GeoX Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 δεν θελω να με παρεξηγήσεις ioathe!!! προς θεού κάνετε υπέροχη δουλειά !!! η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κουμπώσει rom σου . Απο τα screenshot όμως είδα αλλαγμένα τα taskbar icons , κάποια folder icons, όπως επίσης και τα προγράμματα που αφαιρεθηκαν και με ξένησε ... ίσως βέβαια να χάθηκα μέσα σε αυτό τον κολοσσό που έχετε φτίαξει και να παρερμήνευσα !!! απλά δεν θέλω να κάθομαι να ψάχνω τί λείπει από την ρομ τα θέλω όλα να υπάρχουν , γιατί ανακαλύπτεις ότι χρειάζεσαι κάτι όταν θες να το χρησιμοποιήσεις !!!! θα κάτσω να ξαναμελετήσω την σελιδα που μου εδωσες !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 (edited) Καλησπερα....Μια ερώτηση...Θέλω να βαλω στον λεοντα μια cooked rom απο εδω -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257.... πρωτα περναμε την radio και μετα την rom? χρησιμοποιω το HSPL(μετα μολις μου βγαλει succesful done, τι κανω επομενο βημα ξεσυνδεω και ξανασυνδεω?)...μετα περνω την radio(ποια radio προτεινετε 2,10 ή 2,12)...μετα την ρομ... και μετα τελος??? Edited July 19, 2010 by fallen_angel58 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Υπαρχει καποιο προγραμμα για να μπορω να κανω backup στα μηνυματα μου? Και αν ναι ποιο? pimbackup! Googlαρε το και θα το βρεις!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 19, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 pimbackup! Googlαρε το και θα το βρεις!!!;) Δεν χρειάζεται. Το έχουμε και εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=266961 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Καλησπερα....Μια ερώτηση...Θέλω να βαλω στον λεοντα μια cooked rom απο εδω -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257.... πρωτα περναμε την radio και μετα την rom? χρησιμοποιω το HSPL(μετα μολις μου βγαλει succesful done, τι κανω επομενο βημα ξεσυνδεω και ξανασυνδεω?)...μετα περνω την radio(ποια radio προτεινετε 2,10 ή 2,12)...μετα την ρομ... και μετα τελος??? Καμια βοηθεια γιατι ειμαι ετοιμος για την διαδικασια!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Καλησπερα....Μια ερώτηση...Θέλω να βαλω στον λεοντα μια cooked rom απο εδω -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257.... πρωτα περναμε την radio και μετα την rom? χρησιμοποιω το HSPL(μετα μολις μου βγαλει succesful done, τι κανω επομενο βημα ξεσυνδεω και ξανασυνδεω?)...μετα περνω την radio(ποια radio προτεινετε 2,10 ή 2,12)...μετα την ρομ... και μετα τελος??? radio 2,12,50,02,2 στο τελος πρεπει να κανεις και ενα hard reset Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 athanaso77 αν μπορεις βοηθησε με λιγο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 ευχαριστω dimikord...αλλα πες μου πρωτα HSPL...μετα radio...μετα rom... και μετα hard reset??? ειναι η σωστη σειρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 με πιο πρόγραμμα μπορούμε να κάνουμε εγγραφή από το ράδιο??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 ευχαριστω dimikord...αλλα πες μου πρωτα HSPL...μετα radio...μετα rom... και μετα hard reset??? ειναι η σωστη σειρα? εγω ετσι το εκανα εχθες! με αυτη τη σειρα σωστο η λαθος ουτε εγω ξερω! παντως μια χαρα δουλευει το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 ευχαριστω ρε μανωλη....να'σαι καλα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 ευχαριστω dimikord...αλλα πες μου πρωτα HSPL...μετα radio...μετα rom... και μετα hard reset??? ειναι η σωστη σειρα? εγω ετσι το εκανα εχθες! με αυτη τη σειρα σωστο η λαθος ουτε εγω ξερω! παντως μια χαρα δουλευει το κινητο αυτη ειναι η σωστη σειρα... μην ξεχασεις το hard reset δημητρη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 ευχαριστω ρε μανωλη....να'σαι καλα!!!! Ετσι με αυτη την σειρα και μην βιαστεις και την επομενη φορα κανεις και task29μαζι με radio Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Παω να περασω το HSPL και αφοθ βγαλει στην οθονη του κινητο τα 3χρωματα...μετα μου βγαζει μηνυμα στο PC και λεει: CRITICAL ERROR FLOW: 00000001 Error Code: 00000002 Description: USB Connect Failed Τι να φταιει???Καμια ιδεα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Ετσι με αυτη την σειρα και μην βιαστεις και την επομενη φορα κανεις και task29μαζι με radio τι ειναι το task29? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 ΞΕρει κανεις κανενα προγραμα γ sms chat???? ειχα το vito αλλα ξαφνικα δεν μου δουλευει βαζει τα σμσ σε αναμονη κ δεν φευγουνε!!! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 τι ειναι το task29? τωρα που βαζεις για πρωτη φορα ρομ,δεν χρειαζεται. απο την επομενη φορα ομως που θα αλλαξεις ξανα ρομ,πρεπει να κανεις πρωτα task29 για να καθαριζει οτι εχει μεινει απο την προηγουμενη ρομ.λενε οτι δεν αφηνει τιποτα μεσα!οδηγιες εχει στην πρωτη σελιδα του φορουμ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 ok ευχαριστω...το επιασα....!!!! Οσο για το USB Connection Failed το εφτιαξα!!!!Επρεπε να αφαιρεθει η microSD και να ξανατρεξεις το προγραμμα απο την αρχη ενω το κιν βρισκεται στην οθονη με τα 3χρωματα!!!Το λεω για οποιον στο μελλον αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 καλημερα σε ολους! προσφατως ως νεος κατοχος hd2 αλλαξα απο την ελληνικη επισημη ρομ σε αγγλικες cooked. το θεμα ειναι οτι απαξ κι εγινε κυρια γλωσσα τ αγγλικα δε βρισκει το τηλςφωνο τ ονομα της τοποθεσιας μου για τον καιρο. γραφει τη λεξη peloponnesia. πραγματι ειμαι απο την πελοποννησο και δη απ τη μεσσηνια βεβαια, αλλα οταν εκανα το manila ελληνικο βρηκε αμεσως τ ονομα της τοποθεσιας μου. κρατωντας το manila αγγλικο υπαρχει τροπος να διορθωσω τ ονομα της τοποθεσιας? (αν γινεται οχι με το αρχειακι που προσθετει τα ονοματα ολων των ελληνικων πολεων) Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 (edited) Εφοσον εχει αφαιρεθει το Java JblendPackage απο την omega πως γινεται να τρεχω αρχεια jar??? ==========SOLVED========== http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=407667 και κατεβαζει το καινουριο Esmertec Jbed 20090506.2.1 by Aqrab Edited July 20, 2010 by fallen_angel58 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamouris Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 μπορει καποιοσ να μου πει να κατεβασω free ενα gps γιατι δεν εχω βγαλει ακρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 μπορει καποιοσ να μου πει να κατεβασω free ενα gps γιατι δεν εχω βγαλει ακρη Δες τα PM (μηνυματα σου) Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotargy Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 radio 2,12,50,02,2 στο τελος πρεπει να κανεις και ενα hard reset Ρε παιδιά, πού επί τέλους βρίσκεται αυτό το περίφημο "Radio 2,12,50,02,2" να το κατεβάσω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Ρε παιδιά, πού επί τέλους βρίσκεται αυτό το περίφημο "Radio 2,12,50,02,2" να το κατεβάσω;;; http://www.4shared.com/dir/27416578/c33fc106/Radios.html Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 http://www.4shared.com/dir/27416578/c33fc106/Radios.html βασιλη γειτονα εισαι υπηρεσια σημερα και βοηθας κοσμο?:lol::lol:δοκιμασα την νεα εκδοση android και ειναι φανερα βελτιωμενη.μπορεις δηλαδη να το δουλεψεις κανονικα να κανεις κλησεις μηνυματα να κατεβασεις εφαρμογες κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts