apitsakis Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Περαστικά να είναι φίλε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 καποια ιδεα για μια καλη ελληνικη cooked rom,τι καλουδια εχει και πως την εγκαθιστω>? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Μπες σε αυτό το φόρουμ. Πρέπει να διαβάσεις όμως. Όταν με το καλό το κάνεις, και δεν καταλαβαίνεις κάτι τότε στείλε μου private message. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 14, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Καλησπέρα. Εχω μια απορία ρε παιδιά και το θέμα έχει γίνει τεράστιο (> 1000 σελίδες) για να το ψάξω όλο. Τελικά τα WP7 θα παίζουν στο HD2 ή όχι ; Σκέφτομαι την αγορά του τώρα που έχει πέσει η τιμή του αλλά στην τελική αξίζει να το αγοράσω πλέον ή θα πρέπει να στραφώ σε νέες τεχνολογίες (android) ; Σημειώνω πως θα είναι η πρώτη smartphone αγορά μου και γενικά γουστάρω να την "ψάχνω" τη δουλειά, όπως και με τους υπολογιστές. Ανάλογα με το τι λειτουργικό θέλεις πάρε και την αντίστοιχη συσκευή και απευθύνσου και στο αντίστοιχο thread. Κατά τα άλλα είμαστε εκτός θέματος. Για σύγκριση συσκευών και λειτουργικών υπάρχουν οι Διαξιφισμοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 παιδια καλησπερα.μια ερωτηση που για μερικους ισως ειναι απλη.δεν μπορω να δω βιντεο απο το ιντερνετ μεσω οπερα.καμια βοηθεια:!::!::!: Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Guys τα emails Μου δεν ερχονται κατευθειαν στο κινητο.εχω εγκαταστησει λογαριασμους exchange και gmail και μου ερχονται τα mails μετα απο 2 μερες...μπορω να κανω καποια ρυθμιση να μου ερχονται με ωθηση οπως εχει το iphone?(το οποιο με το που ερχεται καποιο email μου το λαμβανει αμεσως!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 δενυποτηριζει flash ο οπερα...δεσ νε explorer αν παιζει.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Παίζει αρκεί να εγκαταστήσεις το fixOperaFlash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 παιδια καλησπερα.μια ερωτηση που για μερικους ισως ειναι απλη.δεν μπορω να δω βιντεο απο το ιντερνετ μεσω οπερα.καμια βοηθεια:!::!::!: opera 10 ειναι μια λυση Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Δοκίμασε και το fixoperaflash . Παίζει flash στην όπερα 9,7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Δοκίμασε και το fixoperaflash . Παίζει flash στην όπερα 9,7και απο που το κατεβαζουμε??? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=544770 Πρέπει όμως να διαβάσεις πολύ καλά το τι διαδικασίες κάνεις για την εγκατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=544770 Πρέπει όμως να διαβάσεις πολύ καλά το τι διαδικασίες κάνεις για την εγκατάστασηευχαριστω.θα το δοκιμασω Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 να ξερει σ ομως οττι 8α εχεις κολληματα.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Guys τα emails Μου δεν ερχονται κατευθειαν στο κινητο.εχω εγκαταστησει λογαριασμους exchange και gmail και μου ερχονται τα mails μετα απο 2 μερες...μπορω να κανω καποια ρυθμιση να μου ερχονται με ωθηση οπως εχει το iphone?(το οποιο με το που ερχεται καποιο email μου το λαμβανει αμεσως!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 επειδη μπαινω μεσω hspa και δεν εχω πολυτελεια χρονου να ψαξω, οποιος γνωριζει sites που πουλανε θηκες για το hd2, με αντικαταβολη, ας μου στειλει καποια links σε πμ γιατι ψαχνω να αγορασω! ευχαριστω! :) Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dogola Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Καλησπερα... Μια ερωτηση.... Γινετε οταν τρεχω ενα αρχειο PDF η οταν τρεχω το Garmin να το βλεπω και οριζοντια ( Landscape ) στην οθονη του HTC ? Γενικα το HD2 λειτουργει σε Landscape ? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 14, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Λειτουργούν σε landscape όσες εφαρμογές το υποστηρίζουν. Δεν είναι περιορισμός της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fpap71 Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Καλησπερα... Μια ερωτηση.... Γινετε οταν τρεχω ενα αρχειο PDF η οταν τρεχω το Garmin να το βλεπω και οριζοντια ( Landscape ) στην οθονη του HTC ? Γενικα το HD2 λειτουργει σε Landscape ? Ευχαριστω PLtoggle Αυτο χρησιμοποιώ εγω που γυρνάει την οθονη επιλεκτικά οποτε θελω με παρατεταμένο πάτημα του call button (και οχι αυτόματα με βοήθεια G-sensor). Για το Garmin δε μπορω να σου πω σίγουρα αν το γυρναει γιατι δεν το εχω και δε μου γυρναει και μενα ολα τα προγραμματα ολοηγησης... Δοκιμασε... Παράθεση 0. HTC HD2 1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb 2. SAMSUNG GALAXY S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dogola Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 ok euxaristw 8a dokimasw :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 14, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Μην γράφεις greeklish όμως, το απαγορεύουν οι κανονισμοί του forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Guys τα emails Μου δεν ερχονται κατευθειαν στο κινητο.εχω εγκαταστησει λογαριασμους exchange και gmail και μου ερχονται τα mails μετα απο 2 μερες...μπορω να κανω καποια ρυθμιση να μου ερχονται με ωθηση οπως εχει το iphone?(το οποιο με το που ερχεται καποιο email μου το λαμβανει αμεσως!) Φταιει η ρυθμιση του συνχρονισμου σου που πιθανως να ειναι σε 2 μερες ρυθμισμενο. Μπορεις πας στην καρτελα των μαιλ να πατησεις εισερχομενα->μια επιλογη κατω δεξια που ειναι σαν λιστα->εργαλεια->επιλογες και πατα στον λογαριασμο που θες και βρες της ρυθμισεις συνχρονισμου και βαλε στην συχνοτητα συνχρονισμου κατα την αφιξη στοιχειων. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 δε μου γυρναει και μενα ολα τα προγραμματα ολοηγησης... Κανένα πρόγραμμα πλοήγησης δεν περιστρέφεται βάσει του G-Sensor. Πρέπει το εκάστοτε πρόγραμμα να υποστηρίζει την εναλλαγή Portrait/Landscape η οποία γίνεται μέσα από το μενού του ή με τις κατάλληλες αρχικές ρυθμίσεις (ανάλογα την εφαρμογή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Έχω φάει σκάλωμα τώρα και δεν μπορώ να θυμηθώ που είναι η επιλογή να μην φαίνεται το ρολόι πάνω στη taskbar!!! :lol::p Υ.Γ : Έχω τη ρομ Duttys_2.5_5.23139.5.3.9_3.14_HD2_ML_Family_ROM_(V1)_ELL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Στα WM6.5.X όπως είναι η rom που χρησιμοποιείς δεν φεύγει, εκτός και αν την "πειράξεις" πράγμα που δεν σου συνιστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts