agapacki Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) Δοκίμασε να ξε-τσεκάρεις τον συγχρονισμό των tasks τι εννοεις :p ? αφου δεν με βαζει στα task αμα δεν δωσω pass.... εκει ειναι το θεμα Edited October 31, 2012 by agapacki Παράθεση Ευχαριστώ. είστε όλοι σούπερ!!! :rolleyes: ευα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Δες στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3093035#post3093035 την τέταρτη εικόνα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 (edited) Παιδιά πως μπορώ να αλλάξω την ονομασία της sd στο htc hd2 ΄ ΟΚ λύθηκε Edited November 2, 2012 by pfg Λύθηκε Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotargy Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Μήπως έχει ασχοληθεί κανείς με το iGO8 σε HTC HD2 (Leo) και γνωρίζει πως γίνεται να μεγαλώσουν λίγο τα εικονίδια POIs στο μενού "Διαχείριση\POI" γιατί εμφανίζονται ψείρες; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Ψάξε στο gpspocketpc.gr Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 10, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Μήπως έχει ασχοληθεί κανείς με το iGO8 σε HTC HD2 (Leo) και γνωρίζει πως γίνεται να μεγαλώσουν λίγο τα εικονίδια POIs στο μενού "Διαχείριση\POI" γιατί εμφανίζονται ψείρες; Ευχαριστώ Για το iGO υπάρχει ξεχωριστό θέμα, απευθύνσου εκεί... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=314557 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Ποιο ειναι καλυτερο για windows mobile 6? Το Igo8 ή το IgoPrimo? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Ποιο ειναι καλυτερο για windows mobile 6? Το Igo8 ή το IgoPrimo? Το primo νομίζω είναι μεταγενέστερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 (edited) Η θύρα USB, έχει πλέον σοβαρό πρόβλημα και το n4 αργεί πολύ να εμφανιστεί στην αγορά. Πριν το service, πως μπορώ από μόνος μου να βρω μια λύση για το πρόβλημα αυτό; Καταλαβαίνω πως το κόστος επισκευής θα είναι ασύμφορο, γιαυτό θα πρέπει να προσπαθήσω γα το διορθώσω μόνος μου. Το τηλέφωνο φορτίζει μόνο αν κρατήσω το καλώδιο σε μια συγκεκριμένη θέση. Κρίμα, ήταν ένα καλό τηλέφωνο! Μόλις το άνοιξα, το μεταλλικό εξάρτημα microUSB έπεσε κάτω γιατί είχε ξεκολλήσει και απο τις τέσσερις πλευρές. Προσπάθησα να το κολλήσω αλλά τελικά το τηλέφωνο δεν ανοίγει. Μάλλον μάλλον απο τις δυο ταινίες που υπάρχουν στο κάτω μέρος , έχουν χτυπηθεί. Σήμερα αποχαιρέτησα το πολυαγαπημένο μου T-Mobile. Edited November 25, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klepstrat Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Καλησπέρα. Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα την βοήθεια σας. Μου έδωσαν ένα HTC HD 2 πριν από λίγο καιρό το όποιο ήταν χτυπημένο στην οθόνη. Διαβάζοντας στο ΝΕΤ είδα ότι μπορείς να αλλάξεις την οθόνη μόνος σου… (μέγα λάθος) Τελικά αφού πηρά 2 οθόνες και προσπάθησα δεν κατάφερα τίποτα η οθόνη ανοίγει δείχνει φωτεινότητα αλλά τίποτα παραπέρα.. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζεται κάποιο τεχνίτη που να ασχολείται με τέτοιες επισκευές να γνωρίζει και να έχει λογικές τιμές.. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Με κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσες να βολευτείς μέχρι να πάρεις το Ν4? Φορτιστής Μπαταριών Κινητών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Με κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσες να βολευτείς μέχρι να πάρεις το Ν4? Φορτιστής Μπαταριών Κινητών Ευχαριστώ πολύ αλλά, το κινητό πλέον έχει ζημιά. Το άφησα σε ένα συρτάρι και δεν θέλω ούτε να το ανοίξω. Δεν του άξιζε τέτοιο τέλος. Προς το παρόν πήρα το δεύτερο που είχα δώσει στην γυναίκα μου, ένα EU . Υπομονή μέχρι το n4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Πάντως στο youtube κυκλοφορούν τα video για συναρμολόγηση-αποσυναρμολόγηση της συσκευής και στο ebay υπάρχουν αρκετά ανταλακτικά σε προσιτές τιμές.Μπορείς λοιπόν αν ξέρεις τι ακριβώς χάλασε και αφού πιάνει το χέρι σου (για να το άνοιξες λογικά σημαίνει ότι ξέρεις από τέτοιες "λεπτοδουλειές"),να κάνεις μια προσπάθεια Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Η θύρα USB, έχει πλέον σοβαρό πρόβλημα και το n4 αργεί πολύ να εμφανιστεί στην αγορά. Πριν το service, πως μπορώ από μόνος μου να βρω μια λύση για το πρόβλημα αυτό; Καταλαβαίνω πως το κόστος επισκευής θα είναι ασύμφορο, γιαυτό θα πρέπει να προσπαθήσω γα το διορθώσω μόνος μου. Το τηλέφωνο φορτίζει μόνο αν κρατήσω το καλώδιο σε μια συγκεκριμένη θέση. Κρίμα, ήταν ένα καλό τηλέφωνο! Μόλις το άνοιξα, το μεταλλικό εξάρτημα microUSB έπεσε κάτω γιατί είχε ξεκολλήσει και απο τις τέσσερις πλευρές. Προσπάθησα να το κολλήσω αλλά τελικά το τηλέφωνο δεν ανοίγει. Μάλλον μάλλον απο τις δυο ταινίες που υπάρχουν στο κάτω μέρος , έχουν χτυπηθεί. Σήμερα αποχαιρέτησα το πολυαγαπημένο μου T-Mobile. O Πατέρας μου έλεγε "κάθε πράγμα τέλος έχει " (Κρήτη) γιαυτό μην στενοχωριέσαι ,τα βγαλε τα λεφτά του . Πάντως κυκλοφορούν στο Ebay connectors mini USB ,απλά είναι μινιατούρες και θέλουν κόλλημα στην πλακέτα εξαιρετικά προσεκτικά (αν κατάλαβα καλά πιο είναι το πρόβλημα) . Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colton128 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Παιδια,πιστευετε οτι αξιζει καποιος(εγω) να αγορασει αυτην την στιγμη αυτο το κινητο?Με ενδιαφερει αρκετα σαν συσκευη....αυτο και το nexus 4.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 O Πατέρας μου έλεγε "κάθε πράγμα τέλος έχει " (Κρήτη) γιαυτό μην στενοχωριέσαι ,τα βγαλε τα λεφτά του . Πάντως κυκλοφορούν στο Ebay connectors mini USB ,απλά είναι μινιατούρες και θέλουν κόλλημα στην πλακέτα εξαιρετικά προσεκτικά (αν κατάλαβα καλά πιο είναι το πρόβλημα) . Υπάρχουν βέβαια και οι high tech λύσεις ... PowerMat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 (edited) Ασύρματη φόρτιση ε; Kαλό φαίνεται Παιδια,πιστευετε οτι αξιζει καποιος(εγω) να αγορασει αυτην την στιγμη αυτο το κινητο?Με ενδιαφερει αρκετα σαν συσκευη....αυτο και το nexus 4.... Αν και εδώ δεν ειναι θέμα σύγκρισης θα γράψω μερικά πράγματα Δεν υπάρχει καν σύγκριση.Το nexus 4 είναι καλύτερο σε όλα απο ενα hd2 που τρέχει android εκτός 1.Δεν έχει ραδιόφωνο 2.Το hd2 έχει αποσπώμενη μνήμη.32gb αναγνωρίζει σίγουρα και κάποιοι έχουν αναφέρει και δείχνουν και εικόνες ότι αναγνωρίζει και 64αρα κάρτα 3.Αποσπώμενη μπαταρία.Το n4 από όσα γράφουν οι μέχρι τώρα κάτοχοι του έχει σαφώς καλύτερη αυτονομία απο το hd2 αλλά με το hd2 με 3 μπαταρίες :p και ένα εξωτερικό φορτιστή πετυχαίνεις κατά την γνώμη μου,μεγαλύτερη ευελιξία και μεγαλύτερη αυτονομία Απο εκει και πέρα το n4 τρέχει τέλεια android και θα τρέχει για μια διετία τουλάχιστον τέλεια μόνο android.Το hd2 σε σύγκριση με το n4 "κουτσοτρέχει" android και τρέχει wp7.8 και wm Ποιο από τα 2 θα έπαιρνα; Το hd2 που δε πρόκειται να πουλήσω και το note 2 :lol: To n4 με τις χαζοελλείψεις του σε αυτά που ανέφερα ήδη δε μου κάνει προσωπικά.Το βλέπω ήδη από το nexus 7. Καλή συσκευή για tablet αλλά ήταν κινητό δε θα μπορούσα να συμβιβαστώ χωρίς κάρτα μνήμης,ραδιόφωνο,μπαταρία Edited November 27, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Συμφορουμίτες, έχω ένα HD2 βαριά άρρωστο με white screen. Γνωρίζετε αν υπάρχει κανένα service με JTAG, μπας και το επαναφέρουν; Έχει κανείς εναλλακτική λύση (π.χ. κανένα HD2 με σπασμένη οθόνη, για να "μεταμοσχεύσω" την mainboard); Πάσα βοήθεια πολύτιμη!... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 http://mobiletechvideos.mybigcommerce.com/htc-hd2/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 http://mobiletechvideos.mybigcommerce.com/htc-hd2/ Σε ευχαριστώ για την επισήμανση, τους έχω δει αυτούς και στο YouTube (όπως και κάποιους άλλους από Πολωνία). Παρέλειψα να διευκρινίσω ότι ψάχνω για "λύση" εντός Ελλάδας, ει δυνατόν. Στην τελική, αν απελπιστώ, θα το στείλω Αμέρικα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran256 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Καλημερα σε ολους.Πως μπορω να κανω επαναφορα σε HD2 τα windows?Να το κανω παλι δηλαδη οπως ηταν οταν το πηρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Καλημερα σε ολους.Πως μπορω να κανω επαναφορα σε HD2 τα windows?Να το κανω παλι δηλαδη οπως ηταν οταν το πηρα? δες στην πρωτη σελιδα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3048165#post3048165 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran256 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Το προβλημα ειναι οτι δεν λειτουργει το λινκ ξεχασα να το αναφερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Δες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=623283 είτε βάλεις την επίσημη 1.66,είτε την 3.14 το ίδιο είναι ως προς την "επισημότητα" Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran256 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 (edited) bbbb ευχαριστω αλλα ποια ειναι η διαδικασια; ακυρη η ερωτηση τη γραφει στη αλλη σελιδα.Ιδια διαδικασια δεν ειναι; Πρεπει να κανω format την καρτα πριν κανω την ολη διαδικασια; Edited December 6, 2012 by petran256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts