ioma Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Λιγη βοηθεια παιδια.Ξαφνικα σταματησε να λειτουργει το windows mobile device center.Δεν ανοιγει καθολου.Εκανα απεγκατασταση και εγκατασταση χωρις αποτελεσμα.Αμα το τρεξω κολλαει στην spash screen.Καμια ιδεα τι μπορει να φταει.Εχω win7 64bit Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Μήπως έχεις κάνει τίποτα tweaks με κάποιο από τα γνωστά tools; Δηλαδη σαν τι? Από την απάντησή σου το λαμβάνω ως όχι. Έχεις εγκαταστήσει πολλά προγράμματα στη συσκευή; Λιγη βοηθεια παιδια.Ξαφνικα σταματησε να λειτουργει το windows mobile device center.Δεν ανοιγει καθολου.Εκανα απεγκατασταση και εγκατασταση χωρις αποτελεσμα.Αμα το τρεξω κολλαει στην spash screen.Καμια ιδεα τι μπορει να φταει.Εχω win7 64bit Κάτι πρόβλημα με το PC έχει να κάνει. Σε γενικές γραμμές δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με το WMDC. Αυτό εγκαθίσταται αυτόματα όταν κάνεις windows update. Απεγκατέστησε το, σύνδεσε τη συσκευή σου και κάνει windows update μήπως και το περάσει έτσι σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis111 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 (edited) [athanaso77]Από την απάντησή σου το λαμβάνω ως όχι. Έχεις εγκαταστήσει πολλά προγράμματα στη συσκευή; Η συσκευη ειναι αγγλικη.Εχω την 1.66,αλλαγή του interface του HTC Sense σε ελληνικό,ελληνικο πληκρολογιο,spb wireless monitor,wk task manager,resco file explorer,clean ram,no data,spb traveler,skyfire,εορτολογιο,ελληνικές πόλεις στο tab weather του manila,εν ολιγης αυτα. Edited April 19, 2010 by akis111 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Δεν παίζει ρόλο τόσο το τι έχεις τώρα στη συσκευή σου, αλλά τι έχει περάσει από τη συσκευή σου από το τελευταίο hard reset μέχρι σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tirnman Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Χαίρεστε!!! Διαβάζω το topic αλλά επειδή βρίσκομαι ακόμα στην 32 σελίδα και δεν βλέπω φέτος να φτάσω στην τελευταία (έχω 4 παιδιά και ο χρόνος ελάχιστος μπροστά στο pc), μήπως μπορείτε να μου δώσετε απάντηση σε μια-δυο ερωτησούλες, επειδή σκοπεύω να το αγοράσω? 1) TV-OUT έχει η συσκευή? 2) Έχει προκύψει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, ώστε να αποτελεί φραγμό στο να το αγοράσω? Αυτά που διαβάζω στις πρώτες σελίδες μάλλον είναι παιδικές ασθένειες. Είμαι μεταξύ OMNΙA II & HD2 Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis111 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 [athanaso77]Δεν παίζει ρόλο τόσο το τι έχεις τώρα στη συσκευή σου, αλλά τι έχει περάσει από τη συσκευή σου από το τελευταίο hard reset μέχρι σήμερα. Ολα αυτα που εγραψα,αφου χρησιμοποιω το sprite back up.Ευχαριστω για τις απαντησεις σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derti21 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Παιδια μπορει καποιος να μου θυμησει πως απενεργοποιουμε τους ηχους απο το dialer; Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 (edited) 1) TV-OUT έχει η συσκευή? 2) Έχει προκύψει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, ώστε να αποτελεί φραγμό στο να το αγοράσω? ; Όχι και στα δύο. Αυτά που διαβάζεις περί παιδικών ασθενειών ήταν στην αρχή. Τώρα έχουν ωριμάσει τα πράγματα και δεν υπάρχουν ούτε αυτά αλλά και ούτε προβλήματα εν γένει. Είμαι μεταξύ OMNΙA II & HD2 Για τέτοιες συζητήσεις... μόνο στους Διαξιφισμούς. Παιδια μπορει καποιος να μου θυμησει πως απενεργοποιουμε τους ηχους απο το dialer; Start / Settings / Menu / All Settings / Personal / Phone / Keypad --> Off Edited April 19, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Παιδια μπορει καποιος να μου θυμησει πως απενεργοποιουμε τους ηχους απο το dialer; Settings -> personal -> Phone -> Keypad: off Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Για soft reset ποιο .exe πρέπει να ενεργοποιήσω. Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 υπαρχει 1.72 ρομ wwe.. ανεβαστε την στην πρωτη σελιδα... Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Για soft reset ποιο .exe πρέπει να ενεργοποιήσω. Στο πρώτο post υπάρχουν οι σχετικές επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Tωρα τελευταια μου εμφανιζει ενα παραξενο προβλημα το τηλεφωνο... Την πρωτη φορα, με πηραν τηλεφωνο και ετσι οπως ανοιξε η οθονη απο την αναμονη, τα χρωματα της ηταν περιεργα...Σκοτεινα, και ο φωτισμος πολυ λιγος... Το συνδεσα με το pc να βγαλω screenshot, αλλα στο pc φαινοταν κανονικα η οθονη με τα χρωματα, ενω στο κινητο οχι... Οποτε εκανα hard reset... Σημερα δυστυχως, μου το ξαναπαρουσιασε παλι, το ιδιο... Εχει τυχει και σε κανεναν αλλο? Μηπως ξερετε τι ειναι αυτο και γιατι μπορει να συμβαινει?:worry: Εκανα hard reset το Σαββατο, και σημερα παλι το ιδιο προβλημα... Δεν μου το εκανε για πολυ ωρα οπως αλλες φορες, αλλα στιγμιαια... Οποτε, καποια στιγμη θα μου το ξανακανει... Και ηθελα να ρωτησω... Μηπως να ξαναφλασαρω? Υπαρχει περιπτωση να εχει πειραχθει κατι και να μην φτιαχνει ουτε με Hard reset? Δεν θελω να σκεφτομαι καν την ιδεα του service!!:wacko: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 υπαρχει 1.72 ρομ wwe.. ανεβαστε την στην πρωτη σελιδα... Για ποια λες συγκεκριμένα; Μόνο την 1.72.161.3 Vodafone ROM έχω υπόψιν αλλά δεν τη συστήνω. Ολα αυτα που εγραψα,αφου χρησιμοποιω το sprite back up.Ευχαριστω για τις απαντησεις σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι κατά καιρούς δεν έχεις δοκιμάσει διάφορα προγράμματα στη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis111 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 [athanaso77] Αυτό δεν σημαίνει ότι κατά καιρούς δεν έχεις δοκιμάσει διάφορα προγράμματα στη συσκευή σου. Πραγματι ετσι ειναι.Δεν υπαρχει καποια ρυθμιση ετσι ωστε να μην εχω αυτο το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 (edited) Για ποια λες συγκεκριμένα; Μόνο την 1.72.161.3 Vodafone ROM έχω υπόψιν αλλά δεν τη συστήνω. Αυτό δεν σημαίνει ότι κατά καιρούς δεν έχεις δοκιμάσει διάφορα προγράμματα στη συσκευή σου. οχι την vodafone φυσικα νομιζω πως αυτη εδω ειναι κανονικη απλα αγγλικη απο hong kong 1,72 http://www.4shared.com/file/073lt8xb/_HTC_HD2_RUU_Leo_HKCSL_WWE_172.html βεβαια και στις 2 πρεπει να το εχεις ξεκλείδωτο αν είτε εχεις το ελληνικό η το WWE HD2 καλο ειναι ομως να υπαρχουν... (αποψη μου βεβαια) και σιγουρα η 1.70 http://www.4shared.com/file/qF7N_TNC/RUU_Leo_Dopod_CHS_1707060_Radi.html Edited April 19, 2010 by b16b Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Σωστά... την είχα ξεχάσει αυτή. ;) Όσον αφορά την Dopod... απλά μακρυά. Βασικά περιμένουμε την final 1.74. Αυτή έχει τα καινούργια πακέτα. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Σωστά... την είχα ξεχάσει αυτή. ;) Όσον αφορά την Dopod... απλά μακρυά. Βασικά περιμένουμε την final 1.74. Αυτή έχει τα καινούργια πακέτα. :rolleyes: Dopod σημαινει κατι που δεν γνωριζω? Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Dopod σημαινει κατι που δεν γνωριζω? Είναι provider branded rom της κινέζικης αγοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Είναι provider branded rom της κινέζικης αγοράς. http://shipped-roms.com/shipped/Leo/ βρικα την 1.74 αλλα κινεζικη και τεστ :p Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 παιδια το remake cab που το βρισκουμε?? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 http://shipped-roms.com/shipped/Leo/ βρικα την 1.74 αλλα κινεζικη και τεστ :p Από αυτή έχουμε "ξεσηκώσει" το πολύ καλό 2.10 radio. παιδια το remake cab που το βρισκουμε?? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3149523#post3149523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Ετσι για να ξεφευγουμε λιγο απο τα «εχω αυτο το προβλημα», «που μπορω να βρω αυτο» κλπ. Αυτο που γινεται με τις HTC συσκυες δεν μπορει να το βρεις πουθενα αλλου. Καθημερινα εχουμε νεα πραγματα που βελτιωνουν την συσκευη μας και το σημαντικοτερο την ανανεωνουν. Ετοιμαζομαι να κανω ενα γεναιο donation στον Co0kies, του οποιου την εφαρμογη θεωρω οτι πιο σημαντικο εχει βγει τελευταια. Μ ενα αρχειακι 350 ΚΒ καταφερνει να μετατρεψει την συσκευη μας σε οτι πιο εργονομικο υπαρχει αυτη την στιγμη προσφεροντας δυνατοτητες πραμετροποιησης που παλιοτερα χρειαζομαστε ενα σορο cab akia, εχει πολυ καλη lockscreen και ολα αυτα χωρις να επιρεαζει πουθενα την λειτουργια της συσκευης η την καταναλωση. Το μοναδικο που εχω παρατηρησει υστερα απο πολυ τσεκαρισμα, ειναι ενας στιγμιαιος δισταγμος στο ανοιγμα του start menu. Αλλα ετσι κι αλλιως δεν το χρειαζομαστε πια το start. Δεν ξερω τι γινεται στα android, αλλα θα σας πω οτι στο iPhone για κατι πολυ πιο απλο (μια lockscreen με πληροφοριες για: τον καιρο, mails, sms, Tasks, ιστορικο κλησεων) οι οποιες ειναι νεκρες, δηλαδη δεν μπορεις να πατησεις πανω τους και να μεταβεις σε μια εφαρμογη. πρεπει να πληρωσεις γυρω στα 5 ευρω και να εγκαταστησεις μερικα ακομα αρχειακια. Και φυσικα να εχει Jaibrocken συσκευη. Ολα αυτα αποδεδειγμενα επιβαρινουν την συσκευη και την καταναλωση. Οσοι το εχουμε δουλεψει το ξερουμε καλα. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ειμαστε τυχεροι που εχουμε τετοιους developers. Το Leo ειναι ενα τηλεφωνο που σε κανει να ξεχνας τι λειτουργικο φορα αφου δεν παιζει κανενα ρολο. Αυτα για ευλογουμε και λιγο τα γενια μας μιας και τον τελευταιο καιρο πολλα λεγονται. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Μήπως έχεις κάνει τίποτα tweaks με κάποιο από τα γνωστά tools; Μόνο που από κίνα με 8 ευρώ παίρνεις περισσότερα πράγματα. :rolleyes: Όποιο και να βάλεις το ίδιο πράγμα είναι στην ουσία. Βάλε το δεύτερο. Πας στο αρχείο που υπάρχει το exe για το οποίο θέλεις να φτιάξεις shortcut και με παρατεταμένο πάτημα πάνω του επιλέγεις στο pop-up menu Copy. Μετά πας στον φάκελο /Windows/Start menu/ Programs και με παρατεταμένο πάτημα στο κενό επιλέγεις Paste Shortcut. Ευχαριστώ για την απάντηση. Εγώ βέβαια δεν ζητώ πρόγραμμα για soft reset διότι έχω ,ρωτώ αν υπάρχει κάποιο εκτελέσιμο αρχείο μέσα στα είδη υπάρχοντα αρχεία των WM 6.5, οπότε δημιουργώντας ένα shortcut να μη χρηάζεται να κάνω εγκατάσταση κάποιο πρόγραμμα. Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Γεια σας παιδια. Σημερα δοκιμασα το νεο radio 2.10 και πρεπει να πω οτι ειναι οτι χειροτερο εχω εγκαταστηση οσο αφορα το σημα του gps, "το σηματου gps εχει χαθει". Αυτο τον ηχο με το HD2 τον ειχα ξεχασει. Κλειδωνε και ξεκλειδωνε συνεχεια! Μπορει να φταιει η νεα Τοπιχ 1,60 που ειναι βασισμενη στην 1.72, δεν ξερω. Με 2.08.50.08_2 ολα τελεια, κλειδωνει ακαριαια! Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts