settings-Menu-All Settings-Personal-Buttons ή αντίστοιχα Ρυθμίσεις – Μενού - Περισσότερα – Προσωπικά – Κουμπιά όπως αναφέρεται και παραπάνω) δεν βρίσκω τα αντίστοιχα buttons στο πρώτο παράθυρο για να τα αντιστοιχίσω με την συγκεκριμένη λειτουργία.Παραθέτω και screen image. Κάνω κάτι λαθος ή κάτι δεν έχω καταλάβει καλά? Η παραπάνω παραμετροποίηση παίζει για όλες τις εφαρμογες όπως αναφέρεται και παραπάνω ή οχι? (Σημείωση:Έχω official WWE Rom.) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Αυτό ακριβώς λέω και εγώ φίλε μου... '' Εγώ μέχρι τώρα, επειδή δεν με βόλευε η αυτόματη περιστροφή, χρησιμοποιούσα χειροκίνητη ως εξής: Πάς με έναν registry explorer στο HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GDI\Rotation\HideOrientationUI και αλλάζεις την τιμή από 1 σε 0. Αυτό το κάνεις για να εμφανιστεί η επιλογή “Περιστροφή Οθόνης” στις ρυθμίσεις των κουμπιών. Μετά την επέμβαση την registry και χωρίς soft reset πάς Ρυθμίσεις – Μενού - Περισσότερα – Προσωπικά – Κουμπιά. Εκεί επιλέγεις το End button και το αντιστοιχείς με το “Περιστροφή Οθόνης”. Έτσι σε οποιαδήποτε εφαρμογή και αν είσαι, κρατώντας πατημένο το end key θα περιστρέφεται η οθόνη όποτε εσύ θέλεις. Το θέμα μου είναι το εξής: με την τελευταία επίσημη, ΔΕΝ υπάρχει soft button στην λίστα!!! Έτσι δεν μπορώ να κάνω την ρύθμιση!!! " Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Γιάννη δηλαδή όταν συνδέσεις την συσκευή στο pc δεν ανοίγει το αντίστοιχο πρόγραμμα εκεί ; (άλλαξε usb ) ή δεν ανοίγει ο active sync της συσκευής ; Βγήκε HD3 @karchariasgr ? Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 (edited) Ναμαι ξανα με hd2 και rom Omega 19.2 Οταν συνδεω το κινητο με την usb στον υπολογιστη και επιλεγω να το βλεπει σαν δισκο ολα καλα.Ετσι ομως βλεπω μονο την καρτα μνημης και οχι το κινητο σαν συσκευη!!!! Αν επιλεξω ομως να κανει συγχρονισμο δεν συνδεεται και δεν μπορω να μεταφερω δικα μου ringtones κλπ απο την καρτα μνημης στο κινητο για να τα ενεργοποιησω μετα. Εκανα επανεκκινηση σε κινητο και υπολογιστη χωρις αποτελεσμα...:(:(:( Εάν τρέξεις το ActiveSync από το κινητό σου θα δεις ότι ΔΕΝ είναι εγκατεστημένο στην ROM (τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ). Αυτός είναι και ο λόγος (μάλλον) που δεν βλέπει το πρόγραμμα την συσκευή σου. Κάνε από την αρχή εγκατάσταση το Active Sync στο PC σου με το HD2 συνδεμένο. Θα περαστούν και κάποια αρχεία στο κινητό σου. Τότε θα μπορέσεις να συνδεθείς με Active Sync. Εγώ αυτό έκανα και το “πρόβλημα” λύθηκε. :happy: Edited November 17, 2010 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 (edited) κανε δεξί κλικ στο εικονίδιο του Active Sync δεξια κατω στην οθόνη σου και πήγαινε "Ρυθμίσεις σύνδεσης" . Μήπως έχει ξετσεκάρει την επιλογή "Να επιτρέπονται συνδέσεις USB" ? Το ειχα τσεκαρει...Ουτε αυτο φταιει... Εάν τρέξεις το ActiveSync από το κινητό σου θα δεις ότι ΔΕΝ είναι εγκατεστημένο στην ROM (τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ). Αυτός είναι και ο λόγος (μάλλον) που δεν βλέπει το πρόγραμμα την συσκευή σου. Κάνε από την αρχή εγκατάσταση το Active Sync στο PC σου με το HD2 συνδεμένο. Θα περαστούν και κάποια αρχεία στο κινητό σου. Τότε θα μπορέσεις να συνδεθείς με Active Sync. Εγώ αυτό έκανα και το “πρόβλημα” λύθηκε. :happy: Κατηργησα το active sync απο το pc , εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων , ξανασυνδεσα το κινητο με την usb αλλα τιποτα !!!!:(:(:(:( Edited November 17, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Πήγαινε στις συνδέσεις --->usb to pc και εκεί έχει μια ρύθμιση enable advanced network functionality και δες αν είναι τσεκαρισμένη ή όχι,άλλαξέ τη και δοκίμασε πάλι Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Πήγαινε στις συνδέσεις --->usb to pc και εκεί έχει μια ρύθμιση enable advanced network functionality και δες αν είναι τσεκαρισμένη ή όχι,άλλαξέ τη και δοκίμασε πάλι Αν εννοεις το : Ενεργοποιηση ταχυτερου συγχρονισμου δεδομενων ειναι κλικαρισμενο. Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Nαι αν δε συνδέεται με activesync ξε-κλικάρισέ το και δοκίμασε να συνδεθείς Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 να ρωτησω κατι? Μεγαλυτερο πληκτρολόγιο υπάρχει? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Κατηργησα το active sync απο το pc , εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων , ξανασυνδεσα το κινητο με την usb αλλα τιποτα !!!!:(:(:(:( Οταν εγκατεστησες το Active sync στο pc, το κινητο το ειχες συνδεμενο; Οταν το τρεχεις απο το κινητο σου τι σου λεει; Τρεχει κανονικα; Κατα 99% φταιει το Active sync και οι ρυθμισεις του στο κινητο. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Nαι αν δε συνδέεται με activesync ξε-κλικάρισέ το και δοκίμασε να συνδεθείς Το δοκιμασα κια υτο συνδεθηκε σαν συσεκυη αλλα μετα παλι τα ιδια.Μιλαμε για πολυ μουλαρωμα...:mad::mad::mad::mad: Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 (edited) Το δοκιμασα κια υτο συνδεθηκε σαν συσεκυη αλλα μετα παλι τα ιδια.Μιλαμε για πολυ μουλαρωμα...:mad::mad::mad::mad: δεν εχω καταλαβει κατι.. οταν συνδεεις το κινητο στο pc δε σου εμφανιζεται στη συσκευη ενα παραθυρακι που σε ρωτα, τι τυπο συνδεσης θες να πραγματοποιησεις; πανω πανω λεει active sync. εγω στο δικο μου εχω παρατηρησει πως αν δεν το πατησω αυτο, τοτε δε συνδεεται με τιποτα... παιζει κατι τετοιο σ εσενα; ακυρο συγνωμη.. τωρα ειδα οτι εχεις απαντησει πανω σε αυτο! Edited November 17, 2010 by eirhnh_k Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 17, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Κατηργησα το active sync απο το pc , εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων , ξανασυνδεσα το κινητο με την usb αλλα τιποτα !!!!:(:(:(:( Γιάννη όταν λες ότι κατήργησες το activesync στο PC εννοείς ότι απεγκατέστησες το windows mobile device center και μετά ξανασύνδεσες τη συσκευή για να το κατεβάσουν αυτόματα τα 7; Υπάρχει δυνατότητα να το δοκιμάσεις σε άλλο PC; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 δεν εχω καταλαβει κατι.. οταν συνδεεις το κινητο στο pc δε σου εμφανιζεται στη συσκευη ενα παραθυρακι που σε ρωτα, τι τυπο συνδεσης θες να πραγματοποιησεις; πανω πανω λεει active sync. εγω στο δικο μου εχω παρατηρησει πως αν δεν το πατησω αυτο, τοτε δε συνδεεται με τιποτα... παιζει κατι τετοιο σ εσενα; Ετσι ακριβως και σε εμαν αλλα ακομα και αν επιλεγξω active sync δεν συνδεεται.Σαν μοναδα δισκου συνδεεται. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Ετσι ακριβως και σε εμαν αλλα ακομα και αν επιλεγξω active sync δεν συνδεεται.Σαν μοναδα δισκου συνδεεται. δεν καταλαβαινω γιατι τετοιο πεισμα η συσκευη σου... θα πω κατι χαζο και αυτονοητο αλλα εννοειται οτι κατεβασες το αντιστοιχο προγραμμα για το λειτουργικο του pc σου ετσι; γιατι εχει συμβει προβλημα με pc και κινητο αλλα ηταν λαθος το προγραμμα του active sync! (ναι εγω το ειχα κανει) :) Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 (edited) δεν καταλαβαινω γιατι τετοιο πεισμα η συσκευη σου... θα πω κατι χαζο και αυτονοητο αλλα εννοειται οτι κατεβασες το αντιστοιχο προγραμμα για το λειτουργικο του pc σου ετσι; γιατι εχει συμβει προβλημα με pc και κινητο αλλα ηταν λαθος το προγραμμα του active sync! (ναι εγω το ειχα κανει) :) Ευχαριστω Ειρηνη αλλα με το που συνδεσα το κινητο σε windows 7 κατεβασαν μονα τους το απαιτουμενο προγραμμα. Γιάννη όταν λες ότι κατήργησες το activesync στο PC εννοείς ότι απεγκατέστησες το windows mobile device center και μετά ξανασύνδεσες τη συσκευή για να το κατεβάσουν αυτόματα τα 7; Υπάρχει δυνατότητα να το δοκιμάσεις σε άλλο PC; Αυριο στη δουλεια Γιαννη αλλα εκει δεν εχω ολες τις νεες επαφες στο microsoft outlook. Edited November 17, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1316 Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Καλησπέρα, Υπάρχει κάποιος που μπορεί να δώσει ξανά (τα Links πλέον δε δουλεύουν) το επίσημο Greek Keyboard της HTC για to HD2 του tsipistri??? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 17, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Καλησπέρα, Υπάρχει κάποιος που μπορεί να δώσει ξανά (τα Links πλέον δε δουλεύουν) το επίσημο Greek Keyboard της HTC για to HD2 του tsipistri??? Ευχαριστώ Πάρε αυτό... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3077947#post3077947 Ουσιαστικά είναι το ίδιο με μικρο-βελτιώσεις. (Το rapidshare πάει να μας τρελάνει μου φαίνεται!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 (Το rapidshare πάει να μας τρελάνει μου φαίνεται!) κατηφορος κανονικος το ραπιντ :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 εχει κανει κατι για να διορθωσει το προβλημα με την ωρα η HTC? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Και εγώ έχω τα προβλήματα που λέτε με το active sync.Ευτυχώς έχω και άλλο PC με XP, όπου το βλέπει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1316 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Καλημέρα, Θα δοκιμάσω το λινκ για το Ελληνικό keyboard. Ευχαριστώ. Όσο αφορά τη σύνδεση του HTC στο PC, έχω να πω ότι 80-90%, όταν αφορά windows 7, δε συνδέεται με ΤΙΠΟΤΑ αν δεν απενεργοποιηθεί η επιλογή enable faster data synchronization (βρίσκεται ακριβώς κάτω από την επιλογή του active sync) (δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά εδώ, αν ναι... αγνοήστε με) :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts