mips Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Δεν θα σου το πρότεινα, για αρχη και μεχρι να εξοικειωθείς λίγο κανε κατευθείαν εγκατάσταση της ROM. Ναι μπορούμε, ο πιο απλός τρόπος είναι να αλλάξεις το αρχείο RUU_signed.nbh με το Radio που χρησιμοποιείς. Βρίσκεται μέσα στον φάκελο του Task 29. Έτσι κάθε φορά που τρέχεις το Task 29 θα έχεις το Radio που χρησιμοποιείς. εχω μαμα ρομ και ραδιο θα εχουμε προβλημα:!:μετα ξαναπερναω την 1.66:!:ευχαριστω Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Ναι Βαγγελη ειναι πολυ απλη και γρηγορη διαδικασια. @@Ρεβεκα και οποιος αλλος θελει να φλασαρει για πρωτη φορα. Μην φοβαστε δεν προμειται να συμβει τιποτα στην συσκευη σας. ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΓΙΑ MIRI V11 Συνδεεις το Λεο στο pc σου. Απενεργοποιεις το antivirus του υπολογιστη σου γιατι πολλες φορες βλεπει αυτα τα exe files σαν υιους. Τρεχεις απο το pc το HSPL2 και μολις ξεκινησει επιλεγεις στο παραθυρο που θα σου βγαλει το HSPL2.08 Η διαδικασια τελειωνει σε δευτερολεπτα. Τωρα εισαι ετοιμη να περασεις την νεα ρομ. Στον φακελο πο περιεχει την ρομ υπαρχουν 2 αρχειακια. τρεχεις παντα απο το pc αυτο με την καταληξη exe και αρχιζει διαδικασια. Ακολουθεις τις οδηγιες στους πινακες που σου βγαζει τικαροντας και αποδεχοντας αυτα που λεει. Σε λιγα λεπτα θα εχει ολοκληρωθει η διαδικασια. ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΝΔΕΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΤΟ PC και γενικα δεν σκαλιζουμε τιποτα. Αφου τελειωσει, θα κανει αυτοματα restart. Ξεκινοντας θα σας ρωτησει να περασει τις ρυθμισεις του δυκτιου κλπ. Αφου ολοκληρωθει κι αυτο πρεπει να κανετε οπως συνηθιζεται ενα hard reset για να "κατσουν τα αρχεια". Το κανετε απο τις ρυθμισεις. Κατοπιν αφου ξεκινησει ρυθμιζετε ημερομηνια και ωρα και μην ξεχασετε ρυθμισετε απο το μενου στον καιρο να αποδεχεται την θεση σας γιατι αλλιως δεν προκειται με τιποτα να δειτε τον καιρο στην αρχικη σελιδα. αυτα καλη επιτυχια Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 30, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 εχω μαμα ρομ και ραδιο θα εχουμε προβλημα:!:μετα ξαναπερναω την 1.66:!:ευχαριστω Εάν δεν έχεις σκοπό να αλλάξεις rom, δεν υπάρχει και λόγος να ασχοληθείς με το Task29. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Από σημερα εβαλα πλοήγηση διαδικτύου στο κινητό μου και ετσι δεν χρειάζεται να ψαχνω για ελεύθερο ασύρματο δίκτυο… Ξερω πως υπάρχει το Nodata για απενεργοποίηση της υπηρεσίας οταν δεν την χρειάζομαι αλλα από την άλλη θα ηθελα να ξερω αν εχω απώλεια ( εστω αξιοπρόσεκτη) αφήνοντας το ελευθερο να με ενημερώνει μονο για τα εισερχόμενα mail μου… Μιλω μονο για ειδοποίηση ενημέρωσης και όχι κατέβασμα των Mails … Σε αυτή την περίπτωση είναι αξιο αναφοράς το ξόδεμα των kb οταν μαλιστα η ενημέρωση του καιρου μπορει να απενεργοποιηθεί και συνεπως δεν θα ξοδεύει τιποτα άλλο αν δεν το θελω… ; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 (edited) εχω μαμα ρομ και ραδιο θα εχουμε προβλημα:!:μετα ξαναπερναω την 1.66:!:ευχαριστω Με μαμα ρομ νομιζω παιζουν μονο τα 2.06 radio, Μπορεις να καταβασεις το radio που θελεις απο εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=611787 Edited March 30, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Εάν δεν έχεις σκοπό να αλλάξεις rom, δεν υπάρχει και λόγος να ασχοληθείς με το Task29. Ευχαριστω ολα τα παιδια για τις αμμεσες απαντησεις Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthDestroGR Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Παιδια μια βοηθεια παρακαλω.Το Leo μου φοραει την μαμισια ROM 1.66 και δεν εχω πειραξει τιποτα απο παραμετροποιησεις.Εχω προβληματα με το Music Library.' 1ον. Περνωντας τα τραγουδια με drag n drop στην καρτα του κινητου,αυτο αντιγραφει μερικα τραγουδια 2 και τρεις φορες,με αποτελεσμα ενα αλμπουμ με π.χ. 20 τραγουδια,να εχει 30.Εχω δοκιμασει 3 φορες να τα σβησψ και να τα ξαναπερασω,και κανει παλι τα ιδια. 2ον. Σε ενα αλμπουμ που εκανα με 150 τραγουδια περιπου,το scrolling ειναι σχεδον αδυνατο.Κολλαει συνεχεια και ειναι παρα πολυ αργο. Help please! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Ναι Βαγγελη ειναι πολυ απλη και γρηγορη διαδικασια. @@Ρεβεκα και οποιος αλλος θελει να φλασαρει για πρωτη φορα. Μην φοβαστε δεν προμειται να συμβει τιποτα στην συσκευη σας. ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΓΙΑ MIRI V11 Συνδεεις το Λεο στο pc σου. Απενεργοποιεις το antivirus του υπολογιστη σου γιατι πολλες φορες βλεπει αυτα τα exe files σαν υιους. Τρεχεις απο το pc το HSPL2 και μολις ξεκινησει επιλεγεις στο παραθυρο που θα σου βγαλει το HSPL2.08 Η διαδικασια τελειωνει σε δευτερολεπτα. Τωρα εισαι ετοιμη να περασεις την νεα ρομ. Στον φακελο πο περιεχει την ρομ υπαρχουν 2 αρχειακια. τρεχεις παντα απο το pc αυτο με την καταληξη exe και αρχιζει διαδικασια. Ακολουθεις τις οδηγιες στους πινακες που σου βγαζει τικαροντας και αποδεχοντας αυτα που λεει. Σε λιγα λεπτα θα εχει ολοκληρωθει η διαδικασια. ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΝΔΕΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΤΟ PC και γενικα δεν σκαλιζουμε τιποτα. Αφου τελειωσει, θα κανει αυτοματα restart. Ξεκινοντας θα σας ρωτησει να περασει τις ρυθμισεις του δυκτιου κλπ. Αφου ολοκληρωθει κι αυτο πρεπει να κανετε οπως συνηθιζεται ενα hard reset για να "κατσουν τα αρχεια". Το κανετε απο τις ρυθμισεις. Κατοπιν αφου ξεκινησει ρυθμιζετε ημερομηνια και ωρα και μην ξεχασετε ρυθμισετε απο το μενου στον καιρο να αποδεχεται την θεση σας γιατι αλλιως δεν προκειται με τιποτα να δειτε τον καιρο στην αρχικη σελιδα. αυτα καλη επιτυχια Κωστα σε ευχαριστώ πολύ τα εδωσες ολα αναλυτικά και πολύ κατανοητά. Τώρα αυτό που θα ήθελα να ξερω είναι αν η συγκεκριμένη ρομ έχει τους καινούργιους camera drivers που διορθώνουν το flash..... Ρεβεκκα. Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex17 Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Καλησπέρα!!! Μόλις έκανα εγκατάσταση το Task29. Έβγαλε την άσπρη οθόνη με το logo και ολα καλα μέχρι εδώ.. Έβγαλα τη μπαταρία και το ξεκίνησα σε bootloader mode.. Δείχνει serial, συνδέω το usb, το γράφει κανονικά, αλλα δε βλέπει τη συσκευή μου το activesync.... Γράφει δεν έγινε σύνδεση και όπως καταλαβαίνετε δε γίνεται τίποτα...:blink: Καμιά βοήθεια please??? Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Aφού σου γράψει usb τρέχεις το customruu.exe που βρίσκεται στον ίδιο φάκελο με το αρχείο της rom που κατέβασες Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Φίλε μου καταρχάς είχες κάνει Hspl ? Αν ναι, οκ και προχωράς στο επόμενο βήμα που είναι (όσο το τηλέφωνο είναι σε bootloader mode) να τρέξεις το αρχείο CustomRUU.exe και να εγκαταστήσεις τη rom που κατέβασες. Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex17 Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση!! Το έκανα ήδη, αλλά γράφει: the pda is not conected or the cable is not conected....:cry: Και HSPL έχω κάνει... Απλά μένει στο bootloader (USB), και δε γίνεται τίποτα.. Δοκίμασα να περάσω και την official 1,66, μήπως και... αλλά πάλι τίποτα. Το pda δεν είναι συνδεδεμένο ή το καλώδιο δεν είναι συνδεδεμένο... Παρόλα αυτά με το που βάζω το usb, το γυρίζει απο serial σε usb ????? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited March 30, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης" Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sebsebastian Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 ενω ξεκιναει να κανει εγκατασταση τη rom μετα μου βγαζει σφαλμα 262 ενημερωσης βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Και HSPL έχω κάνει... Απλά μένει στο bootloader (USB), και δε γίνεται τίποτα.. Δοκίμασα να περάσω και την official 1,66, μήπως και... αλλά πάλι τίποτα. Το pda δεν είναι συνδεδεμένο ή το καλώδιο δεν είναι συνδεδεμένο... Παρόλα αυτά με το που βάζω το usb, το γυρίζει απο serial σε usb ????? Δοκιμασε σε αλλη usb θυρα ή αν εχεις σε αλλο pc Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthDestroGR Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Παιδια μια βοηθεια παρακαλω.Το Leo μου φοραει την μαμισια ROM 1.66 και δεν εχω πειραξει τιποτα απο παραμετροποιησεις.Εχω προβληματα με το Music Library.' 1ον. Περνωντας τα τραγουδια με drag n drop στην καρτα του κινητου,αυτο αντιγραφει μερικα τραγουδια 2 και τρεις φορες,με αποτελεσμα ενα αλμπουμ με π.χ. 20 τραγουδια,να εχει 30.Εχω δοκιμασει 3 φορες να τα σβησψ και να τα ξαναπερασω,και κανει παλι τα ιδια. 2ον. Σε ενα αλμπουμ που εκανα με 150 τραγουδια περιπου,το scrolling ειναι σχεδον αδυνατο.Κολλαει συνεχεια και ειναι παρα πολυ αργο. Help please! Pleaaaaseeee Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 μια βοηθεια γιατι κολλησα.hard reset με τα πληκτρα πως κανουμε μηνβριζεται σας ακουω:D:lol: Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 μια βοηθεια γιατι κολλησα.hard reset με τα πληκτρα πως κανουμε μηνβριζεται σας ακουω:D:lol: Κοιτα (και για αυτο) στο 1ο ποστ;) ps τωρα ειδα τα πμ:( παλι καλα που βρηκες ακρη τελικα. Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sebsebastian Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 γιατι μου βγαζει σφαλμα ενημερωσης και κοβεται η εγκατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση!! Το έκανα ήδη, αλλά γράφει: the pda is not conected or the cable is not conected....:cry: Και HSPL έχω κάνει... Απλά μένει στο bootloader (USB), και δε γίνεται τίποτα.. Δοκίμασα να περάσω και την official 1,66, μήπως και... αλλά πάλι τίποτα. Το pda δεν είναι συνδεδεμένο ή το καλώδιο δεν είναι συνδεδεμένο... Παρόλα αυτά με το που βάζω το usb, το γυρίζει απο serial σε usb ????? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Βάλε μέσω της διαδικασίας της κάρτας sd την επίσημη 1.66 και ξανακάνε την διαδικασία του hspl http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3048165#post3048165 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση!! Το έκανα ήδη, αλλά γράφει: the pda is not conected or the cable is not conected....:cry: Μην σε πιανει πανικος. Στην χειροτερη περιπτωση θα φλασαρεις απο την καρτα κατευθειαν. Αν εχεις μια δευτερη καρτα τουλαχιστον 256 ΜΒ βαλτην στο pc σου με καποιον ανταπτορα η card reader. Δεξι κλικ πανω της και καντης φορματ σε fat32. Μετα μεταφερεις στην καρτα το ενα απο τα δυο αρχεια της ρομ: το RUUxxxx.NBH αφου πρωτα το μετονομασεις σε LEOIMG.NBH Βαζεις την καρτα στο κινητο σου. Οπως εισαι με την οθονη που εχει το λογοτυπο της htc βγαζεις την μπαταρια για να κλεισει. Κρατας πατημενο το κατω μερος του κουμπιου αυξομοιωσης του ηχου και πατας στιγμιαια το power button (το πληκτρο που κλεινουμε την συσκευη) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ το down volum control. Στην αρχη θα δεις την τριχρωμη οθονη του bootloader η οποια θα γινει ασπρη και θα γραφει loading. Θα αφησεις το under volum button και θα σου ζητηθει να πατησεις το power button για να αρχισει η εγκατασταση της ρομ. Μολις τελειωσει θα σ ενημερωσει. Πατας το κοκκινο κουμπακι restart μ ενα στυλο και εισαι ενταξη. Τα γραφω πολυ απλα για να ειναι κατανοητα απ ολους. @@Ρεβεκα ναι εχει τους τελευταιους drivers Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 30, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 γιατι μου βγαζει σφαλμα ενημερωσης και κοβεται η εγκατασταση Το ActiveSync το έχεις τρέξει πρώτα για να υπάρξει επικοινωνία μεταξύ υπολογιστή και συσκευής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex17 Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Παιδιά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους!! Καλά που έχω 2 σκληρούς (XP & 7) και ενώ πριν τα έκανα στα 7 και έμεινα στη μέση, τώρα με τα XP πέρασα τη MIRI 11. Πάλι όμως μετά την επανεκίνηση του κινητού δε συνδέεται με ActiveSync... Όπως και να χει ευχαριστώ!! Μια με τα 7 μια με τα xp, θα κανουμε δουλειά :lol: Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sebsebastian Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 για βοηθα λιγο γιατι θα το σπασω στα καλα καθουμενα απο που να το τρεξω οτα το συνδεω το τηλεφωνο το βρισκει και μου λεει ειναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigmen2007 Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 καλησπερα παιδια, μου εμφανιζει εναν ασσο (1) ως συμβολο διπλα απο το σημα του 3G. τι ειναι αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sebsebastian Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 μπαινω σε σε Bootloader Mode το συνδεω μου το γυρναει σε usb αλλα στο κεντρο συσκευων των windows mobile μοθ βγαζει οτι δεν εχει γινει συνδεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts