Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά . Ξέρει κανείς γιατί αργεί να φορτώσει το HTC ημερολόγιο ; Κάνει σαν να κολλάει το τηλέφωνο . Όταν το βγάζω από το Manila δεν ανοίγει καθόλου σαν συντόμευση . Ευχαριστώ

Εχεις μηπως βαλει καποια εφαρμογη για πολλα εικονιδια; Οπως το Co0kie home tab.

Πριν απο λιγο παρατηρησα οτι με την συσκεκριμενη εφαρμογη, πατοντας το calendar (κατω απο το ρολοι) καθυστερει πολυ το ανοιγμα του ημερολογιου και οταν ανοιγει, ανοιγει κατευθειαν στην ατζεντα και οχι στο today.

Μολις το απεγκατεστησα ανοιγει κανονικα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

θελω να κανω την μπαρα του start διαφανη για να φαινεται περισσοτερο walpaper το ιδιο κ την μπαρα με το phone k menu,υπαρχει καποιο δοκιμασμενο cab?? (rom 1,2 topix προσεχως 1.5.1)

Μηπως να το ανέβαζες καπου αλλου εκτος rapidshare…

Εχει γινει πολύ δυσκοίλιο στο κατέβασμα το συγκεκριμένο site

εισαι ετοιμος

http://www.megafileupload.com/en/file/199689/TCPMP-0-72R-with-subtitles-rar.html

• Administrators
θελω να κανω την μπαρα του start διαφανη για να φαινεται περισσοτερο walpaper το ιδιο κ την μπαρα με το phone k menu,υπαρχει καποιο δοκιμασμενο cab?? (rom 1,2 topix προσεχως 1.5.1)

Ειδικά για την πάνω (αλλά και κάτω) μπάρα θα χρειαστείς να αλλάξεις κάποιο windows theme. Έχω βρει διάφορα αλλά όχι κάτι σαν αυτό που ζητάς.

Modpic.gif

Εχω βαλει εδω και δυο μερες την topix 1.5.1 και radio το 2.06.50.23_3

http://www.megaupload.com/?d=TPBHUWUC

(και δειχνει τα 576 mb ram )μεχρι τωρα ειμαι ικανοποιημενος απο ταχυτητα

και δεν εχω δει κολληματα (εχω βαλει και το cookie_home_tab 1.54 χωρις καποιο προβλημα)

αυτα για την ωρα

Μηπως να το ανέβαζες καπου αλλου εκτος rapidshare…

Εχει γινει πολύ δυσκοίλιο στο κατέβασμα το συγκεκριμένο site

Δοκιμασε απο εδω

http://hotfile.com/dl/30415672/3d917d4/TCPMP-0.72R_with_subtitles.rar.html

Γιαννης

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Εχω βαλει εδω και δυο μερες την topix 1.5.1 και radio το 2.06.50.23_3

http://www.megaupload.com/?d=TPBHUWUC

(και δειχνει τα 576 mb ram )μεχρι τωρα ειμαι ικανοποιημενος απο ταχυτητα

και δεν εχω δει κολληματα (εχω βαλει και το cookie_home_tab 1.54 χωρις καποιο προβλημα)

αυτα για την ωρα

Δεν δημιουργει προβληματα το Cookie απλα καθυστερει το ανοιγμα του ημερολογιου κατι που δεν επιρεαζει ομως την χρηση αφου σου δινει τα ραντεβου σου στην αρχικη οθονη.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αποτυχία φιλε μου…

Κολλάει και κρασαρει ολο το σύστημα..

Πρωτη φορα χρειάστηκε να βγαλω τη μπαταρία για να ξεκολλήσει επιτελους…

Δεν ξερω τι παιζει…

Ισως το γεγονός ότι η Version για hd2 δεν απεγκαθίσταται εύκολα και αφήνει ιχνη που μπερδεύουν την νεα εγκατάσταση….

Δεν ξερω…

Ειδικά για την πάνω (αλλά και κάτω) μπάρα θα χρειαστείς να αλλάξεις κάποιο windows theme. Έχω βρει διάφορα αλλά όχι κάτι σαν αυτό που ζητάς.

Και εγω ψαχνω κατι τετοιο...

Εχω βρει μεχρι τωρα τον τροπο να γίνουν διαφανές ο καιρος και το ημερολόγιο αλλα με τις μπαρες δεν τα εχω καταφέρει...

Σίγουρα υπαρχει τροπος γιατι εχω δει αρκετες φωτο στο διαδυκτιο με wallpaper σε foul screen

Και εγω ψαχνω κατι τετοιο...

Εχω βρει μεχρι τωρα τον τροπο να γίνουν διαφανές ο καιρος και το ημερολόγιο αλλα με τις μπαρες δεν τα εχω καταφέρει...

Σίγουρα υπαρχει τροπος γιατι εχω δει αρκετες φωτο στο διαδυκτιο με wallpaper σε foul screen

Αν κατάλαβα καλά θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3082013#post3082013

Για να φτιάξεις λοιπόν ένα background όπως και το δικό μου θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα HDWall :)

Φιλικά Γιώργος

Δεν δημιουργει προβληματα το Cookie απλα καθυστερει το ανοιγμα του ημερολογιου κατι που δεν επιρεαζει ομως την χρηση αφου σου δινει τα ραντεβου σου στην αρχικη οθονη.

Εκτός από το Cookie υπάρχει κάποιο άλλο cab για συντομεύσεις στο sense, αυτά που χρησιμοποιούσα και αυτά που είναι στο πρώτο ποστ δημιουργούν (σε μένα τουλάχιστον) πρόβλημα με την 1.5.1: δεν πατιέται στο sense το ρολόι, τα εικονίδια της ημερομηνίας- alarm έχουν αλλοιωμένο σχήμα και δεν ανταποκρίνεται το πλήκτρο του alarm. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς κάποιο cab με συντομεύσεις που να δουλεύει στην Topix 1.5.1.?

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Αν κατάλαβα καλά θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3082013#post3082013

Για να φτιάξεις λοιπόν ένα background όπως και το δικό μου θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα HDWall :)

To εχω ηδη αλλα μετα την δημιουργία ενος δικου μου wall οι μπάρες πανω κατω παραμενουν...

Εκτος αν υπάρχει καποια ρυθμίσει που τις κανει αόρατες με την προσθήκη του νεου wallpaper...

To εχω ηδη αλλα μετα την δημιουργία ενος δικου μου wall οι μπάρες πανω κατω παραμενουν...

Εκτος αν υπάρχει καποια ρυθμίσει που τις κανει αόρατες με την προσθήκη του νεου wallpaper...

Στο HDWall βάζεις την εικόνα που θέλεις και από τις επιλογές του προγράμματος διαλέγεις να φτιάξει και τις μπάρες, στο τέλος φτιάχνεις το cab με το wallpaper σου και το περνάς στο κινητό! :)

Φιλικά Γιώργος

• Administrators
Εκτός από το Cookie υπάρχει κάποιο άλλο cab για συντομεύσεις στο sense, αυτά που χρησιμοποιούσα και αυτά που είναι στο πρώτο ποστ δημιουργούν (σε μένα τουλάχιστον) πρόβλημα με την 1.5.1: δεν πατιέται στο sense το ρολόι, τα εικονίδια της ημερομηνίας- alarm έχουν αλλοιωμένο σχήμα και δεν ανταποκρίνεται το πλήκτρο του alarm. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς κάποιο cab με συντομεύσεις που να δουλεύει στην Topix 1.5.1.?

Η τελευταία έκδοση του manila είναι επιρρεπής σε τέτοια πειράγματα. Παρόλα αυτά, αυτό του Co0kie δουλεύει μάλλον καλύτερα από όλα.

Modpic.gif

@@@@@ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

[Πλήρες post εδώ]

Άψογος! Μου αρέσει που έτσι χρησιμοποιείται το ίδιο το ημερολόγιο του Leo χωρίς extra προγράμματα που μπορούν να αποσταθεροποιήσουν τη συσκευή.

Συμβαινουν αυτα.

Γι αυτο ενα τακτικο backup μας σωζει απο μεγαλες ταλαιπωριες.

Ευτυχώς δεν έχασα τίποτα, έχω όλο το image της κάρτας στο PC. Απλά με παραξένεψε που με "κρέμασε" η SanDisk. Ίσως η τεράστια πυκνότητα των 16 GB μέσα στο μικροσκοπικό microSD μέγεθος τις κάνει πιο επιρρεπείς σε προβλήματα...

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

• Administrators
Ίσως η τεράστια πυκνότητα των 16 GB μέσα στο μικροσκοπικό microSD μέγεθος τις κάνει πιο επιρρεπείς σε προβλήματα...

Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Προφανώς πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό.

Modpic.gif

Παιδιά , εχει αγοράσει κανείς το κινητό απο το E-Click?..Το δίνει σε καλή τιμή, αλλα τι γίνεται με την εγγύηση απο την Ace Hellas?Ειναι παραεισαγωγης, εχει Ελληνικα προεγκατεστημένα και εχει και το Ndrive σαν αυτό της Vodafone?

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

Δειτε και την δικη μου home page πως ειναι διαμορφομενη.

Μ αρεσει το μαυρο χρωμα στα HTC και αλλαγες που ειναι κοντα στην φιλοσοφια του γνησιου.

http://img.skitch.com/20100227-mrmetie1cn53qrwfybbiecqp7c.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch,http://img.skitch.com/20100227-jt9919g93aa7924b52r8waymrx.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch

Για την διαμορφωση εχει χρησιμοποιηθει το προγαμματακι

Advanced Home Tab for Co0kie's Home Tab 1.5.4 και φυσικα το Co0kie's home tab.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=639520

Οπως βλεπετε στα screen shots δουλευουν και τα εφε του καιρου αλλα και ολα τα αλλα.

Το συνηστω ανεπιφυλακτα.

@Te_salat

Πολύ καλό, για εμένα χωρίς τις καμήλες θα ήταν το τέλειο.

Δημήτρης Καλαμάτα

HTC HD2 ROM: Omega v22.5-29007 DINIK with CHT 2 Radio: 2.14.50.04

@@@@@ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Οσοι συχρονιζετε ημερολογιο του outlook με google ημερολογιο υπάρχει τροπος να βλεπετε στο pc σας αλλα και στο HD2 στο ημερολογιο τις εορτες και τις παγκοσμιες ημερες.

Υπάρχουν 3 αρχειακια που θα τα κανετε εισαγωγη στο google ημερολογιο και αυτα θα συχρονιστουν αυτοματα με τον outlook και κατ᾽επεκταση με το HD2 και ετσι θα τα βλεπετε στην home page.

Πηγαινετε στο Google ημερολογιο και στο πλαϊ αριστερα εχει tab για ρυθμισεις.

Η διαδρομη ειναι ρυθμισεις/ημερολογια/εισαγωγη ημερολογιου

http://rapidshare.com/files/356233595/eortologia.zip

Εισαγετε ενα ενα τα τρια αρχειακια που σας δινω και ειστε ετοιμοι. Σε λιγο θα εμφανιστουν και στον outlook. Μολις κανετε τον πρωτο συχρονισμο τον outlook με το Leo, θα μεταφερθουν και σ αυτο.

Φυσικα οσοι συχρονιζετε με google exange με το που θα τα βαλετε στο google ημερολογιο θα εμφανιστουν κατευθειαν στο Leο.

Καλησπερα...Μπορειτε να μου πειτε πως συγχρονιζω το google ημερολογιο με τον outlook ωστε να εμφανιστουν τα τρια αρχεια σε αυτον?

Ευχαριστω.

Αλέξης

Μπορει να μου εξηγησει κανεις για το ρολοι και ο καιρος το τοπικο, οταν το ανανεωνω με πεταει οτι ειμαι buenos aires? και μου σπαει τα νευρα
"objects in mirror are losing" gatos-cupra

μολις περασα την τελευταια ρομ Kwbr_Topix_1.5.1. Το προβλημα που μου βγηκε ειναι η τεραστια γραμματοσειρα στα μηνυματα. Ξερει κανεις πως διορθωνεται αυτο. Στισ επιλογες εννοειται οτι εχω επιλεξει μεγεθος κειμενου στο 'ελαχιστο'

Παιδιά, δεν πρόλαβα να το χαρώ.Το πήρα πριν 1 μήνα, έπεσε, έσπασε αμέσως η οθόνη. Το κινητό δουλεύει κανονικά, αλλά μόνο το γυαλί της οθόνης δε μπορεί να αλλαχτεί. 300 ευρώ μου ζήτησαν γιατί η οθόνη πάει πακέτο γυαλί-οθόνη.

Λέτε να δοκιμάσω σε κάναν τζαμά, μήπως να αλλαχθεί μόνο το τζάμι; Λέτε να δώσω τα 300 κι άλλα 670 που έδωσα πριν ένα μήνα;;;

Λέτε να ήταν καλύτερα αντί για αυτό το κινητό να έπαιρνα ένα παπάκι μηχανάκι;;

Τι λέτε;;;;;;;;;; :ninja: