Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

Πρέπει και εγώ να αναγνωρίσω την ταχύτητα αλλά και την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών στο service της Arvato. Το παρέδωσα την μία ημέρα με παράκληση να το παραλάβω όσο πιο σύντομα γίνεται λόγω υποχρεώσεων (επείγον) και την επόμενη μέρα το είχα. Πραγματικά ταχύτατοι. Να σημειώσω πως όπως το παρέδωσα έτσι και το πήρα (εννοώ ότι ήταν πολυ προσεχτικοί κατά την διαδικασία του service). Το αναφέρω επειδή είμαι πολύ προσεχτικός με την κατάσταση του κινητού σχετικά με το να μην γρατσουνισθεί (σε σημείο "παραξενιάς").

Μου έκαναν και αναβάθμιση στην τελευταία WWE ROM (3.14) παρόλο που δεν το είχα ζητήσει (κάτι που εγώ δεν είχα αξιωθεί να κάνω τόσο καιρό). Να σημειώσω πως το κινητό μου δεν είναι Ελληνικό (είναι από UK). Η ACE Hellas αναλάμβανε μόνο το hardware κομμάτι σε περίπτωση που το κινητό δεν ήταν Ελληνικό και δεν αναλάμβανε κάτι σχετικό με το software.

Και κάτι "κουλό" που παρατήρησα μετά την αναβάθμιση. Είχα την 1.48 WWE και πήγα στην 3.14 WWE. Το κινητό το έχω από το Μάρτιο του 2010. Τους τελευταίους 2-3 μήνες δεν "άκουγαν" καλά τα hardware buttons και το κινητό "έτρωγε" την μπαταρία σαν τρελό. Πίστευα λοιπόν πως καταρχήν θα ήθελα αλλαγή σε επίπεδο hardware και θα έπρεπε να πάρω και νέα μπαταρία. Παραδόξως όταν μου παρέδωσαν το κινητό με την νέα 3.14 WWE ROM τα πλήκτρα "άκουγαν" μια χαρά (δεν έγινε αλλαγή τους). Και η μπαταρία πλέον είναι μια χαρά. Γίνεται τελικά με την αλλαγή και μόνο της ROM να συμβούν τα παραπάνω? Και καλά για την μπαταρία, το καταλαβαίνω. Εκείνο που με παραξένεψε είναι τα hardware buttons. Δεν το περιμένα.

Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα

-----------------------------------------

Γιάννης

Μάλλον θα έριξαν και κανένα καθαρισματάκι στα κουμπιά.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Τα hw buttons απο το συνεχες πατημα σε συνδυασμο με το σμιγμα του δερματος και τα νεκρα κυτταρα που συνεχως αποβαλλουμε, οση σκονη μαζευουν, τη "διοχετευουν" μοιραια, αφου τα παταμε, προς τα μεσα. Με τον καιρο αυτο γινεται σαν "λασπη" με αποτελεσμα να μην υπακουν καλα ή και καθολου ενιοτε τα hw buttons (επισης βουλωνουν μικροφωνο/μεγαφωνο ενιοτε).

Επειδη σ εμας δεν ειναι ευκολο να ανοιγουμε τη συσκευη να την καθαρισουμε, θεωρω ως προληπτικη λυση τα σπρει αερα που πουλανε στα καταστηματα ηλεκτρονικων. 1 φορα το μηνα, κινητα και υπολογιστες, και ειναι η καλυτερη προληψη (και φθηνη).

Προσωπικα το εφαρμοζω χρονια τωρα, μαλλον λογω ψειρας που ειμαι, αλλα δεν αντιμετωπισα ποτε θεμα! :)

written on Tapatalk by my iPhone

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Εχει σταματήσει η ανάπτυξή του για windows mobile.Η τελευταία έκδοση είναι εδώ http://antonis-news.blogspot.com/2010/05/hd2-applications-skype-for-windows.html

Καλησπέρα σε όλους,

Έχει κάποιος "εύκαιρη" την τελευταία stable version του Opera με flash?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γιάννης

δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3260237#post3260237 παει καιρος βεβαια...

Ανδρεας

χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one

destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid

Καλησπέρα σε όλους,

Έχει κάποιος "εύκαιρη" την τελευταία stable version του Opera με flash?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σου δουλεψε ποτε; Προσωπικα δοκιμασα ο,τι αλχημειες διαβαζα, εγκαθιστουσα .cabs, αλλα flash δεν ειδα ποτε..

Μπροστινο το hd2... Αρνουνταν να υποστηριξει μια προβληματικη πλατφορμα που τελικα σταματησε να αναπτυσσεται... :lol:

written on Tapatalk

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Σου δουλεψε ποτε; Προσωπικα δοκιμασα ο,τι αλχημειες διαβαζα, εγκαθιστουσα .cabs, αλλα flash δεν ειδα ποτε..

Μπροστινο το hd2... Αρνουνταν να υποστηριξει μια προβληματικη πλατφορμα που τελικα σταματησε να αναπτυσσεται... :lol:

written on Tapatalk

Έτσι ακριβώς όπως τα λες Ειρήνη....στην πλειοψηφία των flash δεν παίζουν.... όσα είναι ακόμη σε action script 2 και όχι 3 έχουν μία πιθανότητα τα υπόλοιπα.....με τίποτα.... αυτό τουλάχιστον έχω δει εγώ και από όσο έχω διαβάσει έτσι συμβαίνει.... :)

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Έτσι ακριβώς όπως τα λες Ειρήνη....στην πλειοψηφία των flash δεν παίζουν.... όσα είναι ακόμη σε action script 2 και όχι 3 έχουν μία πιθανότητα τα υπόλοιπα.....με τίποτα.... αυτό τουλάχιστον έχω δει εγώ και από όσο έχω διαβάσει έτσι συμβαίνει.... :)

Τωρα εχω μια απορια (συνηθες για μενα)... Τα wm που θα φοραει κλασσικα ενα hd2, γενικως το λειτουργικο αυτο δηλαδη, το html5 το υπoστηριζουν;

Τωρα βασικα ειναι χαρας Ευαγγελιον για τ απανταχου iPhones, μα καποιος που εχει ηδη ενα καπως "παρωχημενο" λειτουργικο τι γινεται;

wm, bada, symbian μπλα μπλα...

Μονο σε iOS κι android θα παραμεινει προνομιο ο διαδοχος του flash ή αυτοματως εφοσον εκλειπει ο flash player το html5 καθισταται συμβατο? :confused:

written on Tapatalk

www.macspot.gr

written on Tapatalk

Aυτό αρνούνταν να το υποστηρίξει αλλά εμείς του βάλαμε android και συνεχίζει να το υποστηρίζει :lol: Και όταν σταματήσει να το υποστηρίζει και στο android,θα του βάλουμε ubuntu :lol: μέχρι η adobe να εξαλείψει τελείως το flash και από τα pc,προσωπικά αρνούμαι να πάρω κινητή συσκευή που μπαίνει στο νετ να μην υποστηρίζει flash

Edited by bbbb

Παιδια καλησπερα!Ενα φιλαρακι μου εχει προβλημα με το HTC HD2 πανω που περνουσε official rom tou kolhse και το τηλεφωνο ειναι τωρα χωρις rom υπαρχει λυση?

Aυτό αρνούνταν να το υποστηρίξει αλλά εμείς του βάλαμε android και συνεχίζει να το υποστηρίζει :lol: Και όταν σταματήσει να το υποστηρίζει και στο android,θα του βάλουμε ubuntu :lol: μέχρι η adobe να εξαλείψει τελείως το flash και από τα pc,προσωπικά αρνούμαι να πάρω κινητή συσκευή που μπαίνει στο νετ να μην υποστηρίζει flash

Χρηστο εμμενω στην απορια μου (για εγκυκλοπαιδικους λογους ικανοποιησης της προσωπικης μου διψας για μαθηση-τι ποιητικα το ειπα), το html5 εφοσον ειναι "τυπος" ιστοσελιδας κι οχι 3rd type πλατφορμα σαν τον flash player, υποστηριζεται απ ολα τα λειτουργικα;

Οσο για την adobe, στον player τα εγκαταλειπει οποτε δε βλεπω ν αργει η μερα που θα ανηκει στην προιστορια (οχι δεν το θεωρω δικαιωση της apple, δεν το συσχετιζω καν για την ακριβεια)! Παραυτα, δε νομιζω αυτο να επηρεασει, ακομα, την αντιστοιχη των υπολογιστων μορφη, εφοσον αφορουσε η αποφαση τη mobile version!

www.macspot.gr

Χρηστο εμμενω στην απορια μου (για εγκυκλοπαιδικους λογους ικανοποιησης της προσωπικης μου διψας για μαθηση-τι ποιητικα το ειπα), το html5 εφοσον ειναι "τυπος" ιστοσελιδας κι οχι 3rd type πλατφορμα σαν τον flash player, υποστηριζεται απ ολα τα λειτουργικα;

Οσο για την adobe, στον player τα εγκαταλειπει οποτε δε βλεπω ν αργει η μερα που θα ανηκει στην προιστορια (οχι δεν το θεωρω δικαιωση της apple, δεν το συσχετιζω καν για την ακριβεια)! Παραυτα, δε νομιζω αυτο να επηρεασει, ακομα, την αντιστοιχη των υπολογιστων μορφη, εφοσον αφορουσε η αποφαση τη mobile version!

Το HTML 5 θα υποστηρίζεται όπως και το flash από τον player..... ο player για το HTML 5 είναι ο εκάστοτε browser. Επομένως για να φαίνεται σωστά το HTML 5 θα πρέπει ο browser να είναι ο κατάλληλος. Σε λειτουργικά τώρα που έχει σταματήσει η ανάπτυξη εφαρμογών (οπότε και browsers) δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα. Οπότε.... το ξεχνάμε το HTML 5 :)

Το οποίο φυσικά είναι λογικό για λόγους marketing.... :lol:

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Το HTML 5 θα υποστηρίζεται όπως και το flash από τον player..... ο player για το HTML 5 είναι ο εκάστοτε browser. Επομένως για να φαίνεται σωστά το HTML 5 θα πρέπει ο browser να είναι ο κατάλληλος. Σε λειτουργικά τώρα που έχει σταματήσει η ανάπτυξη εφαρμογών (οπότε και browsers) δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα. Οπότε.... το ξεχνάμε το HTML 5 :)

Το οποίο φυσικά είναι λογικό για λόγους marketing.... :lol:

Α! Ναι αυτο ηταν και το πιο λογικο, αλλα διατηρουσα μια μικρη ελπιδα! :O

Ευχαριστω Θοδωρη! :happy:

www.macspot.gr

Α! Ναι αυτο ηταν και το πιο λογικο, αλλα διατηρουσα μια μικρη ελπιδα! :O

Ευχαριστω Θοδωρη! :happy:

Δεν υπάρχει ελπίδα για εμάς τους τελευταίους των windows mobile..... η μόνη ελπίδα είναι άλλο λειτουργικό :P:P:P

• Administrators
Παιδια καλησπερα!Ενα φιλαρακι μου εχει προβλημα με το HTC HD2 πανω που περνουσε official rom tou kolhse και το τηλεφωνο ειναι τωρα χωρις rom υπαρχει λυση?

Στο πρώτο post υπάρχουν οδηγοί φλασαρίσματος. Δοκίμασε κάποιον από αυτούς και αν θες πες μας περισσότερες πληροφορίες.

Modpic.gif

Δεν υπάρχει ελπίδα για εμάς τους τελευταίους των windows mobile..... η μόνη ελπίδα είναι άλλο λειτουργικό :P:P:P

Θοδωρη, ξερω για που ψηνεσαι! Αντε μην αργεις, σε περιμενουν καλυτερα πραγματα! Χαχαχα :lol:

Πλακα κανω φυσικα! :)

www.macspot.gr

δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3260237#post3260237 παει καιρος βεβαια...

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση (έστω και καθυστερημένα).

Απλά να σε ενημερώσω πως κλικάροντας στο συγκεκριμένο link και πηγαίνοντας να κατεβάσω το cab, μου βγάζει το μήνυμα "Page not Found". Με απλά λόγια "η σελίδα και το cab δεν είναι πια εκεί" :lol:

Αν υπάρχει κάποιο άλλο link ή κάποιος άλλος browser που να μπορεί να παίζει flash και να μπορεί να εγκατασταθεί στο HD2, ευπρόσδεκτος.

Γιάννης

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση (έστω και καθυστερημένα).

Απλά να σε ενημερώσω πως κλικάροντας στο συγκεκριμένο link και πηγαίνοντας να κατεβάσω το cab, μου βγάζει το μήνυμα "Page not Found". Με απλά λόγια "η σελίδα και το cab δεν είναι πια εκεί" :lol:

Αν υπάρχει κάποιο άλλο link ή κάποιος άλλος browser που να μπορεί να παίζει flash και να μπορεί να εγκατασταθεί στο HD2, ευπρόσδεκτος.

χωρις να ειμαι βεβαιη, νομιζω πως εγκαθιστουσαμε τον opera, κι επειτα βαζαμε καποιο cab το οποιο υποσχοταν λειτουργια flash. Ητοι, δεν πρεπει να τα ψαξεις ως "πακετο" αλλα ως μεμονομενα cabs. Το εν λογω cab που επετρεπε, και καλα, flash player λειτουργουσε με τον opera 10 νομιζω. Ψαχνοντας τωρα λιγακι, βρηκα εκδοσεις του opera για wm 6.5 αλλα το flash cab δεν εχω ιδεα που μπορει να βρεθει. Στους xda ισως?:confused:

Τα παραπανω, με καθε επιφυλαξη, γιατι παει καιρος απο τοτε που προσπαθησα, και αποτελεσμα δεν ειδα, οποτε παραιτηθηκα!:)

www.macspot.gr

για δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3175514#post3175514 είναι λινκ που έχω κρατήσει δεν θυμάμαι τι γίνεται,ελπίζω να κάνεις δουλειά Edited by sisferas_sax

Ανδρεας

χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one

destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid

kalimera paidia...

neo aima stin omada....exw to htc hd2 metaxeirismeno...

ola pane kala genikws...polu kala...

alla tis teleutaies 3 meres enw mou vgazei stin arxiki o8oni san notification tis anapantites, sto istoriko klisewn den tis vlepw pou8ena... :(

kserw dld oti me piran alla den kserw poios....k exw tin upopsia oti ginetai to idio k me ta mnm....

exei kaneis idea ti ftaiei k pws mporw na to dior8wsw???? i pou mporw na apeu8un8w?

thanks a lot ek town proterwn...

Βασικα γραφε ελληνικα γιατι θα σου διαγραψουν το post. :X

Εν προκειμενω, τι rom φορα το κινητο σου γι αρχη; Ρωτω για αν ειναι με android υπαρχει αντιστοιχο θεμα και τα παιδια εκει το γνωριζουν το αθλημα. Soft reset, το πιο απλο, δοκιμασες;

Εαν φορας wm ειναι official ή custom η rom?

www.macspot.gr

μετά από ένα χρόνο χρήσης με την energy 5.2.21916 radio 2.12.50.02_2 το τηλέφωνο εχει αρχίσει και κουράζεται αρκετά.

συχνά κολλήματα συχνές επανεκκινήσεις κλπ.

κάποια ρομ καινούρια και σταθερή υπάρχει???

energy τελευταία έχει επάνω κανείς για να μου πει ????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι energy ειναι οι κορυφαιες roms κατ εμενα!

Δεδομενου του οτι η wm αναπτυξη αρχιζει και χωλαινει ασχημα, αν και δεν την εχω προσωπικα δοκιμασει, θεωρω οτι η energy ειναι ο,τι πιο καλο υπαρχει στο xda για wm hd2. Κανει σοβαρη δουλεια ο τυπος σε ολες του τις rom! Και στις namd android ακομα! :happy:

Προσωπικα θα αλλαζα το ραδιο σε 2.15.50.14 ομως! :)

απο κάποιο απο τα μήλα μου, αλλά πάντα με Tapatalk...

www.macspot.gr