Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

να ρωτησω και γω κατι εβαλα στο hd2 το igo8 και δουλευει αριστα .εβαλα και το δεστινατορ7 αλλα δεν ανοιγει φορτωνει και στο τελευταιο σημειο κομπλαρει και μου κομπλαρει ολο το τηλεφωνο.εχει κανεις καμια ιδεα?ελληνικο τηλεφωνο ελληνικη ρομ.αν ειμαι off topic ασ μου στειλει καποιος pm γιατι παιδευομαι απο το μεσημερι και μαλιστα δεν ειναι και δικο μου χαρη κανω

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Eγω θα ηθελα να απευθυνω μια ερωτηση στους βετερανους (και μη) του forum. Κατ'αρχην εχω την Stock Rom και το Radio που αυτη περιειχε. Το προβλημα μου ειναι πως η συσκευη κολλαει τακτικα και ζεστενεται και δεν μπορω να κανω τιποτα παρα μονο επανεκινηση απο το κοκκινο κουμπι. Στην αρχη θεωρουσα πως το κανει λογο ζορισματος επεξεργαστη (ζεσταμα).

Επειτα καταλαβα το pattern των κολληματων και εντοπιζεται οταν προσπαθω να χρησιμοποιησω το ιντερνετ μεσω καποιου browser (Opera, Opera Mini, UC Web απο αυτους που εχω). Το τρελο ειναι πως αυτο συμβαινει μονο οταν προσπαθω να περιηγηθω, κατα τ'αλλα ο καιρος και τα μεηλ μου συγχρονιζονται κανονικοτατα.

Υπαρχει περιπτωση να συμβαινει αυτο λογω Radio? Ή μπορει να οφειλεται σε tweks που εχω κανει (δοκιμασμενα ομως και κυριως της πρωτης σελιδας εδω και καποια απο το advance configuration tool). Μια energy Rom που ειχα βαλει (με το radio που προτεινε ο developer και διαφορετικο της μαμισιας) μου εκανε τα ιδια. Τι κανω τωρα? Το παω για service (το κινητο ειναι ημερων)? Ή εχει αναφερθει κατι παρομοιο? Γενικα στο net που εψαξα υπαρχουν αναφορες για crashes, αλλα οχι για λυσεις. Τα φωτα σας παρακαλω και συγγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα αλλα ειμαι στα ορια νευρικης κρισης καθε φορα που συμβαινει...

Καλησπερα, δεν ξερω αν θυμαστε την περιπτωση μου. Τελικα το πηγα για σερβις, γυρισε σημερα το κινητο και μετα απο δυο εβδομαδες I'm back in the game :lol:

Το χαρτι που το συνοδευε ανεφερε στην Επισκευη την λεξη Αναβαθμιση. Δεν γνωριζω τι αναβαθμισαν (απο την στιγμη που τους την εστειλα πληρως αναβαθμισμενη στην τελευταια επισημη ΡΟΜ), παντως το προβλημα δεν υπαρχει πια. Ετσι για την ιστορια, γνωριζει κανεις τι ειδους αναβαθμισεις μπορει να κανει καποιος σε μια συσκευη που φοραει την τελευταια ΡΟΜ?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Καλησπερα, δεν ξερω αν θυμαστε την περιπτωση μου. Τελικα το πηγα για σερβις, γυρισε σημερα το κινητο και μετα απο δυο εβδομαδες I'm back in the game :lol:

Το χαρτι που το συνοδευε ανεφερε στην Επισκευη την λεξη Αναβαθμιση. Δεν γνωριζω τι αναβαθμισαν (απο την στιγμη που τους την εστειλα πληρως αναβαθμισμενη στην τελευταια επισημη ΡΟΜ), παντως το προβλημα δεν υπαρχει πια. Ετσι για την ιστορια, γνωριζει κανεις τι ειδους αναβαθμισεις μπορει να κανει καποιος σε μια συσκευη που φοραει την τελευταια ΡΟΜ?

Ίσως να κάνανε αναβάθμιση στο hardware.

Το σημαντικό είναι ότι είναι εντάξει η συσκευή :)

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

καλησπερα ξερουμε καμια καλη σελιδα για να βρισκουμε εφαρμογεs και παιχνιδια ?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=653563

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=603880

να ρωτησω και γω κατι εβαλα στο hd2 το igo8 και δουλευει αριστα .εβαλα και το δεστινατορ7 αλλα δεν ανοιγει φορτωνει και στο τελευταιο σημειο κομπλαρει και μου κομπλαρει ολο το τηλεφωνο.εχει κανεις καμια ιδεα?ελληνικο τηλεφωνο ελληνικη ρομ.αν ειμαι off topic ασ μου στειλει καποιος pm γιατι παιδευομαι απο το μεσημερι και μαλιστα δεν ειναι και δικο μου χαρη κανω
σβησε ολα τα sms και δοκιμασε ξανα.θα ανοιξει κανονικα
[sIGPIC][/sIGPIC]

Γειά σας,

Χρειάζεται να βλέπω μέσα από το HTC HD2 ,με την χρήση του INTERNER EXPLORER , ένα δικτυακό καταγραφικό αφού βάλω την IP ADDRESS.

Στο pc λειτουργεί κανονικά γιατί μπορώ να ενεργοποιήσω στον internet explorer τις παρακάτω επιλογές στο πεδίο secrity-custom level του internet explorer:

1)automatic prompting for active-x control = enable

2)binary and script bexaviors = enable

3)download signed activex control = enable

4)download un-signed activex control = enable

Υπάρχει τρόπος να κάνω το ίδιο και στον internet exlorer του HTC HD2 ?

Ευχαριστώ.

Σβήσε το αρχείο SMSModule.dll από τον φάκελλο του Destinator και θα λυθεί το πρόβλημα.

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν.

Καλησπέρα!Υπάρχει κάποιος τρόπος να βγάλουμε το copilot απο την original ελληνική ρομ?

Σβήσε από το program files τον φάκελο copilot.Θα κερδίσεις τα χαμένα mb για τώρα αλλά με hard reset θα επανέλθει και πάλι

καλησπερα ξερουμε καμια καλη σελιδα για να βρισκουμε εφαρμογεs και παιχνιδια ?

ευχαριστω για τιs απαντησειs παιδια οποιοs εχει αλλεs προτασειs μπορει να μου στειιλει και pm

καλησπερα παιδια.εχω το ν97 μινι νοκια και θελω να το αλλαξω νε το ΗD2.απο καμερα πως παει φωτο και βιντεο?...αξιζει η θα απογοητευτω?

ανοιξε τον οπερα και στην γραμμη διευθυσεων γραψε opera:config και απο τη λιστα που θα σου βγαλει πηγαινε στο user prefs μεσα εκει βρες το cache directory 4 βαλε εσυ την διαδρομη που θες και μετα σκρολαρε προς τα κατω και πατα το save

Ευχαριστω πολυ φιλε.

Kαλησπέρα παιδία είμαι ιδιοκτήτης ενος HTC HD 2 και αντιμετωπισα ενα προβλημα με την οθονη απο πτώση

Οριστε και η φωτο για να μου πείτε την αποψη σας και πως μπορω να το αντιμετωπισω

http://img514.imageshack.us/img514/8518/0493u.jpg

Καπου άκουσα ότι η αλλαγη κοστίζει 270€.Οποιος έχει την γνωση παρακαλω ας με βοηθησει.

Edited by jovanosss

καλησπερα παιδια.εχω το ν97 μινι νοκια και θελω να το αλλαξω νε το ΗD2.απο καμερα πως παει φωτο και βιντεο?...αξιζει η θα απογοητευτω?
και οι δυο συσκευες 5 megapixel ειναι και με τα αλλα χαρακτηριστικα σε φωτο και βιντεο παρομοια.αν κανεις τις σωστες ρυθμισεις δυσκολο να απογοητευθεις απο το hd2.εξ αλλου εχει τοσα πολλα χαρακτηριστικα και πλεονεκτηματα σαν συσκευη που ειναι απο τις κορυφαιες αυτη τη στιγμη.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως κάποιος γνωρίζει γιατί μετά από ενημέρωση του καιρού η περιοχή ώρας της συσκευής μου αλλάζει σε ''Μινσκ''? Αυτό συμβαίνει τώρα τελευταία χωρίς να έχω καταφέρει να βρω τι το προκάλεσε.

Ευχαριστώ ...

Ανεβασα μολις καινουρια ρομ με βαση την καινουρια ρομ 3.01 μαλλον ανερχομενου HD2 Με hard πληκτρολογιο...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3207960#post3207960

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Καλησπερα, αυτο με την θερμοκρασια στο τηλ. το εχω και εγω ειδικα οταν κατεβαζω μεγαλα αρχεια απο internet φθανει τους 40+ βαθμους οποτε αρχιζει και κολαει, ρε γ@@@τω δεν θελω να μου ανοιξουν καινουρια συσκευη στο σερβις. Μαλλον πρεπει να το παω?

Μήπως κάποιος γνωρίζει γιατί μετά από ενημέρωση του καιρού η περιοχή ώρας της συσκευής μου αλλάζει σε ''Μινσκ''? Αυτό συμβαίνει τώρα τελευταία χωρίς να έχω καταφέρει να βρω τι το προκάλεσε.

Ευχαριστώ ...

Εχεις προσθέσει κάποια πόλη με το αρχείο weathercitiesgr.cab;

Πριν το hd2 ειχα και εγω το ν97 οχι το μινι βεβαια αλλα ειναι περιπου το ιδιο..

Ενα θα σου πω, ειναι σαν μερα με τη νυχτα :lol:

Το ν97 ειναι σκετη απογοητευση, δεν δουλευε το gps για να δω το αλμπουμ των φωτο παραδειγμα εκανε μια ωρα να φορτωσει και κατι τετοια...

Ευτυχως που το ξεφορτωθηκα γρηγορα....:rolleyes:

Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ

Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░

Radio 2.12.50.02_2

Επειδη ειμαι σιγουρος οτι πολλοι απο εδω θελετε μια εφαρμογη για το μουντιαλ, βρηκα επιτελους μια δωρεαν εφαρμογη που λειτουργει σουπερ. εχει τα παντα, προγραμμα, ωρες, ομαδες κ.τ.λ και οποτε κανετε update μεσα απο την εφαρμογη (χρειαζεται συνδεση ιντερνετ η wifi) σας εμφανιζει και νεα απο τις ομαδες, δηλωσεις παικτων, προπονητων κ.τ.λ.

εδω ειναι :

http://www.mobilepractices.com/

Παιδια καποιος που να εχει κατεβασει το προγραμματακι να μοιραστει το cabακι γιατι ο δημιουργος του εχει κατεβασει τα λινκς? (θα του εσκισαν το bandwidth μαλλον...)

Ευχαριστω

Παιδια καποιος που να εχει κατεβασει το προγραμματακι να μοιραστει το cabακι γιατι ο δημιουργος του εχει κατεβασει τα λινκς? (θα του εσκισαν το bandwidth μαλλον...)

Ευχαριστω

http://www.freewarepocketpc.net/get-world-cup-2010.html
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχεις προσθέσει κάποια πόλη με το αρχείο weathercitiesgr.cab;

Όχι δεν έχω καν εγκαταστήσει το συγκεκριμένο cab. Κάποια τρίτη εφαρμογή πρέπει να το προκάλεσε αλλά αν και απεγκατέστησα όλες όσες είχα τελευταία βάλει, το ''πρόβλημα'' παραμένει. Αν και δεν είναι κάτι σημαντικό, με ενοχλεί, θα συνεχίσω να ψάχνω να βρω την αιτία και για αυτό ανπυπομονώ να μου πείτε αν κάτι σας περνάει από το μυαλό.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου ...

Καλό ψάξιμο. Αν γράψεις Minsk στο παρόν θέμα, θα με συναντήσεις. π.χ. εδώ. :lol:

Τελικά δεν βγήκε συμπέρασμα αλλά από τότε που έχω αλλάξει ROM και Radio δεν μου ξανασυνέβη. (ROM Alpha indie v1.0 ELL, radio 2.10.50.19_2)

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Thanks, θα συνεχίσω για λίγο ακόμα το ψάξιμο. Πάντως στο παρελθόν δεν είχα αυτό το πρόβλημα εκτός βέβαια αν είχε προηγηθεί χρήση του Destinator edit του IGO 8 όπως αυτό έχει επίσης αναφερθεί από πολλούς. Είμαι σίγουρος ότι οφείλεται σε τρίτη εφαρμογή που εγκατέστησα πρόσφατα. Από το μέχρι τώρα ψάξιμο φαίνεται ότι η μόνη λύση είναι ένα hard reset που δεν νομίζω τελικά να αποφύγω. Κάνει και καλό στην υγεία της συσκευής :lol: Edited by elti
IGO 8

Φίλε μου το θέμα αυτό έχει αναλυθεί στο παρελθόν. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και η επιλογή "Minsk" είναι απόλυτα φυσιολογική (αν και ακαλαίσθητη). Δεν έχει σημασία η πόλη αλλά η ζώνη ώρας. Το Minsk είναι κι αυτό στη ζώνη GMT+2, γιαυτό και επιλέγεται. Διάβασε το πρόσφατο post μου για το θέμα αυτό:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3168657#post3168657

Να σημειώσω ότι ακόμα και μετά από hard reset και χωρίς εγκατάσταση εφαρμογών, μετά από λίγο γυρίζει πάλι στο "Minsk"...

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...