re33m Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Ρε παίδες επειδή είμαι λίγο άσχετος με το θέμα γενικά που μπορώ να γράψω ότι πουλάω ένα ολοκαίνουργιο hd2 της κούτας σε σουπερ τιμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Σε καποια αλλα site..Εδω πρεπει να εχεις 150 μηνυματα για να σου ανοιξει το θεμα με της αγοροπωλησειες Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomss288 Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 γεια σας παιδια αμα κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων διαγραφονται τα παντα κ ειναι οπςως τιν πρωτη μερα που το πηρα γιατι αυτο θελω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 εγω θα μεινω σε αυτο που ειπες Γιωργο :)και ετσι να ειναι τα πραγματα μια χαρα ειμαι με το λεο μου οπως ειναι και τωρα!! το τηλ δεν παιζεται και οσο περναει ο καιρος,τοσο απο ρομς αλλα και απο εφαρμογες,εμπλουτιζεται καθιστωντας το αν οχι το καλυτερο(που για εμενα προσωπικα ειναι το κορυφαιο και με διαφορα) smartphone,ενα απο τα καλυτερα :) Δημητρη ποιες ειναι οι νεες εφαρμογές γιατι εχω σταματησει να ψαχνω. Για πες μηπως βρουμε τιποτα ενδιαφερον γιατι το προβλημα μου πλεον ειναι η στασιμοτητα. Κατα τα αλλα ο Λεοντας συνεχιζει να συναγονιζεται ακομη και τις συσκευες που κυκλοφορουν τωρα. Θα εχετε παρατηρησει την προσπαθεια ολων των εταιρειων για φθηνοτερες συσκευες smartphone αλλα φυσικα με πολυ κατοτερο hardware. H αγαπητη μας HTC συνεχιζει την προσφιλή της τακτική να μην δινει το νεοτερο update του λειτουργικού 6.5.3 που φορα ηδη το mini HD. Σκασιλα μας βεβαια αλλα δεν ειναι σωστό ειδικα σ αυτη την φαση που ειναι τωρα τα WM αφου δεν προκειται να υπάρξει αλλη ανανεωση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 γεια σας παιδια αμα κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων διαγραφονται τα παντα κ ειναι οπςως τιν πρωτη μερα που το πηρα γιατι αυτο θελω.. ετσι ακριβως! εκτος βεβαια απο αυτα που εχεις στην καρτα μνημης που δεν επηρεαζονται με το hard reset Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derti21 Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Καλησπερα παιδια . Ξερει κανεις πως σταματανε να κινουνται τα συννεφα στην αρχικη οθονη; Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Καλησπερα παιδια . Ξερει κανεις πως σταματανε να κινουνται τα συννεφα στην αρχικη οθονη;Δεν σταματανε. μόνο σε κάποιες παλιές ρομ σταματούσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 καλησπερα, μπορει καποιοσ να μου δωσει ενα τιπ πωσ θα μου φορτωνει ολοκληρα τα μειλ χωρισ το εκνευριστικο.μυνημα πωσ θα τα φορτωσει την επομενη φορα; Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Πας inbox--->menu--->tools--->options πατάς πάνω στο λογαριασμό σου και αλλάζεις τις ρυθμίσεις εκεί που γράφει download size settings Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 γεια σας παιδια αμα κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων διαγραφονται τα παντα κ ειναι οπςως τιν πρωτη μερα που το πηρα γιατι αυτο θελω... Ναι .αλλά να βγάλεις την κάρτα μνήμης και την sim γιατί θα τα διαγράψει και αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 (edited) Σε ιντερνετικά μαγαζιά βλέπω την περιγραφή "HTC HD2 GR" με κόστος λίγο πάνω από 500 ευρώ . Όταν ήταν εισαγωγέας η ACE HELLAS είχε δικό της αυτοκόλλητο πάνω στην συσκευασία που σήμαινε ταυτόχρονα πως έχει επιμεληθεί τα Ελληνικά . Τι ισχύει τώρα που έχει μόνο το service από ότι ξέρω ? Τι πρέπει να προσέξω αγοράζοντας ένα καινούριο HTC ? Το ίδιο ισχύει. Δηλαδή θα πρέπει απλώς να ρωτήσεις το κατάστημα αν το τηλέφωνο είναι της ACE HELLAS. Καλησπερα παιδια . Ξερει κανεις πως σταματανε να κινουνται τα συννεφα στην αρχικη οθονη; Ρυθμίσεις/ Προσαρμογή/ Αρχική ταπετσαρία/ Ταπετσαρία με κινούμενες εικόνες. Έτσι, έχεις σταθερά αποτυπωμένη την ένδειξη καιρού χωρίς κίνηση των φαινομένων. Edited May 18, 2010 by elti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Πας inbox--->menu--->tools--->options πατάς πάνω στο λογαριασμό σου και αλλάζεις τις ρυθμίσεις εκεί που γράφει download size settingsυπαρχει τροπος τα mail να κατεβαζουν τα περιεχομενα π.χ. βιντεακια στην καρτα και οχι στην κυρια μνημη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Aφού πας στα οptions με τον τρόπο που ανέφερα πατάς την καρτέλα storage και τσεκάρεις το when available,use this storage card to store Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Καλησπερα παιδια . Ξερει κανεις πως σταματανε να κινουνται τα συννεφα στην αρχικη οθονη; περιμενε να βγαλει ηλιο Γιωργο :lol: :lol: home tab/menu/home wallpaper/animated wallpaper/κ βαλε οτι θελεις εσυ:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 παιδιά αγόρασα μεταχειρισμένο ενα hd2 και απο την πρώτη στιγμή μου κάνει απίστευτα κολλήματα όταν περνώ προγράμματα .όταν κάποια στιγμή ζηταει επανεκκίνηση κωλαει στο λογότυπο της htc και δεν ξακωλάει με τιποτα και αναγκαζομαι να το βαζω σε bootloader και να ξαναπερναω την ρομ .δεν ήξερα τι να κανω και εκανα hspl πέρασα την ρομ του nrg αλλά πάλι τα ιδια .ξαναεβαλα το 1.42 hspl που ειχε η μαμα (1.66) και ξαναπέρασα την μαμά ρομ .δυστυχώς πάλι τα ιδια. Ερωτήσεις: 1)Καπου ειδα ότι το home tab θέλει να μην εχεις βάλει πιν στη κάρτα σιμ .ισχύει .αν ναι πως βγάζω το πιν γιατι δεν το εχω κάνει ποτέ. 2)παω για service? 3)περασα ξανα το HSPL2 1.42 (ειχα βαλει το 1.66 στου nrg) kai περασα την 1.66ell που ειχε. ειμαι οκ με το service?ή πρέπει να κανω και κάτι αλο?(η μαμα ειχε 1.42) Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 παιδιά αγόρασα μεταχειρισμένο ενα hd2 και απο την πρώτη στιγμή μου κάνει απίστευτα κολλήματα όταν περνώ προγράμματα .όταν κάποια στιγμή ζηταει επανεκκίνηση κωλαει στο λογότυπο της htc και δεν ξακωλάει με τιποτα και αναγκαζομαι να το βαζω σε bootloader και να ξαναπερναω την ρομ .δεν ήξερα τι να κανω και εκανα hspl πέρασα την ρομ του nrg αλλά πάλι τα ιδια .ξαναεβαλα το 1.42 hspl που ειχε η μαμα (1.66) και ξαναπέρασα την μαμά ρομ .δυστυχώς πάλι τα ιδια. Ερωτήσεις: 1)Καπου ειδα ότι το home tab θέλει να μην εχεις βάλει πιν στη κάρτα σιμ .ισχύει .αν ναι πως βγάζω το πιν γιατι δεν το εχω κάνει ποτέ. 2)παω για service? 3)περασα ξανα το HSPL2 1.42 (ειχα βαλει το 1.66 στου nrg) kai περασα την 1.66ell που ειχε. ειμαι οκ με το service?ή πρέπει να κανω και κάτι αλο?(η μαμα ειχε 1.42) Πριν πας για service: κάνε ένα task29, πέρνα την official, δες πως πάει, πέρνα την μαγειρεμένη που θέλεις! Αν δεν φτιάξει βάλε το hspl 1.42 ή 1.66 το γνήσιο και πέρνα την official rom. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 (edited) παιδια θελω να πω πως χθες πηγα το leo στη Μηχανογραφικη στη Θεσσαλονικη επισημο service htc...και εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενος σημερα πηρα το λεοντα με αλλαγμενη την μητρικη πλακετα....ταχυτατη εξυπηρετηση.. Edited May 18, 2010 by koklas Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Καλησπερα,γνωριζει καποιος απο που μπορω να διαγραψω την παλια εκδοση του facebook app,για να εγκαταστησω την καινουρια(απο το root αναφερει....)???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 18, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Καλησπερα,γνωριζει καποιος απο που μπορω να διαγραψω την παλια εκδοση του facebook app,για να εγκαταστησω την καινουρια(απο το root αναφερει....)???? Εάν περάσεις την καινούργια δεν κάθεται από πάνω; παιδια θελω να πω πως χθες πηγα το leo στη Μηχανογραφικη στη Θεσσαλονικη επισημο service htc...και εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενος σημερα πηρα το λεοντα με αλλαγμενη την μητρικη πλακετα....ταχυτατη εξυπηρετηση.. Τι πρόβλημα είχες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Εάν περάσεις την καινούργια δεν κάθεται από πάνω; Τι πρόβλημα είχες; υπηρχαν στην οθονη μπλε παραξενες γραμμες... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasM77 Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 εγω θα μεινω σε αυτο που ειπες Γιωργο :)και ετσι να ειναι τα πραγματα μια χαρα ειμαι με το λεο μου οπως ειναι και τωρα!! το τηλ δεν παιζεται και οσο περναει ο καιρος,τοσο απο ρομς αλλα και απο εφαρμογες,εμπλουτιζεται καθιστωντας το αν οχι το καλυτερο(που για εμενα προσωπικα ειναι το κορυφαιο και με διαφορα) smartphone,ενα απο τα καλυτερα :) σε θυμαμαι οταν ειχε πρωτοβγει,ειχες φαει τρελη ξενερα μαζι του...αξιζε τον κοπο εν τελει ε?:p Εγω με την ρομ του Athineos με ανοικτο το wifi και μαλιστα σε no sleep mode, αλλα με manual ρυθμιση στην λέιψη mail, χανω 6% σε 6 ωρες. Αν ρυθμίσω να κανει ελεγχο για νεα mail ανα 10 λεπτο χανω απο 12-15% επειδη τα νουμερα που αναφερεις μου φαινονται διαστημικα,ειναι ευκολο να μου στειλεις ενα πμ με ποια ρομ του Athineos και με ποιο ραδιο τα πετυχαινεις?Σε παρακαλω,κανε ενα κοπο,θα με υποχρεωνες...εχω τρελαθει να το φορτιζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 18, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 . Ναι .αλλά να βγάλεις την κάρτα μνήμης και την sim γιατί θα τα διαγράψει και αυτά. Δεν τα πειράζει αυτά το hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 (edited) Εάν περάσεις την καινούργια δεν κάθεται από πάνω; Λεει πως πρεπει να διαγραφει πρωτα η προηγουμενη.... Edit: Τελικα περασα την τελευταια εκδοση χωρις να διαγραψω κατι και ολα καλα.... Edited May 18, 2010 by tsifsta . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 18, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Δεν σταματανε. μόνο σε κάποιες παλιές ρομ σταματούσαν. Σταματάει. Ο πιο απλός τρόπος είναι αυτός που είπε ο Δημήτρης (zaharakis). Λεει πως πρεπει να διαγραφει πρωτα η προηγουμενη.... Και δεν προχωράει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 σε θυμαμαι οταν ειχε πρωτοβγει,ειχες φαει τρελη ξενερα μαζι του...αξιζε τον κοπο εν τελει ε?:p οταν ειχε πρωτοβγει,επρεπε να το κρινω για αυτο που ηταν στην πραγματικοτητα!ηταν μια προβληματικη συσκευη,οπως την ειχαν δωσει στην 1η της μορφη!αυτο ηταν αυτο ειπα. μετα απο 2 μηνες που θα εβγαινε το hspl κ οι πρωτες cooked roms θα ηταν πραγματικοτητα,,ηταν αλλα μετρα αλλα σταθμα. σημερα ειναι η πιο πληρες επαγγελματικη συσκευη.οταν βρεθει κατι καλυτερο τα ξαναλεμε;) αλλα μεχρι τοτε βλεπουμε... εγω παντως μια χαρα ειμαι και με το λεο μου! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts