jkalimer Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Μπορώ με κάποιον τρόπο να αυξήσω την ένταση(δύναμη) της δόνησης στο κινητό ? Μέσα στην τσέπη δεν το καταλαβαίνω καθόλου... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psarakis_nikos Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Γειά σας. Μετά από ένα χρόνο στο iPhone επέστρεψα σταWM με το HD2. Βασικός λόγος η συνεργασία με το Microsoft Office Outlook! Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος... Αντιμέτωπίζω ένα πρόβλημα με τον ήχο στο Bluetooth HBH-PV740. Ο ήχος κλήσης επαναλαμβάνεται με ηχώ και η επικοινωνία γενικά δεν είναι η καλύτερη... Θυμάμαι οτι είναι πρόβλημα στα WM αλλά νομίζω οτι στο TyTN II το είχα λύσει! Δεν θυμάμαι πως... Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει...; Παράθεση psarakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Μηπως η τελευταια ελληνικη ρομ η Greek 1.48.482.4 υπαρχει στο rapidshare γιατι δεν μπορω να την κατεβασω απο το επισημο site εχει δωθει αρκετες φορες φιλε μου το λινκ εδω μεσα ;) _HTC_HD2_RUU_Leo_HTC_ELL_1.48.482.4_Radio_Signed_15.28.50.07U_2.05.51.05_2_Ship.rar Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 καλο θα ειναι να το αφηνεις να φτανει σε ενα 10%-15% οταν το βαλεις για φορτιση βεβαια υποτιθεται οτι οι νεες μπαταριες δεν εχουν προβλημα μνημης και μπορεις να τις φορτισεις οποια στιγμη αλλα εγω κανω αυτο που σου γραφω ξαναπερνα το spl που ειχε μετα περνα πρωτα μια επισημη αγγλικη με παλιο spl 1.42.0000 και μετα ξαναδοκιμασε (για να δουλεψει πρεπει να κατεβεις spl) υγ πρωτα τσεκαρε αν εχεις SSPL 1.42.6666 που δεν ειναι το ιδιο με το spl Η παραπανω ρομ Artemis οταν την κατεβασεις εχει το spl που χρειαζεται μεσα στο rar....:) Τρεξτο spl πρωτα reset κ μετα φλασαρισέ την !!! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis74 Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 μια ερωτηση μονο, flash στις δελιδες υποστυριζει κανονικα? δηλαδη ανοιγει ολα τα σαιτς και παιζει τις εφαρμογες απο facebook κλπ κανονικα? ποιον borwser πρεπει να χρησιμοποιησει καποιος για να παιξει τα flash παιχνιδια του facebook? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 ΕΡΩΤΗΞΗ: γιατι όταν το συνδέω με το pc μου ανοίγει το NaviPanel συνέχεια? Επίσης κάνει μερικές συνδέσεις/αποσυνδέσεις μόνο του. Ακούω τους χαρακτηριστικούς ηχους σύνδεσης κ αποσύνδεσης USB των Windows ενώ το κινητό είναι σε πλήρη αδράνεια.. γιατί το παθαίνει αυτό? Καμιά εξήγηση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. (πληρωοφοριακά.. το πρόβλημα που είχα κ δεν έπαιζε ήχο στο SMS με τίποτα τελικά λύθηκε με .. τι άλλο? Format :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 ποιον borwser πρεπει να χρησιμοποιησει καποιος για να παιξει τα flash παιχνιδια του facebook? skyfire! Δημητρη με τον Wktask εχεις παρατηρησει οταν ξεκλειδωνεις το κινητο καμια φορα να εχει ενα μικρο slowdown? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Με core player τα παίζεις?Έχεις κάποιο πρόβλημα?Διότι κάτι λέει να μη το κάνεις αναπαραγωγή με αυτόν το player Τα μετατρεπω στην αναλυση 800x480 και με το default player τα παιζει αψογα !!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 skyfire! Δημητρη με τον Wktask εχεις παρατηρησει οταν ξεκλειδωνεις το κινητο καμια φορα να εχει ενα μικρο slowdown? καλημερα Βαγγελη:) καμια καθυστερηση φιλε μου,τουλαχιστον στην topix 1.1.2 που χρησιμοποιω καθημερινα,οχι :confused: δεν με βλεπω να ξανα αλλαζω ρομ παντως ευκολα..ειμαι πολυ ευχαριστημενος με αυτην μεχρι στιγμης.... ισως καποιες δοκιμες να γινουν,οχι στον ρυθμο που γινοντουσαν μεχρι τωρα,αλλα μονο αν πραγματικα αξιζει να δοκιμασω καποια ρομ και οχι απλα ετσι για να φλασαρω!! ειναι πολυ λειτουργικο ετσι οπως ειναι στημενο το λεο μου και δεν θελω να ξεβολευτω ...;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Καλημέρα παιδιά, Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πεί απο πού θα μπορούσα να αγοράσω το HTC HD2 με Αγγλική ROM όσο γίνεται πιό φθηνα ?.. απο πλευράς μου και μετά απο ψάξιμο, νομίζω πως έχω καταλήξει στο expansys ή στο pixmania .. Δεν ξέρω, υπάρχει κάτι άλλο ...? Ευχαριστώ πολύ! YΓ : Στο skroutz.gr ξεκινάνε οι τιμές απο 590 euros... Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis74 Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 αν καποιος παρει τηλεφωνο απο το εξωτερικο πως μπορει να περασει ελληνικη rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 αν καποιος παρει τηλεφωνο απο το εξωτερικο πως μπορει να περασει ελληνικη rom? με δυο τροπους -sspl http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=593878 -hspl http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=611433 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 καλημερα Βαγγελη:) καμια καθυστερηση φιλε μου,τουλαχιστον στην topix 1.1.2 που χρησιμοποιω καθημερινα,οχι :confused: δεν με βλεπω να ξανα αλλαζω ρομ παντως ευκολα..ειμαι πολυ ευχαριστημενος με αυτην μεχρι στιγμης.... ισως καποιες δοκιμες να γινουν,οχι στον ρυθμο που γινοντουσαν μεχρι τωρα,αλλα μονο αν πραγματικα αξιζει να δοκιμασω καποια ρομ και οχι απλα ετσι για να φλασαρω!! ειναι πολυ λειτουργικο ετσι οπως ειναι στημενο το λεο μου και δεν θελω να ξεβολευτω ...;) Και εμενα η topix 1,1,2 με εχει βολεψει πολυ. Απλη, λιτη και πανω απο ολα γρηγορη. Σκεφτομαι να πεταξω οποιονδηποτε τασκ μανατζερ. Λιγο που το λειτουργησα το κινητο πριν περασω τον Wktask χτες που την εστεινα μου φανηκε πως το κινητο πετουσε χωρις τασκ μανατζερ. Καπου κυκλοφορει ενα cabακι που ενεργοποιει μονο το κλεισιμο τον προγραμματων με tap & hold, ενω με απλο tap τα κανει ελαχιστποιηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 21, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 αν καποιος παρει τηλεφωνο απο το εξωτερικο πως μπορει να περασει ελληνικη rom? Διαβάζοντας στο πρώτο post. γιατι όταν το συνδέω με το pc μου ανοίγει το NaviPanel συνέχεια? Επίσης κάνει μερικές συνδέσεις/αποσυνδέσεις μόνο του. Ακούω τους χαρακτηριστικούς ηχους σύνδεσης κ αποσύνδεσης USB των Windows ενώ το κινητό είναι σε πλήρη αδράνεια.. γιατί το παθαίνει αυτό? Καμιά εξήγηση? Χρησιμοποιείς το καλώδιο που έχει μέσα η συσκευασία; Έχεις κάποιο usb hub στο PC σου; Μπορώ με κάποιον τρόπο να αυξήσω την ένταση(δύναμη) της δόνησης στο κινητό ? Όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Και εμενα η topix 1,1,2 με εχει βολεψει πολυ. Απλη, λιτη και πανω απο ολα γρηγορη. Σκεφτομαι να πεταξω οποιονδηποτε τασκ μανατζερ. Λιγο που το λειτουργησα το κινητο πριν περασω τον Wktask χτες που την εστεινα μου φανηκε πως το κινητο πετουσε χωρις τασκ μανατζερ. Καπου κυκλοφορει ενα cabακι που ενεργοποιει μονο το κλεισιμο τον προγραμματων με tap & hold, ενω με απλο tap τα κανει ελαχιστποιηση. εβαλα την 1.1.7 χτες και ειμαι ευχαριστημενος ειναι σαν τις παλιες αλλα με τα htc fix και στηριζεται στην 1.61 και οχι στην 2.01 (μονο η 1.1.1 ειναι με αυτο τη βαση ενω απο τη 1.1.2 και πανω υπαρχει η 2.01) "Version 1.1.2 (Jan.03.2010) - Updated packages from 2.02 rom" επισης extra task manager δεν εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironsam80 Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 hallo guys... Εσβησα ενα αρχειο (jpg) τις προαλλες και ταυτοχρονα μοθ πειωθηκε κατα 2,5mb η μνημη (οσο περιπου ηταν και το αρχειο).. Παω στον καδο απο το resco explorer και τον βλεπω αδειο... αλλα στο εικονιδιο με το που μπαινω στο my device (στην αρχικη σελιδα) ωλεπω ενα αρχειο συστηματος με το ονομα Recycle Bin που εχει μεγεθος οσο και το Jpg Που ειχα διαγραψει... Εν ολιγης μαλλον εχει κολησει εκει αλλα δεν μπορο να το δω... Ξερει κανεις κανεναν τροπο να αδειασω τον καδο αποτελεσματικα ή τι μπορω να κανω με αυτο το αρχειακι?????? (SK tools δεν πολυσκαμπαζω δεν τα χρισιμοποιουσα στο παρελθον (if someone could enlight me...)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Και εμενα η topix 1,1,2 με εχει βολεψει πολυ. Απλη, λιτη και πανω απο ολα γρηγορη. Σκεφτομαι να πεταξω οποιονδηποτε τασκ μανατζερ. Λιγο που το λειτουργησα το κινητο πριν περασω τον Wktask χτες που την εστεινα μου φανηκε πως το κινητο πετουσε χωρις τασκ μανατζερ. Καπου κυκλοφορει ενα cabακι που ενεργοποιει μονο το κλεισιμο τον προγραμματων με tap & hold, ενω με απλο tap τα κανει ελαχιστποιηση. ο wtask Βαγγελη χρησιμοποιει αν εχεις απενεργοποιημνο το launcher στα actions,εως και 2mb ram.δεν ειναι κατι το τρελο για αυτο το τηλ! ασε την ταχυτατη εναλλαγη αναμεσα στις εφαρμογες που εχεις ανοιχτες! δοκιμασε την απλη εκδοση του κ οχι αυτη που ειναι ηδη τροποποιημενη για τα wm 6.5,αυτην χρησιμοποιω εγω. απλα πρεπει να περασεις χειροκινητα τα exceptions(manilla,start,gwes) αλλα και να επιλεξεις και τον ιδιο τον wtask μεσα σε αυτα!δλδ να μην τον κλεινει με το οκ αλλα να κανει μονο minimize.. περιμενω:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironsam80 Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 hallo guys... Εσβησα ενα αρχειο (jpg) τις προαλλες και ταυτοχρονα μοθ πειωθηκε κατα 2,5mb η μνημη (οσο περιπου ηταν και το αρχειο).. Παω στον καδο απο το resco explorer και τον βλεπω αδειο... αλλα στο εικονιδιο με το που μπαινω στο my device (στην αρχικη σελιδα) ωλεπω ενα αρχειο συστηματος με το ονομα Recycle Bin που εχει μεγεθος οσο και το Jpg Που ειχα διαγραψει... Εν ολιγης μαλλον εχει κολησει εκει αλλα δεν μπορο να το δω... Ξερει κανεις κανεναν τροπο να αδειασω τον καδο αποτελεσματικα ή τι μπορω να κανω με αυτο το αρχειακι?????? (SK tools δεν πολυσκαμπαζω δεν τα χρισιμοποιουσα στο παρελθον (if someone could enlight me...)) Sorry ξεχασα πριν να πω πως το αρχειο το διεγραψα απο τον resco Explorer Οποτε μιλαμε για το recycle bin του resco Thnks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 21, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Sorry ξεχασα πριν να πω πως το αρχειο το διεγραψα απο τον resco Explorer Οποτε μιλαμε για το recycle bin του resco Μήπως χρησιμοποιείς την beta έκδοση του Resco; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Sorry ξεχασα πριν να πω πως το αρχειο το διεγραψα απο τον resco Explorer Οποτε μιλαμε για το recycle bin του resco Thnks. ολα τα προγραμματα εχουν "επιλογες" και ρυθμιζονται μεσω αυτων αναλογα με του καθενος τα γουστα ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 ο wtask Βαγγελη χρησιμοποιει αν εχεις απενεργοποιημνο το launcher στα actions,εως και 2mb ram.δεν ειναι κατι το τρελο για αυτο το τηλ! ασε την ταχυτατη εναλλαγη αναμεσα στις εφαρμογες που εχεις ανοιχτες! δοκιμασε την απλη εκδοση του κ οχι αυτη που ειναι ηδη τροποποιημενη για τα wm 6.5,αυτην χρησιμοποιω εγω. απλα πρεπει να περασεις χειροκινητα τα exceptions(manilla,start,gwes) αλλα και να επιλεξεις και τον ιδιο τον wtask μεσα σε αυτα!δλδ να μην τον κλεινει με το οκ αλλα να κανει μονο minimize.. περιμενω:) Οκ θα δοκιμασω με το τροπο σου. Λες να κανω hard reset και ξανα απο την αρχη ή να βγαλω τον παλιο και εξκαταστησω τον κανονικο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Το τηλέφωνο μου έχει ελληνική ρομ .θέλω να βάλω μια μαγειρεμένη ελληνική ,πρέπει πρώτα να τρέξω το SSPL στον ίδιο φάκελο με την ρομ ? και επίσης το HSPL το χρησιμοποιούμε αν βάλουμε αγγλική ρομ ? ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironsam80 Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Μήπως χρησιμοποιείς την beta έκδοση του Resco; Ναι εχεις δικιο φιλε την beta xrησιμοποιω.. Υπαρχει τροπος να ξεφορτοθω αυτα τα 2mb???? Αμα διαγραψω αυτο το αρχειο συστηματος (recycle bin) θα εχω θεμα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Το τηλέφωνο μου έχει ελληνική ρομ .θέλω να βάλω μια μαγειρεμένη ελληνική ,πρέπει πρώτα να τρέξω το SSPL στον ίδιο φάκελο με την ρομ ? και επίσης το HSPL το χρησιμοποιούμε αν βάλουμε αγγλική ρομ ? ευχαριστώ. Κανε ενα search στο τhread. Εχουν χιλιοαπαντηθει και τα δυο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 ο wtask Βαγγελη χρησιμοποιει αν εχεις απενεργοποιημνο το launcher στα actions,εως και 2mb ram.δεν ειναι κατι το τρελο για αυτο το τηλ! ασε την ταχυτατη εναλλαγη αναμεσα στις εφαρμογες που εχεις ανοιχτες! δοκιμασε την απλη εκδοση του κ οχι αυτη που ειναι ηδη τροποποιημενη για τα wm 6.5,αυτην χρησιμοποιω εγω. απλα πρεπει να περασεις χειροκινητα τα exceptions(manilla,start,gwes) αλλα και να επιλεξεις και τον ιδιο τον wtask μεσα σε αυτα!δλδ να μην τον κλεινει με το οκ αλλα να κανει μονο minimize.. περιμενω:) Μιας και το ανέφερες, πώς περνάς το start στα excluded? Ποια είναι η διαδρομή δηλαδή? Γιατί το μόνο πρόβλημα που έχω με το εν λόγω πρόγραμμα είναι ότι το start menu λειτουργεί μόνο αν πατήσω το εικονιδιάκι των windows δίπλα στο έναρξη και όχι όταν πατάω πάνω στο "έναρξη" Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts