Administrators athanaso77 Δημ. May 14, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Μηπως εννοεις 2.10.50.08.2??? Κι αν οχι,καποιο link γιατι δεν το βρηκα στην πρωτη σελιδα για το συγκεκριμενο radio.... Leo_RADIO_2.10.50.28_2.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nantia_rd Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 To Destinator v7.0.0.588.11 δουλεύει μια χαρά σε αυτές τις συσκευές. Αν και δεν ξέρω εάν το χρησιμοποιεί κανείς πια όταν υπάρχουν iGO8.3.4, Automapa 6.5, Sygic Mobile Maps, Navigon κτλ. Αυτή ακριβώς την έκδοση έχω περάσει και 'γω! Θα δοκιμάσω μάλλον το iGO μήπως και λειτουργεί καλύτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nantia_rd Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Το δικό μου μενού γιατί δεν έχει τέτοια επιλογή;; :cry: Την έχει και το δικό σου! Απλά ενεργοποίησε πρώτα το Bluetooth και μετά πήγαινε στο συγκεκριμένο tab! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisbr Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Για να έχεις το My Location στο google maps και στο Weather tab χρειάζεται να έχεις ενεργοποιημένο το 3g ή αρκεί σύνδεση με wifi; Είχα την εντύπωση μέχρι σήμερα ότι τα δούλευα μόνον με wifi. Σήμερα μετά από καιρό φλασάρισα Roms με manila και βλέπω ότι για εντοπισμό και στο google και στο My Location χρειάζεται 3g, ειδάλλως μου βγάζει ότι "η τρέχουσα τοποθεσία σας είναι προσωρινά μη διαθέσιμη" . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Το δικό μου μενού γιατί δεν έχει τέτοια επιλογή;; :cry: Ρυθμίσεις/ Μενού/ Περισσότερα/ Bluetooth/ Εικονίδιο Ρυθμίσεων/ Ανιχνεύσιμη ή οι αντίστοιχες εντολές του Αγγλικού μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 14, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Για να έχεις το My Location στο google maps και στο Weather tab χρειάζεται να έχεις ενεργοποιημένο το 3g ή αρκεί σύνδεση με wifi; Και με τα δύο δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Για να έχεις το My Location στο google maps και στο Weather tab χρειάζεται να έχεις ενεργοποιημένο το 3g ή αρκεί σύνδεση με wifi; Είχα την εντύπωση μέχρι σήμερα ότι τα δούλευα μόνον με wifi. Σήμερα μετά από καιρό φλασάρισα Roms με manila και βλέπω ότι για εντοπισμό και στο google και στο My Location χρειάζεται 3g, ειδάλλως μου βγάζει ότι "η τρέχουσα τοποθεσία σας είναι προσωρινά μη διαθέσιμη" . Δουλεύει και με wifi.Η rom που έβαλες κατά την πρώτη εκκίνηση της συσκευής,σου ζητά να ρυθμίσεις το wifi όπως κάνει και η official; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Εγκατέστησα και πάλι το Destinator 7 και αν και λειτουργεί μια χαρά συνεχίζει να αργεί αρκετά να βρει σήμα. Πέρασα παράλληλα και μια διαφορετική έκδοση και συγκεκριμένα την MLS Destinator η οποία βρήκε σήμα μέσα σε λιγα δευτερόλεπτα! Οπότε αρχίζω να πιστεύω ότι μαλλον είναι θέμα της συγκεκριμένης έκδοσης που έχω. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει ποια συγκεκριμένη έκδοση έχει περάσει και του λειτουργεί κανονικά; και σε μενα μια χαρα δουλευει το destinator (με μια μικρη καθυστερηση στη θεση του ) και σε χρονο 10 " μου βρισκει σημα ,ενημερωση δορυφορων μεσω Quickgps κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Στο destinator 7 αν πατήσετε πάνω στο χάρτη,εμφανίζεται το αναδυόμενο μενού;Σε μένα δεν "ακούει" η οθόνη.Ενώ με το 9 δουλεύει κανονικά. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Στο destinator 7 αν πατήσετε πάνω στο χάρτη,εμφανίζεται το αναδυόμενο μενού;Σε μένα δεν "ακούει" η οθόνη.Ενώ με το 9 δουλεύει κανονικά. με το destinator 7 μου δουλευει κανονικα μεταβαση εκει αποθηκευση ξεκινηστε εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisbr Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Δουλεύει και με wifi.Η rom που έβαλες κατά την πρώτη εκκίνηση της συσκευής,σου ζητά να ρυθμίσεις το wifi όπως κάνει και η official; Εχω την εντύπωση ότι χρειάζεται και το 3g ενεργοποιημένο. Εχω βάλει την Elegancia των Miri και Steeve και όταν απενεργοποιώ το 3g και συνδεδεμένος σε WIFI δεν έχω εντόπιση και ενημέρωση του καιρού. Αντίθετα ενεργοποιημένα και τα δύο όλα δουλεύουν κανονικά. Με το spb wireless monitor δεν φαίνεται χρέωση παρά μόνον data από το wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 έχω περάσει την άρτεμις v14 το radio 2.10.58_2 κάνει για αυτή την ρομ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Εχω την εντύπωση ότι χρειάζεται και το 3g ενεργοποιημένο. Εχω βάλει την Elegancia των Miri και Steeve και όταν απενεργοποιώ το 3g και συνδεδεμένος σε WIFI δεν έχω εντόπιση και ενημέρωση του καιρού. Αντίθετα ενεργοποιημένα και τα δύο όλα δουλεύουν κανονικά. Με το spb wireless monitor δεν φαίνεται χρέωση παρά μόνον data από το wifi. εγω με την ιδια ρομ δεν εχω προβλημα και με wifi και με gprs και με 3g ,απλα θελει μερικες φορες δευτερη και τριτη προσπαθεια (update) για να το παρει (το ιδιο με ολες τις ρομ που εχω φλασαρει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in_flames Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 παιδια μολις πηρα το κινητο(επιτελους) απο expansys στην αγγλικη ρομ ομως .επειδη ειμαι πσιλοασχετος μπορειτε να μου πειτε τι να κανω για να αλλαξω την γλωσσα και τι να περασω οπως radio για να ειναι οκ το κινητο???να την αλλαξω την ρομ η ειναι καλη και να την αφησω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nantia_rd Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 και σε μενα μια χαρα δουλευει το destinator (με μια μικρη καθυστερηση στη θεση του ) και σε χρονο 10 " μου βρισκει σημα ,ενημερωση δορυφορων μεσω Quickgps κανεις? Όχι, το ενημερωση δορυφορων μεσω Quickgps δεν κάνω. Αυτό επιταχύνει την διαδικασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Όχι, το ενημερωση δορυφορων μεσω Quickgps δεν κάνω. Αυτό επιταχύνει την διαδικασία; την επιταχυνει φυσικα αλλα νομιζω οτι στο hd2 λοκαρει ουτως η αλλως πολυ γρηγορα δορυφορους. παντως βοηθαει. να το κανεις ενημερωση. υποψιν οτι οταν κανεις συγχρονισμο με τον υπολογιστη μεσω activesync, το quickgps κανει αυτοματα ενημερωση απο μονο του :) Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 καλησπερα παιδια μια βοηθεια θελω. το κινητο μενει στο λογοτυπο της htc οταν παω να το αναψω και κολαει εκει!! το κινητο ειναι απο xpansys και εχει επανω ελληνικη rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 καλησπερα παιδια μια βοηθεια θελω. το κινητο μενει στο λογοτυπο της htc οταν παω να το αναψω και κολαει εκει!! το κινητο ειναι απο xpansys και εχει επανω ελληνικη rom. Βγαλε την Μπαταρια για να κλιση βαλε την παλι πατα το κατω πληκτρο της φωνης κρατα το και πατα και το power θα μπει σε bootloader 3xromo συνδεσαι το usb και περνα την στοκ ρομ που ηρθε με το κινητο σου η αν εχεις HSPL οποιαδηποτε αλλη official rom.. AthineOS v4.3 base on 2.13 23569 Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Σας παρουσιάζω την νέα σειρά Omega: Omega v1.0 WWE WM6.5.x (Αγγλική) Έκδοση Λειτουργικού 5.2.23569 (23569.5.5.0) -το 23569 είναι το πιο τελευταίο built- Βάση Rom 2.13.531.1 Manila 2.5.2012 Ram 576 MB 210MB Ελεύθερο χώρο αποθήκευσης Περισσότερες πληροφορίες: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3178650#post3178650 http://rapidshare.com/files/387515891/animation.gif Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 15, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 παιδια μολις πηρα το κινητο(επιτελους) απο expansys στην αγγλικη ρομ ομως .επειδη ειμαι πσιλοασχετος μπορειτε να μου πειτε τι να κανω για να αλλαξω την γλωσσα και τι να περασω οπως radio για να ειναι οκ το κινητο???να την αλλαξω την ρομ η ειναι καλη και να την αφησω???? Στο πρώτο post υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες για το πως θα κάνεις αυτό που θες. έχω περάσει την άρτεμις v14 το radio 2.10.58_2 κάνει για αυτή την ρομ? Κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in_flames Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 μπορω να βαλω μονο το radio στην μαμα rom???πιο ειναι αυτο που ταιριαζει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 15, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Μπορείς να το αλλάξεις. Όλα ταιριάζουν αλλά εάν δεν έχεις πρόβλημα θα συνιστούσα να μην μπεις στη διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Ξερει καποιος ποτε να περιμενουμε την καινουρια ΕΛΛΗΝΙΚΗ official ROM δηλαδη τον αντικαταστατη της 1,66??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 15, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα. Μην περιμένεις στο άμεσο μέλλον πάντως αφού ακόμα δεν έχει υπάρχει ούτε WWE ευρωπαϊκή που συνήθως προηγείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in_flames Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 ναι αλλα θα ειναι οκ το κινητο???μηπως να βαλω την ελληνικη ρομ απο την htc???εσεις τι προτινεται??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts