EagerToPhone Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 αρκετα εχουν αφησει που δεν τα εχουν τσεκαρει σωστα.... To συγκεκριμένο πάντως έχει γραφτεί ότι έγινε επίτηδες από τη Microsoft στα 6.5. Τον λόγο δεν τον ξέρω αλλά υποψιάζομαι.... Πω πω...ένα κάρο γράφουν για πρόβλημα με το κουμπί αύξησης έντασης !!!!! Παράθεση There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisbr Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 αρκετα εχουν αφησει που δεν τα εχουν τσεκαρει σωστα.... Για παράδειγμα κοίτα μέσα στον φάκελο των Windows πόσα παιγνίδια έχει σαν exe (bubblebreaker κ.α), ενώ στο start menu μόνον το Teeter στα games. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Λοιπον...Πρωτες εντυπωσεις...:) α)Επειδη "ημουνα νιος και γερασα" με τα πενακια στα WM,θελει λιγη προσπαθεια στην αρχη για να συνηθισω το "δαχτυλιασμα"..:shifty: β)Ποιοτητα κατασκευης,απλα κορυφαια...Το iphone μοιαζει με "Αγιοβασιλιατικο" παιχνιδι διπλα του...Η θηκη βεβαια που εχει μεσα, ειναι "για τα σκουπιδια"..Γι αυτο τη πεταξα τσαντισμενος απο τη τσιγγουνια της HTC..Καλυτερα να μη βαζανε καθολου.:mad: γ)Καλα...ΟΚ...Γρηγορο ειναι,αλλα δεν "μου πηρε κι ο αερας τα μαλλια"..Οτι και να κανει η κακομοιρα η HTC,ενα WM δε μπορει να συγκριθει με την αισθηση του Iphone...Και ΝΑΙ δυστυχως ΕΧΕΙ lag στο χειρισμο.. δ)Το μεγεθος no problem...Ελαχιστη διαφορα απο το HD και το Iphone...Οποιος εχει συμβιβαστει με το μεγεθος αυτων,δεν θα δυσκολευτει και με το HD2. ε)Μεγαλη εκπληξη η καμερα...Δεν πιστευα στα ματια μου...Πολυ μπροστα απο οτι αλλο εχω δει σε τετοιου ειδους συσκευες...Εντυπωσιαστηκα!..Κοιτα να δεις που στα "γεραματα",θα αρχισω που και που να βγαζω και φωτο με το WM μου!Πρωτακουστο! στ)Η ROM πραγματικα μου φαινεται "προχειροφτιαγμενη"...Πρεπει να δουλεψει πολυ "tip & trick" και "κατσαβιδι" στη registry για να φερεις το μηχανακι στα μετρα σου... Εν κατακλειδι... Αυτο το μηχανακι,θελει "στρωσιμο"...Ψαξιμο γενικα και αρκετες ωρες ενασχολησης για να γινει καποιος πιο λειτουργικο για καποιους που ζητανε το "κατι παραπανω"... Αλλα ειναι ενα πραγματικο κοσμημα...Απλα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ... Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Λοιπον...Πρωτες εντυπωσεις...:) α)Επειδη "ημουνα νιος και γερασα" με τα πενακια στα WM,θελει λιγη προσπαθεια στην αρχη για να συνηθισω το "δαχτυλιασμα"..:shifty: β)Ποιοτητα κατασκευης,απλα κορυφαια...Το iphone μοιαζει με "Αγιοβασιλιατικο" παιχνιδι διπλα του...Η θηκη βεβαια που εχει μεσα, ειναι "για τα σκουπιδια"..Γι αυτο τη πεταξα τσαντισμενος απο τη τσιγγουνια της HTC..Καλυτερα να μη βαζανε καθολου.:mad: γ)Καλα...ΟΚ...Γρηγορο ειναι,αλλα δεν "μου πηρε κι ο αερας τα μαλλια"..Οτι και να κανει η κακομοιρα η HTC,ενα WM δε μπορει να συγκριθει με την αισθηση του Iphone...Και ΝΑΙ δυστυχως ΕΧΕΙ lag στο χειρισμο.. δ)Το μεγεθος no problem...Ελαχιστη διαφορα απο το HD και το Iphone...Οποιος εχει συμβιβαστει με το μεγεθος αυτων,δεν θα δυσκολευτει και με το HD2. ε)Μεγαλη εκπληξη η καμερα...Δεν πιστευα στα ματια μου...Πολυ μπροστα απο οτι αλλο εχω δει σε τετοιου ειδους συσκευες...Εντυπωσιαστηκα!..Κοιτα να δεις που στα "γεραματα",θα αρχισω που και που να βγαζω και φωτο με το WM μου!Πρωτακουστο! στ)Η ROM πραγματικα μου φαινεται "προχειροφτιαγμενη"...Πρεπει να δουλεψει πολυ "tip & trick" και "κατσαβιδι" στη registry για να φερεις το μηχανακι στα μετρα σου... Εν κατακλειδι... Αυτο το μηχανακι,θελει "στρωσιμο"...Ψαξιμο γενικα και αρκετες ωρες ενασχολησης για να γινει καποιος πιο λειτουργικο για καποιους που ζητανε το "κατι παραπανω"... Αλλα ειναι ενα πραγματικο κοσμημα...Απλα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ... δυστυχως η 1η εντυπωση με το τηλεφωνο,εκτος απο την ποιοτητα κατασκευης που δειχνει στιβαρη,ειναι αρνητικες.... πολλες προχειροτητες και τσαπατσουλιες... βιαστηκανε να το βγαλουνε και τα κανανε πουτ...ανα :O πραγματικα γρηγορο εως σφαιρατο αλλα οσοι εχετε χοντρα δαχτυλα η χερια σαν τα δικα μου με σκληρο καταπονημενο δερμα.... ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ τουλαχιστον για τωρα.....στην μορφη που ειναι... δεν μπορω να γραψω κατι συγκεκριμενο μιας και εχω απογοητευτει αρκετα σε σημειο που δεν ξερω απο που να αρχισω και που να τελειωσω.... φευγω για δουλεια σε λιγο και το παραταω ...αργα το βραδυ θα εχετε νεα μου... η ελλειψη stylous ειναι ΑΙΣΘΗΤΗ τουλαχιστον για τα χερια τα δικα μου.... δεν ειναι κακη συσκευη αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ για να βγει στην αγορα και να κανει αυτα που υποσχεται...η τουλαχιστον που νομιζαν οι γατοι της htc οτι θα εκανε :lol: μια ζωη μαλκιες.... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Ποιοτητα κατασκευης,απλα κορυφαια...Το iphone μοιαζει με "Αγιοβασιλιατικο" παιχνιδι διπλα του. Για εμένα προσωπικά, το πλέον ενδιαφέρον σχόλιο μέχρι στιγμής, thanks djdog. Ωστόσο δεν νομίζω να παιδεύτηκε ιδιαίτερα η HTC στο να επιτύχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής από το εντελώς "ψεύτικο" iPhone. :lol: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EagerToPhone Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Μια που είπες για τη φωτογραφική djdog για εμάς τους "γέρους" (στα ιδια -αντα είμαι και εγώ) δες και αυτά από xda-dev --------------------- You can activate hidden photo modes by using the following registry tweaks and then reset: To enable Burst mode: Mobile Device\HKLM\Software\HTC\Camera\P6 set "Enable" on "1" To enable Sports mode: Mobile Device\HKLM\Software\HTC\Camera\P8 set "Enable" on "1" To enable Video Share mode: Mobile Device\HKLM\Software\HTC\Camera\P9 set "Enable" on "1" To enable GPS Photo mode: Mobile Device\HKLM\Software\HTC\Camera\P10 set "Enable" on "1" ---------------------- Επίσης χρήσιμο θα είναι και αυτό For OPERA HKLM/software/opera/info enableGLES 1 gives a nice speed boost. Παράθεση There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 δυστυχως η 1η εντυπωση με το τηλεφωνο,εκτος απο την ποιοτητα κατασκευης που δειχνει στιβαρη,ειναι αρνητικες.... πολλες προχειροτητες και τσαπατσουλιες... βιαστηκανε να το βγαλουνε και τα κανανε πουτ...ανα :O πραγματικα γρηγορο εως σφαιρατο αλλα οσοι εχετε χοντρα δαχτυλα η χερια σαν τα δικα μου με σκληρο καταπονημενο δερμα.... ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ τουλαχιστον για τωρα.....στην μορφη που ειναι... δεν μπορω να γραψω κατι συγκεκριμενο μιας και εχω απογοητευτει αρκετα σε σημειο που δεν ξερω απο που να αρχισω και που να τελειωσω.... φευγω για δουλεια σε λιγο και το παραταω ...αργα το βραδυ θα εχετε νεα μου... η ελλειψη stylous ειναι ΑΙΣΘΗΤΗ τουλαχιστον για τα χερια τα δικα μου.... δεν ειναι κακη συσκευη αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ για να βγει στην αγορα και να κανει αυτα που υποσχεται...η τουλαχιστον που νομιζαν οι γατοι της htc οτι θα εκανε :lol: μια ζωη μαλκιες.... Συμφωνώ κι εγώ μαζί σου. Υπάρχουν πολλά προβλήματα με την προσπάθεια αυτή της htc να βάλει capacitive οθόνη και multitouch σε ένα λειτουργικό που τόσο αυτό όσο και οι εφαρμογές που κυκλοφορούν και το κάνουν μοναδικό δεν είναι έτοιμες για κάτι τέτοιο. Η συσκευή σα hardware και design είναι εκπληκτική. Αλλά εμένα προσωπικά αυτό που με ξενερώνει περισσότερο είναι πως στις απαραίτητες για εμένα εφαρμογές αντί να κάνει scroll κάνει select text! D-pad δεν υπάρχει και πλέον θα πρέπει να καταφύγω σε mapping των Volume buttons. Ελπίζω ότι θα βρεθούν λύσεις για όλα αυτά με cooking αλλά για άλλη μια φορά πληρώνουμε για να κάνουμε beta testing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Ήθελα να'ξερα τι στην ευχή κάνουν οι ανά τον κόσμο reviewers. :mad: Είναι δυνατόν βρε παιδιά πράγματα που εντοπίζει ένας αγοραστής μέσα σε δυό ώρες να μην τα βλέπουν ή να μην τα σχολιάζουν γλιτώνοντας τους υπόλοιπους από τα έξοδα και την ταλαιπωρία; Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 παιδιά αν το hardware και το design είναι καταπληκτικά, τότε το software διορθώνεται ΠΟΛΥ εύκολα. μην ξεχνάτε ότι το κακόμοιρο το LEO φοράει τα ρημάδια τα 6.5. να ναι καλά οι xda. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 παιδιά αν το hardware και το design είναι καταπληκτικά, τότε το software διορθώνεται ΠΟΛΥ εύκολα. μην ξεχνάτε ότι το κακόμοιρο το LEO φοράει τα ρημάδια τα 6.5. να ναι καλά οι xda. Ναι αυτός είναι ο λόγος που προσωπικά κρατώ τη συσκευή. Και θα αναφέρω ένα παράδειγμα. Πριν από 2.5 χρόνια αγόρασα το Advantage x7500. Ειλικρινά το χρησιμοποίησα 2-3 μήνες. Οι επίσημες roms είχαν τόσα πολλά bugs που η συσκευή ήταν απίστευτα δύσχρηστη. Το έβαλα στο συρτάρι για 2 χρόνια. Το τελευταίο 6μηνο δοκίμασα cooked roms, κσι πραγματικά πιστεύω ότι είναι η καλύτερη συσκευή που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Δεν εννοώ βέβαια τόσο σαν τηλέφωνο, αλλά σαν pda. Την ίδια τύχη πιστεύω θα έχει το Leo και αυτό θα γίνει λόγω της μέγαλης κυκλοφορίας που αναμένεται να έχει και άρα του ποιοτικού και ποσοτικού μαγειρέματος. Για να γίνει αυτό όμως θα περάσουν μήνες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Πολύ ωραίο το προγραμματάκι που διαχειρίζεται τα ledάκια...:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Ήθελα να'ξερα τι στην ευχή κάνουν οι ανά τον κόσμο reviewers. :mad: Είναι δυνατόν βρε παιδιά πράγματα που εντοπίζει ένας αγοραστής μέσα σε δυό ώρες να μην τα βλέπουν ή να μην τα σχολιάζουν γλιτώνοντας τους υπόλοιπους από τα έξοδα και την ταλαιπωρία; Το review δεν είναι απλό πράγμα. Ο καθένας αναφέρει τις εντυπώσεις του βάση της εμπειρίας του και τις απαιτήσεις του. Μην περιμένεις να διαβάσεις ένα review και να αποφασίσεις για την αγορά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Εχει δοκιμάσει κανείς να βάλει το PocketCM keyboard? Δεν μου εμφανίζεται σωστά και δεν μπορώ να μπω στις ρυθμίσεις να πειράξω τα skin...:( To finger keyboard δουλεύει σωστά αλλά δεν μου πολυάρεσε, ίσως γιατί έχω συνηθίσει με το PocketCM αφού το είχα και στο diamond και στο πρώτο HD. Edit: άκυρο το βρήκα στο ''περισσότερα'' και άλλαξα ρυθμίσεις και skin. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Το review δεν είναι απλό πράγμα. Ο καθένας αναφέρει τις εντυπώσεις του βάση της εμπειρίας του και τις απαιτήσεις του. Μην περιμένεις να διαβάσεις ένα review και να αποφασίσεις για την αγορά του. Ένα review σίγουρα δεν είναι απλό πράγμα, όταν το ζητούμενο είναι η απολύτως πλήρης κάλυψη των συν και των πλην μιας συσκευής, ή η εμβάθυνση στα άκρως τεχνικά inners. Όταν όμως reviewers και μάλιστα πολλοί στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν είναι σε θέση να διακρίνουν εμφανέστατες τσαπατσουλιές και προβλήματα που με την πρώτη επαφή εντοπίζουν άλλοι χρήστες, τότε αυτό το μόνο που φανερώνει είναι ιδιοτέλεια ή ανοησία. Και αλήθεια, αν τα reviews δεν είναι για πολλούς ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια προτίμησης ή αγοράς τότε τι είναι; :p Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Πολύ χρήσιμα όλα αυτά: Leo Hints & Tips* - Things you may not have known Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Ένα review σίγουρα δεν είναι απλό πράγμα Και αλήθεια, αν τα reviews δεν είναι για πολλούς ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια προτίμησης ή αγοράς τότε τι είναι; :p δεν ξερω αν θελει κανεις να ακουσει τι γινεται αλλα προσπαθησα αρκετα να ποσταω απο το λεο πολλες φορες κ με τον explorer αλλα κ με τον οπερα. Επιτελους τα καταφερα κ με τεραστια ευκολια !!!! Κ ξερετε τι λαθος εκανα;;; Ειχα παρει λαθος συσκευη···· ετσι πηρα το μηλοφωνο και επιτελους ποσταρω μια χαρα.... Ενα μπου......ρδ··ελο κ μισο το λεο φιλοι μου ..... Δεν μπορεις να κανεις ουτε τα αυτονοητα ευκολα..... Δεν μπορω να καταλαβω γιατι κανεις δεν μιλαει ..... Μονο εγω τα βλεπω η ειμαι τοσο περιεργος;;; Μαλλον φταιει που εχω κ το iphone παραλληλα κ εχω καλομαθει... Η ρομ που φοραει η συσκευη ειναι με τεραστιες τρυπες κ ελλειψεις παιδικες... Δεν μπαινω σε λεπτομερειες ακομη μιας κ δεν μου φτανει ολο το myphone για να τα γραψω.... Αν παιζεις με φωογραφιες και το μανιλα ολα πανε σφαιρα.... Και γενικα οτι εχει να κανει με το ui του touch flo...μολις ομως μπεις στα windows αρχιζει το πανυγηρι.... Περιμενω τους υπολοιπους που το εχουν παρει να με βγαλουν ψευτη ... Αλλα θα ηθελα να ποσταρουν απο το λεο κ οχι απο το pc τους..... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 δυστυχως η 1η εντυπωση με το τηλεφωνο,εκτος απο την ποιοτητα κατασκευης που δειχνει στιβαρη,ειναι αρνητικες.... πολλες προχειροτητες και τσαπατσουλιες... βιαστηκανε να το βγαλουνε και τα κανανε πουτ...ανα :O πραγματικα γρηγορο εως σφαιρατο αλλα οσοι εχετε χοντρα δαχτυλα η χερια σαν τα δικα μου με σκληρο καταπονημενο δερμα.... μια ζωη μαλκιες.... έχω αρχίσει να νιώθω ευνουχισμένος ακόμα δεν το πήρα....:cry: δημήτρη σε όσους το περιμένουμε από ώρα σε ώρα μας έδωσες μια χχχρρρααατττσσσ και μας την έκοψες τι λιλίκα μας... διαβάζω και διαβάζω...έτσι μου έρχεται αύριο που θα έρθει ο κούριερ να μην ανοίξω την πόρτα:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 δεν ξερω αν θελει κανεις να ακουσει τι γινεται αλλα προσπαθησα αρκετα να ποσταω απο το λεο πολλες φορες κ με τον explorer αλλα κ με τον οπερα. Επιτελους τα καταφερα κ με τεραστια ευκολια !!!! Κ ξερετε τι λαθος εκανα;;; Ειχα παρει λαθος συσκευη···· ετσι πηρα το μηλοφωνο και επιτελους ποσταρω μια χαρα.... Ενα μπου......ρδ··ελο κ μισο το λεο φιλοι μου ..... Δεν μπορεις να κανεις ουτε τα αυτονοητα ευκολα..... Δεν μπορω να καταλαβω γιατι κανεις δεν μιλαει ..... Μονο εγω τα βλεπω η ειμαι τοσο περιεργος;;; Μαλλον φταιει που εχω κ το iphone παραλληλα κ εχω καλομαθει... Η ρομ που φοραει η συσκευη ειναι με τεραστιες τρυπες κ ελλειψεις παιδικες... Δεν μπαινω σε λεπτομερειες ακομη μιας κ δεν μου φτανει ολο το myphone για να τα γραψω.... Αν παιζεις με φωογραφιες και το μανιλα ολα πανε σφαιρα.... Και γενικα οτι εχει να κανει με το ui του touch flo...μολις ομως μπεις στα windows αρχιζει το πανυγηρι.... Περιμενω τους υπολοιπους που το εχουν παρει να με βγαλουν ψευτη ... Αλλα θα ηθελα να ποσταρουν απο το λεο κ οχι απο το pc τους..... σε βλεπω παλι να αλλαζεις υπογραφη ----για extreme fast htc leo ,tips &tricks-----κοιταξτε εδω---:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Δεν έχω δοκιμάσει σελίδες με το iphone Και για αυτό δεν ξέρω. για την ρομ σε πιστεύω, μόνο με cooked μιλάς στα 6.5. 6.1 και πάλι 6.1 αυτό με τα windows όμως δεν το κατάλαβα. δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είναι κάτι που εσύ δεν μπορείς να στρώσεις όμως. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 ποσταρω απο το Hd2 ετσι για να τεσταρω αυτο που λεει ο Ζαχαρακης. Ωραιοτατα ποσταρω και σε landscape και σε portrait. και εαν ποσταρα και με το μαμα το πληκτρολογιο θα το εκανα και πιο γρηγορα! Οσων αφορα το θεμα αυτο νομιζω οτι εσαι λιγο υπερβολικος Δημητρη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Δεν νομιζω να περιμενε κανεις οτι θα ευλογησω τα γενια της htc.... Το τηλ το κραταω μονο κ μονο γιατι ειναι τουμπανο απο harware... Ολα τα υπολοιπα ειναι μλκιες. Εν αναμονη λοιπον hspl κ καποιας αλλης ρομ. Δεν θα κατσω να σκασω με την μλκια που πηγα κ πηρα. Στο συρταρι κ σβηστο!! Θελουν ΠOΛΛA KAPBEΛIA AKOMH NA ΠΛHΣIAΣOYN οχι να φτασουν TO MHΛO οι assholes της htc! Τελος οποια αναφορα απο εμενα για το τηλ!οσοι θελουν να το παρουν να ειναι σιγουροι πρωτα οτι εχουν γερο στομαχι κ μετα να προβουν σε οποια αγορα αυτης της συσκευης Παραγωγης τρελας.... Κατα τα αλλα ποιοτητα κατασκευης πολυ καλη οθοναρα hardware απο αλλο πλανητη καμερα μακραν οτι πιο γρηγορο κ καλυτερο εχω δει σε τετοιες συσκευες σημα δικτυου πολυ καλο gps γρηγορο κ σταθερο,μου θυμισε καιζερ μανιλα τουρμπο κυριολεκτικα!! Αισθηση οθονης κορυφαια αλλα πισω απο του μηλου διαυγεια/χρωματα οθονης παρα πολυ καθαρα κ ζωντανα το ιδανικο gatzet να σε φερει στα προθυρα του εγκεφαλικου με τις απαραδεκτες ελλειψεις του αλλα κ με την ελλειπεστατη σχεδιαση του λογισμικου του Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 δεν το πουλας παντως...;) αγαπας να μισεις htc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Κατα τα αλλα ποιοτητα κατασκευης πολυ καλη οθοναρα hardware απο αλλο πλανητη καμερα μακραν οτι πιο γρηγορο κ καλυτερο εχω δει σε τετοιες συσκευες σημα δικτυου πολυ καλο gps γρηγορο κ σταθερο,μου θυμισε καιζερ μανιλα τουρμπο κυριολεκτικα!! Αισθηση οθονης κορυφαια αλλα πισω απο του μηλου διαυγεια/χρωματα οθονης παρα πολυ καθαρα κ ζωντανα ναι τι να σου πω...μας το χρύσωσες το χάπι...:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 ποσταρω απο το Hd2 ετσι για να τεσταρω αυτο που λεει ο Ζαχαρακης. Ωραιοτατα ποσταρω και σε landscape και σε portrait. και εαν ποσταρα και με το μαμα το πληκτρολογιο θα το εκανα και πιο γρηγορα! Οσων αφορα το θεμα αυτο νομιζω οτι εσαι λιγο υπερβολικος Δημητρη. Βαγγελη δεν ειμαι υπερβολικος αν αναλογιστεις για τι συσκευη μιλαμε κ τι προσμονουσαμε απο αυτη... Και λιγα λεω... Οτιδηποτε ειναι λιγοτερο απο το μηλο θα το λεω οσο κ να ποναει... Ειπα οτι αυτη την φορα που εχω το μηλο παραλληλα θα ειναι πιο αυστηρη η κριτικη μου... Αν εχεις ποσταρει απο iphone τοτε δεχομαι οτι κατι κανω στραβα εγω... Αν οχι δεν ξερεις τι μετρο εχω για την συγκριση μου... Θοδωρη σιγουρα μπορουν να φτιαχτουν πολλα,αλλα ρε φιλε δεν θα κατσω να ςτραβωθω για μια ρομ που δεν προκειται να μεινει σε συσκευη μου.... Απλα το παραταω εν αναμονη ξεκλειδωματος κ αμεσα φλασαρισματος... Δλδ;;; Τι ειχα παντελακη μου τι ειχα παντελη μου.... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 να σε καψω Γιαννη να σε αλλειψω λαδι! :p:lol::X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts