Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 δε δουλευει καλα ο dialer η πχ οταν σε παιρνει καποις τηλ δε δουλευουν τα soft buttons μονο hard button

2 to igo εχει 2 προβληματακια ασημαντα μεν αλλα πριν δεν υπηρχαν

3 ολα τα backgroun μαυρα δενκαταλαβα γιατι

αυτα ειναι.

Εχω και εγω το iGO 8.3.4 και παιζει μια χαρα.

Μπορεις να βαλεις οτι backround θελεις εσυ.

Με τον dialer εγω δεν εχω προβλημα και δουλευουν κανονικα τα soft buttons.

Θα σου προτεινα να κανεις ενα hard reset και να δοκιμασεις και τον dialer αλλα και το iGO πριν βαλεις αλλα προγραμματα.

Δες και την νεα topix 1.5.4. (Αν και εγω θα μεινω στην topix 1.5.3)

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

• Administrators
1 δε δουλευει καλα ο dialer η πχ οταν σε παιρνει καποις τηλ δε δουλευουν τα soft buttons μονο hard button

Πήγαινε με έναν registry editor στο HKLM/System/GWE/Touch/Filter/Minimumtaptime και άλλαξε την τιμή από 30 σε 0.

Modpic.gif

Πήγαινε με έναν registry editor στο HKLM/System/GWE/Touch/Filter/Minimumtaptime και άλλαξε την τιμή από 30 σε 0.

τωρα δουλευει ο slider για να απαντησω αλλα δε δουλευει ακομα ο τερματισμος κλησης.;)

• Administrators

Επανεκκίνηση να υποθέσω μετά την αλλαγή στη registry έχεις κάνει, σωστά;

Με το iGO τι πρόβλημα έχεις;

Modpic.gif

Επανεκκίνηση να υποθέσω μετά την αλλαγή στη registry έχεις κάνει, σωστά;

οχι δεν ειχα κανει :cry:

ενταξει τωρα δουλευει καλα

ευχαριστω για την βοηθεια

Καλησπερα παιδια.Κατοχος κι εγω πλεον του hd2 και εχω ενα προβλημα.Η εφαρμογη του facebook οταν την ανοιγω εμφανιζεται με κουτακια.Ειπωθηκε εδω μεσα οτι ειχε να κανει με το WM65 Lockscreen αλλα ακομα και οταν το αλλαξα με το Dusk 6.5 lockscreen δεν εγινε κατι διαφορετικο.Καμια ιδεα?

το ίδιο έπαθα και εγώ αλλά από λύση τίποτα....

• Administrators
Yπάρχει κάποια rom που να μην έχει καθόλου το manilla;

http://htcpedia.com/miri_hd_wm23545_rom_xtralight_v8/soft/htc-leo-rom.html

Modpic.gif

το ίδιο έπαθα και εγώ αλλά από λύση τίποτα....

παιδια το επαθα και εγω,εβαλα την μανισια lock screen και λυθηκε το προβλημα

• Administrators
οχι δεν ειχα κανει :cry:

ενταξει τωρα δουλευει καλα

ευχαριστω για την βοηθεια

Με το iGO δεν μας είπες... τι πρόβλημα έχεις;

Modpic.gif

Καλησπέρα, έχω την 1.66 official και ελεύθερη storage memory μου δίνει μόνο 42mb, έχω βγάλει από μέσα τα πάντα σχεδόν και τα έχω στείλει στην εξωτερική μνήμη...δηλ. wallpapers, ringtones, animated wallpapers....

Είναι φυσιολογικό;

Μπορώ να κάνω κάτι να ελευθερώσω περισσότερη;

Τις περισσότερες εφαρμογές τις έχω στην εξωτερική μνήμη.

Xiaomi Mi5 White 32GB

εβαλε κανενας την νεα εκδοση youtube.εμενα δεν μου δουλευει,βγαζει το γνωστο στειλτε πληροφοριες στην microsoft κτλ.και δεν μπορω να βαλω και την παλια εκδοση.

Καλησπέρα, έχω την 1.66 official και ελεύθερη storage memory μου δίνει μόνο 42mb, έχω βγάλει από μέσα τα πάντα σχεδόν και τα έχω στείλει στην εξωτερική μνήμη...δηλ. wallpapers, ringtones, animated wallpapers....

Είναι φυσιολογικό;

Δεν ειναι φυσιολογικό!!

Αν θυμαμε καλα στην 1.66 official με hard reset θα εχεις περιπου 170mb ελευθερα.

Εσυ μετα απο hard reset ποσα εχεις?

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Είναι φυσιολογικό;

δυο πραγματα μπορω να φανταστω! η εχει γεμισει σκουπιδια απο το πολυ YouTube, η σωζεις τα email σου μαζι με τα συνημμενα στην κυρια μνημη! τι απο τα δυο εχεις κανει; :):)

Φιλικά Γιώργος

Ευχαριστώ αλλά πάλι τίποτε με τον default wm dialer

Καλησπέρα. Καμιά ιδέα για το πως απργοποιούμε τον ήχο που κάνει η συσκευή κατά το boot up (εκκίνηση) ; Ευχαριστώ, Θανάσης
Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

παιδια το επαθα και εγω,εβαλα την μανισια lock screen και λυθηκε το προβλημα

το είπα 1000 και κανένας δεν με άκουσε...

Τα έκανα όλα όσα λέτε και κυρίως ένα! Αλλά ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑ

Δεν ειναι φυσιολογικό!!

Αν θυμαμε καλα στην 1.66 official με hard reset θα εχεις περιπου 170mb ελευθερα.

Εσυ μετα απο hard reset ποσα εχεις?

Δεν μιλάω για την μνήμη προγραμμάτων, εκεί έχω μετά απο soft reset 190mb.

Μιλάω για τη μνήμη αποθήκευσης...

δυο πραγματα μπορω να φανταστω! η εχει γεμισει σκουπιδια απο το πολυ YouTube, η σωζεις τα email σου μαζι με τα συνημμενα στην κυρια μνημη! τι απο τα δυο εχεις κανει; :):)

YouTube δεν έχω μπεί καθόλου....σε ότι αφορά τα email δεν έχω πειράξει τίποτα στις ρυθμίσεις...οπότε πιθανόν να αποθηκεύονται στη κύρια μνήμη.

Πώς μπορώ να το αλλάξω αυτό, και να τα μεταφέρω στην εξωτερική μνήμη;

Xiaomi Mi5 White 32GB

sorry που αργησα, εγραψα και χθες στο topic του igo athanaso δε μου γυρναει σε landscape και επισης το volume toy igo δε λειτουργει και μου ανοιγει το system volume ολα αυτα δεν υπηρχαν ουτε με 1,66 ουτε με topix 1.2 :confused:

......

YouTube δεν έχω μπεί καθόλου....σε ότι αφορά τα email δεν έχω πειράξει τίποτα στις ρυθμίσεις...οπότε πιθανόν να αποθηκεύονται στη κύρια μνήμη.

Πώς μπορώ να το αλλάξω αυτό, και να τα μεταφέρω στην εξωτερική μνήμη;

τον βρήκαμε τον ένοχο λοιπόν!!!

Θα πας στα mail-> Inbox-> Menu-> Tools-> Options-> Storage-> και τσεκάρεις την επιλογή When available use this storage... :)

Φιλικά Γιώργος

Καλησπερα σας,πριν μια ωρα αρχισε το ταξιδι του HD2 μου απο Γαλλια προς Ελλαδα(expansys,DHL) γνωριζει κανεις ποσες μερες θα μου παρει να το παραλαβω? Θεσσαλονικη μενω.

Κατι ακομα,μολις προσεξα με μεγαλη μου εκπληξη πως η αγγλικη ROM εχει ιδια λεφτα με την ελληνικη ROM(απο expansys)? Ειναι δυνατον????

:confused:

Θα πας στα mail-> Inbox-> Menu-> Tools-> Options-> Storage-> και τσεκάρεις την επιλογή When available use this storage... :)

Ποια είναι η διαφορά του manilla και του sense?

καλησπερα σε ολους.προσπαθω να ρυθμησω το led των ειδοποιησεων να αναβοσβηνει επαοριστον οταν υπαρχει καποια ειδοποιηση.αλλα δεν με αφηνει.εχει μεινει κολλημενο στην ενδειξη 5 λεπτα.μπορω να αλλαξω την ρυθμηση η τσαμπα παιδευομαι:!::!:καθε βοηθεια δεκτη

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Το έκανα αυτό που μου είπες, έσβησα και τα ήδη υπάρχων μηνύματα και απο τον κάδο αλλά παρ'ολα αυτά η μνήμη παραμένει στα 42mb......

Κάτι άλλο;;;:(

Ρεβέκκα.

Xiaomi Mi5 White 32GB

Καλησπερα σας,πριν μια ωρα αρχισε το ταξιδι του HD2 μου απο Γαλλια προς Ελλαδα(expansys,DHL) γνωριζει κανεις ποσες μερες θα μου παρει να το παραλαβω? Θεσσαλονικη μενω.

Κατι ακομα,μολις προσεξα με μεγαλη μου εκπληξη πως η αγγλικη ROM εχει ιδια λεφτα με την ελληνικη ROM(απο expansys)? Ειναι δυνατον????

:confused:

Σε 2 μέρες από τη μέρα που έφυγε θα το έχεις! ;)

Ποια είναι η διαφορά του manilla και του sense?

το ίδιο πράγμα είναι!

@virland

Κάνε και ένα soft reset για να καθαρίσουν τα πάντα

Edited by EchiDNA
Φιλικά Γιώργος

μια μικρη πληροφορια στα ελληνικα για τους φιλους που εχουν ηδη φλασαρει στα τηλ το hspl και δεν ξερουν αγγλικα :)

επαναφορα stock spl στα τηλ που εχουν hspl για λογους εγγυησης

σαν αρχη,εχουμε επιλεξει στον υπολογιστη μας (μεσα απο τις ιδιοτητες φακελων) να εμφανιζονται τα κρυφα αρχεια και οι καταληξεις των αρχειων!!(πχ .cab/.exe/.jpeg/ κλπ)

1.κανουμε δεξι κλικ/ εξαγωγη στο exe αρχειο της επισημης ελληνικης ρομ μεσα σε ενα φακελο στον υπολογιστη μας

_HTC_HD2_RUU_Leo_HTC_ELL_1.48.482.4_Radio_Signed_15.28.50.07U_2.05.51.05_2_Ship.rar

2.μεσα στα αρχεια που θα εμφανιστουν υπαρχει ενα με το ονομα RUU_signed.nbh

3.αυτο το αρχειο το μετονομαζουμε σε LEOIMG.nbh

4.μετα το αντιγραφουμε στην καρτα μνημης του τηλεφωνου μας (χυμα οχι μεσα σε καποιο φακελο!!

5.απενεργοποιουμε την συσκευη μας και

6.με το πληκτρο μειωσης της εντασης πατημενο

παταμε στιγμιαια το πληκτρο τερματισμου κλησης-on/off ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ

μεχρι να εμφανιστει στην οθονη μας η οθονη με τα 4 χρωματα του bootloader οπου θα αναγραφει το spl της συσκευης και καποια αλλα στοιχεια.

7.η οθονη θα γυρισει σε λευκη και θα εμφανιστουν καποια αλλα στοιχεια..

θα μας ζητησει να πατησουμε το πληκτρο power of(τερματισμου κλησης ) για να αρχισει η αναβαθμιση)

8.μολις μας ζητηθει απο την συσκευη και μονο τοτε (διαβαστε στην οθονη)

πατηστε το πληκτρο τερματισμου της συσκευης (τερματισμος κλησης) και η αναβαθμιση θα αρχισει.

καντε υπομονη 4-5 λεπτα και μολις η οθονη σας γραψει UPDATE SUCCESFULL

9.βγαλτε το καπακι της μπαταριας του τηλ και επανακινηστε την συσκευη απο το κοκκινο κουμπακι (που βρισκεται κατω αριστερα ) με ενα στυλο η κατι μυτερο ...

αυτο ηταν το τηλ σας εχει επανερθει σε εργοστασιακη κατασταση και μπορειτε να το παραδωσετε στο σερβις

(μακαρι να μην σας χρειαστει ποτε:!:)

ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕΣΩ WINDOWS.

BGAZEI AYTO

μου βγαζει SPL-1.42.HSPL XE

0x05

CotullaHSPL 0x30

ΕΙΝΑΙ ΟΚ?

ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΕΒΓΑΖΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ...

be yourself....:)