zaharakis Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 ποιον Δημητρη....για πες να δοκιμασουμε κατι νεο γιατι απο ρομ κουραστηκα.. ριξτε μια ματια και δοκιμαστε τον :) Iris browser new (powerfull?) browser for wm Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Δεν είναι και πολύ νέος.τον είχα στο ομνια.προτιμώ τον opera. Sent from my HTC Desire Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Δεν είναι και πολύ νέος.τον είχα στο ομνια.προτιμώ τον opera. Sent from my HTC Desire Γιωργο,στο ομνια 1 μονο ο οπερα μινι δουλευε καλα :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Δεν είναι και πολύ νέος.τον είχα στο ομνια.προτιμώ τον opera. Sent from my HTC Desire Eγώ προτιμώ τον dolphin αλλά δυστυχώς δεν τον προτιμούν τα wm :lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Kαλησπερα το δοκιμασα σε htc mini δουλευη , μου φανηκε λιγο δυσκολο στην χρηση. Ευχαριστω. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Kυριοι το XDA το βλεπεται κανονικα οπως πρεπει? γιατι εδω και καποια ωρα εχει πολυ περιεργη εμφανιση ολο το site.......... Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 ειχα μαζι με το λεο χαρτες ndrive απο vodafone που το πηρα και απο τα φλασαρισματα και την μορφοποιηση της καρτας εχασα τους χαρτες.εχω το φακελακι με το κλειδι και θελω να τους βρω παλι.μπαινω στο site του ndrive αλλα για να τους κατεβασω ζηταει να πληρωσω.πιο παλια που τους ηθελα τους ειχα κατεβασει.τωρα δεν βρισκω τον τροπο.αν καποιος μπορει να με βοηθησει,να τους περασω γιατι ισως δωσω το λεο και θελω να ειναι μεσα οι χαρτες για τον επομενο.προκαταβολικα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 20, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Kυριοι το XDA το βλεπεται κανονικα οπως πρεπει? γιατι εδω και καποια ωρα εχει πολυ περιεργη εμφανιση ολο το site.......... Τι περίεργη εμφάνιση; Εννοείς για το καινούργιο look; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos22 Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 μπορω να βαλω σε HD rom apo hd2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 μπορω να βαλω σε HD rom apo hd2? οχι φιλε μου,δεν μπορεις. υπαρχουν ομως ρομ για το hd1 που βασιζονται στο hd2:) ριξε μια ματια στους xda-developers.com ,στο αναλογο section για το hd1. το μονο σιγουρο,δεν θα ξερεις ποια να διαλεξεις :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 20, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 μπορω να βαλω σε HD rom apo hd2? Απαγορεύεται. Αν δεν θέλουμε να καταστρέψουμε τη συσκευή μας, ποτέ δεν δοκιμάζουμε να βάλουμε rom που προορίζεται για άλλη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Platwnakovic Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 αν καποιος εχει t-mobile συσκευή ας μ απαντήσει για να τον ρωτήσω κατι. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigmen2007 Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Καλησπερα παιδια, Εχω το εξης προβλημα με το μικρο μας θηριο... Οταν δεχομαι ή εκτελω κλησεις σε καποια φαση το τηλεφωνο νεκρονει..... Δεν ακουγεται τιποτα, και μετα απο λιγα δευτερολεπτα επανερχεται... Τι μπορει να φταιει; Παλαιοτερα δεν ειχα τετοια προβληματα... Φοραω την 1.66 την αυθεντικη με το stock radio... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 20, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Εχω το εξης προβλημα με το μικρο μας θηριο... Οταν δεχομαι ή εκτελω κλησεις σε καποια φαση το τηλεφωνο νεκρονει..... Δεν ακουγεται τιποτα, και μετα απο λιγα δευτερολεπτα επανερχεται... Τι μπορει να φταιει; Παλαιοτερα δεν ειχα τετοια προβληματα... Φοραω την 1.66 την αυθεντικη με το stock radio... Το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται και μετά από hard reset; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rinikal Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 (edited) Γεια χαρα , χρειαζομαι ενα smart Phone για την δουλεια μου και νομιζω οτι το hd2 με καλυπτει . Θα ηθελα να επιβεβαιωσω κατι. Η ενσωματομενη κεραια gps σαν χαρακτηριστικο του τηλεφωνου σημαινει πως εχω gps χωρις να ειναι απαραιτητη η προσβαση στο internet Επισης θα ηθελα να ρωτησω απο που μου προτεινεται να το αγορασω Ευχαριστω προκαταβολικα. Edited August 20, 2010 by rinikal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malias4 Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Γεια χαρα , χρειαζομαι ενα smart Phone για την δουλεια μου και νομιζω οτι το hd2 με καλυπτει . Σαν ασχετος ομως θα ηθελα να επιβεβαιωσω κατι Η ενσωματομενη κεραια gps σαν χαρακτηριστικο του τηλεφωνου σημαινει πως εχω gps χωρις προσβαση στο internet Ευχαριστω προκαταβολικα. Ναι απλα πρεπει να αγορασεις καποιο προγγραμα gps και μετα να τους κατευασεις στο κινητο.. Απο κει και περα δεν χρειαζεται τιποτα αλλο. Δεν χρειαζεσαι ιντερνετ , . Παράθεση Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░ Radio 2.12.50.02_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 20, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Η ενσωματομενη κεραια gps σαν χαρακτηριστικο του τηλεφωνου σημαινει πως εχω gps χωρις να ειναι απαραιτητη η προσβαση στο internet Φυσικά, όπως συμβαίνει με όλα τα windows mobile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 μηπως ξερετε καποιο προγραμμα να αποθηκευσω τις επαφες μου απο το κινητο στον υπολογιστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 (edited) μηπως ξερετε καποιο προγραμμα να αποθηκευσω τις επαφες μου απο το κινητο στον υπολογιστη? κανε sycn με το active sync και εκεινο θα τα αποθηκευσει στο outlook ξερεις κανεις αν τα windows κρατάνε log αρχειο και που μπορω να το βρω? αλλα θελω αναλυτικο log, δλδποτε εβαλα την συσκευη μου στο αθορυβο, ποτε μπηκα στον explorer και τι ανοιξα και τετοια. Edited August 21, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 ξερεις κανεις αν τα windows κρατάνε log αρχειο και που μπορω να το βρω? αλλα θελω αναλυτικο log, δλδποτε εβαλα την συσκευη μου στο αθορυβο, ποτε μπηκα στον explorer και τι ανοιξα και τετοια. Φιλε λογικα πρεπει να κραταει καποιο log οσο αφορα το συστημα αρχειων. δεν γνωριζω κατα ποσο το τηλεφωνο κραταει τοσο εκτενες log οσο αναφερεις. και δυστυχως δεν γνωριζω και σε ποιο αρχειο κραταει γενικα Log για να σου πω. για ποια δουλεια ακριβως το θελεις το log ? ---- Επειδη ειμαι σιγουρος οτι οι πιο πολλοι απο εσας θα εχετε "ξενερωσει" λιγακι με την οθονη του windows media player, μιας και ειναι μικρα τα πληκτρα και η οθονη ειναι ιδια και απαραλαχτη εδω και χρονια, σας δινω το παρακατω link, οπου θα κατεβασετε τα 3 skins Που εχει για τον wmp, τα οποια μετατρεπουν την οθονη του σε μια πολυ πιο φιλικη, ομορφη και ευχρηστη. εχω βαλει και τα 3 skin στο δικο μου hd2 και δουλευουν τελεια. απο τα 3 skin σας προτεινω το htc insomnia wmplayer skin, το οποιο ειναι το πιο ευχρηστο. και τα 3 εχουν δυνατοτητα landscape mode απλα πρεπει να ρυθμισετε με καποιο προγραμμα οπως το bsb tweaks, να κανει rotation ο wmp. εδω ειναι : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=7564396 καλο weekend σε ολους !!!! Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Καλησπέρα! Κάποιο καλό site που να έχει καλά και πολλά wide portrait wallpapers 960 x 800; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Καλησπέρα! Κάποιο καλό site που να έχει καλά και πολλά wide portrait wallpapers 960 x 800; εδω εισαι : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=692324 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=668875&page=1 Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 εδω εισαι : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=692324 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=668875&page=1 καλο!!!! κι εγω για wallpapers ψαχνω σημερα :happy: Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 οποιανου δε του κανει κοπο ας μου στειλει pm με λινκ με οποιαδηποτε προγραμμα gps για το συσκεκριμενο κινητο που να εχει ελλαδα και ευρωπη. μια εξυπηρετηση κανω. ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dogola Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 ρε παιδια μια βοηθεια.... Τι πρεπει να κανω για να βλεπω κανονικα τα βιντεο στο ytube αλλα και καποια site? Βλεπω πως θελει τον Adobe flash player 10...αλλα δεν μπορω να τον βρω σε cab... τι πρεπει να κανω? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts