DrMobile Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Παίδες καλησπέρα. Απλά να πω τις πολύ θετικές μου εντυπώσεις από το HD2 σε συνδυασμό με unlimited mobile internet (3G/HSDPA). Μέχρι πριν μια βδομάδα είχα καρτοκινητό Vodafone με αποτέλεσμα να χρησιμοποιώ το πακέτο Surf & Email 30, που δίνει μόνο 30 MB/μήνα (δηλαδή πρακτικά τίποτα για μια συσκευή όπως το HD2). Πριν μια βδομάδα το μετέτρεψα σε συμβόλαιο και έβαλα unlimited mobile internet. Η χρηστικότητα του HD2 πραγματικά απογειώθηκε! Γρήγορο internet σχεδόν παντού, αυτόματες ενημερώσεις για emails, ενημερώσεις όταν οι φίλοι μου είναι online στο MSN, Yahoo και Skype (χρησιμοποιώ το IM+, το οποίο σε ενημερώνει για το ποιος μπαίνει/βγαίνει/αφήνει μήνυμα κτλ. ακόμα κι όταν το κινητό είναι σε standby - απλά ΑΨΟΓΟ). Google Maps σε όλο τους το μεγαλείο με άψογη απεικόνιση των δρόμων και με satellite view χωρίς να αγχώνομαι για τον όγκο δεδομένων, σερφάρισμα χωρίς περιορισμούς, YouTube videos σε υψηλή ποιότητα, internet radio/TV, RapidShare κατεβάσματα... Απλά αφήνεις τη σύνδεση συνέχεια ανοιχτή και έχεις άμεση και συνεχή ενημέρωση για όλες τις online δραστηριότητές σου! :cool: Για όσους δουλεύουν πολύ το internet και έχουν την οικονομική άνεση το συνιστώ ανεπιφύλακτα. :up: Όσο για τη μπαταρία, σήμερα το έβγαλα απ' το φορτιστή στις 5:45 πμ και από τότε μέχρι τώρα είναι συνεχώς online, με μισή ώρα αναπαραγωγή MP3, 20 λεπτά ομιλία, σποραδικό σερφάρισμα, IM chatting, αποστολή/λήψη emails και λίγο Google Maps, μέχρι στιγμής (8:45 μμ, δηλαδή μετά από 15 ώρες) η μπαταρία είναι στο 52%. Νομίζω είναι OK, τουλάχιστον εμένα με καλύπτει μια χαρά. :) Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 (edited) Παίδες καλησπέρα. Απλά να πω τις πολύ θετικές μου εντυπώσεις από το HD2 σε συνδυασμό με unlimited mobile internet (3G/HSDPA). Μέχρι πριν μια βδομάδα είχα καρτοκινητό Vodafone με αποτέλεσμα να χρησιμοποιώ το πακέτο Surf & Email 30, που δίνει μόνο 30 MB/μήνα (δηλαδή πρακτικά τίποτα για μια συσκευή όπως το HD2). Πριν μια βδομάδα το μετέτρεψα σε συμβόλαιο και έβαλα unlimited mobile internet. Η χρηστικότητα του HD2 πραγματικά απογειώθηκε! Γρήγορο internet σχεδόν παντού, αυτόματες ενημερώσεις για emails, ενημερώσεις όταν οι φίλοι μου είναι online στο MSN, Yahoo και Skype (χρησιμοποιώ το IM+, το οποίο σε ενημερώνει για το ποιος μπαίνει/βγαίνει/αφήνει μήνυμα κτλ. ακόμα κι όταν το κινητό είναι σε standby - απλά ΑΨΟΓΟ). Google Maps σε όλο τους το μεγαλείο με άψογη απεικόνιση των δρόμων και με satellite view χωρίς να αγχώνομαι για τον όγκο δεδομένων, σερφάρισμα χωρίς περιορισμούς, YouTube videos σε υψηλή ποιότητα, internet radio/TV, RapidShare κατεβάσματα... Απλά αφήνεις τη σύνδεση συνέχεια ανοιχτή και έχεις άμεση και συνεχή ενημέρωση για όλες τις online δραστηριότητές σου! :cool: Για όσους δουλεύουν πολύ το internet και έχουν την οικονομική άνεση το συνιστώ ανεπιφύλακτα. :up: Όσο για τη μπαταρία, σήμερα το έβγαλα απ' το φορτιστή στις 5:45 πμ και από τότε μέχρι τώρα είναι συνεχώς online, με μισή ώρα αναπαραγωγή MP3, 20 λεπτά ομιλία, σποραδικό σερφάρισμα, IM chatting, αποστολή/λήψη emails και λίγο Google Maps, μέχρι στιγμής (8:45 μμ, δηλαδή μετά από 15 ώρες) η μπαταρία είναι στο 52%. Νομίζω είναι OK, τουλάχιστον εμένα με καλύπτει μια χαρά. :) μετα απο 15 ωρες και με την συγκεκριμενη χρηση πρεπει να εισαι υπερ-ευχαριστημενος. δεν το συζητω καν. πες μας με ποια ρομ και με ποιο ραδιο ολα αυτα. παιζει σημασια. δυστυχως εμεις που εχουμε cosmote δεν εχουμε την δυνατοτητα για απεριοριστο ιντερνετ γιατι η cosmote δεν εχει καν καποιο πακετο για απεριοριστο ιντερνετ. κατι ακουσα οτι μπορει καποια στιγμη να βγαλει καποιο πακετο αλλα οπως παντα η cosmote σκεφτεται μονο πως θα βγαλει καμια διαφημιση και πως θα παρει πελατες απο αλλες εταιρειες :(. σε ζηλευω που εχεις απεριοριστο ιντερνετ. σε συνδυασμο με το hd2 ειναι σουπερ. Εγω και με 1gb θα ημουν πολυ ευχαριστημενος !!!! edit : Ξεχασα να σε ρωτησω ποια ακριβως εκδοση του im+ δουλευεις ? ευχαριστω :) Edited June 21, 2010 by TonyK Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 μετα απο 15 ωρες και με την συγκεκριμενη χρηση πρεπει να εισαι υπερ-ευχαριστημενος. δεν το συζητω καν. πες μας με ποια ρομ και με ποιο ραδιο ολα αυτα. παιζει σημασια. δυστυχως εμεις που εχουμε cosmote δεν εχουμε την δυνατοτητα για απεριοριστο ιντερνετ γιατι η cosmote δεν εχει καν καποιο πακετο για απεριοριστο ιντερνετ. κατι ακουσα οτι μπορει καποια στιγμη να βγαλει καποιο πακετο αλλα οπως παντα η cosmote σκεφτεται μονο πως θα βγαλει καμια διαφημιση και πως θα παρει πελατες απο αλλες εταιρειες :(. σε ζηλευω που εχεις απεριοριστο ιντερνετ. σε συνδυασμο με το hd2 ειναι σουπερ. Εγω και με 1gb θα ημουν πολυ ευχαριστημενος !!!! edit : Ξεχασα να σε ρωτησω ποια ακριβως εκδοση του im+ δουλευεις ? ευχαριστω :) Ναι είναι απόλαυση να δουλεύεις έτσι το HD2. :up: Δεν ξέρω για την Cosmote αλλά είχα την εντύπωση ότι όλες οι εταιρίες λίγο-πολύ δίνουν τα ίδια πράγματα. Για ψαξ' το λίγο μήπως έχει και δεν το ξέρεις. Για να είμαι ειλικρινής και στη Vodafone ενώ το ονομάζει "unlimited", στην πραγματικότητα υπόκειται σε πολιτική ορθής χρήσης που σημαίνει 3 GB/μήνα απ' ό,τι λένε. Δεν ξέρω αν το εφαρμόζουν στην πράξη. Πάντως μέχρι στιγμής (1 εβδομάδα χρήσης) δεν έχω ξεπεράσει τα 200 MB οπότε το θεωρώ υπεραρκετό. Χρησιμοποιώ την τελευταία official WWE 1.66.405.2 ROM με το 2.06.51.07 radio (αυτό που έρχεται μαζί της). Για το IM+, χρησιμοποιώ την τελευταία έκδοση (7.9.1). Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Μια official υπάρχει αγγλική, η 1.66 Δες στο πρώτο post. OK,Απλα ρωτησα μηπως ειχε τιποτα bugs και ισως ηταν καλυτερα να κανω downgrade στην 1.48... Σε ευχαριστω πολυ.:) Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 OK,Απλα ρωτησα μηπως ειχε τιποτα bugs και ισως ηταν καλυτερα να κανω downgrade στην 1.48... Σε ευχαριστω πολυ.:) η 1,48 ειναι χαλια! μεγαλο προβλημα με τα sms και διαφορα αλλα! αν δεν θελεις την 1,66 που ειναι μια χαρα,καλυτερη θα βρεις μονο σε cooked roms. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 η 1,48 ειναι χαλια! μεγαλο προβλημα με τα sms και διαφορα αλλα! αν δεν θελεις την 1,66 που ειναι μια χαρα,καλυτερη θα βρεις μονο σε cooked roms. Γενικα εγω ειμαι υπερ των "μαγειρεμενων",αλλα ο κολλητος,θελει πιο "σιγουρα" πραγματα και επειδη μετα το καλοκαιρι θα το σπρωξει κι αυτος,θελει να εχει official μεσα γιατι δεν ξερει να τις αλλαζει...;) Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSXRI Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Ναι είναι απόλαυση να δουλεύεις έτσι το HD2. :up: Δεν ξέρω για την Cosmote αλλά είχα την εντύπωση ότι όλες οι εταιρίες λίγο-πολύ δίνουν τα ίδια πράγματα. Για ψαξ' το λίγο μήπως έχει και δεν το ξέρεις. Για να είμαι ειλικρινής και στη Vodafone ενώ το ονομάζει "unlimited", στην πραγματικότητα υπόκειται σε πολιτική ορθής χρήσης που σημαίνει 3 GB/μήνα απ' ό,τι λένε. Δεν ξέρω αν το εφαρμόζουν στην πράξη. Πάντως μέχρι στιγμής (1 εβδομάδα χρήσης) δεν έχω ξεπεράσει τα 200 MB οπότε το θεωρώ υπεραρκετό. Χρησιμοποιώ την τελευταία official WWE 1.66.405.2 ROM με το 2.06.51.07 radio (αυτό που έρχεται μαζί της). Για το IM+, χρησιμοποιώ την τελευταία έκδοση (7.9.1). Δυσρυχώς το εφαρμόζουν, μόλις προχθές μου ήρθε ο λογαριασμός με 180 ευρώ γιατί είχα 5.5 γίγα χρήση. Δεν το ήξερα αυτό και σερφάριζα στο γραφείο μου στον υπολογιστή μέσω του κινητού. Πρόσέξτε μην την πατήσετε και εσείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Καλησπέρα. Έχω αρκετό καιρό τον λέοντα μα τώρα βρήκα λίγο χρόνο να ασχοληθώ σοβαρά Ζητώ συγγνώμη αν τα παρακάτω που ρωτώ έχουν πιθανά απαντηθεί μα το thread είναι τεράστιο.. . 1.Είναι η πρώτη φορά που πέρασα σε επαφή δεύτερο κινητό και το πρόβλημα είναι ότι όταν μου έρχεται sms δείχνει μονό το όνομα της επαφής και όχι από πιο από τα νούμερα της μου ήρθε. Επακόλουθα όταν απαντώ δεν ξέρω σε ποιο νούμερο στέλνω (στο hd που ειχα πριν δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα). Υπάρχει κάποιος τρόπος ? 2. Υπάρχει κάποιο προγραμματακι για να μπορώ να μεγαλώσω την γραμματοσειρά στις επαφες και στο dialer , ειδικά τους αριθμους τηλεφώνων ? Η μεγαλύτερη οθόνη της αγορας και είναι ψείρες (στα 40φευγα λογικό αλλά κ παλι είναι μικρότερες και από του hd γμτ :lol: ) 3. Για ελληνικό dialer κατεβασα τα δυο αρχειακια στο zip αρχειο της πρώτης σελιδας του thread τα κοπιαρα χυμα στο φάκελο windows εκανα restart ma δεν εγινε τίποτα, δεν έκανα κατι σωστά? ( τα 2 φωτο αρχεια στο φακελο windows τα βλέπω κανονικα κ μαλιστα δεν μου επιτρέπει να τα διαγράψω όταν το επιχειρώ με τον resco explorer) 4. Στον wktask (ελληνικό μενού) εχω βάλει στον προωθητή καποια doc αρχεια που ανοίγω κάθε μέρα. Δεν φαίνεται όμως το ονομα των αρχειων αλλα μονο ένα γραμμα (α, β , γ κλπ) επειδή δεν μπορώ να θυμάμαι έτσι πιο είναι πιο, πως μπορω να βλέπω στον προωθητη και το ονομα του κάθε αρχειου? Στις ρυθμισεις του WKTASK δεν το βρήκα. Έχω Ελληνικό leo με την μαμά rom Μου είναι αναγκαία όλα τα παραπάνω. Ευχαριστώ προκαταβολικά οσους βοηθήσουν Καποιος που να μπορει να βοηθήσει? :help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Καποιος που να μπορει να βοηθήσει? :help: βαλε αυτο και τσεκαρισε οποια εφαρμογη θελεις να κανει zoom http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-zooomer.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 ο δεκτης gps ειναι καλος; γιατι καπου ειχα διαβασει οτι ειναι ψιλοχαλια γενικα εχει παρουσιασει προβληματα το τηλεφωνο; ποια ειναι τα θετικα του και ποια τα σρνητικα Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 ο δεκτης gps ειναι καλος; γιατι καπου ειχα διαβασει οτι ειναι ψιλοχαλια γενικα εχει παρουσιασει προβληματα το τηλεφωνο; ποια ειναι τα θετικα του και ποια τα σρνητικα Ο δέκτης GPS είναι αστέρι. Ταχύτατος. Από τους καλύτερους νομίζω. Μόνο με τον ήχο στο bluetooth και λιγότερο στο ακουστικό έχω κάποια παράπονα στην ποιότητα. Η μπαταρία είναι για δυο μέρες το πολύ αλλά με τέτοια οθονάρα πάλι καλά. Η κάμερα δεν είναι κι από τις καλές, ιδίως για βραδινές λήψεις. Τη μέρα καλά τα πάει. Η συσκευή είναι ταχύτατη γενικά και με φοβερές δυνατότητες. Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 To Gps του ειναι πολυ καλο,κλειδωνει αμεσα και με δυνστο σημα,ισως η καλυτερη συσκευη της HTC σε αυτον τον τομεα...Επισης ειναι πολυ γρηγορο Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Καλησπερα,εδω και λιγες μερες αντιμετωπιζω προβλημα με τον skyfire....προσπαθω να μπω σε μια σελιδα(οποιαδηποτε) και αυτος δεν κανει τπτ. Ανοιγοντας μου βγαζει ενα μηνυματακι για το audio οτι δεν μπορει να παιξει σωστα....γνωριζει κανεις κατι γι'αυτο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Φιλοι μου απο προχθες εδωσα το HD2 ( φιλε zaharakis εγινε εστω με καθυστεριση η επιθυμια σου...) :D και πηρα το HTC Desire. Θελω να ευχαριστησω ολους εδω για την πολυτιμη βοηθεια τους επι 6 μηνες. Ολα ροδα ειναι και γυριζουν !!!!:D:D:D Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Καλημερα σε ολους! Δεν θελω να πιστευω οτι ειμαι ο μονος μαγκας ρε παιδια εδω μέσα αλλα ποιος ειπε οτι δεν υπαρχει και αλλη πληρης Ελληνικη ROM εκτος του STERNA-ARTEMIS? Μονο εγω την βρηκα? Ειναι καταπλκτικη καθαρη, γρηγορη με αρκετα χρησιμα εργαλεια και ΝΟ 1 για τους λατρεις του μαυρου και οχι μονο! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ 100% ΕΛΛΗΝΙΚΑ! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=656835 Κατεβαζετε την CleanEX DsE ROM Series και εχετε μια Ελληνικη ROM.........:D Θα χρειαστειτε μονο και αυτα τα 2-3 cabs για την bottombar και το 3g common manager ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΤΗΝ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ! ZAXARAKI καντο μολις βρεις χρονο μετραει η γνωμη σου για μας και ας παραπονιεσε εσυ!:X Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Πέδες μπόρεσε τελικά κανείς να βρει λύση για αυτόματο κλείδωμα της συσκευή μετά από κλήσης; η ρύθμισης παντος που έχει ο cht editor για το κλείδωμα είναι μόνο για τα δικά του κλειδώματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godzilla13 Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Πέδες μπόρεσε τελικά κανείς να βρει λύση για αυτόματο κλείδωμα της συσκευή μετά από κλήσης; η ρύθμισης παντος που έχει ο cht editor για το κλείδωμα είναι μόνο για τα δικά του κλειδώματα! Nομίζω το Kaspersky το κάνει αυτό ... αλλα στέλνοντας ενα μυνημα(sms) στην συσκευη.. Παράθεση ROM: Omega v22.5 ELL Radio: 2.15.50.14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Το γραφω και εδω γιατι αφορα ολα τα κινητα της HTC Σχετικα με θεματα εγγυησης: Πηρα τηλ και την HTC.gr και την ACE Hellas Η ιδια απαντηση.Βασει ΙΜΕΙ το κινητο μου ειναι Εγγλεζικο και δεν το υποστηριζει η ACE !!! Moνο αν ειχα αγγλικη αποδειξη αγορας !!! Μπορω να το στειλω για επισκευη αν χρειαστει δωρεαν στην Αγγλια με χρεωση δικη μου της courier !!!! Η απαντηση της http://www.vnp.gr που ειναι αγορασμενο το κινητο ειναι "φερτε το σε εμας" !!! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Πέδες μπόρεσε τελικά κανείς να βρει λύση για αυτόματο κλείδωμα της συσκευή μετά από κλήσης; η ρύθμισης παντος που έχει ο cht editor για το κλείδωμα είναι μόνο για τα δικά του κλειδώματα! Εγώ πάντως και με το bluetooth του αυτοκινητου (kenwood) και με το plantronics 975 αλλά και με το I TECH CLIP D , το τηλέφωνο μένει ξεκλείδωτο μετά απο κλήση... οπότε δεν είναι θέμα hands free όπως είπαν κάποιοι παλαιότερα... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Φιλε jkalimer σίγουρα δεν πρέπει να είναι πρόβλημα το hands free γιατί εγώ δεν έχω hands free. αλλά αν μπορεί κάποιος που έχει cooked rom ας μας πεις αν το παθαίνει και αυτός αυτό το πρόβλημα και αν όχι ποια rom έχει στο κινητό του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Φιλοι μου απο προχθες εδωσα το HD2 ( φιλε zaharakis εγινε εστω με καθυστεριση η επιθυμια σου...) :D και πηρα το HTC Desire. Θελω να ευχαριστησω ολους εδω για την πολυτιμη βοηθεια τους επι 6 μηνες. Ολα ροδα ειναι και γυριζουν !!!!:D:D:D μπορεις να κανεις μια συγκριση αναμεσα σε αυτα τα δυο και να μας πεις τη γνωμη σου.σαν λειτουργηκα συστηματα ποια ειναι τα προτερηματα του ενος και ποια του αλλουνου Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 μπορεις να κανεις μια συγκριση αναμεσα σε αυτα τα δυο και να μας πεις τη γνωμη σου.σαν λειτουργηκα συστηματα ποια ειναι τα προτερηματα του ενος και ποια του αλλουνου Μαλλον θα πρεπει να το δουλεψω ακομα αν ακι οι πρωτες εντυπωσεις ειναι αριστες και θα γραψω στις...κοντρες που εχω ανοιξει θεμα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odigon Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Το γραφω και εδω γιατι αφορα ολα τα κινητα της HTC Σχετικα με θεματα εγγυησης: Πηρα τηλ και την HTC.gr και την ACE Hellas Η ιδια απαντηση.Βασει ΙΜΕΙ το κινητο μου ειναι Εγγλεζικο και δεν το υποστηριζει η ACE !!! Moνο αν ειχα αγγλικη αποδειξη αγορας !!! Μπορω να το στειλω για επισκευη αν χρειαστει δωρεαν στην Αγγλια με χρεωση δικη μου της courier !!!! Η απαντηση της http://www.vnp.gr που ειναι αγορασμενο το κινητο ειναι "φερτε το σε εμας" !!! Εγώ επικοινωνησα πριν κάποιες εβδομάδες με HTC(ξένο branch) και μου απάντησαν ότι η συσκευή καλύπτεται βάση S/N και δεν χρειάζεται απόδειξη αγοράς. H HTC hellas ξεροκεφαλιάζει τόσα χρόνια με το ίδιο θέμα. Στείλε ένα μαιλ στην HTC όπως εγώ και μετά πήγαινε στην ace hellas και χώστα τους. Επίσης γιατί δεν το πας στην vnp? Παράθεση Phillips Diga-->Panasonic GD52-->Motorola C33-->Nokia 5210-->Nokia 6600-->HP iPaq 6515-->HP iPaq 6915-->Fujitsu Siemens T830-->HTC TyTn-->Nokia 6110 Nav-->Samsung i900 Omnia-->Nokia 5800XM-->Samsung Omnia i8910 HD-->HTC Hero-->Samsung i900 Omnia(again)-->HTC HD2 Leo-->HTC Desire-->Samsung Galaxy S2 i9100 --> :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Εγώ επικοινωνησα πριν κάποιες εβδομάδες με HTC(ξένο branch) και μου απάντησαν ότι η συσκευή καλύπτεται βάση S/N και δεν χρειάζεται απόδειξη αγοράς. H HTC hellas ξεροκεφαλιάζει τόσα χρόνια με το ίδιο θέμα. Στείλε ένα μαιλ στην HTC όπως εγώ και μετά πήγαινε στην ace hellas και χώστα τους. Επίσης γιατί δεν το πας στην vnp? Στην vnp γιατι να το παω ???? Για να το επισκευασει ο οποιοσδηποτε ασχετος (?) email στην μαμα HTC εστειλα και πηρα απαντηση: Χαίρεται ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝ.........., Αγαπητέ Κύριε Γιαν......, Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την HTC. Σχετικά με το ερώτημα σας η συσκέυή θεωρείτε εντός εγγύησης εφόσον η βλάβη που παρουσιάζει δεν είναι κατάχρηση,αλλίως θεωρείτε εκτός εγγύησης,ανεξάρτητα απο που είναι αγορασμένη. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 00800-126-878 για περισσότερες πληροφορίες. Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την συνεχής υποστήριξη. Με εκτίμηση, Χριστίνα, HTC Για να αποστείλετε μία απάντηση σε αυτό το μήνυμα ή για να με ενημερώσετε ότι έχω απαντήσει με επιτυχία στο ερώτημά σας συνδεθείτε στον ιστότοποContactUs Με τιμή, Demetres HTC Θέλετε να δείτε τι λένε οι άλλοι; Έχετε κάτι να ρωτήσετε τους άλλους οπαδούς της HTC; Γίνετε οπαδός της HTC facebook.com/htc Ακολουθήστε μας στο Twitter twitter.com/htc Εγγραφείτε στο Κανάλι μας στο YouTube youtube.com/htc Ανακαλύψτε τις πηγές ανάπτυξής μας developer.htc.com χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση email σας και τον αριθμό εισιτηρίου σας 10GRCW26E........... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odigon Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Μια χαρά είσαι τότε...Καλυμένος... Παράθεση Phillips Diga-->Panasonic GD52-->Motorola C33-->Nokia 5210-->Nokia 6600-->HP iPaq 6515-->HP iPaq 6915-->Fujitsu Siemens T830-->HTC TyTn-->Nokia 6110 Nav-->Samsung i900 Omnia-->Nokia 5800XM-->Samsung Omnia i8910 HD-->HTC Hero-->Samsung i900 Omnia(again)-->HTC HD2 Leo-->HTC Desire-->Samsung Galaxy S2 i9100 --> :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts