Don Karlos Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Ποια καρτα Φίλε μου δοκίμασε να απρνεργοποιήσεις το firewall στο pc σου. Είχα κι εγώ θέμα και έφταιγε το zonealarm. Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 αγορινες θελω μια βοηθεια. εχω την 15.5 ARTEMIS αλλα δεν ξερω τι γινεται και δεν μπορω να στειλω sms. το θεμα ειναι οτι γενικα δεν στελνω μηνυματα και δεν ξερω τι θα εκανε στις προηγουμενες εκδοσεις απλα χθες λογω της ημερας χρειαστηκε. παρακαλω αν ξερει καποιος ας δωσει τα φωτα του. Καλύτερα να ποσταρεις στο thread της αρτεμις στο XDA. O δημιουργος της ρομ θα σου δωσει την σωστη απαντηση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atvelos Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Φίλε μου δοκίμασε να απρνεργοποιήσεις το firewall στο pc σου. Είχα κι εγώ θέμα και έφταιγε το zonealarm. Το δοκίμασα αλλα τίποτα. Υπαρχει περίπτωση να φταει το λειτουργικο του pc win7 αν και εχω κάνει ξανα εγκατασταση της original rom χωρις προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Το δοκίμασα αλλα τίποτα. Υπαρχει περίπτωση να φταει το λειτουργικο του pc win7 αν και εχω κάνει ξανα εγκατασταση της original rom χωρις προβλημα. Κι εγω με win7 μια χαρα την εχω βαλει την original. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 sos που μπορω να βρω την original rom 1.66 ell σε μορφη RUU_signed.nbh για επαναφορα απο hspl σε spl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 στο πρωτο ποστ Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbou Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Ποια καρτα Την sd card Παράθεση Δημήτρης Καλαμάτα HTC HD2 ROM: Omega v22.5-29007 DINIK with CHT 2 Radio: 2.14.50.04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 ρε παιδια δεν μπορω να στειλω sms με τιποτα και τελικα δεν φταιει ουτε η ρομ artemis γιατι το επανεφερα σε εργοστασιακη κατασταση και παλι τα ιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 ρε παιδια δεν μπορω να στειλω sms με τιποτα και τελικα δεν φταιει ουτε η ρομ artemis γιατι το επανεφερα σε εργοστασιακη κατασταση και παλι τα ιδια. πρεπει να κανεις 1) πρωτα task29, 2) μετα περασμα radio, 3) μετα περασμα της εργοστασιακης 4) και μετα παλι hard reset. αν δεν τα εκανες ετσι, τοτε ξανα κανε τα παραπανω και πες μας. το βημα 1 και 2 μπορουν να γινουν και μαζι. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Καλησπερα.Μια ερωτηση να κανω αν ξερετε!Υπαρχει καποια ρυθμιση η εφαρμογη ετσι ωστε να ειναι μονιμα ενεργοποιημενο το WLAN και οταν αλλαζεις συχνα περιοχη αν βρισκει WI-FI να συνδεται αυτοματα και κατα συνεπεια να παιρνεις αυτοματα ενημερωση για καιρο,mail η αλλα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis222 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 καλησπερα και χρονια πολλα σε οσουs γιορταζουν εχω εκγαταστησει το coreplayer στην καρτα μνημηs και οταν περναω μια τανια avi δεν την αναγνωριζει τι κανω λαθοs ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atvelos Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Την sd card Το εκανα αλλα τιποτα. Το μονο που καταφερα ειναι να ξαναβαλω την original 1.66 μεσω της καρτας αποθηκευσης οπως περιγραφεται στην αρχικη σελιδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 πρεπει να κανεις 1) πρωτα task29, 2) μετα περασμα radio, 3) μετα περασμα της εργοστασιακης 4) και μετα παλι hard reset. αν δεν τα εκανες ετσι, τοτε ξανα κανε τα παραπανω και πες μας. το βημα 1 και 2 μπορουν να γινουν και μαζι. εχω κανει τα παντα μεχρι και επαναφορα σε stock spl αλλα τιποτα. τι μπορει να φταιει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasM77 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 τωρα εγω θα το παω μακρια αλλα εχεις κοιταξει τις ρυθμισεις και το κεντρο μηνυματων σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 τωρα εγω θα το παω μακρια αλλα εχεις κοιταξει τις ρυθμισεις και το κεντρο μηνυματων σου? ναι ειναι ολα ενταξει πηρα και αυτους στην cosmote και μου ειπανε να ξαναγραψω τον αριθμο απο την αρχη. ο αριθμος μηνυματων ειναι στις ρυθμισεις τηλ ετσι δεν ειναι; η υπαρχει καπου αλλου αλλη ρυμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasM77 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 δες και στο ονομα κεντρου να λεει cosmote,και εαν δεν το λεει γραψτο εσυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbou Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 SOS μετά από αλεπαλληλες δοκιμές rom και radio στη διαδικασία hard reset, ενω ΄βγάζει μήνυμα restore comleted press volup to boot, κολλάει κατά το άνοιγμα, εμφανίζεται η οθόνη με το htc και δεν προχωράει παρακάτω. Παράθεση Δημήτρης Καλαμάτα HTC HD2 ROM: Omega v22.5-29007 DINIK with CHT 2 Radio: 2.14.50.04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 SOS μετά από αλεπαλληλες δοκιμές rom και radio στη διαδικασία hard reset, ενω ΄βγάζει μήνυμα restore comleted press volup to boot, κολλάει κατά το άνοιγμα, εμφανίζεται η οθόνη με το htc και δεν προχωράει παρακάτω. Δημήτρη σου έχω απαντήσει εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3186484#post3186484 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε να υποστηριζει το hd2 την σιμ της cosmote 2 σε 1 Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malias4 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 ναι ειναι ολα ενταξει πηρα και αυτους στην cosmote και μου ειπανε να ξαναγραψω τον αριθμο απο την αρχη. ο αριθμος μηνυματων ειναι στις ρυθμισεις τηλ ετσι δεν ειναι; η υπαρχει καπου αλλου αλλη ρυμιση; Βαλε για πλακα μια σιμ απο καποιο φιλο σου και δεν αν στελει , ετσι τουλαχιστον θα εισαι σιγουρος αν φταιει το τηλεφωνο η ο παρωχεας σου.... Παράθεση Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░ Radio 2.12.50.02_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Βαλε για πλακα μια σιμ απο καποιο φιλο σου και δεν αν στελει , ετσι τουλαχιστον θα εισαι σιγουρος αν φταιει το τηλεφωνο η ο παρωχεας σου.... το εχω κανει ειδη και φταιει το τηλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis222 Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 καλησπερα και χρονια πολλα σε οσουs γιορταζουν εχω εκγαταστησει το coreplayer στην καρτα μνημηs και οταν περναω μια τανια avi δεν την αναγνωριζει τι κανω λαθοs ευχαριστω οκ το βρηκα σε περιπτωση που καποιοs θα ηθελε να ασχοληθει με το προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 (edited) Βαλε για πλακα μια σιμ απο καποιο φιλο σου και δεν αν στελει , ετσι τουλαχιστον θα εισαι σιγουρος αν φταιει το τηλεφωνο η ο παρωχεας σου.... τελικα βρηκα μια λυση αλλα μιλωντας με τον παροχο της κινητης μου τηλεφωνιας δεν ειναι φυσιολογικο. εχει να κανει με το κεντρο μυνηματων που κανονικα και οπως πριν δημιουργηθει το προβλημα ητανε +3097100000 και τωρα λειτουργει βγαζοντας τον κωδικο της ελλαδος +30 και αφηνωντας σκετο τον αλλον αριθμο. το περιεργο ειναι οτι αυτο τωρα εγινε και δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν στρωνει μετα απο format αλαγη ρομ και χιλιαδυο αλλα που δοκιμασα. η cosmote μου ειπε να εχω το νου μου για πιθανο μεγαλυτερες χρεωσεις λογο το οτι λειπει ο εθνικος κωδικος. δοκιμασα ακομα και αλλα πληκτρολογια μπας και εφταιγε κατι αλλα τιποτα. απο βδομαδα θα παρω και το servise να ρωτησω μηπως γνωριζουνε και αυτοι κατι. πολυ περιεργο. Edited May 23, 2010 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasM77 Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 δεν στρωνει με αλλαγες ρομ και φορματ γιατι αυτες οι πληροφοριες αποθηκευονται στις καρτες σιμ,και οχι στο τηλεφωνο...κοιτα το θεμα σου ειναι οντως περιεργο,οποτε οτι νεωτερο εχεις ενημερωνε μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 δεν στρωνει με αλλαγες ρομ και φορματ γιατι αυτες οι πληροφοριες αποθηκευονται στις καρτες σιμ,και οχι στο τηλεφωνο...κοιτα το θεμα σου ειναι οντως περιεργο,οποτε οτι νεωτερο εχεις ενημερωνε μας... ναι αλλα γιατι με αλλη sim κανει παλι τα ιδια. ειναι πολυ περιεργη η κατασταση αλλα δεν μπορω να πω οτι ειναι προβλημα hardware. κατι αλλο ειναι αλλα τι; εχει ο θεος και πιστευω θα βγαλω καποια ακρη. το ψαχνω ασταματητα και πιο πολυ απο εγωισμο γιατι το θεωρω πολυ σπανια περιπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts