Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην αρχικη οθονη εχω δημιουργησει 9 γρηγορες συνδεσεις .Μπορω να προσθεσω και αλλες ??? Ειναι εξυπηρετικες...Και κατι αλλο...Capture απο μια οθονη πως παιρνουμε ?

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Hallo again guys....

Οπως ειχα αναφερει σε πιο παλιο post ειχα ενα θεματακι με την rom του κινητου μιας και ειχε φουλαρει σε σημειο που δεν μπορουσε να φορτωσει το you tube λογω ελειψης μνημης (ειχαν μεινει 7 mb !!!!!! ελευθερα). Αφου εφαρμοσα τις σχετικα γνωστες λυσεις απο το xda και που προτειναν και καποια παιδια απο εδω (μετακινηση των περισσοτερων cache στην καρτα μνημης (του opera και του album ειδικα ειναι must για ολους)) καταφερα και ελευθερωσα 47 mb και με αυτα πορευωμουν μιας και με τις νεες ρυθμισεις δεν μειωνονταν ο ελευθερος χωρος στην rom οποτε ολα ηταν cool...

Κατι ομως με ετρωγε γιατι δεν δικαιολογουταν ολος αυτος ο χωρος που ηταν κατειλημενος, συμφωνα με το setαρισμα που ειχα κανει και συνεχισα να ψαχνω....

και καποια στιγμη πεφτω στον φακελο του Opera (στα windows) και βλεπω πως ειναι 70mb ???????? Ανοιγω το φακελακι της cache και ηταν ψιλοαδειο (λογικο αφου το χω μεταφερει να ''γραφει'' στην storage)... Και που ηταν ολα αυτα τα mb?????? οοεεεοο....

Στο φακελο tmpdownload!!!!! Ειχε αποθηκευσει εκει κατι μεγαλα ppt που ειχα κατεβασει απο το gmail, 2-3 φορες το ιδιο αρχειο (???? what for??? ακομα δεν εχω καταλαβει)..... Τα σβησα και ανακουφιστηκε με την μια το κινητο μιας και τωρα τρεχει με 116 ελευθερα mb στην Rom του...

Αυτα τα ολιγα, για τους μελλοντικα ομοιοπαθουντες, οσον αφορα τις περιπετειες, της περιορισμενης rom, που δυστυχως διαθετει αυτο το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κατα τα αλλα κινητο!

H263(3gp): CIF 352x288 \ M 176x144

MPEG4: L 320x240 \ CIF 352x288 \ VGA 640x480

3GPP2: S 128x96 \ M 176x144 \ L 320x240 \ CIF 352x288 \ VGA 640x480

MOTION JPEG: S 128x96 \ M 176x144 \ L 320x240 \ CIF 352x288 \ VGA 640x480

H264: L 320x240 \ CIF 352x288....

επειδη με βιντεο δεν εχω ασχοληθει ποια αναλυση και ποια μορφη προτεινετε???

Πάντως όλα τα παίζει χαλαρα. Για να παιζουν από το album και χρησιμοποιόντας acceleration προτίμησε τα mp4 h264 και από ανάλυση ότι πιο κοντά στη δικιά του 480x800

Kill with Power !!!

Θέλω να περασω μια εφαρμογη που απαιτει...Net Freamwork 3....να το περασω???

Εχω διαβάσει οτι αλλαζει τα φωτα στην συσκευη και γενικα δημιουργει πολλα προβληματα στην συσκευη...(παντα για το HD2...στα αλλα ηταν το πρωτο που περναγα!)Το εχει περάσει κάποιος και αν ναι του δημιουργησε προβληματα???

Στην αγγλική rom το εγκατέστησα και το τηλέφωνο λειτουργεί απροβλημάτιστα, άλλωστε στους xda, όπως μπορείς να δεις, προτείνεται ανεπιφύλακτα.

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

- volume control (audio booster, acoustic settings, general volume, etc...)

- data (GPRS/EDGE/HSPA): disconnect after x minutes, Wifi and standby mode

- bluetooth: bitpool, speed, etc

- TCP/IP: connection attempts, size

- G-sensor: level of sensivity

- User agent

Έχεις καμία ιδέα τι είναι το τελευταίο (το User agent);

Βρήκα κάτι. Μάλλον τίποτα σπουδαίο για τον απλό χρήστη σαν και μένα. http://www.moblitz.com/2009/09/user-agent.html

"The User Agent is useful and easy to use in identifying the client device that is connecting to a server.

αυτα αναφερονται ως οι μοναδικες registry changes που λειπουν απο το bsb tweaks,που ειναι μια εναλλακτικη του hd tweak(μελλοντικου hd2 tweak) :)

οσο για το user agent,δεν βλεπω που μπορει να ειναι απαραιτητο και σε εναν πιο εμπειρο χρηστη ;)

Εχω διαβάσει οτι αλλαζει τα φωτα στην συσκευη και γενικα δημιουργει πολλα προβληματα στην συσκευη...(παντα για το HD2...στα αλλα ηταν το πρωτο που περναγα!)Το εχει περάσει κάποιος και αν ναι του δημιουργησε προβληματα???

να το περασεις αφοβα!

στις αρχες ειχα αναφερει μια δυσλειτουργια που μου ειχε δημιουργησει,αλλα τελικα ηταν συνδιασμος εφαρμογων και οχι καθεαυτο το netcf 3.5:)

Στην αρχικη οθονη εχω δημιουργησει 9 γρηγορες συνδεσεις .Μπορω να προσθεσω και αλλες ??? Ειναι εξυπηρετικες...Και κατι αλλο...Capture απο μια οθονη πως παιρνουμε ?

Ευχαριστω.

στα λινκς που σου εδωσα Γιαννη πριν λιγες σελιδες υπαρχει και αυτο ;)

δεν ειπαμε πρωτα διαβαζουμε και μετα ρωταμε ?:)

grzegorz10_1921_B4all 20Shortcuts.CAB

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

παιδια καλησπερα.μια ερωτηση το λεο γιατι δεν υπαρχει στο επισημο htc.gr

Προφανώς δεν έχουν ανανεώσει την σελίδα τους! :wacko:

Φιλικά Γιώργος

Ευχαριστω.

Εχει δωθει...δες και την αρχικη.Εγω βεβαια θα ηθελα 3χ6 και οχι 4χ4... Μηπως υπάρχει???

Στην αγγλική rom το εγκατέστησα και το τηλέφωνο λειτουργεί απροβλημάτιστα, άλλωστε στους xda, όπως μπορείς να δεις, προτείνεται ανεπιφύλακτα.

Σε ευχαριστω θα το περασω οπότε...

Προφανώς δεν έχουν ανανεώσει την σελίδα τους! :wacko:

Κατι παιζει πιστευω με την ACE HELLAS...δεν μπορω να πιστεψω οτι απλα δεν το ανανεωσαν...Οταν πάντα ηταν ανανεωμενο + οτι δεν μπορεις να προσθεσεις το IMEI.

@zaharakis Σε ευχαριστω για την απαντηση :)

• Administrators

Το .netcf3.5 βάλτο άφοβα. Δες στο tips & tricks του πρώτου post για λεπτομέρειες.

Modpic.gif

στα λινκς που σου εδωσα Γιαννη πριν λιγες σελιδες υπαρχει και αυτο ;)

δεν ειπαμε πρωτα διαβαζουμε και μετα ρωταμε ?:)

grzegorz10_1921_B4all 20Shortcuts.CAB

Παρα πολυ καλη εφαρμογη..Εχω 20 συντομευσεις στην αρχικη οθονη που ειναι πολυ χρησιμες....Σχεδον Iphone εγινε ο Λεων...Και παλι ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Ευχάριστα νέα:

HardSPL HD2 will come today! Still in testfase but looking good. After check and recheck it will be public released. Keep a eye on XDA! MxM

(about 4 hours ago from web)

Φιλικά Γιώργος

Ευχάριστα νέα:

HardSPL HD2 will come today! Still in testfase but looking good. After check and recheck it will be public released. Keep a eye on XDA! MxM

(about 4 hours ago from web)

Τι ειναι αυτο ρε παιδια ?? Τι κανει ????

Φιλικά Γιάννης

ξεκλειδωνει την συσκευη για να περασεις αλλη ρομ χανοντας την εγγυηση

Ανδρεας

χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one

destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid

Παραμονή... μας βλέπω με τα USB υπό μάλης!!!

αληθεια ειναι :!:μολις πηρα επιβεβαιωση απο τον Laurentiοus26 !

λογω παλιας και πολυ καλης φιλιας/συνεργασιας με τον Laurentius ,περιμενουμε καιρο αυτο το release του hspl για να αρχισουμε να δοκιμαζουμε ξανα τις ρομς του,ως επισημος κατα καιρους beta tester του, αλλα και παντα απο τους πρωτους δοκιμαστες της οποιας δουλειας του πριν τις δωσει στο κοινο χρονια τωρα :)

εδω κ μερες εχει την νεα του δουλεια για το λεο ετοιμη,αλλα χωρις hspl...δεν εχει και φλασαρισμα:( μεχρι τωρα :happy:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

ξεκλειδωνει την συσκευη για να περασεις αλλη ρομ χανοντας την εγγυηση

Μαλιστα...Και για ποιο λογο να κανουμε κατι τετοιο ? Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μαλιστα...Και για ποιο λογο να κανουμε κατι τετοιο ? Ευχαριστω.

για πολλους και διαφορους λογους.

ενα παραδειγμα για να καταλαβεις αμεσως,ειναι οτι το jb στο iphone αλλα με πολυ περισσοτερες επιλογες ;)

ενα παραδειγμα για να καταλαβεις αμεσως,ειναι οτι το jb στο iphone αλλα με πολυ περισσοτερες επιλογες ;)

Καταλαβα.....Εχει να πεσει διαβασμα....Στο Iphone υπηρχε δυνατοτητα restore αν ετιθετο θεμα εγγυησης.Στο δικο μας θα υπαρχει ?

Φιλικά Γιάννης

παιδια να ρωτησω κατι που το εχω απορια εδω και καιρο

με το hspl χανεις μονιμα την εγγυηση η υπαρχει τροπος να τα επαναφερεις ολα οπως ηταν??

(zaxarakhs δειξε επιεικεια :p )

Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος!

http://www.tubeleecher.com/

είναι ο διαυλός για να μπουν οι cooked roms ή κάνω λάθος?

www.innerwish.gr

www.youtube.com/innerwish

zaharaki πιστευω οτι οι συσκευες θα απογειωθουν...το μονο ρε παιδια που με χαλαει ειναι κατι κολληματα στον οπερα....μερικεσ φορεζ μου κολλαει ολο το συστημα....
Samsung Galaxy S8 plus.....

τι εννοεισ accelaration???

Είναι γνωστo, πλέον οτι τα htc εχουν ένα θεματακι με τους drivers για hardware acceleration στους qualcomm. Ε το album χρησιμοποιεί hardware acceleration στο playback

Δεν ψηνομαι πολύ να το flashαρω, μου αρέσει οπως ειναι και έχω κουραστεί με τα ανεπάλληλα flashαρίσματα

Kill with Power !!!

Καταλαβα.....Εχει να πεσει διαβασμα....Στο Iphone υπηρχε δυνατοτητα restore αν ετιθετο θεμα εγγυησης.Στο δικο μας θα υπαρχει ?

ναι ,υπαρχει σχεδον το ιδιο

οταν θες να χρησιμοποιησεις την εγγυηση φορτωνεις μια εργοστασιακη ρομ

αυτο για να γινει θελει αλλαγη στο spl