_KOSTASKELLAS_ Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Το έχεις βάλει κανονικά και μάλλον πήγες να το ξαναβάλεις. Σε αυτή την περίπτωση σου βγάζει ότι δεν είναι έγκυρο. πήρα τηλ και μου είπαν ότι το σύνολο είναι 608€ και θα σταλεί με ups. :( πέρασε το κουπόνι αλλά την φάγανε με το κούριερ.αντικαταβολη που είπε μόνο με ups στέλνουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Μεγάλο πρόβλημα! Ενώ δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο με το Router μετά από κάποια ώρα (10 λεπτά-μισή ώρα) σταματάει κάθε δραστηριότητα στο internet και χρειάζεται ανανέωση της IP χειροκίνητα. Ακόμη δεν έχω βρει κάποιον task manager ικανοποιητικό. Ο wktask που χρησιμοποιούσα μέχρι τα 6.1 παγώνει την συσκευή όταν κατά λάθος κλείσεις το start menu απ΄αυτόν. Εαν δεν εισαι power user προτεινω αυτον: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Ε-Ε-ΕΡΧΕΤΑΙ...:D "On FedEx vehicle for delivery ATHENS GR" Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Μερικα Hints & Tips και πως να βαλετε το owner information! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=583638 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Ε-Ε-ΕΡΧΕΤΑΙ...:D "On FedEx vehicle for delivery ATHENS GR" Εγώ παρέλαβα. Αφού έκανα ένα γρήγορο hardware check για να αποκλείσω ελαττωματική συσκευή το έβαλα για να φορτίσει λίγο.. Πρώτες εντυπώσεις 1) Πολύ καλή κατασκευή 2) Άθλια θήκη 3) Μετά από > 8 χρόνια με windows mobile η ιδέα ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις pen δημιουργεί μια κάποια ανασφάλεια.. 4) Σχετικά με ram rom Storage = 120mb available (καλά τι έγιναν τα άλλα 400???) Ram = 180mb 5) Το καπάκι για να ανοίξει θέλει νύχι Σήμερα θα υπάρχουν αρκετά mini-reviews γιατί παραλαμβάνουν πολλοί και έρχεται και ΣΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Παλι εχω προβλημα με το iGO!:wacko: Πηγαινοντας στην ευρεση διευθυνσης και οταν μπαινω να πληκτρολογησω τη διευθυνση κανει ενα συνεχομενο ηχο σαν να πατιεται ενα κουμπι και εμφανιζεται ενας χαρακτηρας Α με ενα κυκλακι απο πανω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Πρόσθεσε στο sys.txt [device] type="ALIAS_TOUCH HD" sdcard_dsk_num=7 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Πρόσθεσε στο sys.txt [device] type="ALIAS_TOUCH HD" sdcard_dsk_num=7 Αυτο ειναι!!! Ευχαριστω odystsak!! Ηθελα να εκθιασω τον τροπο που συμπεριφερεται το τηλεφωνο κατα τη διαρκεια μιας κλησης. Ο light sensor δουλευει υπεροχα και το σβησιμο της οθονης οταν το τηλ πλησιαζει το αυτι ειναι ακαριαια. Το θετικο ειναι πως οταν θες να το απομακρυνεις και να δεις με ποιον μιλας ας πουμε, τοτε ακαριαια ξανα αναβει η οθονη! Ξαναπλησιαζοντας το ξανασβηνει! Επισης νομιζω πως αυτη τη φορα το gps ειναι σε παααρα πολυ καλα επιπεδα και αυτο που μου εκανε εντυπωση η το πως γυρναει ο χαρτης στο iGO, παρα πολυ ομαλα! O Zaharakis που ειναι ρε παιδια? Λετε να παρελαβε και να το εχει κανει ηδη βιδες??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Odystsak το εβαλα αυτο που ειπες... Εβαλα στο sys αυτο που μου ειπε ο Odystsak... Αυτο ειναι!!! Ευχαριστω odystsak!! odytsak:lol: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 odytsak:lol: :lol::lol::lol::lol: σε εχω πει και ktsak!! sorry man!! :lol::lol: (επειδη σε βλεπω οτι κινησε σε ωραια μουσικα μονοπατια, τσεκαρε αυτους: Them Crooked Vultures!) Sorry για το off topic! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Ακόμη δεν έχω βρει κάποιον task manager ικανοποιητικό. Ο wktask που χρησιμοποιούσα μέχρι τα 6.1 παγώνει την συσκευή όταν κατά λάθος κλείσεις το start menu απ΄αυτόν. O WkTask δουλεύει, αρκεί να πας στην exception list όπου υπάρχουν τα προγράμματα που δεν θες να κλείνουν και να γράψεις shell32.exe. Είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Yπάρχει ένα πρόβλημα. Σε μερικές εφαρμογές αντί να κάνει scroll κάνει text selection. Απ'ό,τι παρατήρησα γίνεται σε εφαρμογές που χρησιμοποιούν API του internet explorer. Το 4-way navigation (που σκέφτηκα μπορεί να φταίει) είναι by default στο 1. Ξέρει κανείς κάποια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EagerToPhone Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Όταν λες αποκλειστικά εννοείς με συμβόλαιο; Γιατί η ACE-Hellas το έχει ανακοινώσει για τέλος Νοεμβρίου τη συσκευή, το πλαίσιο επίσης έχει προπαραγγελία. Αν όμως τελικά ισχύει αυτό, τότε σημαίνει ότι μέχρι Ιανουάριο δεν έχουμε εγγύηση. Aυτό το ποστ μου είχε ξεφύγει...... όχι δεν εννοώ με συμβόλαιο, εννοώ ότι δεν θα κυκλοφορήσει πουθενά αλλού παρά μόνο vodafone.... και το Πλαίσιο από εκεί θα τα πάρει, είναι το ίδιο πράγμα.... οπότε οι υπόλοιποι από Ιανουάριο..... :( Παράθεση There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wizad Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 απ τα λίγα που λέτε σαν πρωτες εντυπώσεις,κάποιος που ενδιαφέρεται να το αγοράζσει,μπερδευεται λίγο.Θα περιμένουμε με αγωνία τα πρώτα reviews...αν και βλέπω τον ανθουσιασμό της άφιξης του κινητού στα χέρια ορισμένων φίλων να ειναι μεγαλύτερος απο τον ενθουσιασμό για τις ίδιες τις δυναντότητες αυτές του κινητού.Ιδωμεν Παράθεση ...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EagerToPhone Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Καλά τι περιμένεις.....δεν κοιμήθηκαν και ξύπνησαν μετά απο 10 χρόνια και πιάσαν το κινητό της εποχής εκείνης..... power users χρόνια είναι..... :D Παράθεση There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 O Δημήτρης ο Ζαχαράκης το παρέλαβε, οπότε ετοιμαστείτε για ένα καλό review το βραδάκι!:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 για να δουμε... πολυ σημαντικο αν εχει καλο σημα απο μπαταρια τι λεει κλπ κλπ... για να δουμε.... ηδη το iPhone το βαριεμαι... παλι... :p Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickmem Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Καλορίζικα σε όλους πριν λιγο παρέλαβα και εγώ αλλά εχω μια ερωτησούλα!:rolleyes: το πακέτο δεν εχει μέσα φορτιστή (Ελληνικό mode) να το φορτίσω από το φορητό ή να χρησιμοποιήσω τον φορτιστή του Artemis? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EagerToPhone Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Πήγαινε πάρε έναν adaptor...αν δεν μπορείς τώρα, κάνε τη δουλειά σου με το laptop..... EDIT: Από που παρέλαβες? Παράθεση There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickmem Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Πήγαινε πάρε έναν adaptor...αν δεν μπορείς τώρα, κάνε τη δουλειά σου με το laptop..... EDIT: Από που παρέλαβες? από clove me fedex απλά αναρωτιόμουνα εαν η φόρτιση με το φορητό είναι το ίδιο (σταθερή, καλή ....δεν ξέρω) από οτι ένα φορτιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 ... αναρωτιόμουνα εαν η φόρτιση με το φορητό είναι το ίδιο (σταθερή, καλή ....δεν ξέρω) από οτι ένα φορτιστή Στο μόνο που μπορεί να διαφέρει είναι ο χρόνος φόρτισης και τίποτα άλλο. Συνήθως οι φορτιστές είναι ελαφρώς ταχύτεροι, αλλά και αυτό δεν είναι απόλυτο. Από ασφάλεια το USB είναι προτιμότερο λόγω του ότι σε αντίθεση από το σύνολο σχεδόν των φορτιστών, παρέχει σταθεροποιημένη τάση. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Αυτό λύνεται βάζοντας το όνομα σου στο contacts/people by ME. Αλλά και αυτό δείχνει ότι το βγάλανε χωρίς να ρίξουν 2η ματιά στη ROM αρκετα εχουν αφησει που δεν τα εχουν τσεκαρει σωστα.... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 αρκετα εχουν αφησει που δεν τα εχουν τσεκαρει σωστα.... Το παρέλαβες Δημήτρη το εργαλείο; :) Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickmem Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 ok ευχαριστώ για τις απαντήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 απλά αναρωτιόμουνα εαν η φόρτιση με το φορητό είναι το ίδιο (σταθερή, καλή ....δεν ξέρω) από οτι ένα φορτιστή Η φόρτιση μέσω USB συνίσταται περισσότερο για την αυτονομία της μπαταρίας από τον ταχυφορτιστή μπρίζας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts