Administrators athanaso77 Δημ. February 27, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 (edited) Αν κρίνω από το χιούμορ πολύ ψύχραιμο σε βρίσκω. Προσωπικά θα ακολουθούσα μια τέτοια λύση... http://cgi.ebay.co.uk/Tactil-LCD-Pantalla-for-HTC-Touch-HD-2-II-LEO-T8585-HD2_W0QQitemZ320480383433QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_186?hash=item4a9e1e91c9 Μιας και αυτό είναι μόνο το digitizer, με λίγο παραπάνω ψάξιμο και υπομονή στο ebay θα βρεθεί και το display. Edited February 27, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 μολις περασα την τελευταια ρομ Kwbr_Topix_1.5.1. Το προβλημα που μου βγηκε ειναι η τεραστια γραμματοσειρα στα μηνυματα. Ξερει κανεις πως διορθωνεται αυτο. Στισ επιλογες εννοειται οτι εχω επιλεξει μεγεθος κειμενου στο 'ελαχιστο' Για δες εκτος απο τις ρυθμισεις στα mail οπου το εχεις βαλει στο ελαχιστο, στις γενικες ρυθμισεις personal/Font σε ποια διαβαθμιση ειναι το μεγεθος κειμενου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inspigr Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Καλημέρα σε όλους, Μόλις έβαλα την topix 1.5.1. Μ'ηπως γνωριζει κάποιος πως απενεργοποιώ το Vodafone Menu που βγάινει κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση το HD2?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 28, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Καλησπερα...Μπορειτε να μου πειτε πως συγχρονιζω το google ημερολογιο με τον outlook ωστε να εμφανιστουν τα τρια αρχεια σε αυτον? Ευχαριστω. Ανανέωσα το post του Κώστα ούτως ώστε να μην χρειάζεται το google calendar και να φορτωθούν τα εν λόγω αρχεία κατευθείαν στο Outlook... Δεν ξερω αν μπορει να τα εισαγει αυτοματα ο outlook γιατι δεν τον χρησιμοποιω. Εχω mac, εκει γινονται εισαγωγη. Αν καποιος ξερει πως και αν μπορει να γινει κατευθειαν εισαγωγη αρχειων αυτου του format στον Outlook ας το πει. UPDATE by athanaso77: Μπορεί να γίνει και κατευθείαν από το Outlook εύκολα επιλέγοντας Αρχείο / Εισαγωγή και Εξαγωγή / Εισαγωγή αρχείου iCalendar ή vCalendar όπου ανεβάζουμε τα εν λόγω αρχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 αυτό το ημερολόγιο υπάρχει πουθενά στην πρώτη σελίδα ? αν μπορεί κάποιος να το ανεβάσει αλλά προς θεού όχι στο RapidShare:lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 28, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 αυτό το ημερολόγιο υπάρχει πουθενά στην πρώτη σελίδα ? αν μπορεί κάποιος να το ανεβάσει αλλά προς θεού όχι στο RapidShare:lol::lol: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=126784 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Καλημέρα παιδιά πέρασα και εγώ τη τελευταία ελληνική ρομ.Όλα μια χαρά αλλά βάζω τα εικονίδια του πρώτου ποστ και δε μου δουλεύει σωστά.Δηλαδή μου βγάζει πχ ότι έχω 56% ενώ όταν κάνεις κλικ στα εικονίδια επάνω σου δείχνει ότι η μπαταρία είναι 57%.Επίσης όταν το βάζω και φορτίζει μου δείχνει συνέχεια 99%.Έκανα κάποιες αναζητήσεις εδω πέρα αλλά δε βρήκα κάτι. Αν υπάρχει ίδιο με αυτό που είναι στο πρώτο πόστ γιατί το έχω συνηθίσει θα ήμουνα υπόχρεος.. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
de_thymamai Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Ανανέωσα το post του Κώστα ούτως ώστε να μην χρειάζεται το google calendar και να φορτωθούν τα εν λόγω αρχεία κατευθείαν στο Outlook... Καλημερα σε ολους. Σε μενα παντως στην εισαγωγη του αρχειου eortologio.ics μου γραφει : Η εισαγωγη v cal / v ical απετυχε. Το αρχειο εισαγωγης μπορει να ειναι κατεστραμμενο... Παράθεση Αλέξης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Καλημερα σε ολους. Σε μενα παντως στην εισαγωγη του αρχειου eortologio.ics μου γραφει : Η εισαγωγη v cal / v ical απετυχε. Το αρχειο εισαγωγης μπορει να ειναι κατεστραμμενο... Αλεξη τα αρχεια ειναι οκ δεν ξερω τι παιζει με τον outlook Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Καλημερα σε ολους. Σε μενα παντως στην εισαγωγη του αρχειου eortologio.ics μου γραφει : Η εισαγωγη v cal / v ical απετυχε. Το αρχειο εισαγωγης μπορει να ειναι κατεστραμμενο... φιλε Αλεξη δοκιμασε απο το μενου του Outlook να κανεις import (εισαγωγη) και οχι με διπλο κλικ στο αρχειο! ;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
de_thymamai Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Καλημερα Γιωργο. Αυτο κανω...Μου βγαζει αυτο το μηνυμα αλλα καποιες γιορτες τις φερνει. Οχι ολες....Δεν ξερω τι να πω Παράθεση Αλέξης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdcd_x Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 δεν μπορω να κανω Lock screen με τιποτα....αν δεν βαλω να μου ζηταει κωδικο δεν κλειδωνει, μολις βαλω κωδικο κλειδωνει κανονικα....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noolis Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 (edited) Το εορτολόγιο πολύ καλό...μου δουλευει κανονικα! 2 ερωτησουλες μονο...σημερα ο καιρος δεν ανανεωνεται...ενω ειναι συνδεδεμενο κανονικα με το pc,(messenger,facebook,επαφες κλπ.δουλευουν κανονικα κ σερφαρισμα)καιρος γιοκ ομως,ξερει κανεις γιατι;κ τελος εχω την 1.66.482.1 κ official radio(2.06.51.07) κατι αλλο καλυτερο υπαρχει μονο σε radio ομως rom δεν θελω να αλλαξω το εχω στησει μια χαρα κ δεν εχω χρονο κ διαθεση για παλι απο την αρχη. Ενταξει ο καιρος ξεκολλησε κ δουλεψε κανονικα...τωρα με το radio αν μπορει καποιος ας βοηθησει...το μονο μου παραπονο απο το κιν ειναι οτι δεν ακουω τους συνομιλητες μου καλα.Τι μπορω να κανω; Edited February 28, 2010 by noolis Παράθεση Everything is touchable... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Καλημέρα σε όλους, Μόλις έβαλα την topix 1.5.1. Μ'ηπως γνωριζει κάποιος πως απενεργοποιώ το Vodafone Menu που βγάινει κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση το HD2?:O bsb tweaks κ πηγαινε στο stk service καντο (off) κ εισαι οκ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Να ρωτήσω κ εγώ κάτι? Επειδή περιμένω απο μέρα σε μέρα το HD2 θα ήθελα αν μπορείτε, να μου πείτε πόσες ώρες πρέπει να το βάλω να φορτίσει με το που το βγάλω απο τη συσκευασία?.. Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Δεν θέλει κάτι ιδιαίτερο, ούτε τα υπόλοιπα κινητά. Όπως θα διαβάσεις στο Manual θέλει 2 ώρες περίπου, αν όμως δείξει ότι τελείωσε η φόρτιση βγάλε το ;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v800_13 Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Καλημερα σε ολους......!!!!!!Λιγο τα φωτα σας δωστε μου.....!!!!θελω να βαλω DESTINATOR 7 ή 9.....Αλλα δεν βρισκω για το HD2..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ....!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 μπορεί κάποιος να αναφέρει ποια παιχνίδια είναι καλά για το HD2 σας ευχαριστώ Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Παιδια αμα πάρω το HD2 απο το E-click (ελληνικο γράφει στον τίτλο ) θα εχω πρόβλημα με την εγγύηση?Και κατι αλλο , λεει 3pin charger , αυτο σημαινει οτι δεν μπορω να τον χρησιμοποιήσω στην Ελλάδα και κατ επεκταση ειναι παραεισαγωγης? Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Καλημερα σε ολους......!!!!!!Λιγο τα φωτα σας δωστε μου.....!!!!θελω να βαλω DESTINATOR 7 ή 9.....Αλλα δεν βρισκω για το HD2..... βαλε igo8 η αγορασε την αδεια του copilot8live το οποιο ερχεται σε demo.το δοκιμασα σημερα κ ειναι εκπληκτικο και η απεικονιση του αλλο πραγμα σ αυτη την οθοναρα.σπασμενο δε θα το βρεις.δοκιμασε το για 15 ημερες κ αν μεινεις ικανοποιημενος αγορασε το.παντως απαραδεκτο σ αυτα τα λεφτα να μην περιλαμβανεται η αδεια. Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Να ρωτήσω κ εγώ κάτι? Επειδή περιμένω απο μέρα σε μέρα το HD2 θα ήθελα αν μπορείτε, να μου πείτε πόσες ώρες πρέπει να το βάλω να φορτίσει με το που το βγάλω απο τη συσκευασία?.. χρησιμοποιησε το μεχρι να τελειωσει η μπαταρια-εχει φορτιο γυρω στο 38%-κ μετα φορτισε το ως το 100%.η μπαταριες αυτου του ειδους δεν χρειαζονται 10 ωρα πρωτης φορτισης.και γω εδω το μαθα.καλωσηλθες. Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Που μπορουμε να βρούμε επιπλέον κινούμενες ταπετσαρίες σαν και αυτές η μάλλον καλύτερες που εχει; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Καλημέρα, να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια εφαρμογή με την οποία να κλειδώνω όποιες εφαρμογές θέλω....εκτός από το mlock γιατί μου κολλάει η συσκευή με αυτό... Ευχαριστώ.:) Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Που μπορουμε να βρούμε επιπλέον κινούμενες ταπετσαρίες σαν και αυτές η μάλλον καλύτερες που εχει; Επισης που υπάρχουν Themes για επίσημες rom (1,66) ... Τα περισσότερα που βρίσκω ειναι για πειραγμένες και δεν ταιριάζουν... Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 (edited) οι ρυθμισεις στα προγραμματα μαγνητοφωνησης (το ξεχασα πριν,σορυ) vito audio notes calls autorecord mp3 high quality mic auto gain-high ACR HD samples per second 48000 sound codec PCM bits per channel 16 : πρεπει να εχουμε κ τα δυο αυτα προγραματα υποχρεωτικα μαζι για ηχογραφιση,η μονο το ενα?? Edited February 28, 2010 by dime Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts