Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators

Αν κρίνω από το χιούμορ πολύ ψύχραιμο σε βρίσκω.

Προσωπικά θα ακολουθούσα μια τέτοια λύση... http://cgi.ebay.co.uk/Tactil-LCD-Pantalla-for-HTC-Touch-HD-2-II-LEO-T8585-HD2_W0QQitemZ320480383433QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_186?hash=item4a9e1e91c9

Μιας και αυτό είναι μόνο το digitizer, με λίγο παραπάνω ψάξιμο και υπομονή στο ebay θα βρεθεί και το display.

Edited by athanaso77

Modpic.gif

μολις περασα την τελευταια ρομ Kwbr_Topix_1.5.1. Το προβλημα που μου βγηκε ειναι η τεραστια γραμματοσειρα στα μηνυματα. Ξερει κανεις πως διορθωνεται αυτο. Στισ επιλογες εννοειται οτι εχω επιλεξει μεγεθος κειμενου στο 'ελαχιστο'

Για δες εκτος απο τις ρυθμισεις στα mail οπου το εχεις βαλει στο ελαχιστο, στις γενικες ρυθμισεις personal/Font σε ποια διαβαθμιση ειναι το μεγεθος κειμενου.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλημέρα σε όλους,

Μόλις έβαλα την topix 1.5.1. Μ'ηπως γνωριζει κάποιος πως απενεργοποιώ το Vodafone Menu που βγάινει κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση το HD2?:O

• Administrators
Καλησπερα...Μπορειτε να μου πειτε πως συγχρονιζω το google ημερολογιο με τον outlook ωστε να εμφανιστουν τα τρια αρχεια σε αυτον?

Ευχαριστω.

Ανανέωσα το post του Κώστα ούτως ώστε να μην χρειάζεται το google calendar και να φορτωθούν τα εν λόγω αρχεία κατευθείαν στο Outlook...

Δεν ξερω αν μπορει να τα εισαγει αυτοματα ο outlook γιατι δεν τον χρησιμοποιω. Εχω mac, εκει γινονται εισαγωγη.

Αν καποιος ξερει πως και αν μπορει να γινει κατευθειαν εισαγωγη αρχειων αυτου του format στον Outlook ας το πει.

UPDATE by athanaso77: Μπορεί να γίνει και κατευθείαν από το Outlook εύκολα επιλέγοντας Αρχείο / Εισαγωγή και Εξαγωγή / Εισαγωγή αρχείου iCalendar ή vCalendar όπου ανεβάζουμε τα εν λόγω αρχεία.

Modpic.gif

αυτό το ημερολόγιο υπάρχει πουθενά στην πρώτη σελίδα ?

αν μπορεί κάποιος να το ανεβάσει αλλά προς θεού όχι στο RapidShare:lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
αυτό το ημερολόγιο υπάρχει πουθενά στην πρώτη σελίδα ?

αν μπορεί κάποιος να το ανεβάσει αλλά προς θεού όχι στο RapidShare:lol::lol:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=126784

Modpic.gif

Καλημέρα παιδιά πέρασα και εγώ τη τελευταία ελληνική ρομ.Όλα μια χαρά αλλά βάζω τα εικονίδια του πρώτου ποστ και δε μου δουλεύει σωστά.Δηλαδή μου βγάζει πχ ότι έχω 56% ενώ όταν κάνεις κλικ στα εικονίδια επάνω σου δείχνει ότι η μπαταρία είναι 57%.Επίσης όταν το βάζω και φορτίζει μου δείχνει συνέχεια 99%.Έκανα κάποιες αναζητήσεις εδω πέρα αλλά δε βρήκα κάτι.

Αν υπάρχει ίδιο με αυτό που είναι στο πρώτο πόστ γιατί το έχω συνηθίσει θα ήμουνα υπόχρεος..

Xiaomi Mi Mix 3

Ανανέωσα το post του Κώστα ούτως ώστε να μην χρειάζεται το google calendar και να φορτωθούν τα εν λόγω αρχεία κατευθείαν στο Outlook...

Καλημερα σε ολους.

Σε μενα παντως στην εισαγωγη του αρχειου eortologio.ics μου γραφει : Η εισαγωγη v cal / v ical απετυχε. Το αρχειο εισαγωγης μπορει να ειναι κατεστραμμενο...

Αλέξης

Καλημερα σε ολους.

Σε μενα παντως στην εισαγωγη του αρχειου eortologio.ics μου γραφει : Η εισαγωγη v cal / v ical απετυχε. Το αρχειο εισαγωγης μπορει να ειναι κατεστραμμενο...

Αλεξη τα αρχεια ειναι οκ δεν ξερω τι παιζει με τον outlook

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλημερα σε ολους.

φιλε Αλεξη δοκιμασε απο το μενου του Outlook να κανεις import (εισαγωγη) και οχι με διπλο κλικ στο αρχειο! ;)

Φιλικά Γιώργος

Καλημερα Γιωργο. Αυτο κανω...Μου βγαζει αυτο το μηνυμα αλλα καποιες γιορτες τις φερνει. Οχι ολες....Δεν ξερω τι να πω
Αλέξης

δεν μπορω να κανω Lock screen με τιποτα....αν δεν βαλω να μου ζηταει κωδικο δεν κλειδωνει, μολις βαλω κωδικο κλειδωνει κανονικα....:(

Το εορτολόγιο πολύ καλό...μου δουλευει κανονικα!

2 ερωτησουλες μονο...σημερα ο καιρος δεν ανανεωνεται...ενω ειναι συνδεδεμενο κανονικα με το pc,(messenger,facebook,επαφες κλπ.δουλευουν κανονικα κ σερφαρισμα)καιρος γιοκ ομως,ξερει κανεις γιατι;κ τελος εχω την 1.66.482.1 κ official radio(2.06.51.07) κατι αλλο καλυτερο υπαρχει μονο σε radio ομως rom δεν θελω να αλλαξω το εχω στησει μια χαρα κ δεν εχω χρονο κ διαθεση για παλι απο την αρχη.

Ενταξει ο καιρος ξεκολλησε κ δουλεψε κανονικα...τωρα με το radio αν μπορει καποιος ας βοηθησει...το μονο μου παραπονο απο το κιν ειναι οτι δεν ακουω τους συνομιλητες μου καλα.Τι μπορω να κανω;

Edited by noolis
Everything is touchable...

Καλημέρα σε όλους,

Μόλις έβαλα την topix 1.5.1. Μ'ηπως γνωριζει κάποιος πως απενεργοποιώ το Vodafone Menu που βγάινει κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση το HD2?:O

bsb tweaks κ πηγαινε στο stk service καντο (off) κ εισαι οκ;)

Να ρωτήσω κ εγώ κάτι? Επειδή περιμένω απο μέρα σε μέρα το HD2 θα ήθελα αν μπορείτε, να μου πείτε πόσες ώρες πρέπει να το βάλω να φορτίσει με το που το βγάλω απο τη συσκευασία?..
The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;)

Δεν θέλει κάτι ιδιαίτερο, ούτε τα υπόλοιπα κινητά. Όπως θα διαβάσεις στο Manual θέλει 2 ώρες περίπου, αν όμως δείξει ότι τελείωσε η φόρτιση βγάλε το ;)
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Καλημερα σε ολους......!!!!!!Λιγο τα φωτα σας δωστε μου.....!!!!θελω να βαλω DESTINATOR 7 ή 9.....Αλλα δεν βρισκω για το HD2.....
[sIGPIC][/sIGPIC]ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ....!!!!!!!!

μπορεί κάποιος να αναφέρει

ποια παιχνίδια είναι καλά

για το HD2

σας ευχαριστώ

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

Παιδια αμα πάρω το HD2 απο το E-click (ελληνικο γράφει στον τίτλο ) θα εχω πρόβλημα με την εγγύηση?Και κατι αλλο , λεει 3pin charger , αυτο σημαινει οτι δεν μπορω να τον χρησιμοποιήσω στην Ελλάδα και κατ επεκταση ειναι παραεισαγωγης?

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

Καλημερα σε ολους......!!!!!!Λιγο τα φωτα σας δωστε μου.....!!!!θελω να βαλω DESTINATOR 7 ή 9.....Αλλα δεν βρισκω για το HD2.....

βαλε igo8 η αγορασε την αδεια του copilot8live το οποιο ερχεται σε demo.το δοκιμασα σημερα κ ειναι εκπληκτικο και η απεικονιση του αλλο πραγμα σ αυτη την οθοναρα.σπασμενο δε θα το βρεις.δοκιμασε το για 15 ημερες κ αν μεινεις ικανοποιημενος αγορασε το.παντως απαραδεκτο σ αυτα τα λεφτα να μην περιλαμβανεται η αδεια.

Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

Να ρωτήσω κ εγώ κάτι? Επειδή περιμένω απο μέρα σε μέρα το HD2 θα ήθελα αν μπορείτε, να μου πείτε πόσες ώρες πρέπει να το βάλω να φορτίσει με το που το βγάλω απο τη συσκευασία?..

χρησιμοποιησε το μεχρι να τελειωσει η μπαταρια-εχει φορτιο γυρω στο 38%-κ μετα φορτισε το ως το 100%.η μπαταριες αυτου του ειδους δεν χρειαζονται 10 ωρα πρωτης φορτισης.και γω εδω το μαθα.καλωσηλθες.

Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

Που μπορουμε να βρούμε επιπλέον κινούμενες ταπετσαρίες σαν και αυτές η μάλλον καλύτερες που εχει;

Καλημέρα, να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια εφαρμογή με την οποία να κλειδώνω όποιες εφαρμογές θέλω....εκτός από το mlock γιατί μου κολλάει η συσκευή με αυτό...

Ευχαριστώ.:)

Xiaomi Mi5 White 32GB

Που μπορουμε να βρούμε επιπλέον κινούμενες ταπετσαρίες σαν και αυτές η μάλλον καλύτερες που εχει;

Επισης που υπάρχουν Themes για επίσημες rom (1,66) ...

Τα περισσότερα που βρίσκω ειναι για πειραγμένες και δεν ταιριάζουν...

οι ρυθμισεις στα προγραμματα μαγνητοφωνησης (το ξεχασα πριν,σορυ)

vito audio notes

calls autorecord

mp3 high quality

mic auto gain-high

ACR HD

samples per second 48000

sound codec PCM

bits per channel 16

:

πρεπει να εχουμε κ τα δυο αυτα προγραματα υποχρεωτικα μαζι για ηχογραφιση,η μονο το ενα??

Edited by dime