kvasilis Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 ενώ έχω επιλέξει να έχει δόνηση και ήχο όταν λαμβάνω sms, αυτά είναι τελείως αθόρυβα και χωρίς καν δόνηση. τί πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 νομιζω πρεπει να διαβασεις προσεκτικα το πρωτο ποστ στην πρωτη σελιδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 πολυ καλη και σταθερη η νεα ρομ Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p8denu Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 HTC HD2 devices got updated Roms (1.48.xxx Series ) http://htcpedia.com/forum/showthread.php?t=1403 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Προχωρηστε αφοβα στην αναβαθμιση, η νεα ROM εχει μικρες αλλα ουσιωδεις βελτιωσεις. Παραθετω μερικες πρωτες παρατηρησεις απο την ελληνικη: - Η ROM ξεκινα με ελευθερα 125 ΜΒ αποθηκευτικου χωρου και 207 ΜΒ RAM. - Πιο γρηγορο και γενικα πιο responsive feel, εκει που η προηγουμενη φαινοταν να "χωλαινει" σε καποια σημεια. - Επιτελους, η ευαισθησια της οθονης ειναι στα σωστα επιπεδα, μπορω πλεον να πληκτρολογησω με αρκετα μεγαλη ακριβεια (αυτο και μονο συνιστα λογο αναβαθμισης). - Πληρως ελληνικο πληκτρολογιο, με επιλογη για 160 χαρακτηρες στα μηνυματα (και φυσικα ελληνικο xT9). Η γνωστη εφαρμογη της HTC στην εκδοση 2.1 - Τα εικονιδια του manilla ειναι διαφορετικα (προτιμω τα παλια) - Διορθωθηκε το bug στο ημερολογιο Εν αναμονη και του hard spl για να δουλεψει επιτελους η συσκευη για εμας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p8denu Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 HTC HD2 1.48 WWE firmware gets video demo: speedier and more stable http://www.slashgear.com/htc-hd2-1-48-wwe-firmware-gets-video-demo-speedier-and-more-stable-0264938/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 πολυ καλη και σταθερη η νεα ρομ έκανες update κανονικά μέσω του setup του αρχείου της νέας rom ? ή έπρεπε να κάνεις όλα αυτά με το gold card ? Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 έκανες update κανονικά μέσω του setup του αρχείου της νέας rom ? ή έπρεπε να κάνεις όλα αυτά με το gold card ? Tα εχουν γραψει και τα παιδια παραπανω. Αναβαθμιση σε WWE δεν χρειαζεται κατι παραπανω. Για ελληνικα, θα πρεπει να χρησιμοποιησεις το gold card. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Προχωρηστε αφοβα στην αναβαθμιση, η νεα ROM εχει μικρες αλλα ουσιωδεις βελτιωσεις. Παραθετω μερικες πρωτες παρατηρησεις απο την ελληνικη: - Η ROM ξεκινα με ελευθερα 125 ΜΒ αποθηκευτικου χωρου και 207 ΜΒ RAM. - Πιο γρηγορο και γενικα πιο responsive feel, εκει που η προηγουμενη φαινοταν να "χωλαινει" σε καποια σημεια. - Επιτελους, η ευαισθησια της οθονης ειναι στα σωστα επιπεδα, μπορω πλεον να πληκτρολογησω με αρκετα μεγαλη ακριβεια (αυτο και μονο συνιστα λογο αναβαθμισης). - Πληρως ελληνικο πληκτρολογιο, με επιλογη για 160 χαρακτηρες στα μηνυματα (και φυσικα ελληνικο xT9). - Τα εικονιδια του manilla ειναι διαφορετικα (προτιμω τα παλια) - Διορθωθηκε το bug στο ημερολογιο Εν αναμονη και του hard spl για να δουλεψει επιτελους η συσκευη για εμας... Tα sms με 160 χαρακτήρες γίνεται κανονικά και στην αγγλική rom. Δε χρειάζεται πλέον το 12# tab. Φαίνεται ότι γίνεται με in memory μετατροπή των χαρακτήρων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Tα sms με 160 χαρακτήρες γίνεται κανονικά και στην αγγλική rom. Δε χρειάζεται πλέον το 12# tab. Φαίνεται ότι γίνεται με in memory μετατροπή των χαρακτήρων.. Ετσι ακριβως. Στη νεα εκδοση του utility της HTC γινεται on the fly η μετατροπη (οπως ακριβως εκανε η εφαρμογη που εγκαθιστουσε η ACE Hellas παλιοτερα στις συσκευες που εισηγαγε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Tα sms με 160 χαρακτήρες γίνεται κανονικά και στην αγγλική rom. Δε χρειάζεται πλέον το 12# tab. Φαίνεται ότι γίνεται με in memory μετατροπή των χαρακτήρων.. δηλαδη για να καταλαβω στην αγγλικη ρομ εχει επιλογη για ελληνικο πληκτρολογιο και επιλογη για 160 χαρακτηρες? δεν χρειαζονται τα αρχεια του πρωτου ποστ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 2, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Επιβεβαιώστε το αν είναι για να ανανεωθεί το πρώτο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Επιβεβαιώστε το αν είναι για να ανανεωθεί το πρώτο post. εγώ τώρα είμαι στην διαδικασία φόρτωσης και download της νεας rom αν δεν απαντήσει κάποιος άλλος θα σας πω σε λίγο. Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Tο bug στο ημερολόγιο,από ότι είδα σήμερα στο δικό μου αλλά και σε ενός φίλου μου,δεν φαίνεται να το κάνει.!!!!!!!!!!! Ισως επειδή άλλαξε μήνας,δεν ξέρω αλλά στην εβδομαδιαία εμφάνιση και με την Δευτέρα σαν πρώτη μέρα δεν το κάνει. Πάει και στην επόμενη(ες) αλλά και στην προηγούμενη(ες) κανονικά. Μόνο αν το πας στον Νοέμβριο κάνει τα τρελά του.:mad::rolleyes::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicotine Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Εχω ακομα ενδιασμους εγω για την νεα ρομ... (Το φλασαρισμα γινετε απο οποιοδιποτε λειτουργικο? Ακομα και απο τα 64bit?) Επισης απο αυτο το λινκ λεει: "P.S. If your thinking of trying to flash the testROM 1.48.xxx. Please be careful, its not 100% know yet whether this ROM has a "timebomb". If indeed it does, the device will lock at a certain date and you won't be able to access anything on your phone or go beyond a simple lockout screen. The only fix would be to flash a new ROM." -Τι εχετε να πειτε γιαυτο? Επισης γιατι δεν τις εβγαλε επισιμα η HTC τις καινουργιες ρομ?? Στο δικο της site!? Και τι ειναι αυτο το site που τις πλασαρει!!?? Πρωτη φορα το βλεπω εγω παντος! Κατι δεν μου αρεσει εμενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Εχω ακομα ενδιασμους εγω για την νεα ρομ... (Το φλασαρισμα γινετε απο οποιοδιποτε λειτουργικο? Ακομα και απο τα 64bit?) Επισης απο αυτο το λινκ λεει: "P.S. If your thinking of trying to flash the testROM 1.48.xxx. Please be careful, its not 100% know yet whether this ROM has a "timebomb". If indeed it does, the device will lock at a certain date and you won't be able to access anything on your phone or go beyond a simple lockout screen. The only fix would be to flash a new ROM." -Τι εχετε να πειτε γιαυτο? Επισης γιατι δεν τις εβγαλε επισιμα η HTC τις καινουργιες ρομ?? Στο δικο της site!? Και τι ειναι αυτο το site που τις πλασαρει!!?? Πρωτη φορα το βλεπω εγω παντος! Κατι δεν μου αρεσει εμενα... Κανονικά από Vista 64bit! Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Εχω ακομα ενδιασμους εγω για την νεα ρομ... (Το φλασαρισμα γινετε απο οποιοδιποτε λειτουργικο? Ακομα και απο τα 64bit?) Επισης απο αυτο το λινκ λεει: "P.S. If your thinking of trying to flash the testROM 1.48.xxx. Please be careful, its not 100% know yet whether this ROM has a "timebomb". If indeed it does, the device will lock at a certain date and you won't be able to access anything on your phone or go beyond a simple lockout screen. The only fix would be to flash a new ROM." -Τι εχετε να πειτε γιαυτο? Επισης γιατι δεν τις εβγαλε επισιμα η HTC τις καινουργιες ρομ?? Στο δικο της site!? Και τι ειναι αυτο το site που τις πλασαρει!!?? Πρωτη φορα το βλεπω εγω παντος! Κατι δεν μου αρεσει εμενα... Ναι, εννοειται πως και απο 64 bit εισαι οκ (Win7 64-bit κι εδω). Η παρατηρηση που λες για την 1.48 test rom δεν υφισταται εδω. Δε νομιζω πως συντρεχει λογος ανησυχιας. Η HTC εχει βγαλει στα localized site της (οχι σε ολα ακομα) αυτη τη ROM (π.χ. της Δανιας), ενω δεν υπαρχει ο φοβος μιας hacked rom καθως μιλαμε για signed ROM (αλλωστε χωρις hard spl οτιδηποτε αλλο ειναι ανεφικτο), κανονικα υπογεγραμμενη με πιστοποιητικο της HTC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 2, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Το HTCpedia είναι καινούργιο αλλά δυνατό και αξιόπιστο στο χώρο. Το έχουν στήσει τα παιδιά από το xda-developers.com. Τα παιδιά εκεί έχουν άκρες μέσα από HTC και βγάζουν πρώτοι τις ROM όχι μόνο από το HD2 αλλά και όλες τις υπόλοιπες. Οι συγκεκριμένες ROM δεν είναι Test, αλλά Ship (final). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicotine Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Ναι, εννοειται πως και απο 64 bit εισαι οκ (Win7 64-bit κι εδω). Η παρατηρηση που λες για την 1.48 test rom δεν υφισταται εδω. Δε νομιζω πως συντρεχει λογος ανησυχιας. Η HTC εχει βγαλει στα localized site της (οχι σε ολα ακομα) αυτη τη ROM (π.χ. της Δανιας), ενω δεν υπαρχει ο φοβος μιας hacked rom καθως μιλαμε για signed ROM (αλλωστε χωρις hard spl οτιδηποτε αλλο ειναι ανεφικτο), κανονικα υπογεγραμμενη με πιστοποιητικο της HTC. Ναι η αληθεια ειναι οτι το HardSPL με καθησυχαζει... καθος και επισης μολις ειδα οτι βγηκε update και στο επισιμο site της Ολανδιας...;) Περιεργο ομως που δεν το ανεβασαν και στο αγγλικο... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Ναι η αληθεια ειναι οτι το HardSPL με καθησυχαζει... καθος και επισης μολις ειδα οτι βγηκε update και στο επισιμο site της Ολανδιας...;) Περιεργο ομως που δεν το ανεβασαν και στο αγγλικο... :confused: Δεν υπαρχει θεμα, οπως λεει κι ο athanaso77 το htcpedia ειναι πολυ γνωστο στο χωρο πλεον. Οι ROM αυτες ειναι οι shipped ROM που "φορανε" τα HD2 που γινονται επισημα released στα διαφορα κρατη. Σας ειχα αναφερει για την ελληνικη τεστ ρομ προ αρκετων ημερων, που ηταν ουσιαστικα η beta 2. Τωρα μιλαμε για την τελικη, με ημερομηνια 18/11/09. :) Υ.Γ. Το επιπεδο της μεταφρασης ειναι παρα πολυ καλο (ειδα οτι εχουν διορθωθει και μερικα λαθη, κομμενες λεξεις κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Η αγγλική μπαίνει μια χαρά πάντως, δεν έχει στις επιλογές ελληνικό πληκτρολόγιο, το πρόβλημα με την κάμερα δεν διορθώθηκε. μου δίνει την αίσθηση πάντως ότι είναι αρκετά πιο γρήγορο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Παρότι η έκδοση λογισμικού της κάμερας είναι νεότερη από την προηγούμενη rom, δε διορθώθηκε το πρόβλημα???? Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 :(Παρότι η έκδοση λογισμικού της κάμερας είναι νεότερη από την προηγούμενη rom, δε διορθώθηκε το πρόβλημα???? όχι δυστυχώς παιδιά :( το δοκιμάζω τώρα τίποτα δεν έχει αλλάξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Παρότι η έκδοση λογισμικού της κάμερας είναι νεότερη από την προηγούμενη rom, δε διορθώθηκε το πρόβλημα???? Δε νομιζω οτι η εκδοση του λογισμικου της καμερας ειναι νεοτερη. Παιδια η ROM αυτη ειναι ετοιμη εδω και αρκετες ημερες. Η HTC δεν ειχε "θορυβηθει" απο δεκαδες email για το θεμα της καμερας και φυσικα δεν ειναι δυνατον να περιεχει καποιο φιλτρο. Αυτο θα γινει τις επομενες ημερες με καποιο software patch. Προσωπικα δεν βλεπω οτι υφισταται το προβλημα σε μεγαλο βαθμο. Για την ακριβεια οι φωτογραφιες με σωστο φωτισμο ειναι απλα αψογες... Αν παρετε κι ενα HD και φωτογραφιζετε... λευκους τοιχους θα παρατηρησετε το ιδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Δε νομιζω οτι η εκδοση του λογισμικου της καμερας ειναι νεοτερη. Παιδια η ROM αυτη ειναι ετοιμη εδω και αρκετες ημερες. Η HTC δεν ειχε "θορυβηθει" απο δεκαδες email για το θεμα της καμερας και φυσικα δεν ειναι δυνατον να περιεχει καποιο φιλτρο. Αυτο θα γινει τις επομενες ημερες με καποιο software patch. Προσωπικα δεν βλεπω οτι υφισταται το προβλημα σε μεγαλο βαθμο. Για την ακριβεια οι φωτογραφιες με σωστο φωτισμο ειναι απλα αψογες... Αν παρετε κι ενα HD και φωτογραφιζετε... λευκους τοιχους θα παρατηρησετε το ιδιο... Στην προηγούμενη rom ήτανε: 6.26 (Build 1920.3026) ενώ τώρα είναι 6.26 (Build 1921.1625). Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts