cb600f Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Δε φταιει η συσκευη! Ειχα παρατηρησει το ιδιο θεμα, κι οταν του εβαλα android nand, δε το επανεμφανισε. Θεωρω θεμα λειτουργικου... Τα ίδια έκανε και σε μένα και σίγουρα σε πολλούς (αν όχι όλους) ακόμη. Όσο το είχα με winmo πίστευα πως έχει πρόβλημα το router, όταν πέρασα Android στην nand έχω σήμα wifi τέσσερις ορόφους κάτω. Ειδικότερα η εμπειρία ίντερνετ με το Android είναι πολύ μπροστά. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Τα ίδια έκανε και σε μένα και σίγουρα σε πολλούς (αν όχι όλους) ακόμη. Όσο το είχα με winmo πίστευα πως έχει πρόβλημα το router, όταν πέρασα Android στην nand έχω σήμα wifi τέσσερις ορόφους κάτω. Ειδικότερα η εμπειρία ίντερνετ με το Android είναι πολύ μπροστά. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Οπως επισης, δε φταιει και το ραδιο να τονισουμε. Το ραδιο που ειχα τoσο σε wm οσο και nand android, ηταν το 2.15.50.04. Ειχα ακουσει απο αρκετους οτι οφειλεται στο ραδιο ή εστω επηρεαζεται αμεσα... Εμενα καθαρα αντιληψη λειτουργικου μου αφησε. :) Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Δε φταιει η συσκευη! Ειχα παρατηρησει το ιδιο θεμα, κι οταν του εβαλα android nand, δε το επανεμφανισε. Θεωρω θεμα λειτουργικου... Τα ίδια και από εμένα. SD ή NAND, δεν έχει σημασία. Όταν τρέχει android, η συσκευή έχει ΠΟΛΥ καλύτερη συνδεσιμότητασε wi-fi δίκτυα από ο,τι με WinMo. Ένας πολύ βασικός λόγος που αναγκάστηκα να ρίξω μαύρη πέτρα πίσω μου και να περάσω σε NAND android... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Τα ίδια και από εμένα. SD ή NAND, δεν έχει σημασία. Όταν τρέχει android, η συσκευή έχει ΠΟΛΥ καλύτερη συνδεσιμότητασε wi-fi δίκτυα από ο,τι με WinMo. Ένας πολύ βασικός λόγος που αναγκάστηκα να ρίξω μαύρη πέτρα πίσω μου και να περάσω σε NAND android... Κι ολο αυτο, με κανει κι απορω πραγματικα μιας και πολλες φορες εχουμε δει ελλειπη υποστηριξη των drivers (λογικο μιας και μιλαμε για υβριδικη συσκευη) για το hardware του hd2 με android OS, αλλα και παλι καλυτερη διαχειριση απο το γηγενες λειτουργικο του τα wm.. Απορια το εχω γιατι συμβαινει αυτο. Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaitken Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Έχει φύγει η κόκκινη λαστιχένια φούσκα κάτω από το κουμπί vol down και δεν μπορώ να μπω σε usb/serial ξέρει κανείς καμία πατέντα γιατί πάει μαζί με M/B και δεν συμφέρει η αλλαγή Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipestora Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Ένας ξάδερφος έχει το leon και αντιμετώπισε ξαφνικά το εξής πρόβλημα, κόλλησε το κινητό και δεν ανοίγει. Δεν συνδέεται με υπολογιστή, δεν δέχεται καμία εντολή από τα πλήκτρα, τίποτα. Φόραγε μια omega rom. Βγάλαμε τη μπαταρία, τη ξαναβάλαμε, hard reset, δεν δέχεται τίποτα. Το πήρε και το πήγε σε έναν τεχνικό ο οποίος στην αρχή του είπε πως είναι το καλώδιο της οθόνης, μετά του είπε πως είναι λογισμικό και στο τέλος του είπε πως το τηλ. κρασσάρει συνεχώς. Ξέρει, μπορεί κάποιος να βοηθήσει? ευπρόσδεκτος!!! Ευχαριστώ. Παράθεση HTC HD2 ROM Omega XT v30 Elegancia RADIO 2.15.50.14 HTC Sensation Android: 2.3.5, Sense: 3.5, Insertcoin: 3.4.1, kernel: 2.6.35... Bricked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Χρόνια πολλά σε όλους. Υπάρχει ΚΑΠΟΙΟ τύπου "Stratego" παιχνίδι για WM6.5 και HD2 γενικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Χρόνια πολλά σε όλους. Υπάρχει ΚΑΠΟΙΟ τύπου "Stratego" παιχνίδι για WM6.5 και HD2 γενικά; Ξέρω ότι υπάρχει RISK αλλά δεν ξέρω πόσο κοντά στο Stratego είναι...... :O Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Ένας ξάδερφος έχει το leon και αντιμετώπισε ξαφνικά το εξής πρόβλημα, κόλλησε το κινητό και δεν ανοίγει. Δεν συνδέεται με υπολογιστή, δεν δέχεται καμία εντολή από τα πλήκτρα, τίποτα. Φόραγε μια omega rom. Βγάλαμε τη μπαταρία, τη ξαναβάλαμε, hard reset, δεν δέχεται τίποτα. Το πήρε και το πήγε σε έναν τεχνικό ο οποίος στην αρχή του είπε πως είναι το καλώδιο της οθόνης, μετά του είπε πως είναι λογισμικό και στο τέλος του είπε πως το τηλ. κρασσάρει συνεχώς. Ξέρει, μπορεί κάποιος να βοηθήσει? ευπρόσδεκτος!!! Ευχαριστώ. Μπαίνει σε bootloader mode; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipestora Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Νίκο(nikolaos68), εννοείς το volume down και το on/off? το δοκίμασα και αυτό αλλά τίποτα :( Παράθεση HTC HD2 ROM Omega XT v30 Elegancia RADIO 2.15.50.14 HTC Sensation Android: 2.3.5, Sense: 3.5, Insertcoin: 3.4.1, kernel: 2.6.35... Bricked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Ξέρω ότι υπάρχει RISK αλλά δεν ξέρω πόσο κοντά στο Stratego είναι...... :O Δεν είναι και τόσο παρεμφερές, ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Νίκο(nikolaos68), εννοείς το volume down και το on/off? το δοκίμασα και αυτό αλλά τίποτα :( Από ότι καταλαβαίνω η συσκευή δεν ανταποκρίνεται καθόλου (τούβλο). Δεν ανάβουν ούτε τα led στη φόρτιση; Έλεγξε τις επαφές τις μπαταρίας μήπως έχουν στραβώσει. Υπάρχει και η περίπτωση να τα φτυσε η μπαταρία. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Έλεγξε τις επαφές τις μπαταρίας μήπως έχουν στραβώσει. Υπάρχει και η περίπτωση να τα φτυσε η μπαταρία.αν εχουν χαλασει οι επαφες οπως ειχε συμβει στο δικο μου,ειναι ευκολη υποθεση για το service. το ανταλλακτικο κοστιζει μονο 1,50 ευρω αλλα επειδη δεν περιλαμβανεται στην εγγυηση αυτη η βλαβη,θα κοστισει συνολικα γυρω στα 30 ευρω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Παιδια προσοχη σε οποιον διαβαζει το παρον θεμα και σκοπευει να αγορασει hd2. Χτες που μου εκαναν κατι ραμματα, ειχα την ευκαιρια να ψαξω ενα leo αλα Κινα, ενος νοσοκομου. Το πληρωσε γι αληθινο μεταχειρισμενο απο Μοναστηρακι, ειναι σχεδον εφαμιλλης ποιοτητας και λιγο πιο ελαφρυ, και φορα android. :wacko: Η μονη διαφορα ειναι, οτι στα αριστερα κατω, βγαινει μια μικρη κεραια τηλεορασης. Τρωει μπανανες ομως, και η οθονη θελει σφυρι να νιωσει. Προσοχη στην απατη! Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotso Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 καλημερα!του περασα το HSPL ολα καλα του περνουσα διαφορες αναβαθμισεις αλλα δεν δουλευε...στην καλυτερη περιπτωση να ανοιγε για κανα 3 λεπτο αλλα μετα ξανακολουσε στην αρχικη οδονη οταν προτοανοιγει...θα ψαξω μπας και βρω αλλο που να εχει προβλημα οθονης αλλα να δουλευει να μην εχει προβλημα με πλακετα και να το παρω να κανω τραμπα....ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!!!καλη χρονια σε ολους!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 καλημερα!του περασα το HSPL ολα καλα του περνουσα διαφορες αναβαθμισεις αλλα δεν δουλευε...στην καλυτερη περιπτωση να ανοιγε για κανα 3 λεπτο αλλα μετα ξανακολουσε στην αρχικη οδονη οταν προτοανοιγει...θα ψαξω μπας και βρω αλλο που να εχει προβλημα οθονης αλλα να δουλευει να μην εχει προβλημα με πλακετα και να το παρω να κανω τραμπα....ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!!!καλη χρονια σε ολους!!! Τις καλύτερες ευχές και από μένα για όλο το κόσμο. Κάτι δεν κάνεις καλά μάλλον. Αν μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος θα την βρούμε τη λύση στο πρόβλημά σου. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Νικολα σε παλιοτερο post του που περιεγραφε τι συμβαινει, δε μοιαζει για sw προβλημα αλλα για hw. Και προσωπικα θεωρω οτι ειναι μητρικη. Ομως θα προτεινα, να το δει και καποιο service team να αποφανθει σιγουρα. Καλη χρονια προς ολους κι απο εμενα... Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Νικολα σε παλιοτερο post του που περιεγραφε τι συμβαινει, δε μοιαζει για sw προβλημα αλλα για hw. Και προσωπικα θεωρω οτι ειναι μητρικη. Ομως θα προτεινα, να το δει και καποιο service team να αποφανθει σιγουρα. Καλη χρονια προς ολους κι απο εμενα... Ο φίλος λέει ότι ανοίγει και κολάει στην 1η οθόνη μερικές φορές και άλλες φορές όχι. Συνήθως τα προβλήματα του hardware είναι μόνιμα και ίδια. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Ναι αλλα με μαθηματικη ακριβεια, λεει οτι ΠΑΝΤΑ κολλαει. Ειτε στο 1' ειτε στα 3' ειτε σε ελαχιστα δευτερολεπτα απ οταν bootαρει.. Και μετα απο πολλες δοκιμες hspl και roms. Δε ξημερωσε μερα να δουλεψει καλα και την επομενη να κολλησει. Απο την ελαχιστη πειρα μου, τα προβληματα hw δεν εχουν περιοδικα ιδια συμπεριφορα παντα, και ιδιως οταν ειναι ενα βημα πριν τα φτυσουν οριστικα. Προσωπικα παραδειγματα εχω παρα πολλα για την εντυπωση που εχω σχηματισει ειτε σε υπολογιστες ειτε σε κινητα. Παρολα αυτα, δεν επιμενω. Για να το λες ετσι σιγουρα, θα ξερεις κατι παραπανω. Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_sse Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Καλησπέρα! Την βοήθειά σας θα ήθελα λίγο... Μόλις πέρασα την τελευταία official ROM WWE_3.14.405.2_Radio_15.42.50.11U_2.15.50.14_LEO_S_Ship και το τηλέφωνο αρνείται πεισματικά να συγχρονίσει με Outlook 2007 σε PC με Windows 7. Μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Βγάζει ότι δεν υπάρχει στο τηλέφωνο Windows Oulook... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Καλησπέρα! Την βοήθειά σας θα ήθελα λίγο... Μόλις πέρασα την τελευταία official ROM WWE_3.14.405.2_Radio_15.42.50.11U_2.15.50.14_LEO_S_Ship και το τηλέφωνο αρνείται πεισματικά να συγχρονίσει με Outlook 2007 σε PC με Windows 7. Μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Βγάζει ότι δεν υπάρχει στο τηλέφωνο Windows Oulook... Για κάνε μια επανεκίνηση σε τηλέφωνο και σε pc. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_sse Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Για κάνε μια επανεκίνηση σε τηλέφωνο και σε pc. Just did it... Τα ίδια! Εμφανίζεται στα κουτάκι του email,calendar,etc "Outlook has not been installed" στην καρτέλα του CHANGE CONTENT SYNC SETTINGS του Wmdc!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Just did it... Τα ίδια! Εμφανίζεται στα κουτάκι του email,calendar,etc "Outlook has not been installed" στην καρτέλα του CHANGE CONTENT SYNC SETTINGS του Wmdc!!! Μήπως πραγματικά δεν υπάρχει το Outllook στη συσκευή; Φαίνεται στη λίστα των προγραμμάτων πατώντας το menu; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Αλλαξε θυρα usb ισως; Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_sse Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Μήπως πραγματικά δεν υπάρχει το Outllook στη συσκευή; Φαίνεται στη λίστα των προγραμμάτων πατώντας το menu; Το outlook φαίνεται στο Start Menu αλλά όχι στοn υποφάκελο Office Mobile. Άλλαξα και usb θύρα αλλά τίποτα!!! Καμιά άλλη ιδέα βρε παιδιά; Πριν είχα μια παμπάλαια ROM η οποία όμως συγχρόνιζε μια χαρά. Παίζει ρόλο μήπως που το PC έχει 64bit Windows 7; Δεν μου τικάρει το κουτάκι για να συγχρονίσω email,κλπ γιατί λέει δεν έχει εγκατεστημένο Outlook!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts