Administrators athanaso77 Δημ. November 10, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 δεν το διευκρινιζε Γιαννη! εκτος κι αν με τον ορο windows phone developers εννοουσε ξεκαθαρα το λειτουργικο κι εγω, που δεν το κατεχω τοσο, δεν το καταλαβα! ωραιο θα ταν παντως κατι τετοιο σαν ιδεολογικο επιτευγμα γιατι πρακτικα δε θα ναι και τοσο χρησιμο στο μεσο χρηστη θεωρω, παρα μονο για φαρσες ισως Όπως και να έχει... το θεωρώ δύσκολο κάτι τέτοιο μιας και δεν είναι θέμα συσκευής, αλλά θέμα δικτύου/provider. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrissot Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Στην άρτεμις ροm που είχα εγώ πριν βγεί off η συσκευή, είχε εγκατεστημένο το artemis center που σε αφήνει να επέμβεις στη δύναμη της δόνησης. Νομίζω ότι σε αφήνει γενικά ακόμα και στα e-mail απλά λόγω του ότι δεν χρησιμοποιώ προς το παρόν αυτή τη συσκευή καλό είναι να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος ...Εγω εχω βαλει την τελευταια energy αλλα φανταζομαι οτι αφου καποιος το εχει κανει εστω και σε αλλη ρομ τοτε γινεται! Παιδια ξερει κανεις τιποτα? Ειδικα σε energy rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 ...Εγω εχω βαλει την τελευταια energy αλλα φανταζομαι οτι αφου καποιος το εχει κανει εστω και σε αλλη ρομ τοτε γινεται! Παιδια ξερει κανεις τιποτα? Ειδικα σε energy rom? energy rom χρησιμοποιω κι εγω αλλα οχι το παραμετροποιησιμο build! δεν εχω βρει κατι αντιστοιχο που να επεμβαινει στη δονηση, γιατι κι εγω εψαχνα καποια στιγμη. ισως στο build που δεχεται παραμετροποιηση να υπαρχει ομως καποια τετοια επιλογη (αν και δεν το νομιζω προσωπικα) Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 (edited) Α)ενεργοποίησα το igo. και αφού έπιασε σήμα η ώρα επανήλθε στα σωστά της αλλά θα πρέπει να περιμένω έως το βράδυ για να είμαι σίγουρος ότι όλα είναι οκ (το δικό μου πήγαινε μία ώρα μπροστά) σκατά ρε %$#%#^#&το μπουρ(&^*&*^% πάλι τα ίδια κάνει άλλη λύση βρε παιδιά υπάρχει? Edited November 10, 2010 by skstelios Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 (edited) παιδια φτιαχνω στην ξαδερφη μου την ωρα και μετα παλι τη χανει...δεν ανοιγει destinator η igo..εχω βαλει την επισημη 1.66 ελληνικη..τι μπορει να φταιει???και κατι αλλο..αλλαζω μεσω bsb tweaks την επιλογη για αποκρυψη των επαφων sim αλλα αυτεσ παλι φαινονται μετα...γιατι??? Edited November 10, 2010 by koklas Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 10, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 παιδια φτιαχνω στην ξαδερφη μου την ωρα και μετα παλι τη χανει... Τηλέφωνο > Μενού > Επιλογές > Μενού > Επιλογή δικτύου > Υπηρεσίες GSM/UMTS > Συγχρονισμός ώρας > Λήψη ρυθμίσεων. ''Αυτόματη αλλαγή ζώνη ώρας και ρολόι'' Απενεργοποίησε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Εμένα με την 1.66, δεν μου χτυπάει ο ήχος μηνύματος... Βασικά, μία χτυπάει μία όχι.... Τι μπορει να φταίει? :worry: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Τηλέφωνο > Μενού > Επιλογές > Μενού > Επιλογή δικτύου > Υπηρεσίες GSM/UMTS > Συγχρονισμός ώρας > Λήψη ρυθμίσεων. ''Αυτόματη αλλαγή ζώνη ώρας και ρολόι'' Απενεργοποίησε το.[/quote ευχαριστώ μόλις το έκανα θα μάθουμε σε λίγες ώρες τα αποτελέσματα. αλλά γιατί να κάνει αυτό το πρόβλημα? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Ειναι καποιο bug της HTC...Περιμενουμε καποιο fix Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 10, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Εμένα με την 1.66, δεν μου χτυπάει ο ήχος μηνύματος... Βασικά, μία χτυπάει μία όχι.... Τι μπορει να φταίει? :worry: Έχεις βάλει custom ήχο; Δεν είναι φυσιολογικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 (edited) Έχεις βάλει custom ήχο; Δεν είναι φυσιολογικό. Έχω βάλει από την κάρτα μνήμης μου.... Edit: Ψέματα... Το είχα μεταφέρει στο τηλέφωνο... Το παράξενο είναι ότι δεν κάνει καν τη δόνηση, όχι μόνο τον ήχο... Edited November 10, 2010 by halo Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 για να βαλω εναν ηχο για ξυπνητηρι τι ειδους πρεπει να ειναι και σε ποιον φακελο τον βαζω?εβαλα εναν wav που ειναι 5 mb αλλα ενω μου τον βγαζει στην λιστα μολις παω να το επιλεξω με πεταει στο default.πρεπει να ειναι και καποιου μεγεθους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 10, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Βάλε ένα third-party πληκτρολόγιο (πχ. G-Alarm) για να βάλεις τα δικά σου mp3 για ήχο αφύπνισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Βάλε ένα third-party πληκτρολόγιο (πχ. G-Alarm) για να βάλεις τα δικά σου mp3 για ήχο αφύπνισης. εχω το ptravelalarm αλλα θελω το original τωρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 11, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Ένας από τους περιορισμούς του original είναι και αυτός όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 (edited) Ένας από τους περιορισμούς του original είναι και αυτός όμως. δεν θελω μπ3 θα τα κανω wav αφου θελει αλλα ουτε wav μεγαλα δεν παιρνει?ενα μικρο εβαλα και το παιζει μια χαρα ενα μεγαλο οχι! παιδια απο INTERNET πως μπορουμε να ακουσουμε radio?με operamini γινεται?η θελει αλλον browser?απο αυτην τη διευθυνση γινεται? http://emax.gr/html/ Edited November 11, 2010 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias76 Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 καλησπερα ηθελα να ρωτησω αν μπορω στην αρχικη οθονη να προσθεσω και αλλες θεσεις στις γρηγορες συνδεσεις ( οχι μονο 9) ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=572232 post #1 Εγκατασταση στην κεντρικη μνημη soft reset και θα εχεις 16 συντομευσεις. Για το hd2 υπαρχουν και περισσοτερες κανε μια αναζητηση στους xda . Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis111 Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Καλησπερα σε ολους.Εχω την συσκευη, αγορασμενη απο expansys με 1.66.405.2 wwe,με περασμενα ολα τα καλουδια απο την πρωτη σελιδα (ευχαριστω) .Το site της htc δινει αναβαθμιση της rom σε 3.14.405.2. Πρωτη ερωτηση:προχωραω? Και δευτερη: με spb backup θα μπορεσω να ξαναπερασω τις ρυθμισεις μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias76 Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=572232 post #1 Εγκατασταση στην κεντρικη μνημη soft reset και θα εχεις 16 συντομευσεις. Για το hd2 υπαρχουν και περισσοτερες κανε μια αναζητηση στους xda . ευχαριστω!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Φιλε akis θα σου πρωτεινα να παραμεινης στην rom που εχεις, στην νεα ρομ που βγηκε εχουν αναφερθει πολλα προβληματα με το πληκτρολογιο στα sms. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 11, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Καλησπερα σε ολους.Εχω την συσκευη, αγορασμενη απο expansys με 1.66.405.2 wwe,με περασμενα ολα τα καλουδια απο την πρωτη σελιδα (ευχαριστω) .Το site της htc δινει αναβαθμιση της rom σε 3.14.405.2. Πρωτη ερωτηση:προχωραω? Και δευτερη: με spb backup θα μπορεσω να ξαναπερασω τις ρυθμισεις μου? Διάβασε πιο πίσω για τις απόψεις όσων έχουν κάνει την αναβάθμιση, θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις. Μπορείς να κάνεις χρήση και του spb backup αλλά προσωπικά σε καινούργια rom προτιμώ το στήσιμο from the scratch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 παιδια καλησπερα.προσπαθησα να δω καποια βιντεο στο ιντερνετ απο το λεο και μου εβγαλε μηνυμα οτι το αρχειο adobe flash εχει καταστραφει. και αν θελω να κατεβασω την τελευταια εκδοση.πατησα οκ και μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν υπαρχει διαθεσημη εκδοση για την συσκευη μου:mad::mad::mad:καμια βοηθεια :!::!::!: Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 11, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Με ποια rom και με ποιον browser; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Με ποια rom και με ποιον browser; την τελευταια την οφισιαλ και την οπερα Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts